- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се изцапа момчето при секс в дупето?
Imam si priqtel i mnogo go obicham!
No problema e tam,che toi iska da pravim analen sex......
ne bih mu otkazala estestveno i toi iska da znae kakvo e,taka kakto az!
No sum chuvala,che e vuzmojno po vreme na sex v dupeto
momcheto da se ocapa..smisul takuv sus "laino" ako moga da buda
po korektna....
Dali boli ili ne boli.. tfa shte go prejiveq
No mi e neudobno,i zatova iskam da popitam
ISTINA LI E? ili ako e taka?... kakvo da pravq
predlojiha mi tozi sait.. nadqvam se da dadete saveti
Blagodarq mnogo
Ами аз лично не съм много запозната с този въпрос,но до колкото знам клизмата е най-сигурната процедура преди анален секс...Някой по-навътре в нещата от мен да се изкаже по подробно.![]()
Ами нямам опит в аналния секс ,но мисля че е малко възможно да се оцапа(доколкото съм чувала).Ако двамата сте чисти и използвате предпазни мерки няма да има проблем.
Ба ба малко![]()
При всеки е различо,никога не знаеш,кога ще почне да пръска изодзаде,така,че бъди внимателна и ако започваш да усещаш някакви смущения Спираш!!!
Tuko vij iskaral nqkoq shlupka ot domat.Maitap.Awe nz we hora shtom vi e lubopitno probvaite ama ina4e po princip gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!
ми има и случаи дето са се оцапвали някои... и аз съм чувал че клизмата помага... или си ласни задника вътре с телена четка
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
moje moje! ma za tova se slaga prezervativ 6toto dori da ne se ocapa ne e higieni4na taq dupka![]()
И устата е за говорене, ама всички лапат, нали?Първоначално написано от TANATA
Но иначе - да може да се оцапа, но е малко вероятно. За да няма проблеми просто иди до тоалетната час-два преди да го правите, измий се хубаво, ползвайте презерватив и няма да има проблеми. И МНОГО лубрикант
mdaaa vazmojno si e... vzu4i hiper gadno ama da.... ima dori i sly4ai v koito ako ne se pravi dostata4no bavno i tn se poly4ava kato vakuum.. pri koeto pri vadeneto.. stava mazalo taka da se kajeПървоначално написано от Alabala16
abe gnusno neksi...
principno kazvat 4e ako do 4 4asa predi seksa si se izhodila hybavo - i posle saotvetno se izmie6 nqma da ima6 nikakvi problemi. no perfectnoto re6enie e klizmata => izprazva ti vsi4ko i nqma da ima6 griji. taka 6te ste po spokoini i vsi4ko 6te mine po dobre...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Emi te ti kazaha horata . . . клизмата е 100% ,а ако не поне преди това задължително мини през тоалетната и се измий хубаво![]()
+1 +1 +1Първоначално написано от WaKo
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
И клизмата не е 100% гаранция - с нея се промива само ректума, който по принцип е празен. Там има нещо само непосредствено преди да идеш до тоалетна. Така че номера с вакуума си важи в пълна сила и с правена клизма. Естествено тогава почти няма вероятност от "малки" оцапвания. Но и преди съм го казвал и пак ще го кажа на момичетата - човек, който е тръгнал да си завира пишката там според мен е приел тази възможност - всеки знае какво е главното предназначение на това място и ако не може да приеме нещо такова да се случи по-добре изобщо да не се захваща с такъв вид сексПървоначално написано от wasntme_
Внимателно и с презерватив....гледай като хапеш възглавницата да не я скъсаш![]()
Риск съществува, определено! Това със срането преди ебането е относително - едва ли винаги ще знаеш кога ще ти се наложи да правиш анален. А това с клизмата въобще няма да го коментирам - всеки дава това като идея, а някой правил ли си е клизма? Я са си правили 2-3 човека, я - не, така че това според мен от само себе си отпада като оферта.![]()
Левски шампион але але!
Е, ама това мож всеки да го направи-да не прави анален секс, ако усеща, че й се ходи до тоалетна, дори и мъъъъъъничко!
ти него не го мисли , по добре се вслушай в съветите за лубриканта и презерватива![]()
mislq 4e ako si se izmila hubavo i sa minali 4-6 4asa nqma da ima problem ,no ne go garantiram na 100% tei kato nemam opit po tazi 4as ,vednaj proah i be6e uspe6no s edna priqtelka ,ae bb i uspeh![]()
a drugiq variant e s prezervariv togava e malko kofti ma pone nqma da misli6 dali 6te se ocapa ili ne
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
в аптеките продават комплект за клизма в домашни условия!1-во много добре прочети упътването за ползване.и като свърши-да го извади внимателно!и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО презерватив!
Lubrikati malko po-debel prezervativ dobro nastroenie
nejen podhod i vsi4ko 6te si doide na mqstoto...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Oy..tova ti li si na snimkataПървоначално написано от air_J
![]()
axaПървоначално написано от v3nDe77a
![]()
Не е тойПървоначално написано от macka_88
Това е шампиона ни по боди билдинг
Тук съм чувала за момичета дето са се ,,изпускали'' по време на анален секс,за това мога само да ти препорачам много да внимаваш,че ако стане така незнам какво ше правиш ужас даже не ми се мисли![]()
Е-е-е, разочарова момичето, бе! Безсрамник!Първоначално написано от WaKo
![]()
Левски шампион але але!
Ти се ебаваш, ама тоя с тоя човек съм се запознавал лично, защото 3 часа пътувахме място до място в самолета до Прага - пътуваше за световното 2005 година там. Да не би вече да сме се срещали с теб без да знаемПървоначално написано от air_J
![]()