PDA

View Full Version : Възможно ли е да се изцапа момчето при секс в дупето?

Alabala16
02-05-2008, 18:53
Imam si priqtel i mnogo go obicham!
No problema e tam,che toi iska da pravim analen sex......
ne bih mu otkazala estestveno i toi iska da znae kakvo e,taka kakto az!
No sum chuvala,che e vuzmojno po vreme na sex v dupeto
momcheto da se ocapa..smisul takuv sus "laino" ako moga da buda
po korektna....
Dali boli ili ne boli.. tfa shte go prejiveq:)
No mi e neudobno,i zatova iskam da popitam
ISTINA LI E? ili ako e taka?... kakvo da pravq:)
predlojiha mi tozi sait.. nadqvam se da dadete saveti:)
Blagodarq mnogo

Undying
02-05-2008, 18:56
Ами аз лично не съм много запозната с този въпрос,но до колкото знам клизмата е най-сигурната процедура преди анален секс...Някой по-навътре в нещата от мен да се изкаже по подробно. :)

sweatkiss
02-05-2008, 19:01
Ами нямам опит в аналния секс ,но мисля че е малко възможно да се оцапа(доколкото съм чувала). :D Ако двамата сте чисти и използвате предпазни мерки няма да има проблем.

aciko
02-05-2008, 19:07
Ба ба малко :D
При всеки е различо,никога не знаеш,кога ще почне да пръска изодзаде,така,че бъди внимателна и ако започваш да усещаш някакви смущения Спираш!!!

TANATA
02-05-2008, 19:14
Tuko vij iskaral nqkoq shlupka ot domat :D .Maitap.Awe nz we hora shtom vi e lubopitno probvaite ama ina4e po princip gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!

v3nDe77a
02-05-2008, 19:19
ми има и случаи дето са се оцапвали някои... и аз съм чувал че клизмата помага... или си ласни задника вътре с телена четка

TopTa
02-05-2008, 19:21
moje moje! ma za tova se slaga prezervativ 6toto dori da ne se ocapa ne e higieni4na taq dupka :?

WaKo
02-05-2008, 20:52
Tuko vij iskaral nqkoq shlupka ot domat :D .Maitap.Awe nz we hora shtom vi e lubopitno probvaite ama ina4e po princip gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!

И устата е за говорене, ама всички лапат, нали?
Но иначе - да може да се оцапа, но е малко вероятно. За да няма проблеми просто иди до тоалетната час-два преди да го правите, измий се хубаво, ползвайте презерватив и няма да има проблеми. И МНОГО лубрикант

wasntme_
02-05-2008, 20:59
po korektna....
Blagodarq mnogo

mdaaa vazmojno si e... vzu4i hiper gadno ama da.... ima dori i sly4ai v koito ako ne se pravi dostata4no bavno i tn se poly4ava kato vakuum.. pri koeto pri vadeneto.. stava mazalo taka da se kaje :razz: abe gnusno neksi... :? principno kazvat 4e ako do 4 4asa predi seksa si se izhodila hybavo - i posle saotvetno se izmie6 nqma da ima6 nikakvi problemi. no perfectnoto re6enie e klizmata => izprazva ti vsi4ko i nqma da ima6 griji. taka 6te ste po spokoini i vsi4ko 6te mine po dobre... 8)

DevilWish
02-05-2008, 21:10
Emi te ti kazaha horata . . . клизмата е 100% ,а ако не поне преди това задължително мини през тоалетната и се измий хубаво ;)

NuRi
02-05-2008, 21:12

Но иначе - да може да се оцапа, но е малко вероятно. За да няма проблеми просто иди до тоалетната час-два преди да го правите, измий се хубаво, ползвайте презерватив и няма да има проблеми. И МНОГО лубрикант
+1 +1 +1

WaKo
02-05-2008, 21:16
po korektna....
Blagodarq mnogo

mdaaa vazmojno si e... vzu4i hiper gadno ama da.... ima dori i sly4ai v koito ako ne se pravi dostata4no bavno i tn se poly4ava kato vakuum.. pri koeto pri vadeneto.. stava mazalo taka da se kaje :razz: abe gnusno neksi... :? principno kazvat 4e ako do 4 4asa predi seksa si se izhodila hybavo - i posle saotvetno se izmie6 nqma da ima6 nikakvi problemi. no perfectnoto re6enie e klizmata => izprazva ti vsi4ko i nqma da ima6 griji. taka 6te ste po spokoini i vsi4ko 6te mine po dobre... 8)

И клизмата не е 100% гаранция - с нея се промива само ректума, който по принцип е празен. Там има нещо само непосредствено преди да идеш до тоалетна. Така че номера с вакуума си важи в пълна сила и с правена клизма. Естествено тогава почти няма вероятност от "малки" оцапвания. Но и преди съм го казвал и пак ще го кажа на момичетата - човек, който е тръгнал да си завира пишката там според мен е приел тази възможност - всеки знае какво е главното предназначение на това място и ако не може да приеме нещо такова да се случи по-добре изобщо да не се захваща с такъв вид секс

niko86`
02-05-2008, 21:17
Внимателно и с презерватив....гледай като хапеш възглавницата да не я скъсаш 8-)

air_J
02-06-2008, 00:09
Риск съществува, определено! Това със срането преди ебането е относително - едва ли винаги ще знаеш кога ще ти се наложи да правиш анален. А това с клизмата въобще няма да го коментирам - всеки дава това като идея, а някой правил ли си е клизма? Я са си правили 2-3 човека, я - не, така че това според мен от само себе си отпада като оферта. 8)

krem4et0
02-06-2008, 05:28
Е, ама това мож всеки да го направи-да не прави анален секс, ако усеща, че й се ходи до тоалетна, дори и мъъъъъъничко!

minava6t 4i4ko :)
02-06-2008, 07:11
ти него не го мисли , по добре се вслушай в съветите за лубриканта и презерватива :)

DoomShadow
02-06-2008, 07:48
mislq 4e ako si se izmila hubavo i sa minali 4-6 4asa nqma da ima problem ,no ne go garantiram na 100% tei kato nemam opit po tazi 4as ,vednaj proah i be6e uspe6no s edna priqtelka ,ae bb i uspeh 8-)
a drugiq variant e s prezervariv togava e malko kofti ma pone nqma da misli6 dali 6te se ocapa ili ne

Муц
02-06-2008, 08:14
в аптеките продават комплект за клизма в домашни условия!1-во много добре прочети упътването за ползване.и като свърши-да го извади внимателно!и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО презерватив!

Bousz
02-06-2008, 08:26
Lubrikati malko po-debel prezervativ dobro nastroenie
nejen podhod i vsi4ko 6te si doide na mqstoto ;) ...

macka_88
02-06-2008, 08:29
Риск съществува, определено! Това със срането преди ебането е относително - едва ли винаги ще знаеш кога ще ти се наложи да правиш анален. А това с клизмата въобще няма да го коментирам - всеки дава това като идея, а някой правил ли си е клизма? Я са си правили 2-3 човека, я - не, така че това според мен от само себе си отпада като оферта. 8)
Oy..tova ti li si na snimkata :)

kris124
02-06-2008, 09:32
ми има и случаи дето са се оцапвали някои... и аз съм чувал че клизмата помага... или си ласни задника вътре с телена четка

axa :)

WaKo
02-06-2008, 09:50

Не е той :) Това е шампиона ни по боди билдинг

hooliganka89
02-06-2008, 09:52
Тук съм чувала за момичета дето са се ,,изпускали'' по време на анален секс,за това мога само да ти препорачам много да внимаваш,че ако стане така незнам какво ше правиш ужас даже не ми се мисли :shock:

air_J
02-06-2008, 10:13

Е-е-е, разочарова момичето, бе! Безсрамник! :razz:

WaKo
02-06-2008, 10:16

Ти се ебаваш, ама тоя с тоя човек съм се запознавал лично, защото 3 часа пътувахме място до място в самолета до Прага - пътуваше за световното 2005 година там. Да не би вече да сме се срещали с теб без да знаем :D

Lorelei
02-06-2008, 13:57
Napylno vyzmojno.Zatova te syvetvam da si napravish klizma.
:arrow: http://bg.wikipedia.org/wiki/Клизма

Tuk q ima neobhodimata informaciq.

Desi_90
02-06-2008, 14:06
Vazmojno e da i dori kakto kazaha predi mene klizmata sa6to ne e garanciq.A napravila li si tezi ne6ta predi 4-6 4asa pak moje da se slu4i ocapvaneto.

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-06-2008, 14:36
драйфа ми се вече ... от тия теми за анален секс ... не че нещо но дупе да ти е яко ... има секрети .. смрадове и ти си завираш члена във гадости ... абе идиоти :D :D :D 8-)

juchoche
02-06-2008, 17:58
emi vyzmojno az ne sam pravila analen sex no sa mi razkazvali kak edno momi4e se e izakalo napravo .. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Quasar
02-06-2008, 18:17
много смазка...да почне с пръстчета да те отваря да вкарва и изкарва БАВНО!!! щот си ибе майката после може и до операция да се стигне...ти да си отпусната ако стегнеш лошо става...ако те боли спираш...и се измий добре щот не е приятно да се омажеш...

Foxxy
02-06-2008, 18:38
Всичко е ясно.Само някой да обясни как се прави клизма в домашни условия.Някой спомена,че се продава комплект за клизма в аптеките.Колко струва,какво съдържа? :oops:

Criss_Angell
02-06-2008, 18:45
Малка е вераятноста.

radito
02-06-2008, 18:46
Е щом сте готови за анален секс, значи трябва да сте готови и за зацапване .. :)

Criss_Angell
02-06-2008, 18:47
Ето какво е КЛИЗМА:

Клизмата (или клизми) се нарича процедура, при която се налива течност в дебелото черво през ануса. Тя е била позната още във времето на древна Шумерия, Вавилония, Индия, Гърция, Китай. Индианците и Африканците също са я прилагали, използвайки торбичка от животински мехир и кух кокал за накрайник. Предколумбовите южно американци са използвали латекс за първите гумени мехове и маркучи за клизма. Всъщност трудно е да се намери част от света, където хората да не са открили и използвали клизма. Може да се каже, че е била по-разпространена и от колелото. За нея се споменава в литературата, от Аристофан до Шекспир.

Древните египтяни широко са използвали клизмата в медицинската си практика, за което сочат много открити писания по темата. В някои техни диаграми на тялото е показан анусът свързан към сърцето.

Гърците са писали за прословутата чистоплътност на египтяните, което включвало и вътрешно прочистване и обновяване на храносмилателната им система с прилагане на клизма. Херодит (II.77) казва, че са я прилагали 3 дена поред всеки месец или в интервали от по 3-4 дена, казва по-късният историк Диодорус. Египтяните казвали на чужденците, че правят това, защото вярват, че “болестите се пораждат от излишъците в храната”, една модерно звучаща теория!

В пре-революционна Франция, ежедневна клизма след вечеря била общоприета. Тя се смятала не само за евтин и достъпен начин за поддържане на жизнеността и здравето, но и била използвана за добро телосложение. Знае се, че Луи XIV и принцеса Даяна редовно са изчиствали и обновявали тялото си с клизма. Дали това не е бил източникът на тяхната обаятелна лъчезарност?

Клизмата може да се приеме по различни причини -- лечение за облекчаване при запек, с медицинска цел, като част от алтернативна терапия а също и с еротична цел. В редки случаи клизма може да се използва за захранване при хора, които не могат да поемат храна.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/64/Combination_enema_and_douche_syringe.jpg/150px-Combination_enema_and_douche_syringe.jpg Този мех за клизма има тънък маркуч завършващ с ректален накрайник. Той се напълва с вода и се поставя над пациента, след което накрайника се поставя в ануса и щипката (или кранче при руските) се маха/отваря

rame
02-06-2008, 18:49
драйфа ми се вече ... от тия теми за анален секс ... не че нещо но дупе да ти е яко ... има секрети .. смрадове и ти си завираш члена във гадости ... абе идиоти :D :D :D 8-) :D :D И на мен тъй,ама няма-нито лайна ги спират,нито нищо :-D А и тва с клизмите .... доколкото знам е отвратително.... заслужава ли си ?? :(

7hund3rw1nd
02-06-2008, 20:42
на мен пък аналния секс ми допада , мн е възбуждащо :grin: , аз и моята приятелка нямаме проблеми със цапането , а и както прочетох в един от другите коментари , сичко зависи от хората :-D :-D :) :)

v3nDe77a
02-06-2008, 20:45
на мен пък аналния секс ми допада , мн е възбуждащо :grin: , аз и моята приятелка нямаме проблеми със цапането , а и както прочетох в един от другите коментари , сичко зависи от хората :-D :-D :) :)
моята там не ми дава... :( :( :(

padnal_angel
02-06-2008, 20:46
estestveno,4e moje ...

lithium4e
02-06-2008, 21:01
ами..ако приятеля ти е внимателен няма да имате проблем..но наистина внимателе..още повече,че досега не сте правили анален..но все пак ако усетиш,че има някаква опасност просто му кажи да спре :)

lwsu
02-06-2008, 21:39
пз: черно фередже - срание, срание :D :D :razz:

ani4ka_bani4ka
02-07-2008, 17:56
Lubrikati malko po-debel prezervativ dobro nastroenie
nejen podhod i vsi4ko 6te si doide na mqstoto ;) ...

то на т'ва не му е там мястото... 8)

ZaRiBeN
02-07-2008, 19:55
може. имаше една дето всеки път като я ебях се насираше ама в буквалния смисъл на думата. добре, че ползвах гума... :-s

hottie
02-07-2008, 20:05
klizmata e mnogo vredna ako se pravi redovno !
nai-dobre e da otide6 do toaletnata do niakolko 4asa predi tova i posle da se izmie6 i niama nikuv problem :)

psychopath
02-07-2008, 23:03
ако момето не си мие дупето...

XXX_f
02-09-2008, 15:45
po dobre si napravi edna klizma predi tova, move da se izcapash. Puk i nqma da e mn priqtno na priqtelqti da dokoswa s glavichkata si akoto ti... ako ne iskash klizma izpii nqkakuv chai za pochistvane na chervata i gotovo :)

nightwish16
02-09-2008, 17:01
emi probvaite s kondom :D

ThePainIsReaL
02-09-2008, 20:08
emi probvaite s kondom :D

Анален секс НЕ трябва да се прави БЕЗ кондом в никакъв случай. В ануса живеят достатъчно много бактерии, които сами по себе си са безвредни, и които са нормални за средата там, но не и за половия орган на мъжа, а ако при акта част от бактериите попаднат в женската полова система, положението наистина може да стане неприятно и последствията да са кофти.
Колкото до клизмата, щом има хора, които я ползват като допълнително еротично средство и в попълнение към аналния секс, който правят, значи не е толкова зле.
Затова ти препоръчвам да си направиш клизма, да ползвате добри кондоми ( с хубав аромат :D ), много лубрикант, много нежност и възбуда както от твоя страна, така и от негова.. Защото не ми се мисли как влиза дори и леко мек пенис в онази тясна дупка.. :-D
Така де.. успех, ако го правите.

macka_88
02-10-2008, 17:29

Aha... :oops:

macka_88
02-10-2008, 17:31

Ти се ебаваш, ама тоя с тоя човек съм се запознавал лично, защото 3 часа пътувахме място до място в самолета до Прага - пътуваше за световното 2005 година там. Да не би вече да сме се срещали с теб без да знаем :D
A bi li me zapoznala s nego?! :oops: :D

LovePoisoned
02-10-2008, 17:40
Без презерватив си е гнусно ве. :shock: Пък и пак има риск от инфекция.. Най-добре е да си се пази лична хигиена, колкото да не се нарушава удоволствието :D , и на първо място капут. :P

tishomen
02-13-2008, 21:40
що бе кво толкова?ще бръкне малко в мармалада.после му го лапни да си припомниш какво си яла.

gergana_sweet
02-13-2008, 21:44
Да възможно е...случи ми се и на мене :oops:

gnmzl
02-13-2008, 21:45
Izseri my se na glavata predi tva che da ne se napuli kato go naseresh na korema. A moje i da e nqkoi fetishist - pulna toaletna.

klient
02-13-2008, 21:54

gergan4e i ti ve4e nacapa ga6ti4kite...i tvoqta halka mai ve4e ne zadarja...
hubavo momi4e kato te gledam pak takiva laina da sere6 :D nadriska li si4ko... :D

gergana_sweet
02-15-2008, 01:32

hubavo momi4e kato te gledam pak takiva laina da sere6 :D nadriska li si4ko... :D

Не ти влиза в работата!

scorpias
02-15-2008, 02:08

Не ти влиза в работата!
ЛАЙНЯНИТЕ ГАщИ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

rame
02-15-2008, 12:45
където има дупка пъхате...е в носа и в ушите все ошене сте пробвали...сигурно ше е мн възбуждащо... :lol: :lol: :lol:Нее,най-възбуждащо е под мишниците :grin:

amatorium
02-15-2008, 13:20
po dobre si napravi edna klizma predi tova, move da se izcapash. Puk i nqma da e mn priqtno na priqtelqti da dokoswa s glavichkata si akoto ti... ako ne iskash klizma izpii nqkakuv chai za pochistvane na chervata i gotovo :)

:lol: Haresa mi tova s akoto. :lol: No si napulno prava za suvetite. 8)

klient
02-18-2008, 10:31

Не ти влиза в работата!

Добре че и не ми влиза както на тебе :D

jenity_bs
02-18-2008, 10:42
ае най-добре да не правиш анален секс....и кво като го обичаш...осъзнай се бе,момиче...ако той те обча никога няма да те накара да правиш нещо,което те смущава...а определено за да пуснеш тази тема е така...просто не си длъжна да го правиш...на мен ми звучи супер гадно...а ако си толкова твърдо решена мисля че клизмата е най-доброто решение...

LiLGrizzly
02-18-2008, 10:52
Az sum vav sHOckk :shock:

gergana_sweet
02-19-2008, 18:51

Не ти влиза в работата!

А ти ще престанеш ли вече да се заяждаш?Комплексар....напра и си сефтето пък тогава се гъбаркай с мене!!!

Bubbly
02-19-2008, 19:14
[quote=TANATA]Tuko vij iskaral nqkoq shlupka ot domat :D .Maitap.Awe nz we hora shtom vi e lubopitno probvaite ama ina4e po princip gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!

Съжалявам, че ще те разочаровам, пич, обаче не всички лапат. :D Колкото и странно да изглежда все ще се намерят 2 на 1 милион + девствените, които да не практикуват това удоволствие. :lol: А колкото до изцапването, както беше казано, щом сте решили, трябва да поемете този риск в името на заветната цел . :razz: Колкото до моето мнение за аналния секс- писах го в друга тема, но понеже сега никой не ме пита пък съм и некомпетентна млъквам.

rame
02-19-2008, 19:32
[quote=WaKo][quote=TANATA]Tuko vij iskaral nqkoq shlupka ot domat :D .Maitap.Awe nz we hora shtom vi e lubopitno probvaite ama ina4e po princip gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!

Тъпо е да сравняваш анален секс и свирки.... устата не е само за говорене-тя е и за ядене,пиене и целувки.И когато двама човека се обичат и си вярват няма лошо да си поцелуват,поближат или посмучат вс части от тялото,включително и половите органи :P Няма болка,няма неприятни изживявания като сране и такива..... :wink: Това е оралната любов.Аз я практикувам,но заставам твърдо против аналния секс-gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane! :-P

amatorium
02-19-2008, 19:35
[quote=WaKo][quote=TANATA]Tuko vij iskaral nqkoq shlupka ot domat :D .Maitap.Awe nz we hora shtom vi e lubopitno probvaite ama ina4e po princip gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!

Тъпо е да сравняваш анален секс и свирки.... устата не е само за говорене-тя е и за ядене,пиене и целувки.И когато двама човека се обичат и си вярват няма лошо да си поцелуват,поближат или посмучат вс части от тялото,включително и половите органи :P Няма болка,няма неприятни изживявания като сране и такива..... :wink: Това е оралната любов.Аз я практикувам,но заставам твърдо против аналния секс-gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane! :-P

A zashto ustata da ima tolkova mnogo funkcii, a g*za ne? :-P

rame
02-19-2008, 20:10

A zashto ustata da ima tolkova mnogo funkcii, a g*za ne? :-PХехе,ами защото например "функцията" лапане (а също и лизане)например е нормална и при нея няма неприятни усещания като адската болка,кръв (чувала съм,че доста момичета кървят отзаде,и то не само първия път :wink: ),а също и най-гнусното-изпускането,което най-вече ме довежда до мисълта каква всъщност е функцията на аналния отвор! :-P

jony
02-19-2008, 20:20
Ами миризма, вкус, такива работи? 8-)

amatorium
02-19-2008, 20:38

A zashto ustata da ima tolkova mnogo funkcii, a g*za ne? :-PХехе,ами защото например "функцията" лапане (а също и лизане)например е нормална и при нея няма неприятни усещания като адската болка,кръв (чувала съм,че доста момичета кървят отзаде,и то не само първия път :wink: ),а също и най-гнусното-изпускането,което най-вече ме довежда до мисълта каква всъщност е функцията на аналния отвор! :-P

Ti mai mnogo si chuvala, no malko si praktikuvala mi se struva. O:)

rame
02-19-2008, 20:50

Ti mai mnogo si chuvala, no malko si praktikuvala mi se struva. O:)Хех за какво ми е да практикувам,за да знам, бе пич.....нали чета мненията-посрали се,боляло ги много,кървяли......а и не само-мои близки приятелки които са по на "ти" с тея неща ми казват че просто е ужасно-да не съм посмяла да пробвам :P А и на вас мъжете много ви знае устичката да ни хвалите аналния секс....ама айде на теб да ти разпорят д*упенцето-навит ли си,а??? :-P Така че не ми говори "много практикувалия" 8-)

vaniLL
02-19-2008, 20:52

Не ти влиза в работата!

А ти ще престанеш ли вече да се заяждаш?Комплексар....напра и си сефтето пък тогава се гъбаркай с мене!!!

ei pederastche malko ... odi si nabii edna zlobarka i stiga s tvoite filmiraciii .... mn gi razbirash analnite sexove i izcakvankite ... q si pogledni gashtichkite , kato se nauchish da si byrshesh duppeto sled akane togava hodi i se obqsnqvai :-x

Ou7taControL
02-20-2008, 01:36
може. имаше една дето всеки път като я ебях се насираше ама в буквалния смисъл на думата. добре, че ползвах гума... :-s оле ами ти колко пъти я еба? :razz:

ZaRiBeN
02-20-2008, 02:23
еми еба ли майка му не съм ги броил :)

tqnko1
02-20-2008, 03:49
по принцип ако с1м моми4е и ако го правя с някои от скоро и ми се слу4и такова не6то мн 6те се претисняжам или под то4но спека :shock: но ако сам мом4е както сам си сега и ако ми се слу4и :> небих об1рнал голямо внимание :?

nohuty
02-20-2008, 05:19
2 час-а преди секс момчето във тоалетната и всичко е Перфе :oops:
А момците като не знаят къде и как си врат пишките ... нормално да има ако ;р

amatorium
02-20-2008, 09:32

И каto otide 2 chasa po-rano v toaletnata i ne moje da izleze nishto li? A ako ima ostatuci ili raztroistvo kvo pravim? Kak tochno si vurtish ti pishkata v dupeto i ve otvorko? Izbursvash go ot vutre predi da go izvadish? Ili prosto razmera ti e takuv che vliza samo do vunshnoto muskolche? Q se vzemi v ruce malko da ne pishesh gluposti na poraziq. 8)

alex777
02-20-2008, 09:40
e kfo ot malko laina li se pla6ite. kur eba4 ne e podbira4.... ina4e pri moite skromniq nqkolko pati v koito sam ebal tam vinagi e imalko akita ma mi dreme. to i kato barkam s prast4e pak mi ostaat po prasta i kfo golema rabota....

hottie
02-20-2008, 09:44
az praktikuvam redovno i NIKOGA ne e stavalo gaf. A ako momi4eto ima raztroistvo niama da go pravi,ia :-D

Slawi92
02-20-2008, 10:32
ми има и случаи дето са се оцапвали някои... и аз съм чувал че клизмата помага... или си ласни задника вътре с телена четка10x :grin: :grin: 8-) :grin: 8-) :-D

coolkiss
02-20-2008, 10:44
Няма да се изцапа... - ти все пак не го прави когат си на зор :) - глей си се изсрала...

nohuty
02-20-2008, 18:09

И каto otide 2 chasa po-rano v toaletnata i ne moje da izleze nishto li? A ako ima ostatuci ili raztroistvo kvo pravim? Kak tochno si vurtish ti pishkata v dupeto i ve otvorko? Izbursvash go ot vutre predi da go izvadish? Ili prosto razmera ti e takuv che vliza samo do vunshnoto muskolche? Q se vzemi v ruce malko da ne pishesh gluposti na poraziq. 8)Попитай някой над 18 и ще ти каже за какво става дума ... ако мислиш че всяко момиче ще си прави клизма за всеки път ... грешиш

iLoveMyWife
02-20-2008, 19:09
каквото влезе бавно - бавно се вади! Чичко ВАКУУМ не прощава... и тогава младежът горещо ще съжалява! :grin: :grin: :grin:

amatorium
02-20-2008, 21:50

И каto otide 2 chasa po-rano v toaletnata i ne moje da izleze nishto li? A ako ima ostatuci ili raztroistvo kvo pravim? Kak tochno si vurtish ti pishkata v dupeto i ve otvorko? Izbursvash go ot vutre predi da go izvadish? Ili prosto razmera ti e takuv che vliza samo do vunshnoto muskolche? Q se vzemi v ruce malko da ne pishesh gluposti na poraziq. 8)Попитай някой над 18 и ще ти каже за какво става дума ... ако мислиш че всяко момиче ще си прави клизма за всеки път ... грешиш
Naprotiv dori rqdko se sluchva. Tuk sme na edno mnenie. Prosto iskam da kaja, che nqma golemi garancii. Veche sum opisval podrobno. Haide da zarovim tomahavkata s teb. :-)

WILD__BOY
02-20-2008, 21:52
направи си клизма час - два преди да правите анални продухфания. не яж след нея. няма да има лайно, няма да има мазало

rame
02-21-2008, 16:36
направи си клизма час - два преди да правите анални продухфания. не яж след нея. няма да има лайно, няма да има мазалоХаха дам клизмата е мн приятно изживяване непременно ще си направя 8-) Специално в чест на аналния секс няма да ям не 2 часа,а 2 седмици... :razz:

run
02-21-2008, 23:08
ako mackata mi me osere, dokato q 6•••m otzad, 6te i izvadq okoto s cumshot...

sexy&crazy
02-26-2008, 18:14
eeh mi az neznam oshte ne sam probvala analen ama spored mene ako ysetish neshto STOP!!! :) :) :)

elitututu
02-26-2008, 18:17
em moga da ti kaja 4e moq pr be6e neveroqtno nejen i daje mi haresa analniq seks a i da ti kaja kat hodish do toaletna iz4akai 1 4as izmiise i togava pravi analen sex 8)