PDA

View Full Version : Може ли да забременея?

ladity
02-10-2008, 19:30
НЕ съм отворена (поне така си мисля вижда се една ципа и много много малка дупчица ) с приятеля ми искахме да стигнем малко по далеч, но не и до истински секс и само потъркахме половите си органи. Не е свършал при мен. Има ли някаква опасност да забременея и как да продължаваме за напред. Моля ви отговорете

pomo6tplz
02-10-2008, 19:55
Не се подиграваите така на горкото момиче! :shock:
Мило момиче възможността да ззабременееш по време на 1рвият полов акт е 80-90% дори момцхето да не е свършило преди да свърши излиза една течност от която се забременява 75% горе доло за това те съветвам да направиш нещо заштото много вероятно е да си бремменна ;( :-o

&ILoveU2
02-10-2008, 20:13
Не се подиграваите така на горкото момиче! :shock:
Мило момиче възможността да ззабременееш по време на 1рвият полов акт е 80-90% дори момцхето да не е свършило преди да свърши излиза една течност от която се забременява 75% горе доло за това те съветвам да направиш нещо заштото много вероятно е да си бремменна ;( :-o
Леле тия проценти от де ги извади просто не знам. За такава статистика не бях чувала. Стига пък и ти я стряска голяма била вероятността друг път

TH33N
02-10-2008, 20:20
НЕ съм отворена (поне така си мисля вижда се една ципа и много много малка дупчица ) с приятеля ми искахме да стигнем малко по далеч, но не и до истински секс и само потъркахме половите си органи. Не е свършал при мен. Има ли някаква опасност да забременея и как да продължаваме за напред. Моля ви отговорете

гледам, че всички те взеха на майтап
не мисля, че има опастност да забременееш.. все пак се образовайте малко.. опитайте в началото с ръчички - езиче... ей така :-P
просто е рисковано, когато нямаш сексуална култура да правиш секс.
пробвайте с френска любов ти на него - той на теб.. изчетете из интернет и евентуално образвоателка литература - кое... как.. защо..
решете дали и двамата сте готови за секс... макарче не ви го препоръчвам - защото имам чувството че сте под 14... а дори и над 14 сте мънички.. както и да е.. винаги използвайте презерватив при опит за полово сножение (или директно при сношение) - ОСОБЕНО ако не сте сигурни какво точно правите...
успех

dudeto_sy
02-10-2008, 20:39
Няма никаква вероятност да забременееш, ако си описала правилно ситуацията и не си спестила нещо. Не е зле да се образоваш малко повече по темата. Има биология и всякаква друга литература. Не е зле да прочетеш и мало повече за контрацепцията. Ако нямаш книги под ръка, порови малко в интернет!

Angle_f
02-10-2008, 20:49
spokoino veroqtnostta da si bremenna e nai-mn 1 % i tolkova nqma :D

padnal_angel
02-10-2008, 21:06
nishto ti niama ne se shashkai i za napred (kato po4nete da pravite seks 6toto iavno sega v obshti linii ni6to drugo osven da se turkate ne pravite) izpolzvaite prezervaiv i vtoro niama kak da si vidish cipata !!!

swords1010
02-10-2008, 21:06
Няма опасност да забременееш, по този начин. :)
ЗА БОГА! Ако няма какво стойностно да напишете, не пишете НИЩО!

Pliok0019
02-10-2008, 21:07
Няма опасност да си бременна.
Занапред...май ви е рано да продължавате.

PlamM
02-11-2008, 13:23
E kak pyk q vidq taq cipa i taq dupchica!? :-o

mi6ito2
02-11-2008, 13:28
Само през овулазия като си можеш да забременееш тя продалжава 2 дена вс месец,да момчето преди да е сваршило му излизат от атрибута тай да го нарека сълзички които съдържат сперма,но ти трябва да си баси каръка първия път само с търкане да си оцелила овулацията...споко нищо ти няма :)

angel_love_
02-11-2008, 13:39
миличка недей се притеснява щом не е проникнал в теб,не е свършил в теб и сте били само до търкането шанса да забременеш е почити нулев аз бих те посъветвала за всеки случай да си вземеш един тест за бременост за да си спокойна и ти :) хайде успехче и другия път давайте малко по внимателно и почети малко ей ...няма да ти е в загуба :-)

ladity
02-11-2008, 17:37
Забравих да спомена но не само веднъж а няколко пъти сме го правили това с приятеля ми (потъркване на половите органи). Мерси на тези които са ми отговорили до момента :) А дано нищо не е станало защото днес ми беше малко лошо.Но както казаха пове4ето дано да не съм бременна защото нали не съм отворена а и приятеля ми не е свършил при мен :( :(

AnoNim4e
02-11-2008, 17:43
Точно и ясно-НЕ СИ БРЕМЕННА !

GameFace
02-11-2008, 17:47
#-o Как ще забременееш като не е имало сексуален контакт и еякулация?!?!? Аре почноте да мислите малко, или поне да четете... 1000 такива теми има!

От свирка също не можеш! С презерватив шансът е 1-2% да забремееш! От лизане не можеш да забременееш! Ако ти свърши на корема - ДА, можеш да забременееш! Преди изпразването патката отделя секрет, който съдържа малко количество сперма! От анален секс - НЕ! От къпане с партньора - пак НЕ!

Написах това, защото не знам какво ще попиташ като те отвори...

neshty
02-11-2008, 17:47
spokoino veroqtnostta da si bremenna e nai-mn 1 % i tolkova nqma :D +1 ... И на мен ми е много интересно как видя ципата и дупчицата :-o

panther
02-11-2008, 17:55
Вероятността да си бременна е почти нула. Ако искате да продължавате може да потренирате малко орален секс.

ladity
02-11-2008, 18:02
Както каза GameFace 4е може да забременея ако ми свърши на корема. Да вместо ж мен тои свърши на корема ми. Голяма ли е опасността? :(

GameFace
02-11-2008, 18:04
Адски малка. Можеш, ако след свършването си бъркала с пръсти във вагината (но преди това си се пипала по корема) или той си е вкарвал патката дори и за малко.

ladity
02-11-2008, 18:11
ОК мерси много. Успокоихте ме :)

GameFace
02-11-2008, 18:19
Напиши в Goole.bg "обща сексуална култура" с кавичките. Ще ти излезнат много резултати от форуми и интернет страници - разгледай ги. Ще ти е от полза.Даже в този раздел има такава тема - още в начаолото. Не ти се подигравам. :)

TopTa
02-11-2008, 18:34
moje da zabremenee6 ako te4nosta ot negovata erekcia (koqto sadurja spermaozoidi) se dopre do tebe dokato si mokra! malka e veroqtnostta no su6testvuva! spermatozoidite mogat da jiveqt do 8 dni v mokra sreda. ima si edno na um!

ladity
02-13-2008, 17:29
Ами да ви кажа това сме го правили тая неделя дето мина (10-ти февр.) и от тогава ме е страх и някъде около 12-14-ти ми идва (всеки път е различно имало е и когато е закъснявал и до 15-ти) Въпреки минималните и почти невъзможни шансове да е станало нещо, мен все пак си ме е страх малко и искам да ви попитам ако ми дойде опасноста отминала ли е напално и може ли да ми дойде, но вероятноста за зачеване все още да съществува. Очаквах да ми "дойде" 11-ти и след като още закъснява и се притиснявам. Ако си купя примерно тест за бременност той би ли отчел правилно след като са се минали само 3 дни след като сме го правили това.

sScream
02-13-2008, 18:02
tova s korema ne go razbrax :smt119 Kak shte e vuzmojno da zabramenee ako sa i sfurshili na korema.Po taq logika az treashe ve4e da sum tatko na 100 deca :smt069

GameFace
02-13-2008, 18:54
Смермо-гадинките живеят няколко секунди или минути, не помня точно, в нормална среда (корем, под, плочки...). Ако през това време, докато са живи, мацката забърше няколко с ръчичика и после си завре пръстчетата в вагинката има малка вероятност някой упорит войн да те направи горд собственик на детенце. :)

ladity
02-13-2008, 19:06
Е гледайте сеа не съм толкова да не знам за какво става дума по-принцип всичко ми е ясно просто исках от вас малко странични мнения и като гледам никой не отговаря конкретно по въпроса. Гледай сега като идва на една жена значи старите яйце клетки умират и се появяват нови. което автоматично ми отговаря на въпроса, че дойде ли ми значи всичко се забравя ако не го направя отново де( но това просто няма да стане ) при положение,че съм затворена все още шанса да е останал някой" войник" е никакъв (много минимален) дори и да кажем,че е останал и живее в такава среда максимум 7 дни(вече са минали 3 ) и самия цикал е най малко 4 дни. При появата на нови яйце клетки няма да е останал нито един.

vaginator
02-14-2008, 17:17
хахаха споко бе щом не си отворена и не е свършвал в теб няма от кво да се плашиш. Пък и да ти е свършил върху путката пак няма как да стане работата...Аз най редовно правя секс с приятелката ми без презерватив и и свършвам на корема и после остава сперма по хуя ми и все още не е забременяла и няма и да забременее :)