.

Блейк Лавли свали 30 кила!

Актрисата постигнала резултата само за 16 месеца

Блейк Лавли свали 30 кила!
Снимка: Instagram

30-годишната звезда положи огромни усилия след раждането на второто си дете - малката Инес, и сподели с феновете щаастието си от постигнатия резултат.

 

Споделяйки снимка, на която виждаме Лавли в залата, тя написа: 'Дори да изглежда, че никога няма да свалите 30-те килограма, които сте качили по време на бременността и да разглеждате Instagram питайки се защо нямате дупе като на модел, знайте, че това е напълно възможно!

 

Благодаря на треньора ми @donsaladino, че вкара задника ми във форма. Чувствам се много горда'.

 

Междувременно звездата от 'Gossip Girl', която има и 3-годишна дъщеря Джеймс, със съпруга си Райън Рейнолдс, по-рано призна, че все още се учи как да обича тялото си, след като е родила деца.

 

Тя сподели: 'Това е процес. След второ дете е доста различно. Това не е нормалното ми тяло, но го харесвам. Уча се да обичам тялото си във всяка форма и мисля, че това е трудно за жените, затова трябва да уча много'.

 

 

Белйк също така говори за това колко е важно жените да се подкрепят една друга: 'За първи път в живота си виждам как достойнствтото на жените се поставя под въпрос. Знам, че се случва навсякъде, но аз никога не съм го усетила.

 

Толкова ми е жал за всички тези жени, защото в моя живот винаги съм била щастлива. Много е красиво да виждам как жените се подкрепят, това е нещо, което никога не бях виждала'.

 

После тя добави: 'За мен е важно дъщерите ми да знаят, че всичко това не е истинския живот. Те постоянно ме виждат облечена в бляскави дрехи и с целия този грим и прически. Трябва да знаят и двете страни на това, защото никога няма само една страна'.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...