.

Джъстин Тимбърлейк е възхитен от женската сила

Той е 'нищо' без нея

Джъстин Тимбърлейк е възхитен от женската сила
Снимка: Instagram

Актрисата от 'Total Recall' – Джесика Бийл, която се омъжи за певеца в Италия през 2012, споделя, че между нея и Джъстин има много общи черти, включително това, че и двамата са големи кариеристи.

 

 

Тя казва: „Ние наистина имаме много общи черти. Вярваме в лоялността, честността. Обичаме да се забавляваме. Също така в професията – ние сме кариеристи и се налага да бъдем малко егоисти.

 

Трябва да бъдеш целенасочен и когато има някой, който споделя същите ценности като теб, това е чудесно!“

 

Джъстин, който има син, споделя, че ще бъде много щастлив да има и дъщеря с Джесика.

 

Снимка: Instagram

 

В интервю с Hollywood Reporter's Power 100 Woman in Entertainment той казва: „Чувствам се наистина вдъхновен да седя в тази стая. Хора като Анджелина Джоли, Шери Лансинг , Шонда Раймс, Нанси Дубик и други силни жени, които са по-млади от мен са били тук.. Боже, трябва да имам дъщеря. Ще бъда много променен след днешния ден“.

 

 

„А колкото до мъжете, които са били в тази стая.. Мисля, че идваме тук, защото заслужаваме възможността да говорим, да кажем щом нещо не е наред. Това не е отговорност, а привилегия. Привилегия е, защото ако имаш късмета в края на деня да бъдеш поздравен от една силна жена и ако успееш да получиш съгласието й да се омъжи за теб, ще осъзнаеш, че ние сме нищо без женската сила“.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...