View Full Version : Влюбена съм в братовчед ми!
никога през живота си не съм изпадала в подобна ситуация, дори не съм си го и помисляла!Никога до сега не съм имала проблем, които нз как да разреша, винаги съм вземала правилното решение!Никога не съм си помисляла, че ше търся съвет от хора, които дори и не познавам..... но хората правилно са казали:"НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!!"
От сега предупреждавам, че темата ми ще излезе доста дълга, но не мога да поместя това, което се случва в няколко изречения!Благодарна ще бъда на тези, който имат нерви да прочетат всичко и оше повече на тези, които могат да ми дадат съвети!
Всичко започна от онази вечер/27 октомври/ с компанията бяхме на хижа. Приятелят ми, с който съм от 3месеца беше на работа!Знаете винаги, когато се събира една компания има танци и тн... за да не ревнува ажера ми танцувах само с брачед мии, а то какво стана ......През цялата вечер усещах, че нещата не отиват на добреОт хижата се прибирахме двамата. Стигнахме до града и решихме да се поразходим понеже не ни се спеше. През цялото време говорихме...той на няколко пъти каза, че досега не е срешал момиче, което да мисли като него и да му допадне толкова много, също каза, че ако не съм му братовчедка веднага ще тръгне с мен!лошото ее, че аз също не съм срешала човек като него, с което да имаме общи интереси!След дълги разговори се прибрахме! Освен, че сме братовчеди/той е на 22, аз на 17/ живеем врата с/у врата! Цяла вечер не съм мигнала постоянно мислех за него и се питах как мове да мисля за братовчед ми и да гледам на него като обект на желание... започнах да се плаша от себе си! Казах си, че повече не трябва да оставам сама с него, но знаех че няма да стане точно така! Замислих се за вариянта да бъдем заедно, реших, че каквото и да ми струва ще се крия от всички и всичко, само за да съм поне малко с него, после се обади разума за пореден път се оплаших от чувствата си ... казах си Боже за какво мисля аз, все пак той ми е братовчед! Снощи излизахме пак с компанията, валеше! Тръгнах с него да се прибирам, като си мислех че всичко е просто момент на слабост от моя страна и просто търсене на някакво развлечение... помислих си, че само на мен ми минават такива налудничеви мисли! Тръгнахме да се прибираме, но и този път не го направихме! Обикаляхме с колата и той отново повтори онези думи от предната вечер! Започнах мн да се плаша, осазнавайки факта, че той се влюбва в мен, а по принцип той е мн капризен към момичетата! Решихме да отидем до Варна/ ходихме на диско/! Както си говорихме, той каза думите от който най-мн се страхувах:"Започвам да се влюбвам в теб"! Оказа се, че и двамата изппитваме едно и сащо и сме мислили едно и сащо! Започнахме да говорим, мн ни е трудно и на двамата! Чувствата и разума в момента се борят в нас! докосвахме се усешах как и двамата се желаем и в същото време спирахме ръцете си... Е след дълги размисли и лутане м/у разум и чивства надделяха чувствата.... Знам, че е грешка осъзнавам го, но когато съм в прегръдките му забравям за всичко друго! Тръгнахме да се прибираме през целия път бяхме прегърнати, отбихме и се целувахме никога преди не съм изпитвала такава страст и желание към приятеля си, изгарях в ръцете му в този момент не мислех ме за нищо осве за прекрасния момент! Всичко приключи само с целувки! Тази вечер ще се видим пак, както и всяка друга ... само, че нз до кога ще продължи всичко ....Знам, че не е праввилно, знам че ще ме съдите но когато съм с него забравчм за всичко друго! Такова момче до сега не бях срешала.. искам да изкрещя на всички, че го харесвам да го хвана за ръка да изляза пред всички с неего но не мога ..... Кажете ми моля ви се какво да правя! Чувствата всячески и при двамата надделяват, макар да знем че не трябва да има нищо м/у нас! КОЕ Е ПРАВИЛНОТО: ДА ПОСЛУША МЕ ЧУВСТВАТА ИЛИ РАЗУМА????
не помня само дали споменах, той е 2 братовчед на баща ми ..... знам че всички щше ме критикувате, ще ме наречете и може би курва и каква ли оше не .... но това просто се случва и не мога да си кажа край.......
т.7
krem4et0
Anf3tamin4o
10-29-2007, 14:58
Какво да ти кажа според мене тази връзка е невъзможно само и заради това че сте братовчеди.Прочетох цялата история,но според мене е по - добре да се спре навреме за да няма после ревливи истории.Мисля че между вас не може да се получи семейство заради това че сте братовчеди.И едун последен съвет, Послушай разума!
GregoryHouse
10-29-2007, 15:10
Обичайте се...любете се...ебете се...имайте деца...и бъдете щастливи...а да накрая може да си пръснеш мозъка за разнообразие...
Ебаси не е ли ясно кфо тряя направиш? Пък дали межеш...нас това не ни касае...
Gold_Angel
10-29-2007, 15:16
ми да съгласна съм с Anf3tamin4o послушай разума си!!!
desi_bonbona
10-29-2007, 15:27
nai-dobre e da prieme6 brat4ed si samo za priqtel, koito vinagi bi te podkrepil i da si nameri6 nqkoe drugo mom4e.
Sweet__Dream
10-29-2007, 15:33
Poslu6ai razuma si.Tova e nai-sigurnoto,za6toto edin den 6te sujalqva6 za vsi4ko tova.Gledai napred,izlizai pove4e s priqtelki i misli za ne6to drugo.Znam,4e e trudno no se up[utai da go preodolee6..Jelaq ti uspeh i se nadqvam da razre6i6i problemite si...
desi_bonbona
10-29-2007, 15:34
po-dobre e ne6tata da priklu4at po-skoro, dokato 4uvstvata ne sa se zadalbo4ili, za6toto togava 6te e mnogo po-trudno. uspeh ;-)
след секс с братовчед се раждат изроди ........... ако искаш да си отритната от обществото защото ходиш с братовчед си и да имаш изродено потомство продължавай ...... не те съдя просто ти казвам истината в очите :)
danger4343
10-29-2007, 16:44
Az mislq 4e trqbva da sprete s tazi naludni4eva i nevazmojna vrazka, naistina ne ti e 1 bratov4ed oba4e 6te si ima6 problemi spored men s roditeli te si kato razberat za tova.Nai dobre sprete navreme predi 4uvstvata vi da sa se zadalbo4ili.
krem4et0
10-29-2007, 17:10
Спри се докато не е прекалено късно!
bqsna_teenagerka
10-29-2007, 17:16
влюбена си в братовчед си? нали с есещаш че...това е невъзможна любов? ако изобщо е любов? забрави го...! ще намериш някой друг който се надявам няма да е някой твой роднина!
Мразя, когато се слуша разума, а не сърцето, когато трябва да се слуша сърцето, а надделява разума.Но в този случай послушай разума.Сама съзнаваш, че това е лудост, такава връзка не може да съществува, братовчеди сте...Живота е такъв, не винаги получаваме това, което искаме и силно желаем.Влюбени сте един в друг, но обстоятелствата са такива, ужасни.
Не е вариант да поддържате тайна връзка, защото живеете врата до врата и в един момент всичко ще се разбере.Трябва да се сдържате, да се опиташ да не мислиш толкова за него, докато това отмине, иначе просто не знам...ще страдате.
EvilBrunette
10-29-2007, 17:51
По дяволите, до сега не прочетох едно мнение в твоя защита. :? Вашия случаи е точен пример, за това как предрасъдъците диктуват живота на хората.
1. Не сте първи братовчеди. 2. Ако не сте чували, преди сватбите м/у братовчеди са били честа практика в кралските семейства. Не казвам, че е правилно, но не е навредило до сега нали?Тогава се е смятало за правилно, сега за грешно. Кои знае какво ще мислят бъдещите поколения по въпроса...
3. Казвате - генетични болести на поколението. Все пак предполагам нямате намерение на се жените или да имате деца. А дори и това да стане, не е гаранция, че ще Ви се случи точно на Вас такава трагедия. Колко обикновени семейства имат такива проблеми с децата си без да имат каквато и да било роднинска връзка. Имам съученичка, чиито родители са 3-ти братовчеди, и какво? Това да не би да я прави изрод??? Е, вярно, че е малко чалната, но едва ли гените са причината. :-D
4. Проблеми с родителите: Ситуацията би била същата ако примерно родителите Ви бяха близки приятели. Е, да сигурно ще има известно недоволство, но за кого живееш - за себе си или за това, което ще кажат хората? Ако успеете да се държите като големи хора, дори и като скъсате ще запазите добрите си отношения, както и при връзка с друг човек.
Може никои да неподкрепи мнението ми, но аз твърдо мисля, че не трябва да се отказваш от чувствата си. Не се самообвинявай, не си направила нищо грешно. Хората те съдят, само защото не им се е случило на тях, а ако бяха те, сигурно по-голямата част биха постъпили по същия начин като теб. Имаше една мисъл: "Най-добрия начин да се оттървеш от изкушението е да му се оттдадеш" Точно това имам предвид. Ако се откажеш от това момче, само заради хорското мнение, ще съжаляваш много и ще те боли повече отколкото ако се опитате да преодолеете пречките заедно. :( По-добре рискувай да съжаляваш за нещо, което си направила, отколкото да се откажеш от него и после цял живот да се чудиш, какво би станало го бе направила. :smt007
vig sega pro4etoh vsi4ko i moga da ti kaga samo edno i to e da sprete sas vsi4ko tova predi da e stanalo tvarde kasno.V takava situaciq e nai dobre da poslu6a6 razoma a ne sarceto si.Taka 4e moq savet e misli sega za da ne strada6 utre.uspeh
FiRe_LaDy
10-29-2007, 19:03
Ами колкото и да ти е трудно ще ти кажа,че трябва да прекратите това нещо! :?
sweet_baby_f
10-29-2007, 19:06
Спри се докато не е прекалено късно!
:lol:
sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 19:24
spored men e prosto kapriz.... i to vremenen .. mislq che she ti mine taka che vnimavai kakvo pravish za da ne sujalqvash posle
HePeAJIeH
10-29-2007, 19:45
Па прави каквото си искаш! Ако е далечен братовчед може но ако е първи или втори братовчед вече 8-[
:shock: Малелеееее... И аз също имам по-голям от мен братовчед, който обичам страшно много. Той ми е като братче. Но никога не са ми минавали подобни мисли през главата... [-( Тц тц тц... Момиче, осъзнай се, спри се, моля ти се... От подобни връзки се раждат само изчадия... Страх ме хваща при мисълта за бебе с 3 ръце или пък 2 усти... :-# Олеле, майко... Избягвай го, не му отговаряй на смс-и и обаждания, не му пиши в скайп... Просто спри всякакви контакти с този човек ~> Out of sight, out of mind! :-&
iveto_love
10-29-2007, 21:38
По дяволите, до сега не прочетох едно мнение в твоя защита. :? Вашия случаи е точен пример, за това как предрасъдъците диктуват живота на хората.
1. Не сте първи братовчеди. 2. Ако не сте чували, преди сватбите м/у братовчеди са били честа практика в кралските семейства. Не казвам, че е правилно, но не е навредило до сега нали?Тогава се е смятало за правилно, сега за грешно. Кои знае какво ще мислят бъдещите поколения по въпроса...
3. Казвате - генетични болести на поколението. Все пак предполагам нямате намерение на се жените или да имате деца. А дори и това да стане, не е гаранция, че ще Ви се случи точно на Вас такава трагедия. Колко обикновени семейства имат такива проблеми с децата си без да имат каквато и да било роднинска връзка. Имам съученичка, чиито родители са 3-ти братовчеди, и какво? Това да не би да я прави изрод??? Е, вярно, че е малко чалната, но едва ли гените са причината. :-D
4. Проблеми с родителите: Ситуацията би била същата ако примерно родителите Ви бяха близки приятели. Е, да сигурно ще има известно недоволство, но за кого живееш - за себе си или за това, което ще кажат хората? Ако успеете да се държите като големи хора, дори и като скъсате ще запазите добрите си отношения, както и при връзка с друг човек.
Може никои да неподкрепи мнението ми, но аз твърдо мисля, че не трябва да се отказваш от чувствата си. Не се самообвинявай, не си направила нищо грешно. Хората те съдят, само защото не им се е случило на тях, а ако бяха те, сигурно по-голямата част биха постъпили по същия начин като теб. Имаше една мисъл: "Най-добрия начин да се оттървеш от изкушението е да му се оттдадеш" Точно това имам предвид. Ако се откажеш от това момче, само заради хорското мнение, ще съжаляваш много и ще те боли повече отколкото ако се опитате да преодолеете пречките заедно. :( По-добре рискувай да съжаляваш за нещо, което си направила, отколкото да се откажеш от него и после цял живот да се чудиш, какво би станало го бе направила. :smt007
+1
antifreeze
10-29-2007, 21:59
ako ti kaja che te razbiram shte te izluja no znam che ti e mnogo trudno...no naistina e nqkak si nevuzmojno....reshenieto e izcqlo tvoe :neutral:
strawberry
10-29-2007, 22:31
Awe kvo e tva vtori bratov4ed na ba6ta mi ... Dale4na e taq rabota.Kvo ti puka vajnoto e vie da ste 6tastlivi a i ne mislq 4e vi e tolkova golqma rodninskata vryzka pak dobre 4e ne ste 1vi bratov4edi... :wink:
abe momi4e vtori bratov4ed na ba6ta ti kuv ti se pada???2ri 4i4o li ili kvo?q si jivei jivota i da ti kaja tva za izrodite ss pulni gluposti.toi da ne ti e brat?na6ite iam priqtelsko sem deto sa si treti bratov4edi i du6terq im se e suvsem normalna!i az sum se uvli4ala po moi 4 bratov4ed i da ti kaja toq 4ovek ne moga da go zabravq,i ne moga,i ne moga i kvoto i da pravq skoito i da sum!!!
wasntme_
10-30-2007, 00:20
ox ok saglasna sam prava si tyka donqkade samo... ama zareji malko taq shema... na polovinata ot ob6estvoto kato im kaje6 4e hodi6 s bratov4eda si 6te ostanat takaaaa: :shock: .. napray yjast... p1k kamo li roditelite i 6te badat o6te po :shock: ... mene ako imah da6terq i tq tragne ne6ty da deistva s nekoi deto po nqkva sly4ainost e ot semeistvoto - az 6e poly4a ydar be...
tva e moeto mnenie sega... nz az mislq 4e ne e pravilno da tragva6 s nego... i 6te e hybavo da si posly6a6 razyma dokato ne ste stignali dale4e :(
gothic_angel
10-30-2007, 05:39
ми да съгласна съм с Anf3tamin4o послушай разума си!!!
chocoleptic
10-30-2007, 06:22
:lol: :lol: :razz: Харесай си някой друг пълно е с готини пичове.. :wink:
Philosopher
10-30-2007, 07:35
Отдавна е минало времето на смесването на родствена кръв. Най0простичко казано не е редно, етично а още по-малко морално. Хубаво е да слушаме понякога сърцето си, но не бива да позволяваме то да ни води! Винаги съм казвал, че разумът е преди всичко, помисли си само колко може да нараниш близките си и да ги разочароваш. Съжалявам, това е истината!
Тя каза,че той е втори братовчед на баща и', което значи, че тя и той не са точно братовчеди т.е. може да нямат една и съща кръв, което значи, че децата им може да не са уруди и че могат да са заедно? ;-)
Според мене изобщо да не ти пука ако и той изпитва същите чувства към теб си ходете,е*ете се само вашите да не разбират не е казано че ако имаш връзка с него ще се ожените ще имате деца и т.н. и плюс това той не ти е първи братовчед даже и втори не ти се пада.Така че да не ти пука :D
В много кофти ситуация си,но както казаха и преди мен най-добре послушай разума си. Все пак вие сте братовчеди. Поради тази причина връзката ви според мен е невъзможна. Послушай разума си за да не съжаляваш.
Моя съвет е да спреш преди да е станало прекалено късно :?
Моми4ето си каза, 4е той е втори братов4ед на баща й. Това зна4и, 4е не са 4ак толкова близки роднини и следователно биха могли да бъдат заедно. Не казвам, 4е ще е лесно, напротив. И да, сигурно хората ще ги гледат странно и да, родителите и на двамата не биха го одобрили. като цяло в тази връзка и двамата ще трябва да преглътнат много, ако държат да са заедно - упреци, обиди, кой знае какви приказки по техен адрес, но все пак 4овек живее заради себе си, не заради другите. И ако толкова се харесвате и сте готови да се подложите на такова нещо... само вие си решавате.. :-D
abe momi4e vtori bratov4ed na ba6ta ti kuv ti se pada???2ri 4i4o li ili kvo?q si jivei jivota i da ti kaja tva za izrodite ss pulni gluposti.toi da ne ti e brat?na6ite iam priqtelsko sem deto sa si treti bratov4edi i du6terq im se e suvsem normalna!i az sum se uvli4ala po moi 4 bratov4ed i da ti kaja toq 4ovek ne moga da go zabravq,i ne moga,i ne moga i kvoto i da pravq skoito i da sum!!!
Ти пък! :-x Не си ли чувала нищо за генните данни на човека? Не знаеш ли, че при хора с родствени връзки гените са им еднакви в някакви проценти (в нейния случай около 10% съвпадение, в твоя случай 3%) и ако някой от тях е увреден, когато са с различни данни хората, се заместват, но ако са роднини и наследтвено някой от тези генни съвпадат и от двете страни са увредени, се ражда болно дете? Никога ли не си чувала за така родените бебета, чиито живот продължава не повече от 2 дена? :-D Я вземи прочети малко и тогава давай мнение дали е глупост или не! И ако няма да бъде изчадие (малка вероятност), то поне определено няма да е здраво. Опази боже при момичето изобщо да не се стига до въпрос за дете, да приключи нещата с тва момче и да се свършва тоя въпрос!
не че това е невъзможна любов просто темата е табу :) не е правилно според мен , но и да ходите заедно , и да се ожените никои нищо не може да ви каже
..... освен хирурга с двуглавото бебе в ръце :D :D :D
BWald0rf
10-30-2007, 13:13
Мразя, когато се слуша разума, а не сърцето, когато трябва да се слуша сърцето, а надделява разума.Но в този случай послушай разума.Сама съзнаваш, че това е лудост, такава връзка не може да съществува, братовчеди сте...Живота е такъв, не винаги получаваме това, което искаме и силно желаем.Влюбени сте един в друг, но обстоятелствата са такива, ужасни.
Не е вариант да поддържате тайна връзка, защото живеете врата до врата и в един момент всичко ще се разбере.Трябва да се сдържате, да се опиташ да не мислиш толкова за него, докато това отмине, иначе просто не знам...ще страдате.
Мисля,че това изчерпва всичко ;)
Според мен той ти се пада нещо като чичо или нещо такова. Чувала съм за бракове между 3-ти братовчеди, но за втори не съм :-D Незнам както си решиш , но мисля, че любовта ви не е толкова голяма, че д апонесе всички упреци. Единственото, което ще спечелиш е едно голямо излагане пред родителите си пред приятелите си, след време ще глдаш на това като черно петно в живота си :( Успех все пак
SamRothstein
10-30-2007, 14:39
http://www.svatba.bg/dokumenti-skliuchvane-grajdanski-tsarkoven-brak
Страните не могат да сключат брак, ако:
...
* Намират се в роднински връзки по права линия помежду си или по съребрена линия, до четвърта степен включително, т.е. брат и сестра, чичо и племенница, вуйчо и племенница, леля и племенник, първи братовчеди, а също ако поради осиновяване са създадени отношения на роднини по права линия или на брат и сестра.
Щом сте втори братовчеди, значи няма никакви проблеми.
Щом сте втори братовчеди, значи няма никакви проблеми.
мисля че беше прието до 6-то коляно да няма чифтосване между роднини .... причината не е някакъв скапан закон а е изцяло биологична - раждат се мутанти и уроди - резултат на еднакви сегменти на ДНК .... лично за мен няма проблем в това - ако много се обичате, но не правете деца .....
едно съветче за отказване: мааааалко понижи критериите си и опитай с друго момче - задължително прави секс с него ..... ако и тфа не те откаже от братовчед ти въри го налягай ......
Еи момиче послушаи разума си!!Тои ти е братовчет егаси извращтението :-# !!Нямам намерение да те нари4ам кучка курва или т.н.,но няма нужда да прекаляваш!!Ехо той ти е братовчет не някав пич от улицата!Карай си с гаджето и ги загърби по някав начин тия твоите ''хубави'' чувства!!ОК!!Няма причина да сасипваш живота щотт сурцето ти така е пожелало!!То понякога лъже повярваи ми знам го от личен опит ако те устройва!!Айде чао от мен щтото ше стана досадна и као сум била груба то е щото това е отличителната ми черта.Винаги казжам кжото мисля щтото няма смисъл да се лъжеме!!Искрено се надявам да съм ти помогнала!!УСПЕХ!!
_KrAsIvA_LuJa_
10-31-2007, 09:15
Моя съвет е да спреш преди да е станало прекалено късно :? \:D/
SamRothstein
10-31-2007, 10:37
мисля че беше прието до 6-то коляно да няма чифтосване между роднини .... причината не е някакъв скапан закон а е изцяло биологична - раждат се мутанти и уроди - резултат на еднакви сегменти на ДНК .... лично за мен няма проблем в това - ако много се обичате, но не правете деца .....
едно съветче за отказване: мааааалко понижи критериите си и опитай с друго момче - задължително прави секс с него ..... ако и тфа не те откаже от братовчед ти въри го налягай ......
Шесто коляно по съребрена линия, което като го сметнеш (виж "Църковен брак" в сайта, който съм дал) излиза точно втори братовчеди.