.

Агенти на ФБР разговарят с Анджелина Джоли, търсят доказателства срещу Брад Пит

Агенти на ФБР разговарят с Анджелина Джоли, търсят доказателства срещу Брад Пит
Снимка: Reuters

Актрисата Анджелина Джоли разговаря конфиденциално с агенти на ФБР за скандала през септември между Брад Пит и 15-годишния им син Мадокс на борда на самолета им.

 

Двама агенти от ФБР са отишли в дома на актрисата в Малибу и са разговаряли с нея и децата над 3 часа. Те обсъждали и уточнявали фактите, за да съберат достатъчно показания и да започнат разследване. Това, което най-много ги интересувало, е какво се е случило в самолета след неговото приземяване в Минесота.

 

 

За инцидента стана ясно, благодарение на един от членовете на екипажа, който тайно уведоми за случилото се полицията в Лос Анджелис. Най-вероятно Мадокс е казал нещо, което извадило от равновесие Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Джоли успяла да застане помежду им. Сътрудници на отдела за защита на децата са прегледали Мадокс, но не са открили по тялото му следи от насилие.

 

15-годишният тийнейджър обаче няма желание да се вижда с баща си. Той отказал да го види заедно с другите деца в събота. Понеже е на 15 години, Мадокс има право да избере с кого да живее след развода на родителите си.

 

Анджелина Джоли подаде документи за развод, защото се притеснява за безопасността на своите деца. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но минаха под венчилото през 2014 година. Те имат 6 деца, 3 от които са осиновени. Съдът присъди временно попечителство над децата на Анджелина Джоли.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...