.

Как да го/я свалиш успешно според зодията [част трета]

Как да го/я свалиш успешно според зодията [част трета]
Снимка: thinkstockphotos.com

Как да впечатлите Него или Нея, да привлечете и задържите вниманието на „мишената”, ако е зодия...


 

 

Стрелец


 

Той е страстен любител на всичко ново и непознато. Ще го спечелите на секундата с някоя нестандартна идея, като например, да пътувате „на стоп” до Еверест или да преплувате Ла Манша върху надуваемо делфинче. Освен това трябва да сте много интелектуална, с широк кръгозор и разностранни интереси. Ще се изложите ужасно, ако не сте в състояние да водите разговор за китайския порцелан на династията Сун или за океанската дълбоководна археология. В случай, че друго не ви дойде на ум организирайте пикник с ролери и сладолед в близкия парк – все ще е нещо.

 

Тя е горда, аристократична и дисциплинирана. На всичкото отгоре е и ужасно далновидна. Един поглед й е достатъчен, за да ви прецени що за човек сте и ако ви сложи в графата „скучен и прозрачен” шансовете ви да я доближите ще се наклонят към минус безкрайност. За да провокирате интереса й трябва да имате цел, да излъчвате романтика и запазите дистанция поне за няколко дни след запознанството си. Тя е амазонка-търсач. Разкажете й какво възнамерявате да постигнете през следващите 50 години, какви пътешествия ще организирате и как ще сменяте един печеливш бизнес към друг. Нищо не може да я заинтригува толкова силно, колкото дългосрочните перспективи.

 

Козирог


 

Противоположностите се привличат и понеже той обикновено е много сериозен и подреден, то вие трябва да сте по-открита в емоционално отношение. Момъкът Козирог е добър човек, иска да има ясна представа за бъдещето си във всякакво отношение, включително и за посоката на развитие на връзката си. Дружелюбна, открита, беззащитна, леко капризна – това е типът, който му допада. Да може да я закриля и да й угажда едновременно, напълно ще отговори на разбиранията му за успешна връзка. Попитайте го за роднините, за детството, за дома, в който живее, за предпочитаната марка автомобил. Ще ви сложи в групата на любимите си събеседници.

 

Тя може да ви се стори съвсем обикновена, дори леко невзрачна. Предизвикателното облекло и екстравагантната прическа не са характерни за нея. Външният й вид е по-скоро спортно-делови, отколкото романтично разхвърлян. Не се заблуждавайте, под тази непретенциозна обвивка се крие една твърде претенциозна личност. С напредването на годините ще става все по-хубава и по-сексуална. Ще спечелите благоразположението й лесно, ако създадете усещане за достатъчно уют около себе си. Тя умее да се радва на дребните неща. Спазвайте добрия тон, не прекалявайте нито с комплиментите, нито с баналните намеци за секс. Една вечеря на открито ще даде много по-добър резултат, отколкото серенада под звездите.

 

Водолей


 

Той ще е ваш, ако предизвиквате всеобщото възхищение и едновременно с това излъчвате недостъпност. Той е привърженик на необикновеното, нестандартното и по възможност в съчетание с класическото. Всичко трябва да е „като при мама”, но ако може и „не съвсем”. Трябва да блестите със собствената си светлина и да уважавате традициите, да следвате общите тенденции, но да сте съгласна от време на време да нарушите правилата. При такава комбинация ще ви следва до края на живота си.

 

Екстравагантна, свободолюбива, непредсказуема и ревнива тя иска да види у вас не просто мъж, а и любовник, и приятел, и закрилник едновременно. Не е важно дали сте емоционален, важно е да сте самостоятелен и да сте различен от всички останали. Водолейките не търсят красота, те търсят единомислие. Тя ще се впечатли много повече от лиричен разговор, обгърнат от меки носталгични нотки, отколкото ярко изразени страсти на фона на бясна музика. Ако целта ви е дълга и стабилна връзка, то едно от условията е да имате много общи приятели и да действате винаги заедно.

 

Риби


 

Каквото и да се случи не го критикувайте и не обсъждайте грешките му, защото ще го докарате до тежка депресия. Той е разсеян, почти непрекъснато „витае в облаците”, така че подхождайте към него с нежна грижа и с желание да поставите нещата в ред. Вие трябва да изглеждате като топ-модел от модно списание, а него да го оставите да се носи както си иска, комбинирайки в облеклото си каквато намери за добре безвкусица. Дори само фактът, че изтърпявате всичко това ще ви гарантира дълбоката му привързаност.

 

Тя е обсебваща, като наркотик е. Щом ви хареса е в състояние да ви завладее и да ви омагьоса за винаги. И тъй като не е инициативна, то във ваша полза е да провокирате вниманието й по някакъв начин. Най-лесният е да направите първата крачка, да се погрижите за нея и да се заемете с организацията на обикновените неща. Тя е кротка и отзивчива, но й липсва размах. Ще се впусне в авантюра, само ако друг поеме отговорност за последствията и точно това е вашият шанс.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

 

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...