PDA

View Full Version : Липсваш ми... ?!

scoobydors
12-14-2008, 18:36
Как бихте реагирали ако някой, който никога не сте виждали на живо, ви каже че му липсвате ?!
Как изобщо може да се нарече такова чувство ?
Липсване или ... ?! :?

Ако някой не ме е разбрал какво точно имам в предвид, става въпрос за поддържане на връзка от разстояние ( и аз никога не съм го виждала на живо) и той често ми казва, че му липсвам, но ... какво да си мисля ?
И аз му казвам, че ми липсва (но по точно имам в предвид, че ми липсват чатовете с него...)
Дайте някакви мнения. Не искам съвети.

Punisherrr
12-14-2008, 18:38
Еми може и той да има предвид това ;) Че му липсват разговорите ...
или греша?

pandelka
12-14-2008, 18:39
Ами няма да му повярвам! :-D

xpici
12-14-2008, 18:41
Ми сигорно му Липсваш, тва че не си пишете а у нещо от сорта, за момента който не сте се виждали :)

scoobydors
12-14-2008, 18:43
или греша?

Говорихме на тая тема и аз му казах, че трудо мога да повярвам, че може да ти липсва нещо, което не познаваш. И той някак ми се обиди.

Имаше в предвид, че като цяло му липсвам....
Странна работа ...

beachy_bunny
12-14-2008, 18:43
празни приказки ;]

tuzaro
12-14-2008, 18:44
или греша?

Говорихме на тая тема и аз му казах, че трудо мога да повярвам, че може да ти липсва нещо, което не познаваш. И той някак ми се обиди.

Имаше в предвид, че като цяло му липсвам....
Странна работа ...

че той де не те чуkа през монитора, та да му липсваш като цяло...

scoobydors
12-14-2008, 18:45
празни приказки ;]

Еми не знам... той много пъти ми е доказвал, че ме обича въпреки разтоянието. Но понякога се чуствам объркана от всичко това....

nVm
12-14-2008, 18:48
Ами няма да му повярвам! :-D

:o

happy_cute
12-14-2008, 19:30
Зависи доколко сте отдадени на друг,доколко си вярвате.Може да е някакъв,който ти праща смс в 1 часа през нощта,че си мисли за теб,а всъщност да е на клуб навънка и да си чака срещата и да няма кво да прави.Може пък и да не може да си живее пълноценно живота на онова място и нон-стоп да си мисли за теб и да му е гадно,че не може да сте заедно и да си мисли колко много иска да е до теб.Тогава когато разговорите с теб са единствената връзка,която поддържате много ясно,че ако не си говорите,много ще му липсваш
Но все си мисля,че го знаеш много добре това,но те е страх да не е само от твоя страна,страх да не те преебе. =)

MoHuTo
12-14-2008, 19:35
Не бих повярвала, на човек, който познавам само виртуално. Просто няма как да липсваш на човек, който не те познава като хората (освен от някой-друг чат) .. :?

scoobydors
12-14-2008, 19:42
Зависи доколко сте отдадени на друг,доколко си вярвате.Може да е някакъв,който ти праща смс в 1 часа през нощта,че си мисли за теб,а всъщност да е на клуб навънка и да си чака срещата и да няма кво да прави.Може пък и да не може да си живее пълноценно живота на онова място и нон-стоп да си мисли за теб и да му е гадно,че не може да сте заедно и да си мисли колко много иска да е до теб.Тогава когато разговорите с теб са единствената връзка,която поддържате много ясно,че ако не си говорите,много ще му липсваш
Но все си мисля,че го знаеш много добре това,но те е страх да не е само от твоя страна,страх да не те преебе. =)

Доста сме отделени един от друг (15 000 км)
Вярваме си безрезервно смея да твърдя. (досега на никой така не съм се доверявала и му вярвам на 10000000 % ) :)
Не е от хората, които ходят по клубове. :-D

И за другото си абсолютно права... Сякаш ме познаваш от години. Благодаря ти страшно много за този пост, помогна ми доста. :-)

Благодаря и на всички други, които изказаха мнение. :)

scoobydors
12-14-2008, 19:45
Не бих повярвала, на човек, който познавам само виртуално. Просто няма как да липсваш на човек, който не те познава като хората (освен от някой-друг чат) .. :?

Постоянен чат от 4 месеца без 10 дена ? :)
На ден минимум по 3 часа чат, а събота и неделя по цял ден. :-D Опознахме се доста и му имам вяра за абсолютно всичко, но това с липсването ме притесняваше малко.

Prestigio
12-14-2008, 19:52
еми вие просто сте се пръвързали един към друг и такива реакций са напълно нормални според мен :)

scoobydors
12-14-2008, 19:54
еми вие просто сте се пръвързали един към друг и такива реакций са напълно нормални според мен :)

Така е. И то доста... 8-)
Сега като се замисля дори и един ден без да си пишем и откачам тотално. :-D

Prestigio
12-14-2008, 19:56
и на мен ми се случвало да бъда честно казано и чуството наистина е страно ама е по-добре да се откажеш скоро ако нямате бъдеще, понеже накрая ще страдаш... айде късмет \:D/

LittlePrincess
12-14-2008, 19:57
Според мен сте просто привързани един към друг :)

scoobydors
12-14-2008, 20:14
и на мен ми се случвало да бъда честно казано и чуството наистина е страно ама е по-добре да се откажеш скоро ако нямате бъдеще, понеже накрая ще страдаш... айде късмет \:D/

Доста хора ми го казват и още повече се обърквам... аз пък си мисля, че имаме бъдеще ... :(

scoobydors
12-14-2008, 20:20
Как бихте реагирали ако някой, който никога не сте виждали на живо, ви каже че му липсвате ?!

Ако някой не ме е разбрал какво точно имам в предвид, става въпрос за поддържане на връзка от разстояние ( и аз никога не съм го виждала на живо) и той често ми казва, че му липсвам, но ... какво да си мисля ?
И аз му казвам, че ми липсва (но по точно имам в предвид, че ми липсват чатовете с него...)

ти нали си сгодена ве ? :-o

Ам.. само аз ли не знам? :-o :lol:
Къде пък видя, че съм сгодена?

KeIsHa_07
12-14-2008, 21:37
преживявала съм нещо подобно ...е не точно но...бях влюбена в едно момче близо година и всеки ден си пишехме и той ми казваше че иска да съм до него,да ме гушка...бяхме се виждали обаче само няколко пъти и понеже бяхме с различни компании се виждахме само от разтояние...не бях говорила на живо с него нито той с мен и всичко беше хубаво,казваше ми хиляди красиви неща докато един ден не разбрах че едно момиче от неговата компания е влюбено в него и че явно той също изпитва нещо към нея..и беше подло че той дори нямаше смелостта да ми каже а трябваше да науча от приятелите му,който знаеха какво изпитвам към него и как съм го гледала налкото пъти когато бяхме близо един до друг...сега той е с това момиче и са щастливи а аз го забравих и доста често излизам с тях на кафе или някаде другаде...дано ти и това момче да имате различна история и много ще ви се радвам ако е така :) пожелавам ви само късмет и дано имате възможността да сте заедно :)

IvanY
12-15-2008, 02:26
хаха, интересни мнения..
На мен пък ми се струва, че не си го разбрала правилно, или по-скоро смисъла, който влага в това изказване. По принцип, когато хората казват, че им липсва нещо, то е нещо, което са имали или изпитали, но са го загубили..Само че той има нещо друго впредвид като казва, че му липсваш. Ще опитам да обясня...
Знаеш какво е да обичаш някой, но по някаква си причина да не можеш да си с него, предполагам. По цял ден си мислиш за тоя човек и си мечтаеш да си с него, а вечер като си легнеш, вместо да забравиш за болката и да ти олекне, става ти още по-тежко и имаш чувството, че се задушаваш...
..изгарям от желание да те гушна знаеки, че нищо друго не може да ми помогне, но единственото, което мога да направя, е да си взема плюшеното кученце Бухтьо, което ми подари, и да се го гушкам опитвайки се да се почувствам близо до теб. Първата ми мисъл като звънне будилника на сутринта е за това колко много ми липсваш и единствената ми утеха е факта, че си един ден по-близо до мен.
Като казвам, че ми липсваш нямам впредвид, че отдавна не съм те виждал, а по-скоро, че изпитвам липса на физическа близост с теб..нещо като недостиг, така да го кажем..
..но..няма проблем..няма да го казвам вече щом те обърква :)
Вярно, че е "малко" странно да те обичам без да сме били заедно на живо.. истината обаче, слънце, е, че те обичам безкрайно и ме боли от това, че не мога да съм до теб сега. И ме съсипва факта, че съм на сто светлинни години от теб и не мога да ти покажа колко много значиш за мен :(
Незнам какво повече да кажа..съжалявам ако те карам да се съмняваш в чувствата ми с държанието си..просто не е лесно така от растояние както и ти най-вероятно си забелязала..хах :)

тъй де..надявам се сега разбираш какво имах впредвид :)

scoobydors
12-15-2008, 08:55
хаха, интересни мнения..
На мен пък ми се струва, че не си го разбрала правилно, или по-скоро смисъла, който влага в това изказване. По принцип, когато хората казват, че им липсва нещо, то е нещо, което са имали или изпитали, но са го загубили..Само че той има нещо друго впредвид като казва, че му липсваш. Ще опитам да обясня...
Знаеш какво е да обичаш някой, но по някаква си причина да не можеш да си с него, предполагам. По цял ден си мислиш за тоя човек и си мечтаеш да си с него, а вечер като си легнеш, вместо да забравиш за болката и да ти олекне, става ти още по-тежко и имаш чувството, че се задушаваш...
..изгарям от желание да те гушна знаеки, че нищо друго не може да ми помогне, но единственото, което мога да направя, е да си взема плюшеното кученце Бухтьо, което ми подари, и да се го гушкам опитвайки се да се почувствам близо до теб. Първата ми мисъл като звънне будилника на сутринта е за това колко много ми липсваш и единствената ми утеха е факта, че си един ден по-близо до мен.
Като казвам, че ми липсваш нямам впредвид, че отдавна не съм те виждал, а по-скоро, че изпитвам липса на физическа близост с теб..нещо като недостиг, така да го кажем..
..но..няма проблем..няма да го казвам вече щом те обърква :)
Вярно, че е "малко" странно да те обичам без да сме били заедно на живо.. истината обаче, слънце, е, че те обичам безкрайно и ме боли от това, че не мога да съм до теб сега. И ме съсипва факта, че съм на сто светлинни години от теб и не мога да ти покажа колко много значиш за мен :(
Незнам какво повече да кажа..съжалявам ако те карам да се съмняваш в чувствата ми с държанието си..просто не е лесно така от растояние както и ти най-вероятно си забелязала..хах :)

тъй де..надявам се сега разбираш какво имах впредвид :)

Като за начало съжалявам, че пуснах темата без да ти кажа. Бях наясно, че ще я намериш, но въпреки това исках да чуя и други мнения. Мило, ти много добре знаеш какво ми е мнението, говорили сме за това 'липсваш ми' и аз ти обясних подробно точно как се чувствам. :)
Адски ме разчувстваха думите ти ... наистина сега вече разбрах какво точно си имал в предвид. :-D :oops:

Не ми се сърди моля те! {}

aHeJlua
12-15-2008, 14:19

ти нали си сгодена ве ? :-o

хах.. тфа беше една друга мацка.. пак се бъркаш ей.. :-P

Manenkoto
12-15-2008, 14:28
Ами може да му липсва самия ти характер зависи от колко време си пишете или говорите. От кога се познавате. Имах такава връзка и не ми липсваха просто чатовете, а самият той гласът му, чуството му са хумор, отношението му, самият той.

LiloTa
12-15-2008, 14:39
ехх се едно виждам себе си :) То и аз така почнах с моя...Уж чат и ташак ама...Виж ни сега,година и нещо :-D :-D :-D И моя беше на майната си...Но издържах половин година и успях да запазя любовта :) Дано и вие успеете :) А когато ти е трудно,ако мога ще помогна с нещо :) Поне знам как се чувстваш :)

ImJusTaKiD
12-15-2008, 14:46
може би те е харесал,може би много иска да те види,може би характерите ви си допадат до толкова до колкото той го вижда =] :) смисъл аз си пиша с най-добрия фр на един фр дет съм израснала с него...Преди си пишехме мн...ама ся си имаме и 2мата гаджета и рядко контактуваме...споделяли сме кфо ли не по скайп...познааме се мн добре...от скайпа,а и бяхме на море заедно една година =] И аз тогава мн си го харесвах,ама ме беше срам да му кажа и нищо не се получи...Тогава се радвах,че сме излязли само 2мата на плажа през нощта =] ...ние дори си говорехме по скай денонощтно преди да се видим,аз дори мисля,че той е най хубавото момче което съм виждала до сега =] допада ми дори повече от гаджето ми...,ама не изпитвам нищо към него =] нз странно е :)

sasha_90
12-15-2008, 14:46
Бих си помислила,че му липсват по-скоро разговорите ни.Т.е. чатовете ни,както при теб.

Manenkoto
12-15-2008, 14:53
ехх се едно виждам себе си :) То и аз така почнах с моя...Уж чат и ташак ама...Виж ни сега,година и нещо :-D :-D :-D И моя беше на майната си...Но издържах половин година и успях да запазя любовта :) Дано и вие успеете :) А когато ти е трудно,ако мога ще помогна с нещо :) Поне знам как се чувстваш :)

И ние бяхме същите с моя. Пу пу да не влизате в очи. Щастливи да сте си. :) :) :)

scoobydors
12-15-2008, 17:15
След всички тези мнения просто искам да ви кажа, че се чувствам като Пълен идиот, че се усъмних в чувствата му.

Сигурна съм, че ме обича въпреки тва шибано разстояние !!! :-#

Не ме интересува абсолютно нищо, просто знам, че искам да съм с него. И ако това означава да го чакам, ще го направя. Цял живот ще го чакам, защото го обичам (на пук на тея, които не вярват във връзките от разстояние)

Мило, ако четеш това искам да ти кажа само колко адски много съжалявам !!! Това беше най-тъпата и малоумна грешка от моя страна. Обичам те въпреки всичко и някои неща ми се изясниха. Обещавам ти, че никога повече няма да се усъмня в теб !!! :mrgreen: :smt007 =D>

MakeMeFeel
12-15-2008, 17:16
След всички тези мнения просто искам да ви кажа, че се чувствам като Пълен идиот, че се усъмних в чувствата му.

Не ме интересува абсолютно нищо, просто знам, че искам да съм с него. И ако това означава да го чакам, ще го направя. Цял живот ще го чакам, защото го обичам (на пук на тея, които не вярват във връзките от разстояние)

Мило, ако четеш това искам да ти кажа само колко адски много съжалявам !!! Това беше най-тъпата и малоумна грешка от моя страна. Обичам те въпреки всичко и някои неща ми се изясниха. Обещавам ти, че никога повече няма да се усъмня в теб !!! :mrgreen: :smt007 =D>

Ооо и аз те обичам милоооо 8-) 8-)

scoobydors
12-15-2008, 17:20

Моля те, не се шегувай с това.
В момента плача и се чувствам ужасно и изобщо не ми е до шеги. ......

MakeMeFeel
12-15-2008, 17:29

Моля те, не се шегувай с това.
В момента плача и се чувствам ужасно и изобщо не ми е до шеги. ......

Хубу деее .. извинявай много :-) :?

nymphadora
12-15-2008, 17:31
епа на мен непознати са ми казвали,че ме обичат по скайп,ама тва нищо не значи.

scoobydors
12-15-2008, 17:32
епа на мен непознати са ми казвали,че ме обичат по скайп,ама тва нищо не значи.

Не става за това въпрос...
Поне да си беше направил/а труда да прочетеш цялата тема. :?

Kostadin_682
12-15-2008, 17:38

2 пъти са ме прецаквали по скайп и вече не се връзвам...

scoobydors
12-15-2008, 17:41

Говориш така, защото просто не го познаваш както аз. :)
Мога да му имам 100 % вяра и съм сигурна, че няма да ме прецака. Майките ни са приятелки, преди бяхме съседи от село. (ама аз рядко си ходих и затова не се познаваме).

Kostadin_682
12-15-2008, 17:43

Говориш така, защото просто не го познаваш както аз. :)
Мога да му имам 100 % вяра и съм сигурна, че няма да ме прецака. Майките ни са приятелки, преди бяхме съседи от село. (ама аз рядко си ходих и затова не се познаваме).

еми не я познавам... 5 месеца си пишем... и аз съм огромен идиот... но не знам не мога да кажа нищо за твоето момче просто казвам мнението си ... може пък пича да е свестен...

l0v3
12-15-2008, 18:49
или греша?

i az taka mislq...4e po-skoro 4atovete mu lipsvat ;)

DeCuTo0
12-15-2008, 18:51
празни приказки ;]

+1

nestle
12-15-2008, 18:58
Може би му липсва тва че те иска до себе си а неможе да сте заедно на живо един до друг...

scoobydors
12-15-2008, 21:33
Може би му липсва тва че те иска до себе си а неможе да сте заедно на живо един до друг...

Май май ... :oops:

IvanY
12-16-2008, 03:53
Не се упреквай, мило. Разбирам те напълно.. знам, че и на теб не ти е хич лесно :smt056

:)

scoobydors
12-21-2008, 10:01
Не се упреквай, мило. Разбирам те напълно.. знам, че и на теб не ти е хич лесно :smt056

:)

аиде намерихааааааааааааааа се горчивоооооооооо 8)

Изяснихме го въпроса вече 8-)
Горчивоооо!!! 8-)

LadyRoshawka
12-21-2008, 10:21
Аз ли не разбирам или сте гаджета без да сте се виждали?! :shock: ..
Може би има в предвид, че вече не издържа без да те вижда или ддз...нещо не се връзва...няма логика... :?

scoobydors
12-21-2008, 10:36
Аз ли не разбирам или сте гаджета без да сте се виждали?! :shock: ..
Може би има в предвид, че вече не издържа без да те вижда или ддз...нещо не се връзва...няма логика... :?

Ами историята е малко заплетена... и гаджета е силно казано. :)

nicolepcd
12-21-2008, 12:39
Ми видях, че сте на 15 000км май беше... Той ще идва ли в България? :-o
А за тва, че тука ти казват, че връзките на разстояние са невъзможни и бла-бла... не им обръщай внимание, прави си както на теб ти харесва и въобще да не ти пука! ;)

6o6kotooo
12-21-2008, 15:46
мхм

ImmortalForever
12-21-2008, 16:51
В същата ситуация съм.Той ми казва, доказва че ме обича и му липсвам, но и аз не мога да си го обясня как?!Сигурно сме на повече от 15 000 километра..Не знам на колко е Чикаго, но.. И аз не мога да си го обясня, макар че и на мен ми е кофти като го няма от 4 месеца сме така и ние долу горе, като го няма ми е кофти..може и да ми липсва не се усещам... не знам..

ImmortalForever
12-21-2008, 16:58

Хареса ми това ти изказване!В момента мисля точно като теб!Мерси че ме просветли и осъзнах че не трябва да се съмнявам в моя човек!

it_ends_tonight_
12-21-2008, 17:14
Аз не вярвам на нищо по скайп. Скайпа е най-глупавият начин за социален контакт. Къде по дяволите отидоха разговорите очи в очи, че почнахме да се обясняваме в любов с копченца.... И как така ти липсва, нещо, което никога не си имал до себе си. Тоа дет ти го е казал е сбъркан!

П.С. дано докато не стана мома за женене не е станало модерно да се иска брак по смс или по ICQ (най-лошия вариант импулс, ако все още го има)

slun4ice_90
12-21-2008, 17:30
тоя скайп се е едно че е създаден майна да прави хората нещастни... :-o Не си в грешка... :(

sladka__droga
12-21-2008, 17:38
Хах,аз няма да му повярвам!

Punisherrr
12-21-2008, 19:12

Точно така моме! :smt045
И аз започнах така с момчето ми... само че той е на 300 км,а не на 15 000 :Ь (не че това променя особено полжението) както и да е..та и ние си писахме с месеци,толкова се привързахме и искахме да сме заедно и в един хубав ден,след около половин година чат, той дойде в София да се видим най-сетне и от тогава всяка седмица идва и прекарваме един ден заедно :) И вече 2 години се държим така и си го чакам да дойде при мен!еххх колко малко остана :smt101
При теб май е по-тежичко положението,нооо няма да се давате ;) Има ли желание - ще се намери и начин.

Guzar4o
12-21-2008, 19:37
или греша?

+1 и аз мисля така 8)