.

3 начина да се отървем от тъмните мишници

Как лесно да изсветлите кожата си

3 начина да се отървем от тъмните мишници
Снимка: Pixabay

Ако избягвате да носите твърде къси ръкави само за да скриете тъмните кръгове под мишниците – време е да направите нещо, за да се отървете от тях.

 

Има някои природни рецепти, които ще ви помогнат в това начинание в домашна обстановка. Опитайте се да избирате дезодоранти, които не съдържат алкохол! А сега вижте нашите 3 съвета:

 

1. Краставица

 

Краставиците имат охлаждащи свойства и намаляват телесната температура, а освен това съдържат естествена избелващи агенти, които са подходящи за лечение на тъмната кожа.

 

Просто разбийте една краставица в уред за миксиране и натопете памук в сока. След това намажете добре мишниците си и правете това всеки ден. Освен изсветляване на кожата ще се избавите от неприятната миризма от изпотяване.

 

2. Картоф

 

Картофите също имат избелващ ефект върху кожата. Всичко, което трябва да направите е просто да отрежете тънко, кръгло парче и да разтриете добре в мишниците си.

 

Друг вариант е да напръскате мишниците със сок от картофено пюре и да измиете след 15 минути.

 

3. Кокосово масло

 

Още една чудесна възможност – кокосовото масло е известно със своя избелващ ефект.

 

Просто масажирайте тъмните петна на мишниците, оставете маслото за 15 минути и след това измийте с топла вода. Ако правите процедурата всеки ден ще забележите резултата много скоро!

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...