View Full Version : Харесвате ли добрите момчета
Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен
ммм аз си падам по по-лудички....такива дето ми мълчат не им се кефа мн мн ..а иначе тва е хубаво да се отнасят добре с теб \:D/
ммм аз си падам по по-лудички....такива дето ми мълчат не им се кефа мн мн ..а иначе тва е хубаво да се отнасят добре с теб \:D/
ъъъ...то ако не се отнасят добре с теб, за какво са ти? :lol:
StayClose
09-07-2007, 14:13
а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив. :-s #-o
VerryBerry
09-07-2007, 14:21
namiram gi za sku4ni :|
demons_of_my_soul
09-07-2007, 14:26
те след време стават педали - доказано е!
bloodfrozen
09-07-2007, 14:32
Koй не обича да се държат добре с него?! Или вече е демоде, а трябва момчетата да са груби с приятелките си и да ги нараняват при най-малка възможност? Пък за това, че не говорят.. явно не могат да намерят обща тема с приятелката си.
Все пак, предпочитам да има за какво да си говоря с някое момче, отколкото да мълчим и да се гледаме като пънове..
StRanGe_tEdDy`bEaR
09-07-2007, 15:51
Харесвам лошите момчета и този стил... Ляляля... Хах..
Мда харесвам ги.. Но ако е лошо момче, нека е лош с другите... Да е забавен, но не да прекалява... Но щом е лошо момче с другите да е лош, а за мен да е мойто "мече"..
ААА темата беше за добрите момче... Ми нз... Някак не ми харесва да ме обгрижват така... :) Не ми е удобно.. :)
bebe_s_bazuka
09-07-2007, 15:52
da haresvam dobrite mom4eta no vse pak da ne e 4ak tolkova mal4aliv 4e da trqbva da mu vadq dumite s 4engel.ina4e dobri4kite mi sa v kravta
вие сте зле, не всички мили и учтиви хора са скучни или мълчаливи
и дам, харесвам тоя тип мъже
sladkish_14
09-07-2007, 16:13
namiram gi za sku4ni :|
:roll: И аз така
или 4е не са толкова добри за колкото ги мисля :roll: или 4е са някфи смотлиовци или зубари,или пък сдухлуовци,абе пи4ове са кфо? :wink:
момичетата по принцип в една доста по-късна възраст оценяваме "добрите момчета". с някои изключения, колкото да потвърдят правилото.
sladko_f
09-07-2007, 16:50
Haresvam dobrite mom4eta,no ne i mal4alivite.
Vednaj bqh s edno mom4e na restorant i edinstvenite dumi koito mi kaza bqha "Tq mai e zabravila" (stva6e vapros za servitiorkata).Na men p1k togava mi be6e hiper sme6no i se hileh t1po.Dobre 4e posle malko se razprikazva ina4e be6e ujasno i to kato se ima predvid 4e bqhme izlezli kato priqteli!
Za tova ve4e gledam da ne se zanimavam s takiva.
sexy_for_you
09-07-2007, 16:54
Да,харесвам ги до някъде.Обичам да се държат добре с мен,но не и да са затворени в себе си и да не споделят нищо.Не харесвам нито твърде добри(които понякога са и много досадни и смотани,така да се каже),нито лошите.Нещо средно :P
Да,харесвам ги до някъде.Обичам да се държат добре с мен,но не и да са затворени в себе си и да не споделят нищо.Не харесвам нито твърде добри(които понякога са и много досадни и смотани,така да се каже),нито лошите.Нещо средно :P
+ това аз съм много бъбрива и ще ми стане неудобно, че само аз говоря. :::
^^^БоГинЯ^^^
09-07-2007, 19:42
скромни ок,,,ама смотани не!!! не знам не е хуууу така да определям 6тот накрая се тфа дет не ме кефи,,,,се след него тръгвам ](*,)
sladko_dete
09-07-2007, 20:34
Всеобщото понятие че доброто момче е кротно, кавалер, ученолюбив, не пуши, не пие, не е простак, и е достаа срамежливо спрямо останалите е вече много изтъркано!
Пп: аз не обичам някой да ми мълчи, обичам да разговарям с някои с които има за кво да си говоря, а не да водя монолог цяла вечер за глада в сумалия бла бла
Аз съм много свесно момче и съм много добър
Дискусията по този въпрос никога няма да приключи. Така че ето нещо, по което да помислите... (момчешката часто от форума :wink: )
Случвало ви се е да спрете и да се зачудите защо повечето жени отиват при “неправилните” мъже поради “неправилни” причини? За да премахна напълно мистерията, в която доста от вас може да са от известно време, повечето жени НАИСТИНА си падат по лошите. Но “лошите” не е точен термин за типа мъже, при който отиват жените.
Жените отиват при мъже, които имат голямо самочувствие с жените? Не е напълно вярно. Те отиват при мъже, които не ги е страх от “пеперудките” им? Не съвсем. Според мен истината е следната: Жените, повечето пъти дори САМИ НЕ ЗНАЯТ защо отиват при съответния мъж. Те много рядко сядат да мислят какъв тип мъж биха желали да имат в живота си. Тяхната представа е в най-добрия случай мъглява.
Така че всичко се свежда до следното. Жените чисто и просто отиват при този, който ги кара да е чувстват най-добре. И точка. ПЪТИЩАТА, по които мъжете ги карат да се чувстват добре, нямат значение. Точно тук и точно заради това, те изпадат в беда. В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много. Ето тук така нареченото “добро момче” (което също не е точен термин) губи. Така нареченото “добро момче” не може да говори правилно. Той няма купища положителни емоции и върхове, които да споделя, и като цяло не е изключително прям.
От женска гледна точка, това се възприема по цял ред грешни начини, по които не трябва. Но такъв е животът и това е съдбата на бедното “добро момче”. Ако трябва да съм точен, трябва да отбележа, че не ВСИЧКИ жени си падат по така наречените лоши. Искаш ли да знаеш кои жени си падат по тях? Само жените, които искаш. Така че според случая, това може да са “всички” жени, нали?
Когато жените продължават да подритват мъжете, на които може би наистина би трябвало ПОНЕ да дадат по-голям шанс, тези мъже в края на краищата, обикновено сравнително бързо, започват да разбират при какъв тип мъже отиват жените, които те искат да имат. Резултатът е, че един ден просто им пада пердето и те започват да се преструват и да действат като “лоши”, които “повечето” жени като че ли харесват толкова много. За да станеш такъв тип мъж, трябва да изминеш целия път, иначе начинът на мислене няма да е налице. Повечето просто стават “лоши момчета”, които говорят много умело с жените, възбуждат ги по многобройни начини, показват им страхотните си емоции. И след като използват жените за секс, ги зарязват най-брутално.
Защо? Защото така правят лошите, а жените харесват лошите. Така че когато жените по невнимание или нарочно превръщат така наречените “добри момчета” в така наречените “лоши момчета”, те несъзнателно прецакват много други жени, от собствения им вид.
Амин! :)
Аз съм много свесно момче и съм много добъртвааа някав вид реклама ли ще да бъде :-D
bloodranger
09-07-2007, 21:26
момичетата по принцип в една доста по-късна възраст оценяваме "добрите момчета". с някои изключения, колкото да потвърдят правилото.
и аз тва щях да кажа ма ма изпревари :smt009
-->все пак ше добавя 4е тая възраст е някаде към 25-30 годинки
Escarina
09-07-2007, 23:43
Харесвам ги да. Но зависи и от самия човек.
Хубава лекция Валар...жалко че няма кой да и обърне внимание... ;)
Хубава лекция Валар...жалко че няма кой да и обърне внимание... ;)
Аз я прочетох, но вече съм му казвала впечатлението ми от тези негови "лекции". :roll:
Escarina
09-08-2007, 01:01
За лекцията..и аз я прочетох, но има неща с които не съм съгласна. Определено има истини в думите му, но има и неща които са строго индивидуални и в доста случаи неверни. А и има леко негатовно настроение към женското съсловие...
Ou7taControL
09-08-2007, 01:06
AmI az hodq s edno mom4e, deto e super otka4eno, i ne e ot tezi "dobri mom4enca" i sa6to taka mi obra6ta golqmo vnimanie e super mnogo me glezi i mn se obi4ame :smt007
Момко на тия кат мен лично ... сми ... както казваш ти "добрите момчета" им казват Задръстени :Р сега е модерно да си биеш приятелката, да я експлоатираш (брех че трудна дума), да и го буташ по дупките още докъто не е навършила 15 ... и така :smt011
За лекцията..и аз я прочетох, но има неща с които не съм съгласна. Определено има истини в думите му, но има и неща които са строго индивидуални и в доста случаи неверни. А и има леко негатовно настроение към женското съсловие...
Къде пък го видя? :-s
Виц! Виц ! Искаме ВИЦ ! ^^
choco dick
09-08-2007, 10:08
КЪЦИИИИИ ВЪПЦАРОООВ :smt006
Mitizaro
09-08-2007, 10:22
Koй не обича да се държат добре с него?! Или вече е демоде, а трябва момчетата да са груби с приятелките си и да ги нараняват при най-малка възможност? Пък за това, че не говорят.. явно не могат да намерят обща тема с приятелката си.
Все пак, предпочитам да има за какво да си говоря с някое момче, отколкото да мълчим и да се гледаме като пънове..
Тва е моя човек. *kneel*
Всички дето викат "аз харесвам по-палавички" или "падам си по бед бойс"
ама много ме дразнят. Тука некви педалчета с татоировки на дупетата, облекли кожено яке със повече пух от във възглавницата ми и са праят на големите битки, да се дръвят на гаджетата си и да ги обиждат - още повече ме тварят и ги мразя. Повече от педалите :smt011
FiRe_LaDy
09-08-2007, 10:29
Това,което описа не е точното добро момче.Ама за тея,които описа ти ... не ми допадат особено много.Предпочитам лошите момчета.Когато се държат с мен преееекалено мило,постоянно ме обграждат с внимание и т.н. ми омръзват бързо.
MajeStic
09-08-2007, 10:51
+ това аз съм много бъбрива и ще ми стане неудобно, че само аз говоря. :::
В колко много поста натровихте нас добрите момчета... :? Еми то аз съм много мил и също говоря много:)
Дискусията по този въпрос никога няма да приключи. Така че ето нещо, по което да помислите... (момчешката часто от форума :wink: )
Случвало ви се е да спрете и да се зачудите защо повечето жени отиват при “неправилните” мъже поради “неправилни” причини? За да премахна напълно мистерията, в която доста от вас може да са от известно време, повечето жени НАИСТИНА си падат по лошите. Но “лошите” не е точен термин за типа мъже, при който отиват жените.
Жените отиват при мъже, които имат голямо самочувствие с жените? Не е напълно вярно. Те отиват при мъже, които не ги е страх от “пеперудките” им? Не съвсем. Според мен истината е следната: Жените, повечето пъти дори САМИ НЕ ЗНАЯТ защо отиват при съответния мъж. Те много рядко сядат да мислят какъв тип мъж биха желали да имат в живота си. Тяхната представа е в най-добрия случай мъглява.
Така че всичко се свежда до следното. Жените чисто и просто отиват при този, който ги кара да е чувстват най-добре. И точка. ПЪТИЩАТА, по които мъжете ги карат да се чувстват добре, нямат значение. Точно тук и точно заради това, те изпадат в беда. В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много. Ето тук така нареченото “добро момче” (което също не е точен термин) губи. Така нареченото “добро момче” не може да говори правилно. Той няма купища положителни емоции и върхове, които да споделя, и като цяло не е изключително прям.
От женска гледна точка, това се възприема по цял ред грешни начини, по които не трябва. Но такъв е животът и това е съдбата на бедното “добро момче”. Ако трябва да съм точен, трябва да отбележа, че не ВСИЧКИ жени си падат по така наречените лоши. Искаш ли да знаеш кои жени си падат по тях? Само жените, които искаш. Така че според случая, това може да са “всички” жени, нали?
Когато жените продължават да подритват мъжете, на които може би наистина би трябвало ПОНЕ да дадат по-голям шанс, тези мъже в края на краищата, обикновено сравнително бързо, започват да разбират при какъв тип мъже отиват жените, които те искат да имат. Резултатът е, че един ден просто им пада пердето и те започват да се преструват и да действат като “лоши”, които “повечето” жени като че ли харесват толкова много. За да станеш такъв тип мъж, трябва да изминеш целия път, иначе начинът на мислене няма да е налице. Повечето просто стават “лоши момчета”, които говорят много умело с жените, възбуждат ги по многобройни начини, показват им страхотните си емоции. И след като използват жените за секс, ги зарязват най-брутално.
Защо? Защото така правят лошите, а жените харесват лошите. Така че когато жените по невнимание или нарочно превръщат така наречените “добри момчета” в така наречените “лоши момчета”, те несъзнателно прецакват много други жени, от собствения им вид.
Цялата истина в един пост. :wink:
Това е в пикъпърски стил,от някой пикъп сайт ли е :)
Аз не използвам сайтове!
Това го знам от личен опит ретард! :roll:
CuRly_Doll
09-08-2007, 10:57
zavisi ot otno6enieto mu kam men,ot tva dali si imame prikazkata,dali moje da me vpe4atli s ne6to i da zadarji vnimanieto mi,no poprincip si padam po lo6ite mom4eta :wink:
MajeStic
09-08-2007, 10:58
zavisi ot otno6enieto mu kam men,ot tva dali si imame prikazkata,dali moje da me vpe4atli s ne6to i da zadarji vnimanieto mi,no poprincip si padam po lo6ite mom4eta :wink:
Лошите момчета са тея дето изневеряват.
Какво ще рече лошо момче?
Защо просто не прочетеш лекцията ми дълга е но си заслужава! :wink:
MajeStic
09-08-2007, 10:59
Защо просто не прочетеш лекцията ми дълга е но си заслужава! :wink:
След 20 минутки идвам пак да пиша тогава :D
Predpo4itam nqkoi ,koito 6te se durji dobre s men i s uvajenie,otkolkoto nqkoi,koito 6te se opitva da ne prai kvot si iska!Tihite vodi sa nai-dulboki sa kazali horata!Opredeleno mi haresvat dobrite mom4eta!Oniq det sa nafukani i se praat na golqmata rabota kato gi vidq mi se povru6ta!Srednoto nivo e nai-dobre!Vseki trqq si znae granicata!Vsi4ko po mnogo e vredno!
MajeStic
09-08-2007, 11:04
В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много.
АХхА за това ли приятелката ми каза:
"Аз нямаше да го направя с никой друг освен с теб!"
^_^
Въпреки, че ми каза, че го е направила, защото другите искали само секс от нея ^_^
Атака ок само не бии моля те монитора ми е нов! :?
Mitizaro
09-08-2007, 11:10
В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много.
^_^
Въпреки, че ми каза, че го е направила, защото другите искали само секс от нея ^_^
Щото си я метнал. Уж с нея не за секс ама пак ти пусна а ;). Брао е. Ше ми научиш техниката :P
Ама ти я такова като добро момче или животински я из***а, а ;-)
^_^
Щото си я метнал. Уж с нея не за секс ама пак ти пусна а ;). Брао е. Ше ми научиш техниката :P
О като гледам по-добре твойта техника да не я учи! :-D
MajeStic
09-08-2007, 11:14
^_^
Както тя иска :D В началото беше искам нежно сега говори харесва ми като си по-груб... ама първия път бяхме девствени и гледах да е по-лекичко ^_^ Всъщност може да се каже, че тя ме използва повечето, защото аз не исках да правим секс ама тя каза, че ще ме скъса иначе :D Май тя е тариката ХАхх. Въпреки всичко ми харесва да се чувствам използван :-D Пък и оферта е да говориш на момичетата, че не си с тях само за секс, защото има перспективи и за сериозна връзка:)
То добрите момчета дето само мълчат и нищо не правят и после викат :"Е тая защо ме не харесва,бе.Хубав съм!" Те стават за гаджета ама си падам по по-откачените.А добрите момчета стават за много добри приятели. :-D
Mitizaro
09-08-2007, 12:08
^_^
Както тя иска :D В началото беше искам нежно сега говори харесва ми като си по-груб... ама първия път бяхме девствени и гледах да е по-лекичко ^_^ Всъщност може да се каже, че тя ме използва повечето, защото аз не исках да правим секс ама тя каза, че ще ме скъса иначе :D Май тя е тариката ХАхх. Въпреки всичко ми харесва да се чувствам използван :-D Пък и оферта е да говориш на момичетата, че не си с тях само за секс, защото има перспективи и за сериозна връзка:)
Ма ти си голям стратег е. Да не цъкаш мидийвъл за разгрявка?
Начи колко ти е пишката че ше те иска е!?
Лелеее...аз може и да съм добро момче ама искам нимфоманка :smt005
Аз маи повече си падам по лудите глави .. но бих била и с друг вид момче ако ме обича и аз го обичам :wink:
MajeStic
09-08-2007, 12:10
Аз маи повече си падам по лудите глави .. но бих била и с друг вид момче ако ме обича и аз го обичам :wink:
Е това вече е приказка:)))
Ем такива момчета дето са прекалено добрички и т.н. просто ги приемам за приятели, но рядко за нещо повече. Просто тея дето са грижовни и мислят за теб и така нататък ги приемам по скоро като по-големия брат, който нямам :lol:
ledenakrasota
09-08-2007, 14:42
Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен
Oпределението "добро момче" има много тълкувания [-X За едни момичета,това са свитите без мнения момчета.....а за други представител от противополжия пол с добри обноски.....за 3-ти непоправим романтик с чувство за хумор и прочие. :smt056
Може повечето жени да харесват лошите,но коя не би харесала галантен кавалер със страхотно чувство за хумор поканил я на среща :?: :!: :?:
sladka_______
09-08-2007, 14:46
на мен ми допадат особено ако могат да обичат задушаващо чак
а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив. :-s #-o
и аз това викам ,ама явно се държат добре чак като тръгнете иначе докато се направят на интересни край няма :roll:
Това "добро момче" е доста разтегливо понятие.Не искам някой, когото да тича след мен като послушно кученце, но не и такъв, на който няма да му пука за мен.Абе, така не мога да кажа.Трябва да срещна човека просто.
Krem4eto
09-08-2007, 17:06
Такива харесвам ;)
MajeStic
09-08-2007, 17:37
А добрите момчета стават за много добри приятели. :-D
Много вярно 8) Мерси:)
100%angel
09-08-2007, 19:15
Ами аз съм лоша , а противоположностите се привличат!! Но до сега съм била с повече лоши момчета :D
*estrella*
09-08-2007, 20:27
Az p1k s1m na momenti. Naprimer edin mesec xoda s nqkva luda glava najiveem se dvamata i polse aide na nqkbo dobri4ko, deto muxa ne moje da ubie,se pak trqbva da ima malko raznoobrazie :wink:
Намене пък ми добадат добричките момченца дори да ме обича и аз даго обичам няма да ми пука от това че мълчи и ако се грижи за мен това много ясно че ще искам да съм с него.Щот предишни ако ви кажа къв беше много лошо се държа с мен и нищо добро не направи за мен а сегашния много си го обичкам и дано да продължава да си се държи добре с мен
i am not okay
09-09-2007, 19:02
Да
kofti_nick
09-09-2007, 19:34
Може може 8-[
gorskata_feja
09-09-2007, 19:42
Добрите момчета не винаги са толкова добри, колкото изглеждат... Понякога зад всичко това се крие някоя малка, но жестока истина...
Според мен не трябва да е нито прекалено добър, нито прекалено лошо момче... Всеки иска златната среда (или поне аз!)
Но т'ва си е моето мнение... другите може и да не мислят така! \:D/ \:D/ \:D/
Bombshell
05-19-2009, 12:22
AmI az hodq s edno mom4e, deto e super otka4eno, i ne e ot tezi "dobri mom4enca" i sa6to taka mi obra6ta golqmo vnimanie e super mnogo me glezi i mn se obi4ame :smt007
пссст 8-)
а циганката кадето те хвали каде е
moneycomeme
05-20-2009, 08:32
аам...като цяло зависи,но ако той не приказва много аз ще го разприказвам,ако ми е направил впечатление...какъв е проблема ;]]] и специално аз държа момчето да се отнася с мен с внимание,но не ми пука като цяло как се държи с другите....има много момчета,които се правят на такива,каквито не са,но като си поговоря с тях разбирам че съвсем друг потенциал крият в себе си :)
Niakoitam
05-20-2009, 09:46
Ето в това има доста голяма доза истина за съжаление.Не само момичетата,но и някои момчета все още не са се оттърсили от животинското в себе си пък то и без това сега е модерно.Явно на някои момичета им харесва да бъдат наранявани,да им се изневерява,да бъдат ругани и понякога дори бити и т.н.Това явно ги възбужда по някакъв перверзен начин.Вие момичета се опитвате да промените едно лошо момче,защото всъщност Вие подсъзнателно това искате,да го промените за да стане добро.Ако не успеете се възползва от вас,вие страдате по него и в крайна сметка се случва да му тичате по гъза.
Ако пък успеете да го промените,доста често се случва да го зарежете,защото ви бил доскучал.След което нараненото момче се озлобява още повече и вече е абсолютно трудно да се промени.Това беше отправено към момичетата,които харесват и/или си признават че харесват лоши момчета.
Към тези момичета,които харесват добрите момчета и не го казват само за пред другите мога да кажа:Вие често се хвърляте на лошите момчета,защото оприличавате добрите например с мълчаливи,зубъри,задръстен и и т.н. А защо не се опитате да го "моделирате" близко да вашите изисквания.Стига да знаете как и да имате подход,тези момчета са много по податливи от лошите.Е понякога пак Ви доскучава,но поне ще имате тихото благодарство на това момче че сте успяли да му покажете как да се държи и че момичетата не са толкова страшни,че сте му дали начална скорост.Имам един много близък роднина,които едно момиче промени неузнавуемо.Сега си кара напред и въпреки че не си признава че я харесва си личи че таи някакви чувства към нея.Но тя го направи това,което е сега.Много по отракан отпреди,много по отракан и от мен.
Такаче драги момичета вместо във невниманието си да превръщате добрите момчета в лоши и от това да страдат други момичета,а също и Вие от наранени от други момичета момчета постарайте се да запзвате добри спомени от вашият пол и така може взаимно да си помогнете и ако имате желание да намалите бройката на момчетата,на които единственият им принцип спрямо момичетата е:"Чукаш и бегаш".
Звучи доста примамливо и приемливо спрямо обстановката в днешно време и курвите,които са се навъдили напоследък.
Написано от едно добро,малко срамежливо и понякога мълачаливо момче.
П.П.В живота далеч не съм толкова многословен,просто защото не съм изебал един куп момичета,не съм видял кой знае колко неща и не искам да си говоря само някакви глупави празни приказки или да нараня момичето без да се усетя.Държанито ми се дължи на изпитият алкохол и/или на държанието на отсрещната страна спрямо мен.Гледам да съм искрен обаче в държанието си мога да се опиша и като хамелеон.
BlueFace
05-20-2009, 13:24
Лекцията не е напълно вярна...Вярна е за някой момичета.Аз познавам много момичета които са красиви и си падат по нормални момчета (неупотребяващи цигари , алкохол ,наркотици , умни и добре в училището)...Всеки човек има своите изисквания за човека с който ще е.Тези "лоши момчета" в повечето случаи са тъпи,ограничени и се ползват с популярност само в тийн годините.
Има жени които харесват обикновенни момчета ,има жени които харесват яко напомпани , има жени които харесват умни момчета.Всичко е до човека ,не може да обединявате всички под един знаменател ;)
Приемам ги просто за приятели..Харесват ми по-луди момчета...по импулсивни :P :P :P
mechtaq_za_teb
05-22-2009, 09:08
Добър? Да. Мълчалив? Не. Предпочитам, когато съм с някого да има за какво да си говорим, да се смеем, дори да се караме. Разговорът да върви... :)
Ами да има нещо сладко в тях.А и мисля,че те биха се държала много по-добре с приятелките си,отколкото тези по-отворените.
LiveFlower
05-22-2009, 16:53
Супер мн ме дразнят.
Понякога като гледам некъв такъв схванат и сдухан,чак нерви ми се образуват ...
Axe_vs_Sword
05-22-2009, 17:17
Хем добри, хем приказливи, перфектно!
А-а, забравихте да кажете и красиви...
Punisherrr
05-22-2009, 19:27
killuminati
05-22-2009, 20:26
Аз съм си мълчалив тип по природа и хах такива като "лошите" момчета, колко ли съм ги бил по улиците. Като четох сега коментарите... оле мале това е супер повърхностно мислене ве.. тц тц... И сега като съм мълчалив автоматично влизам в Сдухани и ко :D. Ходите с Гъзарите™ и после ревете по форумите що тоз ви е ебал и изоставил, колко лошо е постъпил с вас и т.н.
Както и да е... поздрав с Tech N9ne - Going Bad ^^ и мир!
е аз се съм добро момче не пия не пуша държа се добре с гаджето угаждам и всякак (не се оставям да ме върти на малкия си пръст)
тя самата казва че съм романтик и никога не ми е казвала че съм скучен или мълчалив имал съм общо 6 връзки досега и никога не са ми казвали такова нещо напротив едно е да си добър друго е да можеш да говориш с хората и то си личи не влизам често ама като вляза посипвам божието слово(спама) и другото което е може да не се правя на голяма работа но не се оставям да ме мачкат 8)
SuperBadSuperFresh
05-22-2009, 20:37
Харесваме лоши,обичаме добри.При повече късмет 8-)
djekityyy
05-23-2009, 10:14
ммм аз си падам по по-лудички....такива дето ми мълчат не им се кефа мн мн ..а иначе тва е хубаво да се отнасят добре с теб \:D/ +1 :P
IndependentGirl
05-23-2009, 11:05
Ами.. зависи си от момчето.. но предпочитам по-добрите, по-милите и дори малко романтични момчета, които уважават приятелките си и знаят как да се държът към тях.. а доколкото "лошите момчета" .. еми не ми допадат, защото се мислят и правят на голямата работа.. :? :D 8)
те след време стават педали - доказано е!
хах ем аз не съм станал педал просто вече не съм нито чак толкова мълчалив, нито чак толкова добричък :D
p.s. за автора на темата : братле намери къде да питаш :D в тоя форум средната възраст е около 15-16 години, и отговорите които ще получиш са : не не и нееееееееееее . защо ли ? защото при момичетата на тази възраст обикновенно трябва да се праиш на идиот за да ги накараш да те забележат, ама да не ти пука особено ще им доиде ъкълът в главата някой ден :D
TheGirlNextDoor
05-29-2009, 13:59
Ходите с Гъзарите™ и после ревете по форумите що тоз ви е е*** и изоставил, колко лошо е постъпил с вас и т.н.
факт : ))
не знам за другите..но аз имам чувството,че точно това ме привлича..знам ли-точно тази тръпка,,несигурност..
Много зависи от момчето. Хубаво е да се сдържи добре с теб, обаче... ако само стои и мълчи няма как да стане нещо м/у нас :)
Sunshineeee
05-29-2009, 14:38
Всеки обича да се държат добре с него .. но човекът до теб да е мълчаливвв .. това е малко .. не като за мен :D
.. DeViL mAy CrY ..
05-29-2009, 17:32
Всеки обича да се държат добре с него .. но човекът до теб да е мълчаливвв .. това е малко .. не като за мен :D
+1 абсолютно същото е и при мен,ама после мрънкам що не е добър :-D
mynichka
05-29-2009, 17:33
и на мен това ми е интересно :?
И от кога за да си добър трябва да си мълчелив?Какви са тези глупости дето ги говорите.
Иначе да аз харесвам добрите момчета.
Ами ходих известно ереме с такъв индивид.Беше тихичък,кротък,до втората седмица и после нещо мн се отвори :D Разделихме се по бързата процедура :booooomb: А тръпката ми е един 28 годишен батко,с който се разделяме,събираме.То са панаири,изневери и пак към него бягам.Нз защо е така но ми е голяма слабост :cry:
vesSynkaa
05-29-2009, 18:30
Всяко момче се държи добре с гаджето си :?
Дай да е мълчалив и през цялото време да говоря аз :?
Пфф.. бахти скучната работа .. :?
Ами ходих известно ереме с такъв индивид.Беше тихичък,кротък,до втората седмица и после нещо мн се отвори :D Разделихме се по бързата процедура :booooomb: Тихите води са най-дълбоки.
Всяко момче се държи добре с гаджето си
Дай да е мълчалив и през цялото време да говоря аз
Пфф.. бахти скучната работа ..
с това съм напълно съгласна :) обаче на мен добрите момчета изобщо не ми се нравят :) напълно съм съгласна да пуши и пий даже ще ме кефи повече :D :D
cvetenceto0o
05-30-2009, 17:51
ако може по малко и от двете :oops: смисъл не искам да е арогантен и да се мисли за центара на вселената,но не и някъв дет неможе 2 думи да ми каже..
dragonfly92
05-30-2009, 18:31
да приятелят ми е точно такъв - държи се страхотно с мен и не говори много (това не значи че постоянно си мълчим , просто говори доста по-малко от мен 8-) ) чувствам се прекрасно с него :-D вдъхва ми сигурност и никога не се съмнявам в чувстата му :smt007
няма тръпка... за съжаление... ако имаше, щяха да бъдат идеални
Много зависи от човека. Аз лично си предпочитам лошите и палави момчета :) :) :)
kriskaata
05-31-2009, 14:06
моят приятел е добър ,държи се много внимателно и добре с мен..Теми на разговор имаме всякви и не е мълчалив не бих го сменила ... :-)
хaресвам "добрите момчета".. а относно това,че били мълчаливи не е вярно..просто не ръсят само простотии и са по-възпитани от другите човекоподбни :-|
Punisherrr
05-31-2009, 14:45
да приятелят ми е точно такъв - държи се страхотно с мен и не говори много (това не значи че постоянно си мълчим , просто говори доста по-малко от мен 8-) ) чувствам се прекрасно с него :-D вдъхва ми сигурност и никога не се съмнявам в чувстата му :smt007
DeViLgIlrL16
05-31-2009, 14:58
ми май не са ми по вкуса... :-o
харесвам момчета от типа добрички, но да си споделят, да можеж да си говориш с тях без да се чудиш с кво да им изкараш думите...се пак аз съм ср. приказлива и едва ли ще ми е удобно да си говоря сама... :D
П.П. То си е до момчето понякога добричките са сладки, но пак лошите момчета са си друго... :oops:
MegabytE
05-31-2009, 17:24
Нямат ли латекс и бич, не са за мен, мяяяяяяуууууууууууу! :grin:
guinessgirl
05-31-2009, 21:48
добри момчета..лоши момчета.. всичко прекалено е кофти
ако ми се държи като некъв боклук-да забрави; ако е лигльо-същото
sumerwind
06-01-2009, 09:27
50% добро момче и 50% лошо..... да не е някой да не смее да ме пипне,да знае кога точно да спре и да не досажда,но и да усеща какво трябва да прави .. :) :oops:
evelinka1122
06-01-2009, 11:08
живее ми се! добри момчета не ми трябват... аз намерих това което търся... :smt007
magneziq
06-01-2009, 15:46
Идеала ми за момче:
лудо
шумно
непоправим бунтар
дължина на косата:средна
очи: сини
ръст: (165-175)
мил
грижовен
жертвоготовен
да слуша рок или метъл
да не му пука за чуждото мнение, а само от това на близките му
да не се друсa
да е трудолюбив(за да може бъдещето му до е подсигурено) и да ми заема пари когато наистина много се нуждая(мразя да заемам пари или да ми купуват неща)
За моя радост съм открила перфектното за мен момче и много държа на него :smt060
ThePowerOfLove
06-01-2009, 16:50
Да :)
XTREMEFREERIDE
06-01-2009, 17:58
Определено.
Ама те тихите води, са най - дълбоки. :lol:
ghetto_superstar
06-01-2009, 19:29
ЛоЛ лОшИтЕ рлз :grin: :D
Мани ги тея добри момчета
добри ,ама то да имаш чувство за хумор и да не мълчиш не са лоши .. допадат ми забавни .. бла бла 8-)