.

Тийнейджърски хороскоп [част трета]

Тийнейджърски хороскоп [част трета]
Снимка: thinkstockphotos.com

Стрелец


 

Често сте чували някой да казва, че „в живота стават чудеса”, нали? Ако сега, през този най-свободен летен месец, най-после решите какво точно искате, какво точно ви харесва и с какво точно бихте желали да се занимавате, то определено ще направите решителна крачка към сбъдване и на най-смелите си мечти. Нима би могло да има по-голямо чудо от това? А иначе, във ваканция, като във ваканция. Имате възможност да правите каквото ви харесва, да спите до когато ви се иска и да измисляте какви ли не оригинални забавления за себе си и за цялата компания. Много малко е нужно, за да преминете от състояние на хаотичност към състояние на целенасоченост. Направите ли го, ще се чувствате изключително добре. Даже ще се чудите защо толкова късно сте се сетили да подредите собствените си мисли. Подхождайте към всякакъв вид информация предпазливо, даже недоверчиво. Особено, когато обсъждането се отнася но някого. Проверявайте чутото, преди да вземете страна или да отправяте критики. Не е изключено да ви въвлекат в интрига.

 

Козирог


 

Преди да се захванете с „грандиозните си творчески планове” за лятото ще е полезно да довършите дреболиите, които отлагате още от миналата ваканция. И вместо да седите пред компютъра и да поклащате глава, нахлупили слушалките, в ритъма на рап-а опитайте се да раздвижите цялото си тяло на плувния басейн или на игрището. Ще ви се отрази благоприятно. Още повече, че сега нямате оправдания от типа на: „нямам време, имам много да уча”. Онова, с което най-много разполагате в момента е именно свободното време. Предстоят ви интересни запознанства, изобщо няма да съжалявате, че сте подобрили спортната си форма. Някой живо ще се заинтересува от вас. Дръжте се естествено. Всеки опит да „блеснете” и да наложите мнението си ще предизвика обратен ефект и ще ви дистанцира от новите ви приятели.

 

Водолей


 

Компютърните игри са забавно занимание, но да седите денонощнто пред монитора в най-свежия летен месец си е равносилно на престъпление. Преодолейте мързела и пасивността си, оставете „ферма”-та, „симс”-а и другите си вируални компании и „влезте” в реалния живот. Имате достатъчно стари приятели, а и достатъчно време, за да се запознаете с нови. Имате и достатъчно оригинални, привлекателни идеи, с които можете да ги „заразите” и заедно да си създадете какви ли не забавления. Ще установите при това, че реалните контакти са нещо много по-предизвикателно от виртуалните, защото имате възможност да размените съвсем различни мнения. Не се опитвайте да налагате своето, а да попълните „дупките” в познанията си. Не е изключено изневиделица да се влюбите и точно толкова бързо да загубите интерес към тази спонтанна любов.

 

Риби


 

Втурвате се във ваканцията „на пълни обороти”, иска ви се да преживеете всички вълнуващи емоции за един ден, но ако не укротите спонтанните си пориви много бързо ще се изтощите. Усещането, а и състоянието ви няма да е приятно не само за вас, но и за хората около вас. Не само защото ще изглеждате тъжни и унили, а и защото ще мрънкате повече от обичайното. Не забравяйте, доброто отношение към вас е въпрос на избор, а не е нещо, което ви се полага по принцип. Така че не злоупотребявайте с търпението на приятелите си. Те ви помагат, а вие сте просто „брънка от веригата” на добрите отношения. Постарайте се да ги запазите такива и да се отблагодарите по подходящ начин за полученото добро. Споделяйте и обсъждайте всичките си съмнения с родителите. Те може да не са съгласни с вас, но не са ви врагове и са единствените хора, които никога няма да ви навредят.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:


Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...