PDA

View Full Version : Осъзнах,че съм хомосексуалист...

tiin4o
10-09-2007, 07:12
Здравейте, наскоро разбрах нещо и искам да попитам мога ли по някакъв начин да премхна този проблем понеже ме съсипва!На скоро осъзнах че съм обратен!Аз не го искам!Нямам нищо против хомосексуалните но ми пука как родителите ми ще реагират и мога да загубя приятелите си!Не искам майка ми и баща ми да се срамуват от мен!Моля ви помогнете ми :cry: !Мога ли да стана хетро по някакъв начин?Какъвто и да е!
Много благодаря че го изчетохте и моля ви не ме урпеквайте!

Редактирано:ЦвЕтИт0-7-ма т.! :wink:

tiin4o
10-09-2007, 07:16
Ми като си представя гола мацка съвсем лекичко ме възбижда но като се представя мъж...оффф всъщност ме е много срам в момента!

xXxScreamxXx
10-09-2007, 07:17
p1rvo v nikak1v sly4ai ne te oprekvam :wink: dori mi se izdiga6 v o4ite 6tot ne te e sram da si go priznae6 i t1i natat1k
a po temata nzz za6to rodninite ti 6te se sramyvat ot teb :-k 6tom si 6tastliv taka trqbva te da se radvat za teb i da te podkrepqt imam mnogo priqteli koito sa v tvoeto polojenie ne iskat da sa takiva no tova e fakt.
i eddin s1vet ne se promenqi samo zaradi okolnite ....aide yspexx :wink:

tiin4o
10-09-2007, 07:17
Аз пък съм хетеро и искам да стана гей? Как се става гей? Кажете моля?Защо ти е?Ако родителите ми разберат сигурно баща ми ще ме изгони от вкъщи и ще ме нарече грашка на природата!

xXxScreamxXx
10-09-2007, 07:18
awe hora ne vi razbiram - GORDEITE SE S TOVA KOETO STE

^Sam90^
10-09-2007, 07:18
Не можеш, пич.... и аз много пъти съм искал да променя нещата, но начин няма. Споко, с времето ще свикнеш с мисълта и ще осъзнаеш, че не е чааак толкова лошо.
А що се отнася до родителите ти - ако те обичат и те имат за собствен син, няма да ти направят проблем.
Просто това е твоята природа и недей да започваш да се мразиш, заради нея, защото нещата няма да се развият добре ...
Просто си живей и не си мисли, че си нещо по-малко от другите, защото не е вярно.
А на колко си бтв?

`Death`Whore``
10-09-2007, 07:19
Ами, започни да водиш всяка срещната и вас и баща ти ще е горд с теб.

Quasar
10-09-2007, 07:21
Всичко е до желанието....ако решиш че няма да си педал (нищо лично просто нарицателно) няма....в тебе е решението...реши какво искаш и давай смело...

tiin4o
10-09-2007, 07:22
Офф мислех си че ще ме псувате обаче мн ви благодаря за отговорите и подкрепата!Винаги съм си мечтал как имам жена и деца и съм щастлив но сега като рабирам че това може би няма никога да стане не ми се живее

LizZz
10-09-2007, 07:23
Начи не си чак толкова гей... :smt017 Щом не го искаш...Знам ли и аз... =P~

tiin4o
10-09-2007, 07:23
Ок може би ще си остана прикрит гей и готово :roll: .Много ви благодаря хора!!!Имах нужда да споделя с някой!

xXxScreamxXx
10-09-2007, 07:24
kak taka ne ti se jivee
ami predstavi si ima6 m1j i osinoveni de4ica
kvo ne6to lo6o ima li v tova ?????

^Sam90^
10-09-2007, 07:25
Лизард е прав - трябва да изясниш на себе си какво точно искаш. Иначе ще ти е доста объркано.
А що се отнася до жената и децата... хм, ако наистина харесваш и жени, е възможно на теория, въпреки че повечето Би-та все пак си свършват с мъже. Има, обаче, тенденция да си взимат по 2ма - имат си брак с жена и си спят с мъже... което за мен е отвратително, но наистина много хора го правят.

xXxScreamxXx
10-09-2007, 07:27
Ama za6to 6te se krie6 kat tva e nap1lno normalno ama ako sly6a6 baba ti 3 pokolniq nazad normalno da ne te razbere.tva togava e bilo samo m1j jena,m1j jena.................
ama sa ko vremenata se promenqt nqma ni6to lo6o v tva seki da jivee kakto iska i da b1de s koito iska :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Quasar
ЛУДА ЛИ СИ....да си има мъж и да си осинови деца...ЛУДА ЛИ СИ...мислиш ли какво ще е на децата...да викат "тати" и на двамата...омг ](*,)

tiin4o
Аз искам жени но от жени е се възбуждам!Иначе ако бях би нез съмнение щях да избера Жената!

10-09-2007, 07:28
Офф пенделчето на мама...

Слушай сега... първо ако съм ти баща, и аз бих те изхвърлил от вкъщи... Но има и друг начин без да им казваш... значи купуваш си розова тениска, пускаш си емо прическа, слагаш си фешън очилца, не забравяй и тесните дънки... и те сами ше се осетят за кво става въпрос... а на твойте френдове кажи че си просто фиешън... Успех и кажи кво е станало...

Скапан педераст... :evil:

tiin4o
10-09-2007, 07:30

Слушай сега... първо ако съм ти баща, и аз бих те изхвърлил от вкъщи... Но има и друг начин без да им казваш... значи купуваш си розова тениска, пускаш си емо прическа, слагаш си фешън очилца, не забравяй и тесните дънки... и те сами ше се осетят за кво става въпрос... а на твойте френдове кажи че си просто фиешън... Успех и кажи кво е станало...

Скапан гей... :evil:Хахах комплексарчото на мама!

LizZz
10-09-2007, 07:30

Скапан гей... :evil:
А,млъкни,бе...Не виждаш ли,че човека се чуди как СЕ ПРОМЕНИ и да НЕ БЪДЕ ГЕЙ!!!

А на човека мисля,че няма да му се отрази лошо една яка мацка... :roll:

10-09-2007, 07:31
Хаха, всъщност ако трябва да сме честни... ти си пускаш комплексите във форума... :?

xXxScreamxXx
10-09-2007, 07:32
Quasar ne we ne s1m luda ko tolkoz . en jiveem v 15 vek za boga
ak1l q sedni i pomisli i tav e re6enei na ''problema'' na mom4eto

tiin4o
10-09-2007, 07:32
Хаха, всъщност ако трябва да сме честни... ти си пускаш комплексите във форума... :?Е и?!Ако не ти харсва не пиши в тази тема!

LizZz
10-09-2007, 07:33
Хаха, всъщност ако трябва да сме честни... ти си пускаш комплексите във форума... :?
Грешка! :-({|=

^Sam90^
10-09-2007, 07:40

Скапан гей... :evil:
Оф... ма си кух 'та дрънкаш :lol:

Quasar
10-09-2007, 07:45
@чаровната....човека иска да не става гей а не да му измисляте как да се примири...

tiin4o
10-09-2007, 07:47
@чаровната....човека иска да не става гей а не да му измисляте как да се примири...Абе ще съм си прикрит гей и готово кво да се прави!Доклкото предложението с децата - [-X Не мерси.Това ми се струва малко гадно все пак помислете за децата.Живота им ще е ужасен!!!

xXxScreamxXx
10-09-2007, 07:49
hmmmmm lesno se primirqva6 :-k :-k :-k :-k

tiin4o
10-09-2007, 07:54
hmmmmm lesno se primirqva6 :-k :-k :-k :-kМи че то не ми остава друго.Не знаеш колко мн семейството ми се гордее с мен и само ако им изтропам че съм обратен...ще стане лошо!

Summer_Girl_6
10-09-2007, 07:55
Човек е такъв какъвто е!!! =D>

^Sam90^
10-09-2007, 07:55
Не трябва да ти пука, а и не е нужно да им казваш - наще не знаят и нямам и намерение да им казвам... за какво ми е?? :)

tiin4o
10-09-2007, 07:56
А и не само и приятелите ми може да ме отблъснат!

sasha_90
10-09-2007, 08:00
Не трябва да се срамуваш от това,което си.

mon4eto
10-09-2007, 08:07
MI 6tom haresva6 pove4e majete ot jenite 4estito :-D
NO neznam nie s kvo mojem da ti pomognem 6tom ima6 takiva naklonnosti...moje bi ako si dade6 pove4e volq...moje i da stane ne6to 8-[

Quasar
10-09-2007, 08:27
Ае волята му е майката ко искаш няа да си обратен...най хубу си фани някое момиче ;)

My_Dear
10-09-2007, 08:31
Здравейте, наскоро разбрах нещо и искам да попитам мога ли по някакъв начин да премхна този проблем понеже ме съсипва!На скоро осъзнах че съм обратен!Аз не го искам!Нямам нищо против хомосексуалните но ми пука как родителите ми ще реагират и мога да загубя приятелите си!Не искам майка ми и баща ми да се срамуват от мен!Моля ви помогнете ми :cry: !Мога ли да стана хетро по някакъв начин?Какъвто и да е!
Не можеш да станеш хетеросексуален, защото сексуалната ориентация на един човек се формира още докато е в утробата на майката. Такъв си се родил, такъв ще си останеш.
А родителите ти... Виж, те трябва да те приемат такъв, какъвто си. Син си им, обичат те със сигурност. Говори с тях, обясни им (или на единия от двамата) как се чувстваш, колко ти е гадно от този факт, какви притеснения имаш... Дори и да не си толкова близък с родителското тяло е нужен този разговор с тях.

И друго... Има мъже, които като теб се страхуват от сексуалната си ореантация. Но този страх продължава не само в началото, а и през останалия им живот. Спят с момичета, женят се някой ден, имат деца. Но през цялото време се чувстват неудовлетворени от живота. Намират си тайни връзки с мъже и... Не искаш да живееш един такъв живот на постоянно криене и страх, нали?

Вече не са толкова много хората, които са склонни, като видят един гей на улицата, да го напсуват. Обществото осъзна, че хомосексуалните с нищо не падат по-долу от хетеросексуалните. Аз познавам двама хомосексуални мъже, които даже сключиха брак в чужбина, щастливи са заедно и са невероятни личности.

Много неща мога да ти изпиша... Важното е да не се страхуваш от това, което си. Защото няма как да се промениш, а да бягаш от себе си би било глупаво. И накрая само ще се чувстваш още по-ужасно. Ти няма да отблъснеш родителите си от себе си, а приятелите ти (приемам, че са истински приятели) вероятно нямат някакви апетити към теб, за да се притесняват за сексуалната ти ореантация ;)
Айде малко по-оптиистично... Успех от мен :-)

zmey
10-09-2007, 17:03
Аз пък съм хетеро и искам да стана гей? Как се става гей? Кажете моля?

:twisted: > Ти си гей ! Но ! Все още си неосъзнат гей !
:evil: > А По темата, тя наистина е голям спам, обаче вие сте прекалено тъпи за да се осъзнаете !
:twisted: > Хях Хях Хях Хях Хях
:evil: > Хях Хях Хях

starstarer:)
10-09-2007, 20:50
em poprincip mislq 4e vseki 4ovek ima momenti v koito ne e siguren v sexsualnata si orientacia imam edna poznata deto poluvin godina be6e sigurna 4e e lesbiika no posle re6i 4e si e hetaro taka 4e moje prosto da si oburkan .....znam li moje i da si bi a v slu4ei 4e si gei nqma ni6to lo6o tfa ne e ne6to koeto trqbva da krie6 az imam mn obratni fr ako va6te sa konservi ne e nujno da im kazva6 no sum na mnenie 4e tfa e ne6to normalno koeto nqma smisul da krie6 puk i ako horata do teb naistina te obi4at 6te te razberat :wink:

samoubiika
10-09-2007, 22:29
Ми като си представя гола мацка съвсем лекичко ме възбижда но като се представя мъж...оффф всъщност ме е много срам в момента!

Избягвай да си представяш голи мъже,че и мен ме хваща срам как момче може да мисли за момче!?

Просто ми е невъзможно,не го разбирам...имам приятели гейове...ма съм момиче и не ме е срам от тях...обаче ме е страх от лесбийки!

Избягвай да си мислиш за мъже,ако трябва си намери момиче и си докажи,че си мъж,като спиш с нея...ако ТЯ го иска естествено...но ако си мислиш,че си гей...и си представяш как те мушкат в...да...(ако си пасивен...) това е много лошо...по-добре си представяй,как ТИ ги...да... :smt005

Много сте луди тука ей!!!

sladko_momi4e
10-09-2007, 22:39
Не можеш, пич.... и аз много пъти съм искал да променя нещата, но начин няма. Споко, с времето ще свикнеш с мисълта и ще осъзнаеш, че не е чааак толкова лошо.
А що се отнася до родителите ти - ако те обичат и те имат за собствен син, няма да ти направят проблем.
Просто това е твоята природа и недей да започваш да се мразиш, заради нея, защото нещата няма да се развият добре ...
Просто си живей и не си мисли, че си нещо по-малко от другите, защото не е вярно.
А на колко си бтв?
+3131

sladko_momi4e
10-09-2007, 22:40

:twisted: > Ти си гей ! Но ! Все още си неосъзнат гей !
:evil: > А По темата, тя наистина е голям спам, обаче вие сте прекалено тъпи за да се осъзнаете !
:twisted: > Хях Хях Хях Хях Хях
:evil: > Хях Хях Хях
katu sme prekalenu tapi izsqsnini umniku!!!!! :smt019

Lainovoz
10-10-2007, 14:27
според библията ти трябва да бъдеш " намерен и убит "

Не ме карай да идвам и да хабя куршуми . Свърши работата сам и отърви света от дългата си , неясна и грешна екзистенциалност . :smt027 :-D

sladko_momi4e
10-10-2007, 21:01

Не ме карай да идвам и да хабя куршуми . Свърши работата сам и отърви света от дългата си , неясна и грешна екзистенциалност . :smt027 :-Dxax tfa besheeee :smt005 :smt005 :smt005

petet
10-10-2007, 21:50

Не ме карай да идвам и да хабя куршуми . Свърши работата сам и отърви света от дългата си , неясна и грешна екзистенциалност . :smt027 :-D

ТЪПАН!

DoomShadow
10-11-2007, 16:28
Norul, prepory4vam ti sy6toto :smt005 :smt005

teenpr
10-23-2007, 22:41
Проблемът е наистина мн сериозен.Аз също мисля, че съм гей.Много се надявам да не съм и често сравнявам това, което изпитвам като гледам мъже и като гледам жени и май не съм хетеросексуален.Не искам да е така, но явно няма как да го променя.А досега на никой не съм споделял и наистина ми е мн трудно, а мн искам някой, който би ме разбрал.Страх ме е най-вече от реакцията на роднините ми.Дори и да не ме отхвърлят по някакъв начин, знам че ще ги е срам от това което съм.А дори не съм сигурен дали няма да ме отхвърлят.Каквото и да си говорим за обществото е странно, дори и да не те напсуват или пребият, за това че си гей, най-малкото ще те приемат по различен начин от останалите..Все още не се чувствам уверен да споделя с някого очи в очи какво изпитвам...но през компа е по-лесно, за това не бих отказал да си пиша с някой

qjte dreben penis
10-23-2007, 23:13

+69

Mar1na
10-24-2007, 07:32
Аз пък съм хетеро и искам да стана гей? Как се става гей? Кажете моля?Защо ти е?Ако родителите ми разберат сигурно баща ми ще ме изгони от вкъщи и ще ме нарече грашка на природата!

Съдба, какво да правиш :-) Хормоните никога не питат.
Освен това, ти не си гей, ако се срамуваш от това. Айде, стига глупости. Ще станеш гей, когато спре да те притеснява факта, че те възбуждат пишки.

Totalitarianist
10-24-2007, 07:51
Трябва да те залеят с киселина :evil:
Ужасно [-(

teenpr
10-24-2007, 07:54
Може би си права.Но и фактът,че харесваш "пишки" си е достатъчно притеснителен, дори без да слагаме етикета "гей".

Mar1na
10-24-2007, 09:33
Може би си права.Но и фактът,че харесваш "пишки" си е достатъчно притеснителен, дори без да слагаме етикета "гей".

Да съм казала някъде, че не е притеснителен?! Трябва да си се пребориш първо ТИ с него, после ще се бориш с родители и общество. Гей си тогава, когато си в мир със себе си, че харесваш хората от своя пол.
А това, че си се притеснил, че си падаш по мъже, си е напълно в реда на нещата. То си идва от стереотипа, който налага обществото, "анти-педалската политика". Както и да е, отплеснах се.
Първо се увери, че наистина си падаш по мъже и си гей. После ще си поговорим как да сервираш вечерята на вашите.

samoubiika
10-24-2007, 09:54
Педалите трябва да се прочистят.Най-добре се самоубий!

Аз не мразя педалите,а мразя лесбийките...НОРМАЛНО,защот о съм момиче!
Както момчетата мразят педалите,а харесват лесбийки...имам предвид като личности,не като партньори!

Гейовете са хора,както и лесбийките,както и ХЕТЕРО сексуалните!
Неможем да ги съдим за избора им,нито можем да ги променим!

Гей може да станеш ако си психически разтроен или натоварен...търсиш начин да се ОТтърсиш и намираш излизането с момчета за такъв!
Гей може да си от малък,да ти е вродено,да те привличат повече барбитата и роклите,от колкото количките и войниците...а може и проблема да е в майката...тежка бременност,пушене през бременността,пиене по този начин се уврежда мозъка на детето!
Да си "обратен" не е лошо,ти си оставаш човек...а и туко виж Азис ти обърнал малко внимание по този въпрос :smt016

НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ ОТ ТОВА КАКЪВ СИ,ВАЖНО Е КАКВО МИСЛИШ ТИ ЗА СЕБЕ СИ,НЕ КАКВО ДРУГИТЕ ЗА ТЕБ!
Важно е ти да с харесваш и да намираш душевно спокойствие...МАЙНАТА ИМ НА ОНЕЗИ ДЕТО НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ!!!
Ако приятелите ти са ти ИСТИНСКИ приятели ще те разберат и приемат,ще те оничат такъв какъвто си...а не какъвто ТЕ искат да бъдеш!
Ако не те харесват вече заради наклонността ти ги зарежи!Те не са приятели,а използвачи!

Това беше от мен!
Не се срамувайте от това,което сте!
(Аз като малка играех с мотори и коли...това не ме прави лесбийка...нали?Брат ми си е играел със солничките и черпака...това не го прави женствен,НИТО ПОКАЗВА НАКЛОННОСТИТЕ!)
Неможем да съдим онези,които не са като нас,света е красив защото е РАЗЛИЧЕН!Хората са красиви,защото са РАЗЛИЧНИ!!!

teenpr
10-24-2007, 13:04
Еми ако се съди по коментарите във форума,няма смисъл да се притеснявам от реакцията на околните спрямо гейовете...но в действителност не е така.Много пъти ми е правило впечатление отношението на тези около мен към гейовете и то определено не е "Ами подкрепям ги" или "Не го намирам за нормално, но нямам нищо против тях", по скоро всеки казва "Хах, тоя е педи,гей..", "Мразя ги".

Относно това доколко съм наясно с ориентацията си...мисля че фактът че един бицепс ме възбужда, а голите цици не ме карат да изпитвам нищо е достатачно да си направя извод какво ме привлича..

Аз за себе си съм се преборил,с това което съм.Но то влияена живота ми.Например ситуация в дискотека или някъде момиче идва при мен сяда до мен, в мен..очаква се аз да реагирам по някакъв начин..но просто тя не ме възбужда, а аз знам че това е странно за околните и се стъписвам и почвам да мисля само за това как да я разкарам.

А на нашите..от мн време мисля как да им го сервирам..но не знам..някой път си мисля първо да ида на психолог или нещо от сорта..

Постоянно мисля за това последните седмици, може би ако живеех в по-голям град щеше да ми е по-лесно да свикна с това, а тук е... всички се знаят и освен тва повечето се имат за големи звезди

Seducti0n
10-24-2007, 13:50
Първо ще ти кажа едно основно нещо-Какъвто и да си,НИКОГА не се срамувай от себе си.Обратен си и окей,какво от това...Що се отнася до семейство,приятели,близки роднини и прочие-може и не всички да приемат това нещо.И пак те питам какво от това???Нима ти ще искаш да се промениш,само за да бъдеш разбран и възприеман от околните-това ще едно предателство,спрямо самия себе си! :wink:
Опитай се да живееш в хармония със своето собствено-Аз.Не се притиснявай и не се срамувай заради сексуалната си ориентация.Всеки има право на място под слънцето,а това,че някои хора не искат да го осъзнаят/приемат е ИЗЦЯЛО техен проблем,а не твой :!: :wink:

inSane_baby
10-24-2007, 14:01
Ama za6to 6te se krie6 kat tva e nap1lno normalno ama ako sly6a6 baba ti 3 pokolniq nazad normalno da ne te razbere.tva togava e bilo samo m1j jena,m1j jena.................
ama sa ko vremenata se promenqt nqma ni6to lo6o v tva seki da jivee kakto iska i da b1de s koito iska :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

ti da ne si lizbiika be si4kite mnenia ti iz4etyh i ne vidqh 1 madra normalna prikazkaa....
:smt011

poo temi4kata: 6tom me4tae6 za semeistfo s jena - ne si gei a tfa 4e te vazbyjda maj... opitai seks s jena i seks s maj i kaji koi ti har poe4e. kat vii6 goly momi4e ne go li darvi6 bee

Mar1na
10-24-2007, 15:07
Еми ако се съди по коментарите във форума,няма смисъл да се притеснявам от реакцията на околните спрямо гейовете...но в действителност не е така.Много пъти ми е правило впечатление отношението на тези около мен към гейовете и то определено не е "Ами подкрепям ги" или "Не го намирам за нормално, но нямам нищо против тях", по скоро всеки казва "Хах, тоя е педи,гей..", "Мразя ги".

Не съм сигурна, че си прав. Погледнато реално, повечето такива коментари не са насочени действително срещу сексуалната ориентация на човека. Те по-скоро изразяват това, че въпросният човек не е харесван. Ако седнеш и сериозно говориш с някого, ще видиш, че повечето хора подкрепят хомосексуализма. Или айде, не че го подкрепят, но нямат нищо против.

Относно това доколко съм наясно с ориентацията си...мисля че фактът че един бицепс ме възбужда, а голите цици не ме карат да изпитвам нищо е достатачно да си направя извод какво ме привлича..

Чудесно, браво. Щом си ориентиран сам за себе си, значи си преодолял най-големия проблем. Защото повечето гейове, да си говорим честно, от страх как ще реагират околните продължават да се преструват на хетеро.

Аз за себе си съм се преборил,с това което съм.Но то влияена живота ми.Например ситуация в дискотека или някъде момиче идва при мен сяда до мен, в мен..очаква се аз да реагирам по някакъв начин..но просто тя не ме възбужда, а аз знам че това е странно за околните и се стъписвам и почвам да мисля само за това как да я разкарам.

Е, няма начин да не влияе. Ти живееш в общество, сред хора. Налагат ти се правила, щеш, не щеш. Въпросът е, до колко ще позволиш чуждото мнение да изгради твоята личност. Отговори си на това.

А на нашите..от мн време мисля как да им го сервирам..но не знам..някой път си мисля първо да ида на психолог или нещо от сорта..

Психологът няма да ти каже нищо по-различно от това, че трябва да си "в мир със себе си". Мен ако питаш, ще си изгубиш и парите, и времето. И пак ще си там от където си тръгнал. На колко си години, впрочем. Извинявай, ако си казал, ама не ми се ровеше из всички мнения.

Постоянно мисля за това последните седмици, може би ако живеех в по-голям град щеше да ми е по-лесно да свикна с това, а тук е... всички се знаят и освен тва повечето се имат за големи звезди

Големият проблем на малкия град. Най-лесно е да го напуснеш и да идеш някъде другаде да учиш или работиш. Другият вариант е да се изправиш пред всички и да кажеш "Това съм аз!" (образно, да не вземеш да ги свикаш на площада :P

erata
10-25-2007, 23:16
Ти си грешка на природата ,синко

sapphirr
10-26-2007, 06:58
Осъзнах,че съм хомосексуалист... - 4естито...кога е 4ерпавката,там сме :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

сега по-сериозно -как о4акваш ние да ти кажеме как да си върнеш резбата в на4ална позиция.за това хап4ета няма.или си ,или не си,или пък средното положение (радвай се,4е има и такова) е да си бисексуален.

п.с наистина много държа да ми кажеш,защо реши,4е ние можеме да ти помогнеме

^Sam90^
10-26-2007, 07:15
teenpr, не се притеснявай от това, което си, защото и да искаш, не можеш да го промениш. Аз съм Бисексуален и да ти кажа... не е толкова лошо. ;) Това как ще те възприемат околните не е голяма работа, имайки предвид, че ти няма да носиш табелка АЗ СЪМ ГЕЙ. Ще кажеш на тези, които знаеш, че ще те разберат.

^Sam90^
10-26-2007, 10:27
Днес в София има гей-фест. :)
Верно лииииииии... аз що не знамм #-o

10-26-2007, 13:29
Да ви еба маиката на всички гейове тъпи, грозни ! :booooomb:

<black_soul>
10-26-2007, 19:54
призна си! призна си! :grin: :)
сега без майтап - както каза копакабана незнам-си-кво, се една да искаш да се превърнеш от момиче в момче без пластични операции и хапчета! съжалявам, пед*рас си и такъв ще си останеш! :-P

slun4evo
10-26-2007, 19:59
Не можеш да станеш хетеро, що за въпрос.Но можеш да се приемеш такъв какъвто си без да мислиш за другите.Замисли се малко ако родителите ти те обичат то те няма да се срамуват, а ще те подкрепят.Ако приятелите ти са истински приятели, то няма да те изоставят, а ще бъдат до теб.Няма друг начин.Приеми реалноста, някой хора просто сме различни, това не бива да те притеснява, аз също съм различна но го приех.Айде и успех.

swords1010
10-26-2007, 20:58
Сексуалната ориентация е генетично заложена у всяко дете още преди неговото раждане и се оформя окончателно преди навършването на четиригодишна възраст. В по-късен етап от живота, тя не може да бъде моделирана. Не се притеснявай, за родителите ти, а и за истинските ти приятели това не би трябвало да е никакъв проблем :wink:

^Sam90^
10-27-2007, 04:23
Е, и да ти кажа, си го изпуснал...
Нищо,пак ще ти кажа :)
"Гей& Лесбиън фест 3
25-26 октомври 2007 - 18.30h и 20.00h.
Това го пише на флайерчето,което имам.
Отзад пише
"Очаквайте програмата на събитието на www.redhouse-sofia.org
Пфу, винаги изпускам купона :cry: Нищо де... мерси все пак :)

srpsko_1988
10-27-2007, 15:49
Да ти еба майката и гей смотан!!! Не си мисли че требва да живееш!
Такива кат теб тряя да УМРАТ,да изчистим България от тая измет!!
Стигат ни турци,цигани..ами сега и гейове?! :-x тва е НЕНОРМАЛНО,ако някога моя син е такъв(не дай си боже) не само ще го изгоня от вкъщи,ами и ще го пребия от бой така яко,че да не си помисли за хуй докато е жив!! Нали мъжа трябва да е мъж бе..къв мъж си ти щом си гей и не се възбуждаш от жена?? Може би е по правилно да кажем че вие сте некав друг пол ``хора`` не може едно дете да има двама бащи бе!! Бащата е един и майката също една...да ви еба в пумярите, Стига с тва ваще банално оправдание-``живеем в 21 век`` и като жевеем в 21-ви кво.. трябва да има повече гейове от миналия век ли? То по тая педалска логика така излиза! Вече и края на света виждам...добре че не се родих през 2080..че сигурно тогава и жена няма да мога да си намера,всички ще бъдат лесбиики... :cry: ужас :-#

fire_magic
10-27-2007, 17:19

ami da ;) to4no taka e :evil:

MaRiNkA_16
10-27-2007, 21:00
p1rvo v nikak1v sly4ai ne te oprekvam :wink: dori mi se izdiga6 v o4ite 6tot ne te e sram da si go priznae6 i t1i natat1k
a po temata nzz za6to rodninite ti 6te se sramyvat ot teb :-k 6tom si 6tastliv taka trqbva te da se radvat za teb i da te podkrepqt imam mnogo priqteli koito sa v tvoeto polojenie ne iskat da sa takiva no tova e fakt.
i eddin s1vet ne se promenqi samo zaradi okolnite ....aide yspexx :wink:
+1

Djeidi
10-27-2007, 23:41
abe -4arovnata- kefi6 ma t1i sq ako kaje 4e i s momi4eta xodi6 6e e super :grin: :D 8) :mrgreen:

Djeidi
10-28-2007, 00:05
ave kvo ti puka ako si gei gei ko 6e umira6 li az s1m bi i si mi e super,nqkolko frenda znaqt imam si i priqtelka.Trqbva da vodi6 normalen jivot prosto sme po razli4ni,a tez det ne ta priemat ebal si gi v tesnogr1dite konservi :wink: 8) :grin:

Abandon Faith
10-28-2007, 08:02
Брато ский са. Единствения ти проблем е че мноо хора мразят гейове и тфа е доста тъпо. Просто 2 съвета от мен:
1. Обличай се нормално, без много цветни финтифлюшки щото така мно лесно се разбира и мноо хора се гаврят(тфа го знам от 1 фр които се убеди лично...
2. Ако на някой купон ти налети момиче, не го отблъсквай. ака можеш да станеш поне би...

И още нещо... Ако наистина не го искеш тфа, мойеш да прибегнеш до пиене на тестостерон. Това е мъжкия хормон. Просто ти имаш по голям процент естроген(женски хормон).

Ае брато... ПиЙс
\/

Lorelei
10-28-2007, 08:16
Po moe mnenie ne mislq,che e chak takava beda,vqrno e che ima super mnogo hora,koito sa silno protiv geiove i lesbiiki,no nai-chesto tova sa hora,koito sa jiveli v drugi cennosti i v drugo vreme,s mnogo poveche ogranicheniq i tabuta ot nas.Vse pak dnes e 21 vek,ne mislq,che trqbva da ima nqkakvo ogranichenie za shtastieto na nqkogo,vseki trqbva da ima pravoto samo da izbira nachina si na jivot i tova da go pravi shtastliv.Spored men trqbva da kajesh na vashte...vyzmojno e pyrvonachalno da reagirat malko po-ostro,no vse pak si im dete i te obichat,kakyvto i da si.V nikoi sluchai ne vqrvam bashta ti da ti pokaje vratata,taka che ne mislq,che trqbva da se otchaivash,tova che si osyznal,che si s takiva naklonnosti,po nikakyv nachin ne te pravi po-losh,chovek vtora ryka ili neshto podobno,prosto si malko po-razlichen ot nachalnite choveshki vyzpriqtiq,che e redno edna liubovna dvoika da se systoi ot myj i jena,a ne ot dvama myje ili dve jeni.Spored men nezavisimo dali smqtash da si homo,hetero ili bi vajnoto e da otstoqvash pravoto si na shtastie i liubov,nezavisimo s myj ili jena! :smt007 uspeh ;)

DevilWish
10-28-2007, 08:58
Moже пък да си "би" ;) Пък и в това няма нищо лошо ,а ако Вашите не го приемат ,не те обичат достатъчно щом не искат да те виждат щастлив.Те трябва да те приемат такъв какъвто си.Естествено на теб ще ти е трудно да си намираш гаджета и тн в началото ,но всичко с времето си...и наистина в това няма нищо лошо - бъди такъв какъвто си ,не се променяй ,заради хорското мнение ;)

teenpr
10-29-2007, 17:43
Српско аз не съм избрал да бъда такъв, то просто не зависи от мен... а относно оправданието за 21-ви век, никой няма предвид, че тряа да има повече гейове и лесбийки, хората искат да кажат, че след толкова мн грешки, на всички цивилизации, се предполага, че трябва да сме си взели поука от тия грешки.Нищо добро не е излезло от преследването на еврите, черните....просто всеки вижда че сепарирането или деленето на хора не води до добро, можем да живеем заедно без да се изтъква кой е по-бял,висок,силен,мъжествен,у мен,надарен...Аз самия мн мразех турците, но започнах да си давам сметка, че те не са виновни, че са турци, единственото за което може да ги обвиняваме е че тук малко го превръщат на турция,ама за това не е виновен обикновения турчин на улицата, а онея в правителството, ако оттам им се забрани да се заселват тука и не им се издават масово лични карти...
Може да не ти е приятно, че има гейове, но не виждам защо трябва вместо просто "не одобрявам", да се казва "мразя" или "изтребете ги"

Изоставена вяра..мерси за съветите..специално за стила на обличане одавна сам съм се сетил, че не бива да биеш на очи :)
Благодаря и на всички останали за коментарите

Аз обаче все още с никой не съм говорил за това извън нета, но напоследък все по-често се замислям кога и как да кажа на майка ми

Langedok
10-29-2007, 22:19
Не се стягай, а си живей живота както намериш за добре - вашите ще те обичат и гордеят с теб въпреки всичко! Успех! :grin:

SmurkamDoZori
10-29-2007, 22:51
ако знаете кфи неща прай самовнушението... ;?

Semat_Mahmud
10-30-2007, 16:41

Редактирано:ЦвЕтИт0-7-ма т.! :wink:

аз макя ви ке ебем и педали смотани !
само си кажи адреса да дойда да ти го набия орално педал с педал