.

Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат

Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат
Снимка: Reuters

Преди 2 дни актрисата Анджелина Джоли е подала молба за развод с Брад Пит. Причината, която е посочила, е „непреодолими различия“.

 

Звездната двойка мина под венчилото през август 2014 година. Брад и Анджелина има доста голямо семейство, общо шест деца, като 3 са осиновени и 3 са техни биологични. Това са Мадок на 15, Пакс на 12, Захара на 11, Шайло на 10 и близнаците Нокс и Вивиан на 8.

 

 

Актрисата има претенции за пълно попечителство над всички деца. Според слуховете Анджелина не била доволна от методите, с които нейният съпруг възпитавал децата.

 

Според други източници на актрисата ѝ е омръзнало от това, че Брад Пит пушил марихуана и пиел алкохол постоянно. Това го правило избухлив и той често повишавал тон на съпругата си и на шестте си деца.

 

Според друг слух звездната двойка се развежда заради любовна авантюра на Пит с френската актриса Марион Котияр.

 

Брад Пит и Анджелина Джоли, известни още като Бранджелина, се влюбиха на снимачната площадка на филма „Господин и госпожа Смит“ през 2004 година, но решиха да сключат брак заради децата 10 години по-късно.

 

Преди да мине под венчилото с Анджелина Джоли, Брад Пит бе женен за Дженифър Анистън. Джоли също има други бракове зад гърба си – със звездата Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...