.

Кевин Спайси обвинен в сексуален тормоз от десетки мъже

Актьорът – гей, който често си пийвал, явно не се въздържал и от секс закачки

Кевин Спайси обвинен в сексуален тормоз от десетки мъже
Снимка: Instagram

Звездата от „Къща от карти“ - Кевин Спайси, който по-рано през седмицата се призна за гей е обвиняван от много мъже в сексуален тормоз.

 

След признанието на Антъни Рап, че Спайси опитал да го прелъсти когато бил на 14 години, последва вълна от обвинения срещу него. Явно актьорът често се закачал с който му падне, щом прекали с алкохола.

 

 

Дали Спайси ще си спомни за своите дръзки намеци (или направо нападения) този път или в съзнанието му ще се окажат купища бели петна?

 

Тони Монтана споделя, че Спайси го опипал и подканвал за секс в клуб в Лос Анджелис: „Отидох да си взема питие, Кевин се приближи и ме прегърна. Искаше да си тръгна с него и сложи ръката си на топките ми насилствено. Махнах ръката му, платих си напитката и изчезнах“.

 

Тони, който бил на 30 години тогава, проследил пияния Спайси до тоалетната, блъснал го и казал на приятеля му да го прибира. В последствие инцидентът му причинил посттравматично стресово разстройство.

 

Той споделя: „Никога не съм говорил за това, освен с терапевт. Имах посттравматично стресово разтройство след тази случка. Това беше осакатяване на мъжкото ми достойнство. Винаги когато посещавах бар имах чувството, че Спайси ще се появи някъде зад гърба ми“.

 

Даниел Бел споделя, че Спайси го хванал за генителиите и казал: „Голям е, а?“ в бар през 2010г. Той бил барман и бил на 19 години. Спайси заобиколил бара и му предложил скъпия си часовник, за да държи устата си затворена.

 

Даниел споделя: „Всеки път когато му давах напитка, той ме хващаше за ръката по особен начин. Пиеше още и още – изпи цяла бутилка уиски“.

 

Освен всичко, Спайси го проследил в почивката му навън и му предложил да пушат трева.

 

Кевин Спайси получи обвинения и от други мъже, които криели историите си с години.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...