.

Какво никога не трябва да казвате на мъж според неговата зодия II част

Защото някои думи не могат да се вземат обратно

Какво никога не трябва да казвате на мъж според неговата зодия II част
Снимка: Instagram

Както вече казахме в първата част на статията - основата на добрата връзка е комуникацията. Но това не означава да изстрелвате първото, което ви мине през ума. Хубаво е да помислите преди да кажете нещо, особено когато искате да отправите някаква критика или неодобрение.

 

Имайте предвид, че всеки има слабо място – нещо към което усилено се стреми и държи винаги да прави както трябва. Затова е добре да бъдем внимателни, засягайки определени теми в разговор с мъжете.

 

За да избегнем накърненото мъжко достойнство, можем да се обърнем към астрологията за съвет. Ето какво не бива да казваме на един мъж, според зодиакалния му знак:

 

 

 

Везни

 

Не казвайте на Везните: „Заминавай във фитнеса – напълнял си“. Везните не си позволяват да ви подиграват и критикуват, нали? Представете си колко обидно ще ви бъде ако те ви кажат нещо подобно.

 

Ако смятате, че трябва да променят нещо в начина си на живот, помислете за по-деликатен начин да им го кажете. Може би ако ги придружите на някакъв спорт или започнете да подбирате по-здравословни храни нещата ще се получат.

 

 

Скорпион

 

Не казвайте на Скорпиона: „Обещах да пазя тайна, но ще кажа на теб“. Те приемат честността много сериозно, а ако имате намерение да нарушите обещание заради тях какво ви пречи да го направите и за някой друг.

 

Ако кажете нещо подобно Скорпиона, той ще има проблеми с доверието във вас за дълго и няма да ви се разкрие.

 

 

 

Стрелец

 

Не казвайте на Стрелеца: „Трябва да поговорим“. Подобно изказване ще създаде силно напрежение у него и е много вероятно всичко, което му споделите след това да бъде отхвърлено моментално.

 

Ако искате да разберете нещо важно или да проведете сериозен разговор, прокарайте нещата по-незабележимо и деликатно. Или поне опитайте да говорите направо без предисловия.

 

 

Козирог

 

Не казвайте на мъжа Козирог: „Не ми се ходи при вашите, не мога да ги понасям“. За този зодиакален знак семейството е много важно. Дори да прекарва часове оплаквайки се от роднините си, това не ви дава право вие да говорите срещу тях.

 

Колкото и да ви обича Козирогът, не искайте да ви поставя пред семейството си – това ще го нарани ужасно.

 

 

Водолей

 

Никога не му казвайте: „Това е тъпа идея и няма да се получи“. Водолеите са много креативни и иновативни и искат да получават подкрепа, а вие да бъдете техен фен № 1. Ако не одобрявате проектите му, той ще изгуби смисъла на вашата връзка.

 

Не забравяйте – най-големите иновации на всички времена са тръгнали от глупави идеи, а Водолеите са най-големите изобретатели, иноватори и откриватели. Ако не можете да вникнете в техните идеи, вероятно сте прекалено тесногръди.

 

 

 

Риби

 

Не казвайте на мъжа Риби: „Приятелят ти е готин“. Това ще го изпрати в свят на съмнения и тревожност. Мислите, че приятеля му е неустоим? Бихте ли изневерили с него или вече сте го направили?

 

Помислете как ще се почувствате, ако той каже нещо подобно за ваша приятелка.  Ако се опитвате да го накарате да ревнува – вероятно ще се получи, но може да разруши връзката ви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...