.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на Incadeptus

Това са най-интересните сериали и филми

Искам да ви кажа най-интересните филми и сериали,които препоръчвам супер много!(това са най-интересните за мен,аз гледам фентъзи почти само фентъзи ;д но мисля че и на вас ще ви харесат

Филми:
    Хари Потър
    Звезден прах
    Сблъсъкът на титаните
    Гневът на титаните
    Матрицата
    Омагьосана
    Мерлин
    Чиракът на Мерлин
    Чиракът на магьосника
    Магьосниците от Уейвърли Плейс:Филмът също не е лош!
    Властелинът на пръстените
    Златният компас(жалко,че няма да има други части,хубав филм е)
    Цветът на магията
    Снежанка и ловецът
    Призрачен ездач
    Огледалце,огледалце(много забавен филм)
    Землемория
    Последният повелител на въздуха-това е страхотен филм

Сериали
    Тайният кръг
    Досиетата на дрезден
    Свръхестесвено
    и сега искам да обърнете специално внимание на тези три сериала 1.МЕРЛИН(Merlin) 2.ГЕРОИ(Heroes) 3.ЛЕГЕНДА ЗА ТЪРСАЧА(Legend of the seeker)Тези три сериала са изключително завладяващи е страхотни направо супер мега гига тера интересни.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Ок.

Според мен има и по-"най-добри" филми, а за сериали да не говорим

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ти да не си на 10-12 години?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

не на 13 съм проблемче.Тези филми са гледано от хора от всички възрасти.Гледал съм ги и с татко,някои и с мама.Това,че на теб не ти харесват,както и да е.Отговорих ти на въпроса.И съм писал най-интересните за мен.Надявах се и на вас да ви харесат.Разбира се, SunshineM,всеки има различен вкус.

Град
    Galapagar
    Само не разбрах нас какво ни интересуваше това.

Супер фен Аватара на FasterBeach
    А бе той човека да си каже, та да си е спокоен.

oooooo ne znam,какво те интересуваше дали съм на 10-12 години.Защото съвсем случайно сметнах,че искаш да кажеш,че тези филми и сериали са гледани само от деца.Поне така прозвуча.Да ми беше видял профила и немаше да се стига до тези писаници.И коментирайте относно темата.:Д:Д:Д хаха Фастър казвам го той да е спокоен

Мега фен Аватара на Colouring
    Амиииии, добре, много се радвам, че ти харесват. Има такива, които съм гледала - някои стават, други - не .

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    80% от изброените са бози,можещи да се харесат на хора в диапазона 10-14 години.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    oooooo ne znam,какво те интересуваше дали съм на 10-12 години.Защото съвсем случайно сметнах,че искаш да кажеш,че тези филми и сериали са гледани само от деца.Поне така прозвуча.Да ми беше видял профила и немаше да се стига до тези писаници.И коментирайте относно темата.:Д:Д:Д хаха Фастър казвам го той да е спокоен
    Питах се дали да си правя труда да ти отговоря и реших, че няма да е възпитано ако не го направя. Btw не се напрягай толкова - дори не прочетох от втория ред нататък кво си написал.

Сигурен съм,че не си и да знаеп,че за да отговаряш,трябва да има зададен въпорс,а аз не виждам такъв Diese явно и ти не четеш много много

Голям фен Аватара на notlike
    Когато пораснеш малко, кажи дали все още предпочиташ Хари Потър пред Зеленята миля, например, Землемория(това, като го прочета, и умирам от смях, не знам защо) пред Генезис и другите бозички, съпоставени с качествени неща като Армагедон, Гладиатор, Смело сърце, Кръстникът, Пърл Харбър, Хачико, Изкуплението Шоушенк, Великият Диктатор (не Диктатора, а най-доброто нещо, правено някога от Чарли Чаплин, Добрият Уил Хънтинг и много, много други. Погледай някое от нещата, които ти посочих, и открий разликата.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Погледал съм някои от нещата и да ти кажа аз гледам само фентъзи сега или след милион години така ще си остане.Особено пък за Хари Потър никога нема да предпочета нещо друго пред него.Генезис макар и да не е фентъзи а фантастика май ми е любим филм.Този филм няма как да отрека,че е прекрасен.И Хачико много ми хареса.Другите-no comment

Голям фен Аватара на chushkopek
    Нито един от филмите или сериалите не е ИНТЕРЕСЕН, няма история, няма смисъл, просто добри ефекти. Много хора гледат и харесват точно ефектите в което няма лошо, просто казвам, че това не са ИНТЕРЕСНИ, а ДОБРЕ НАПРАВЕНИ филми. Всеки с вкуса си.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Нито един от филмите или сериалите не е ИНТЕРЕСЕН, няма история, няма смисъл, просто добри ефекти. Много хора гледат и харесват точно ефектите в което няма лошо, просто казвам, че това не са ИНТЕРЕСНИ, а ДОБРЕ НАПРАВЕНИ филми. Всеки с вкуса си.
    Разбира се,всеки с вкуса си.Уважавам мнението ти.

Благодаря, че сподели препоръките си за фентъзи! Аз също съм голям фен на Мерлин и Героите - те наистина знаят как да те задържат в напрежение с разказването на истории. Поредицата „Властелинът на пръстените“ също е абсолютно епична. Гледали ли сте поредицата „Вещерът“? Може би е точно за вас, предвид вкуса ви във фентъзито!
    Последно редактирано от Blubalu : 05-29-2025 на 16:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си