View Full Version : Аспирин отдолу?
Значи как стоят нещата- един пр ми разказа ,че имало нещо такова свързано със слагането на аспирин отдолу,при което като свърши момчето и няма шанс момичето да забремение ,защото тва била няква химия... :? нещо като секса под душ-спермата се разгражда от водата.
Тааа въпросът ми е:Пробвали ли сте?Ако "да" случвало ли се е нещо като забременяване и ала бала :D
Pulni gluposti, babini devetini. Ako tva pomaga6e nqma6e babite ni da rajdat po 10 deca.
А и тва за секса под душа е ебати глупоста. Спермата изоб6то не се разгражда от водата а най-много водата да помогне спермата да проникне по бързо....
shadowflare
04-30-2006, 21:24
ммм не точно да помогне,шото спермадозоидите омират ДОСТА бързо :wink:
shadow4e
04-30-2006, 21:33
опредлено не е вярно,та то тогава нямаше да има постинор,момиче...
palni ama palni gluposti :!:
LiLeNcEtOoO
04-30-2006, 21:38
ot teb i tvoq priqtel 4ivam za tva ne6to :smt005
party_girl
04-30-2006, 21:38
ахахахахахаахахаххаха :lol:
чакам фъкито да види тая тема :lol: :lol: :lol:
fast girl
05-01-2006, 08:39
mejdu drugoto v tva s aspirina ima mnogo vqrno :-) probvala sam go sled skasvane na prezervativ i kakto vijdate jiva sam i tva s aspirina sam go 4uvala ot dosta lekari =) danegovorim 4e daje NE e i nepriqtno :P
Незнам,аз мисля,че може и да помага,но едва ли е много сигурен метод...Искам да питам момичето пред мен наистина ли лекари са и го казали това? :shock:
mejdu drugoto v tva s aspirina ima mnogo vqrno :-) probvala sam go sled skasvane na prezervativ i kakto vijdate jiva sam i tva s aspirina sam go 4uvala ot dosta lekari =) danegovorim 4e daje NE e i nepriqtno :P
Ето че има нещо верно :!: :!: :!: Другите като не са чували и веднага си мислят ,че са пълни глупости :mrgreen:
thirteen
05-01-2006, 10:41
А аз си говорих с генеколожка , която ми каза , че момиче слагало си аспирин , ако отиде на генеколог ще познаят , че си е слагала без да казва защото е киселина и прави ранички и зачервявания и освен тва ако аспирина деийтваше секи щеше да се праска без капут хем по яко хем няма бебе... да да филми!
IdontGiveaFuck
05-01-2006, 10:42
ахахахахахаахахаххаха :lol:
чакам фъкито да види тая тема :lol: :lol: :lol:
Не думай...фъкито просто няма сили да отговори вече :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
MaRi,къде си бе пиуе ? :D
miss_kiss181
05-01-2006, 10:44
tva s aspirina ne sam go probvala no i az sam 4uvala 4e pomaga no ne e mn sigorno.A az ne sam polzvala aspirin 6oto me e strah tva se pak e ebati ximiqta.
Ах, този начин ще си го запиша към другите като "когато тя е отгоре не може да забременее"
Специално за аспирина не знам, но мнението на thirteen ми звучи логично и както всички казаха, ако това беше истина - нямаше да има контрацепция... За момичето, което е пробвало, просто е имало късмет - колкото е лесно да се забременее, толкова е и трудно. Пък ако се сравнява със секса под душа, за които метод за предпазване отива в категорията горе, пак има "нещо като забременяване и ала бала". Хлорът действа пагубно на жизнеността на сперматозоидите, но нека си остане "спермата се разгражда от вода" - тази вода не е във вагината, там обстановката е същата и когато не е под душа...
значи тръгвате да правите секс- вадиш аспирина, пиеш го с чаша студено вода и това ти е ВМЕСТО секса... :lol:
Аргоментирай се :evil:
Между другото и аз съм го чувала и то от доста хора.Една приятелка ми беше разказвала как когато са отишли с приятеля си и компания на някаква хижа далеч от града и наоколо е нямало аптеки и когато се е ебала и се е скъсал капута единственото и решение било да си сложи аспирин.Дори и да не е гаранция според мен все пак намаля риска от забременяване.Ама това се ползва в някакви такива критични ситуаций където няма как да вземеш друго!
Според мен не бива жените да си слагат там аспирин. :smt017
`Death`Whore`
05-01-2006, 13:16
Сперматозоидите са доволно бързи. Доста малък процент от тях са достатъчно активни, за да достигнат бързо до яйцеклетката, но тях никакъв аспирин няма да ги стигне. Докато вземе аспирина, докато го набута, ще минат няколко минути. И не забравяйте, че те се впръскват с голяма скорост и то от края на влагалището.
Ама това се ползва в някакви такива критични ситуаций където няма как да вземеш друго!
Предполагам е така,защото както каза някой тук се получват ранички и зачервявания :?
Сложи си аспирин у Пут**та и нема те докачим с език ....
gangbang
05-01-2006, 17:47
Значи как стоят нещата- един пр ми разказа ,че имало нещо такова свързано със слагането на аспирин отдолу,при което като свърши момчето и няма шанс момичето да забремение ,защото тва била няква химия... :? нещо като секса под душ-спермата се разгражда от водата.
Тааа въпросът ми е:Пробвали ли сте?Ако "да" случвало ли се е нещо като забременяване и ала бала :D
Аспирина е един от най-сигурните начини да немаш деца. По принцип се практикува от жени,които вече имат деца и не искат да забременяват. На 15-16 или колкото там си, просто е ЗАБРАНЕНО да го използваш!
Аспирина е един от най-сигурните начини да немаш деца. По принцип се практикува от жени,които вече имат деца и не искат да забременяват. На 15-16 или колкото там си, просто е ЗАБРАНЕНО да го използваш!
Eто някой ,който има представа че това не са само "бабени деветини" :D
ДА действа ... ако го сложеш между краката и стискаш здрвао!!
fast girl
05-01-2006, 19:51
kak da vi go obqsni 4ovek nikoi ne e kazal davai seks posle vednaga aspirin v dupkata govorim za izvanredni slu4ai =) probvala sam go i na putkata mii nqma ni6to a otnosno barzinata na spermatozoidite i kak dokato si go sloji6 6te minat nqkolko minuti to po taq logika i hap4etata za izvanredni slu4ai nemoje6 da mi obqsni6 kak deistvat do 24 4asa sled gafa =) i nikvi rani4ki nqma da ti stanat ot 1 pat e ako si buta6 non stop koi znae =)
MiRaCuLiXbb
05-01-2006, 20:09
Абе за тая простотия не се ли банваше? :lol:
ква простотия?кви 5лева? :-k
taka znachi..aspirin.. specialno po taq tema sym govorila s mnogo priqteli i mnogo sa mi kazvali za tova, 4e pomagalo v izvynredni situacii; govirih i s ginekolog, koito mi go preporycha poneje s priqtelqt mi go pravim bez prezervativ..kolkoto i glupavo da vi zvuchi - moje i da pomogne (ne vi go pojelavam)
IdontGiveaFuck
05-01-2006, 21:43
Ох...и питаш :lol: :lol: :lol:
Thuglife
05-01-2006, 22:04
Абе ако не искате да си слагате аспирин там ..правете го с презерватив или вашите приятели :) . Ако не искат поне питайте за аспирин , че и ако и аспирин няма вече сте загазили :mrgreen:
Помага да ... АХАХАХАХАХАХАХХААХХААХХА малее ужас ... що е пълно после с непълнолетни и малолетни майки ... НЕ ЗНАМ И АЗ ... и секс в банята бил безопасен, че водата разграждала спермата ХАХАХАХХА лелееее абе вие чувате ли се :shock: :shock: :shock: и тоа аспирин в МАТКАТА ли ще си го сложите ... щото сперматозоидите, който оплождат там отиват не си седят на входа на влагалището... =;
TeroglisT4o
05-01-2006, 23:32
sq sigurno i analniq sex ve4e s te4en analgin 6a se pravi izliza6 edna ampula ili po dorem zabiva6 otdolu edna ampula i posle r1ga6 i nikfa bolka ](*,)
a otnosno barzinata na spermatozoidite i kak dokato si go sloji6 6te minat nqkolko minuti to po taq logika i hap4etata za izvanredni slu4ai nemoje6 da mi obqsni6 kak deistvat do 24 4asa sled gafa =) =)
Лелееее,каква тъпа тип "6-7 клас съм и мозъка си още нямам навика да го ползвам за нещо" логика...Хапчетата за след ,миличко,са наблъскани с хормони,които влияят директно на цикъла и овулацията ти,а не стоят в началото на влагалището като тъпо набутания аспирин,нали така?Ето за това могат да се пият часове след акта,разбра ли сега?
Абе,въобще,Мари,здравей миличка...
puh4ee_bg
05-02-2006, 16:37
dokolkoto az znam aspirinat si e kiselina,a vsqka kiselina ima lo6o deistvie i kakto drugite kazaha vse pak moge da se polu4at rani4ki,puk otdelno 4e tazi "ginekologka" ti e kazala tova,puk i ako slu4aino ima takova deistvie to sa6testvuva istinata 4e na vseki organizum vsqko ne6to ima razli4no deistvie vse pak,malko se poomotah s tova deistvie,no...nadqvam se 4e razbrahte vse pak. :-k
`Death`Whore`
05-02-2006, 17:06
Убедила съм се, че има доста малоумни гинеколожки..както онази, която казала на момичето да взима противозачатъчните от който ден иска.
Хахахахаха аспирин .... блахахахахаха абе лексотан не щете ли? :mrgreen: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt019 :smt019 :smt019
fast girl
05-03-2006, 21:29
awe Ekita mila ne mi obqsnqvai na men za hap4etata za barza kontracepciq stava6e duma 4e kat sa taka barzi spermatozoidite i te oplojdat za nula vreme i glupostito deto dranka6e ... a otnosno godinkite mi vqrvai mi znam mnogo pove4e otkoloto predpolaga6 =) a ti kat ti se skasa priservativa i si na mainata si i pi4a ti se e izcepil qko v teb ako 6te6 si zapali cigarka i si tegli edna molitva boli ma huq posle dali posle nqma da se moli6 da si si napahala i ampula s cianid =)
Thuglife
05-04-2006, 15:43
:) kakvi mili dumi :smt005 :smt005
Пфф какво да ви кажа... и аз съм го чувала това за аспирина и то от доста хора... Дали е вярно.... абе има логично обяснение. Аспиринът повишава киселинността във влагалището и средата става неблагоприятна за сперматозоидите, и те умират.Това все пак си е киселина - ацетилинова киселина. Поне аз така си го обяснявам... Но това е доста несигурен метод... А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си. Та така де... Не е работа по този начин да се предпазват момичетата. А и друго - киселината убива не само сперматозоидите, но и бактериите, които живеят във влагалището, и жените стават по-податливи на инфекции, особено ако не използват презерватив. А щом са го препоръчвали гинеколожки... хмм.. звучи ми странно, но има логика може би заради тази предеякулационна течност, покрай която се вдига толкова шум. Тя не се изстрелва с такава скорост, но остава във влагалището и за по-сигурно може би затова се препоръчва аспирин. :-k
А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си. :-k
Верно има логика,но немога да си обясня как примерно един генеколог препоръчва като сигурно нещо аспирина след полов акт против забременяване :-s
MiRaCuLiXbb
05-04-2006, 17:06
Пфф какво да ви кажа... и аз съм го чувала това за аспирина и то от доста хора... Дали е вярно.... абе има логично обяснение. Аспиринът повишава киселинността във влагалището и средата става неблагоприятна за сперматозоидите, и те умират.Това все пак си е киселина - ацетилинова киселина. Поне аз така си го обяснявам... Но това е доста несигурен метод... А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си. Та така де... Не е работа по този начин да се предпазват момичетата. А и друго - киселината убива не само сперматозоидите, но и бактериите, които живеят във влагалището, и жените стават по-податливи на инфекции, особено ако не използват презерватив. А щом са го препоръчвали гинеколожки... хмм.. звучи ми странно, но има логика може би заради тази предеякулационна течност, покрай която се вдига толкова шум. Тя не се изстрелва с такава скорост, но остава във влагалището и за по-сигурно може би затова се препоръчва аспирин. :-k
Ми тогава да ви дам малко сярна киселина, кво ще се излагате с аспирин. И кво слага си аспирина, после сипва вода да се разтвори и си прай гаргара. :smt081 Тва ако го е препоръчал лекар просто нема акъл в главата за 5ст.
Ми тогава да ви дам малко сярна киселина, кво ще се излагате с аспирин. И кво слага си аспирина, после сипва вода да се разтвори и си прай гаргара. :smt081 Тва ако го е препоръчал лекар просто нема акъл в главата за 5ст.
АаАааа тва кефи :smt023
Само ,че в тоя случай аспирина не е за глава ,а за нещо по-сериозно :smt016 И едва ли е по начина ,по който предполагаш че ще стане :smt019 А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже :smt019
MiRaCuLiXbb
05-04-2006, 17:39
А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже :smt019
Тук можем мноооого да поспорим.
А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже :smt019
Тук можем мноооого да поспорим.
Не си падам по споренето :wink:
ceco_UNREGISTRED
05-04-2006, 18:22
Аспирина е един от най-сигурните начини да немаш деца. ...
Да... да нямаш обаче НИКОГА. Как звучи? Толкова ли поскъпнаха тея кондоми?! Има и по 20ст.
Аспирина е киселина. Ако става на въпрос колкото по-силна толкова по-бързо ш'а измрат. Затова "Viva HCl"- за концентрираната става дума :D
Препоръчвам НИКОЙ да не пробва подобни методи- рискува от ранички ( а са възможни и усложнения), през кръвоизливи и се стигне до стерилитет.
На печелившите- ЧЕСТИТО!
gangbang
05-04-2006, 20:35
Да... да нямаш обаче НИКОГА.
Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца. И аспирина е старо и изпитано средство. Преди това са използвали и хинин, преди да го спрат от производство.
Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца.
Някой спомена ,че от него се получават ранички и зачервявания при постоянна употреба,пък сега разбирам и за някви кръвоизливи и т.н....тук идва и въпроса - При постоянното му използване няма ли нещо да стане на жената {направила тази грешка да го употребява толкова мн}? :-s
gangbang
05-04-2006, 20:56
@Ecstasy, не става въпрос за постоянна употреба, а за в краен случай. Примерно ако с жена си си в некоя хижа и не си е взела противозачатъчни и стане беля, пък в аптечката имаш аспирин и т.н. :D
Но пак казвам, за раждали вече жени е, които не искат деца. Тука във форума едва ли има много такива. Тъй, че тая тема изобщо не е тук да се обсъжда [-X
MiRaCuLiXbb
05-04-2006, 20:56
Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца. И аспирина е старо и изпитано средство. Преди това са използвали и хинин, преди да го спрат от производство.
Има бая по-добри методи за перманентна стерилизация.
`Death`Whore`
05-04-2006, 20:58
Затова ако не се взимат противозачатъчни, жената си купува Постинор Дуо и го носи навсякъде. Екстремни ситуации няма, ако винаги си подготвен да се защитиш.
Затова ако не се взимат противозачатъчни, жената си купува Постинор Дуо и го носи навсякъде. Екстремни ситуации няма, ако винаги си подготвен да се защитиш.
Интересна идея да го взимаш навсякъде :wink: :P
`Death`Whore`
05-04-2006, 21:12
..както и противозачатъчните. :)
А постинорът е прекрасно средство , просто чудесно... Толкова странични ефекти и хормонално разстройване, не мерси. Против съм човек да се блъска с хапчета при най-малкото съмнение . Доста темички четох из форума и останах с впечатление, че тук доста хора се друсат с постинор ....... от паника. Веднъж ми се е случвало нещо непредвидено и използвах половинка аспиринче. Нямах никакви проблеми - като ранички, възпаления щипане , болка и бременност. Знам , че това не е начин много популярен сред младите, но така трябва - по-добре да знаем как да се предпазим преди, а не след "гафа". Единственото, което мога да кажа е преди да се информирате хубаво не осъждайте нещо , дори и да звучи смешно. А иначе тъпчете се с постинор - страшно безопасно е.
osemenitelia
05-05-2006, 00:58
абе да не си бурканс трушия че да си скагаш аспирин отдолу...
`Death`Whore`
05-05-2006, 10:04
Предпочитам да съм сигурна, че няма да родя, отколкото да си сложа аспирин и да умра, докато ми дойде цикъла.
fast girl
05-05-2006, 14:19
А постинорът е прекрасно средство , просто чудесно... Толкова странични ефекти и хормонално разстройване, не мерси. Против съм човек да се блъска с хапчета при най-малкото съмнение . Доста темички четох из форума и останах с впечатление, че тук доста хора се друсат с постинор ....... от паника. Веднъж ми се е случвало нещо непредвидено и използвах половинка аспиринче. Нямах никакви проблеми - като ранички, възпаления щипане , болка и бременност. Знам , че това не е начин много популярен сред младите, но така трябва - по-добре да знаем как да се предпазим преди, а не след "гафа". Единственото, което мога да кажа е преди да се информирате хубаво не осъждайте нещо , дори и да звучи смешно. А иначе тъпчете се с постинор - страшно безопасно е.
mila napalno sam saglasna s teb =) tuk smqtam 4e si govorim za super extremni situacii v koito aspirina e ne6to kato slamkata za udavnika sa6to poznavam momi4eta koito sa go pravili ednokratno i ni6to im nqma =) pak vii si se tap4ete s postinor pak posle 6te si govorim koi nqma da ima deca =) i razberete temata ne e za aspirina otdolu kato na4in na kontracepciq!!!!!!!!!!!
gangbang
05-05-2006, 14:29
mila napalno sam saglasna s teb =) tuk smqtam 4e si govorim za super extremni situacii v koito aspirina e ne6to kato slamkata za udavnika sa6to poznavam momi4eta koito sa go pravili ednokratno i ni6to im nqma =) pak vii si se tap4ete s postinor pak posle 6te si govorim koi nqma da ima deca =) i razberete temata ne e za aspirina otdolu kato na4in na kontracepciq!!!!!!!!!!!
Бе не знам от къде ви идват тия бръмбари в главите. С тоя аспирин от долу със сигурност ще имате проблем за в бъдеще. Просто не знам кой ви е дал такъв акъл за аспирина, но не знам за кой път ви повтарям, ТОВА НЕ Е ЗА ЖЕНИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕЦА. Ако ви се раждат уроди или въобще не ви се ражда, употребявайте на воля. С постинора не е по-различен случая. Най-добре се консултирайте със специалист преди да прибягвате до разни простотии.
Бе не знам от къде ви идват тия бръмбари в главите. С тоя аспирин от долу със сигурност ще имате проблем за в бъдеще. Просто не знам кой ви е дал такъв акъл за аспирина, но не знам за кой път ви повтарям, ТОВА НЕ Е ЗА ЖЕНИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕЦА. Ако ви се раждат уроди или въобще не ви се ражда, употребявайте на воля. С постинора не е по-различен случая. Най-добре се консултирайте със специалист преди да прибягвате до разни простотии.
awe pi4 q se stegni 4e to ot vsi4ko si ima risk =) stava duma za vednaj pri kraino nalojitelen slu4ai tuka kat gledam pi4kite kak galtat postinor tva si e hilqda pati po stresira6to za organizma =) povtarqm VEDNAJ V KRAINO NALOJITELNA SITUACIQ !!!!!!!
gangbang
05-05-2006, 14:35
awe pi4 q se stegni 4e to ot vsi4ko si ima risk =) stava duma za vednaj pri kraino nalojitelen slu4ai tuka kat gledam pi4kite kak galtat postinor tva si e hilqda pati po stresira6to za organizma =) povtarqm VEDNAJ V KRAINO NALOJITELNA SITUATCIQ !!!!!!!
ВЕДНЪЖ В КРАИНО НАЛОЖИТЕЛНА СИТУАЦИЯ наистина е по-добре с Постинор, от Аспирина 8)
fast girl
05-05-2006, 14:38
awe pi4 q se stegni 4e to ot vsi4ko si ima risk =) stava duma za vednaj pri kraino nalojitelen slu4ai tuka kat gledam pi4kite kak galtat postinor tva si e hilqda pati po stresira6to za organizma =) povtarqm VEDNAJ V KRAINO NALOJITELNA SITUATCIQ !!!!!!!
ВЕДНЪЖ В КРАИНО НАЛОЖИТЕЛНА СИТУАЦИЯ наистина е по-добре с Постинор, от Аспирина 8)
pffffff s teb mai govorim na razli4ni ezici dam vednaj moje bi blq blq blq a ako nqma6 otkade da si kupi6 postinor????? po dobre molitva li?
gangbang
05-05-2006, 14:43
pffffff s teb mai govorim na razli4ni ezici dam vednaj moje bi blq blq blq a ako nqma6 otkade da si kupi6 postinor????? po dobre molitva li?
Е как от къде да си го купиш? От аптеката :-D
Дори да нямаш в себе си Постинор Дуо, разполагаш с достатъчно време да се снабдиш - до 72 часа за приемане на първата таблетка. 8) А втората се приема 12 часа след първата.
fasta4eto
05-05-2006, 14:50
Е как от къде да си го купиш? От аптеката :-D
Дори да нямаш в себе си Постинор Дуо, разполагаш с достатъчно време да се снабдиш - до 72 часа за приемане на първата таблетка. 8) А втората се приема 12 часа след първата.
awe q dai nqkvi kordinti da se razberem s teb 4e ne6to neshva6ta6 misalta mi mai
gangbang
05-05-2006, 14:56
awe q dai nqkvi kordinti da se razberem s teb 4e ne6to neshva6ta6 misalta mi mai
ми има ми номера на icq може да ми пишеш там
Аспирина не отдолу, а между краката и стискаш здраво, щото ако го изпуснеш, СПИН може да хванеш ](*,)
lady_of_the_flowers
05-05-2006, 21:31
:lol: :lol: :lol:
abe seriozno tva li e ideqta na foruma
:lol: :lol: :lol:
Аспирина не отдолу, а между краката и стискаш здраво, щото ако го изпуснеш, СПИН може да хванеш ](*,)
Кви си тия глупости? :-k Ние тук обсъждаме дали аспирина например може да се използва като заместител на Постинор Дуо и изречения като тези май са излишни :!:
Alice Fox
05-06-2006, 10:39
Стар метод е това...уж е ефективен ама аз не бих пробвала... :roll:
Яла да ти тура аспиринец оптдоле макя ти деба -останмало ми още от коги затварааме пресичано деба твойта кожа я деба у газо деба оу.....ща скръша като дърводеслки метър ма....
Яла да и покажа у кво си разграждам клеста ма....у твойта уста у ....у твоЮ устен сектер,дотатъчно нАучно ли ти се изразих бе макя ти деба курва наебана
Не нееее....ти ебеш ли са ма интересува....те тава ми'а въпросу!
ела тук те я щи тура едно хаспиринче ща лизна отодле така те да са разлигавиш,после като ти го тура 45 санта с глава на питбул и като ти са изфръла на путката смарангйосана ,те тогава ша ми кажеш дали хаспиринчето действа деееба ти ПУБЕС ЮНАЙТЕД ТИЙМ.....
И целиуя ви смрадел форум сте такива шугави малчугани дет са гледали малко SPICE PLATINUM, посел са прочели неку магична смес за аспирини и незнам си кво,а в последствие са ви въоражили с клавиатури и вие чукате ли по теа букви,чешате ли теа пръсти мамицата ви деба я газа нещастна.....ебах теее ИДЕОТИИИИИИИИ!
УДАРЕТЕ СЕ У СТЕНАТА !!!!!!!!!!!1
ЧЕТВАРТИТ УЙ!
05-06-2006, 21:28
Аре бе що н епишете бе спецеалисти сдухани....аре бе деба теа мисирки калайдисани....моа ли а сте толко тъпи бееееееее.....
шеее ти къде направи темата,най че си по тъп от брус!....неможе да ти се каже че си тъп на брус,щото бруса е остър вравнение с тебе бе идеот.....
ми вие бе дет му приставате на акъла...осъзнайте се бе...или сички сте пубери...или още не ви е ударил пубертета а....шибаняци сплескани!
fasta4eto
05-07-2006, 08:52
da vi imam i cvetu6tiq re4nik pi4ove stranno ama pove4eto momi4eta selskiq ne gi vazbujda !!! i da predstavete si tuk ima i po golemi ot 13 godi6ni i dam PRAVILI SME SEX
Яла да ти тура аспиринец оптдоле макя ти деба -останмало ми още от коги затварааме пресичано деба твойта кожа я деба у газо деба оу.....ща скръша като дърводеслки метър ма....
Яла да и покажа у кво си разграждам клеста ма....у твойта уста у ....у твоЮ устен сектер,дотатъчно нАучно ли ти се изразих бе макя ти деба курва наебана
Не нееее....ти ебеш ли са ма интересува....те тава ми'а въпросу!
ела тук те я щи тура едно хаспиринче ща лизна отодле така те да са разлигавиш,после като ти го тура 45 санта с глава на питбул и като ти са изфръла на путката смарангйосана ,те тогава ша ми кажеш дали хаспиринчето действа деееба ти ПУБЕС ЮНАЙТЕД ТИЙМ.....
И целиуя ви смрадел форум сте такива шугави малчугани дет са гледали малко SPICE PLATINUM, посел са прочели неку магична смес за аспирини и незнам си кво,а в последствие са ви въоражили с клавиатури и вие чукате ли по теа букви,чешате ли теа пръсти мамицата ви деба я газа нещастна.....ебах теее ИДЕОТИИИИИИИИ!
УДАРЕТЕ СЕ У СТЕНАТА !!!!!!!!!!!1
От кое село идваш бе пич? :-k
Nimfetkata
05-07-2006, 13:58
a we stiga gluposti :twisted:
`eNeRGie`
05-07-2006, 14:18
А и тва за секса под душа е ебати глупоста. Спермата изоб6то не се разгражда от водата а най-много водата да помогне спермата да проникне по бързо....
abe shto ne probvash da si napravish edna 4ikiq v banqta i da svurshish v hladka voda she ti kaja 4e spermata e beltuk i reagira na 4oplo i studeno taka4e ne govori 4e pomaga