View Full Version : 101 пречина за да те обичам
Тук напишете причини по които обичате приятеля си (моля не гледайте от интеренет измислете си ги)
ОБИЧАМ ТЕ ЗАЩОТО...
Rattlesnake
01-08-2009, 12:23
Аз започвамм :D
ОБИЧАМ Я ЗАЩОТО МИ Е СИМПАТИЧНА
романитичен,страстен,краси в,изслушва ме винаги,има невероятни очи,обича ме лудо,подкрепя ме винаги макар дори и да не съм права,помага ми в трудни момементи,всеотдаен,умен.... ииии много други неща :)
myNameIsImmortal
01-08-2009, 12:33
мм.. Аз имам 102 причини заради които съм влюбен в нея, такаче не се вписвам към въпроса :-D
мм.. Аз имам 102 причини заради които съм влюбен в нея, такаче не се вписвам към въпроса
daaa taka eee :D:D:D
Rattlesnake
01-08-2009, 12:43
мм.. Аз имам 102 причини заради които съм влюбен в нея, такаче не се вписвам към въпроса
daaa taka eee :D:D:D
Е то така , така ама айде пишете да има за темата :D
Prophecy
01-08-2009, 13:35
Обичам е заради характера 8-)
това го измислих сама
ОБИЧАМ ТЕ ,защото бог е решил да сме заедно и ние няма да му се противопоставяме
pussycat_dolls15
01-08-2009, 14:31
Обичам те защото си истински романтик! :P
purple__love
01-08-2009, 14:44
obicham te, za6toto si edinstvenoto ISTINSKO ne6to v jivota mi!!!
keep_smiling
01-08-2009, 14:46
Обичам те, защото само ти придаваш смисъл на мечтите и въображението ми ;)
OpenedSky
01-08-2009, 14:49
Да речем , Обичам те ,защото ми казаш всичко в очите
TooLittelTooLate
01-08-2009, 15:09
Oбичам те, защото ме влудяваш
.. и нещо палаво
Обичам те ,защото всяка една от 64-те пози от Кама Сутра ме кара да получавам оргазъм...!!!
vikito1994
01-08-2009, 15:14
аз сащо имам 103 причини ;)
Обичам го, защото е най-най!
obicham: neinite race,prasti,ochite i pogleda i nosleto,usnite,ezicheto,bradichkata,haraktera,chuv stvoto za humor,inteligentnostta i.... abe cqlata si q obicham ama dali e vzimno :?
cinderella_gugutka
01-08-2009, 16:06
оби4ам те защото си едно от малките неща в живота ми които ме правят щастлива :-)
soul1199
01-08-2009, 16:06
obi4am,kak nevinno me poglejda,obi4am na4ina,po koito me gleda,negovite hybavi o4i,ystnite,koito vseki moment o4akvat da go celyna... :-) :oops:
ivakavlad
01-08-2009, 16:13
такам не ме бива много в измислянето но да видим какво ще се получи
:P
Обичам те защото ти си слънцето което огрява моят ден, ти ли луната която огрява пътеките нощно време, ти си вятъра пронизващ моята кожа, ти си всичко което обичам, обичам те защото си себе си
П.П.Не се получи много добре не съм много в кондикция за да пиша :P
П.П2. До автора оправи заглавието на темата ако може
_sheherezada_
01-08-2009, 16:21
Обичам те... защото ти си любовта и само с теб усещам прилив на страста,обичам те,защото ти си истината в мен и доказваш колко ме обичаш всеки ден
сега го измислих :D
SoAfraid
01-08-2009, 16:51
Влюбен съм в нея защото е независима от нищо и от никого! И е силно характерен човек.
angelcheeee_93
01-08-2009, 16:53
Обичам те,защото винаги ме разбираш и ми помагаш,защото не ме изостави тогава ,когато всички ме изоставиха,защото си толкова мил,добър с мен,грижовен,хубав,защото само ти ме крепиш да продължа напред,защото внесе смисъл в живота ми и не спираш да ме правиш щастлива! Обичам те :smt007
Kostadin_682
01-08-2009, 17:48
Аз... не знам 101 причини нито 103... аз знам само 4 ... и те са ми предостатъчни...
Обичам тр защото не си представям света без теб,защото само погледа ти стопля душата ми,защото ти си Всичко за мен и защото ме караш да се смея,защото ме подкрепяш и се грижиш за мен и тва е само малка чат от причините пзаради които те обичам :-)
обичам абсолютно всичко в него .. кафявите му очички,русата му косичка,тялото му,нослето му,езичето му :oops: характера му,това че винаги ме разсмива дори и в най-гадните ми дни,начинът по който ме гледа,начинът по който ме целува,ооо а в прегръдкте му направо се разтапям :grin: :grin: това че е изключително досетлив и романтичен :-) , никога не ме лъжи,имам му огромно доверие което все още не е предал
ОБИЧАМ ТЕ СЪНШАЙН :smt007
П.П прекалих доста .. ама това ми е на сърцето и исках да го споделя :)
LadyRoshawka
01-08-2009, 18:39
Обичам го на първо място, защото е ТОЙ!! :smt007
Защото с него аз съм себе си!! :::
Защото всеки ден доказва любовта си!! :smt008
Защото е мой приятел!! :mrgreen:
Защото винаги ме разбира и подкрепя!! :smt003
Защото имам човек, на който мога да разчитам!! ;-)
Защото във труден момент винаги може да ме успокои!! :-k
Защото никога не ме е предавал!! :-({|=
Защото е само мой!! :-)
mariqn_sexa
01-08-2009, 18:39
обичам начина по който гледа начина по който се лигави начина по който ме гледа с 1 усмивка която не мога да я опиша че когато ме прегърни се чувствам в рая.обичам я защото тя е единственото нещо което обичам така силно че да не мога да се отделя от нея за нито 1 секунда обичам тялото и обичам усните и когато я видя почва да ме гаделичка корема от щастие за 1 път усещам какво е любов и ми хрс страшно много я обичам и никога няма да я оставя.направих много грешки докато бях с нея.Някой дори фатални СТРАШНО ФАТАЛНИ.Обичам я с цялото си сърце :oops:
Обичам те , защото си ТИ !И няма нищо друго , което да ме накара да спра да те обичам , освен това да се промениш !
LovelyGirl
01-08-2009, 18:54
Обичам го,защото е истински,честен,винаги казва каквото мисли.
Обичам го,защото ме разбира,подккепя и прави щастлива.
Това не е от интернет,но не съм го измислила аз,а страшно много ми харесва и е вярнп :) :Обичам го,защото беше достатъчно умен да се влюби в мен :P :-)
Dark_Angel_F
01-08-2009, 20:34
Обичам го ,защото е най-милия човек на тази земя , забавен е , умен , по - раровен от който и да било на тази земя ... усмивката му заслепява слънцето , а сякаш в очите му са събрани всичките звезди от небето ... Обичам го защото е готин , земен , човечен ... обичам го ,защото е мъж на място .... Обичам го ,защото е първия , който ме кара да се чувствам толквоа щастлива дори от една негова усмивка... Обичам го , защото е себе си и не играе роли...
evelinka1122
01-09-2009, 06:31
za6toto toi e vsi4ko za men
za6toto me kara da sum specialna
za6tooto znam 4e e 4ovek na koito moga da raz4itam
Еми с него вече не сме заедно,но все пак -обичам те защото си най-непредвидимия и нелогичен човек,който съм срещала и се появяваш винаги точно когато съм на ръба да изгубя вяра!
Защо я обичам ли ??? ама само 101 причини ли трябва да изброя :D
е нищо де ше изброя най-важните :)
Та така .. обичам я защото е най най-сладкото нещо което съм виждал и имам удоволствието да познавам,обичам я защото е по различна от другите момичета,обичам я защото е най-миличкото създание на земята,обичам я защото ме разбира,обичам я защото с нея найстина съм щастлив..Абе обичам я поради страшно много причини и обичам всичко в нея,дори недостатъците и ... :smt007 :smt008 :smt055
obi4am,kak nevinno me poglejda,obi4am na4ina,po koito me gleda,negovite hybavi o4i,ystnite,koito vseki moment o4akvat da go celyna... :-) :oops:
и ше те чакат.... :oops: :oops:
Kostadin_682
01-09-2009, 19:31
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си
Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си
Обичам те, когато целувам устните ти нежни
Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни
Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща
Обичам те, повече от първата ни среща
Обичам те, когато си до мене и си засмяна
Обичам те, даже когато си мъничко пияна
Обичам те, както ти обичаш всяко сладко
Обичам те, когато ти говориш ми накратко
Обичам те, когато в момента труден си до мен
Обичам те, повече от най-слънчевия ден
Обичам те, когато всичко правиш със чувство
Обичам те, като музиката, като това изкуство
Обичам те, когато двамата с теб хапваме пица
Обичам те, когато от мойта обич грабиш със лъжица
Обичам те, когато с теб пътуваме надалече
Обичам те, когато кажеш "Оф, стига вече."
Обичам те, когато съм в ситуация кръстосана
Обичам те, даже когато си адски ядосана
Обичам да гледам лицето, ръцете, краката, мразя раздялата
Обичам очите кафяви, обичам те цялата
Обичам да чувам гласа ти плахо и тихо в нощта
Обичам те скъпа, както ти обичаш да палиш свещта
Обичам те, защото си просто великолепна
Как да не те обичам, като сърцето ми пак трепна?
Обичам те, като изгрев на черното море
Обичам те, както птица обича безкрайното небе
Обичам те, искам всеки това да знае
Искам и ти да знаеш, че друг повече от мен не те желае
Обичам те, когато казваш, че ме обичаш
Обичам те, даже когато се объркаш или сричаш
Обичам те, когато главата опреш на мойто рамо
Обичам те, обаче и тая дума звучи слабо
Обичам те, за мен ти си просто мойта Мис
Обичам те, разбра ли, обичам те, Ани
PreciousDiamond
01-09-2009, 19:34
Обичам го , защото е до мен каквото и да става ! Обичам го , защото винаги , когато имам нужда от него той е до мен , обичам го , защото е най-прекрасното, най-милото, най-добричкото и най- лигавото същество на този свят, обичам гласа му, обичам начина, по който ми казва, че ме обича, обичам го , защото винаги знае как да ме накара да се разсмея, обичам го , защото е единствен, уникален, неповторим и още хиляди неща. Обичам го , защото знам , че е готов на всичко за мен , както и аз за него ... обичам го !
Lacey_66
01-09-2009, 19:36
:D Малее няма да ми стигне ако почна да редя... :( ами с една дума обичам го заради самия него :-) :-P
cherinka
01-09-2009, 19:37
Да речем , Обичам те ,защото ми казаш всичко в очите
Да речем, Мразя те, защото не ми казваш нищо в очите, а се налага да го разбирам от другите. 8-)
Иначе до преди 7 дни:
Обичах те, защото ти бе надеждата, която ме крепеше и която ми даваше сили да продължа напред.
Обичах те, защото ти бе надеждата ми за промяна.
Обичах те, защото ти бе нужната ми тръпка, за да знам, че има ден!
Обичах те, защото ти бе нежността, която търсеше сърцето ми.
Обичах те, защото ти бе поривът, издигнал ме във висините на душевното съвършенство и спокойствие.
Обичах те, защото ти бе ключът към откриването на идентичността ми.
Обичах те, защото ти бе човек за когото желаех да живея, с когото да се развивам..
Обичах те, защото ти си всичко приятно, което не може да се опише с думи…
Обичах те, защото не можеХ да си представя как може да съм си мислила, че съм живяла пълноценно преди да те срещна.
П.П. мразя го тоя форум, все ще ме накара д се разнежа, я да си припомня 'старите' времена, я нещо друго приятно, от което същевремено да се натъжа... :-#
beachy_bunny
01-09-2009, 19:39
Обичам те ... , защото имаш най-хубавото дупе на светааа :-D :-D :-) :-) :-)
Kostadin_682
01-09-2009, 19:40
Само заради това ? :shock:
beachy_bunny
01-09-2009, 19:43
:D :D :D еми сигурно ... :D :D :D еми има ли смисъл да ставам банална със там ония " обичам те , защото си Ти и за мен си незаменим " само лигавщини :D :D малко мръсотии да вкараме и в тая тема :D
Kostadin_682
01-09-2009, 19:45
:D :D :D еми сигурно ... :D :D :D еми има ли смисъл да ставам банална със там ония " обичам те , защото си Ти и за мен си незаменим " само лигавщини :D :D малко мръсотии да вкараме и в тая тема :D
:razz: 8-) ясно 8-) ... като в мъгла :razz:
beachy_bunny
01-09-2009, 19:47
абе много ми е интересно съде изчезнаха pandelka и MakeMeFeel ... :( няма вече кой да спами и със кой да се заливам от смях ... :( :(
beachy_bunny
01-09-2009, 19:47
абе много ми е интересно къде изчезнаха pandelka и MakeMeFeel ... :( няма вече кой да спами и със кой да се заливам от смях ... :( :(
Kostadin_682
01-09-2009, 19:49
абе много ми е интересно къде изчезнаха pandelka и MakeMeFeel ... :( няма вече кой да спами и със кой да се заливам от смях ... :( :(
Не знам :( ... Много ми е гадно, като я нама МакеМеФеел :( ... :( :( :( :( :(
PreciousDiamond
01-09-2009, 19:49
Бавничък си ми 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 19:51
Бавничък си ми 8-)
КАкво да се прави... такъв съм си ... като албански реотан съм 8-) .. по добре късно от колкото никога... :)
PoisoNGirL
01-09-2009, 19:52
Obicham te,zahtoto ti mi pokaza liubovta i ne sym sreshtala chovek,koito da q pokazva poveche.
Obicham te,zahtoto si nai-sladkoto i raznejeno syzdanie,kogato mi kazvash,che me obichash.
Obicham te,zashtoto si mi i mn dobyr priqtel.
Obicham te,zashtoto samo misylta za teb me kara da prodyljavam da se borq...
Obicham te,zashtoto prosto taka e prednachertano da byde...ti ostana edinstvenoto momche,koeto ne mojah da zacherkna dori za sekunda ot mislite si..
Obicham te,prosto zashtoto e taka...
beachy_bunny
01-09-2009, 19:53
м те докато двете много са обичаха .. "милу " "милуу" а у ... изведнъж нещо .. не са разбираха и двете изчезнаха :(
Kostadin_682
01-09-2009, 19:54
м те докато двете много са обичаха .. "милу " "милуу" а у ... изведнъж нещо .. не са разбираха и двете изчезнаха :(
МакеМЕФеел Липсваш мииии :( :( :( :( :cry: :cry:
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:54
две причини:
никой не обичам шот никой не ме обича 8-)
miloto_girl_4e
01-09-2009, 20:03
Обичам го, защото:
- умее да поддържа огъня във връзката ни
- не ми се връзва и не прави всичко, което искам(обичам да ме слушат, но пък в един момент ми става безинтересно)
- симпатяга е на външен вид
- угажда ми, егоист е, но не винаги :D :D
Paradise_Lost
01-09-2009, 20:26
обичам го, защото е направил така че всеки път когато се замисля за него да се усмихвам.. обичам го, защото спечели любовта ми с любов...обичам го, защото ми харесва когато се събуждам първата ми мисъл да е за него.. обичам го заради начина по който ме гледа и как ми се усмихва... и още много много :smt007
Lady_AMG
01-09-2009, 21:48
Обичам те, защото си единствения човек на този свят, който истински го е грижа за мен и страда с мен. Обичам те, защото само с теб се чувствам сигурна. Обичам те, защото имаш най- красивата усмивка. Обичам те, защото си креативен, умен, очарователен и винаги изненадващ. Обичам те, защото никога не си ме наранявал. Обичам те, защото ме обичаш. Обичам те, защото си ти!
Обичам го защото е най сладкото мом4е на света... :smt007 обичам аболютно всичко в него :-|
две причини:
е, тва е истината 8-) 8-)
sladkish_14
01-10-2009, 13:12
Обичам те , защото винаги си до мен ..
Обичам те , защото погледа и начина по който ми се усмихваш , когато ме видиш , ме кара да летя в небесата ..
Обичам те , защото никога не бе се отказвал от мене ..
Обичам те , защото начина по който ме прегръщаше , когато ти се сърдех ..по този начин никой друг не ме е прегръщал ..
Обичам те , защото и ти ми доказа , че ме обичаш лл
Обичам те , защото винаги , когато плачех аз , плачеше и ти с мен ..
Обичам те , защото въпреки всички останали момичета в твоя живот , ти имаше очи и сърце само за мене ..
Обичам те , защото беше най - милия и невероятен човек .. с мене .. бе такъв ..
Обичам те , защото обичта , която ти ми даде , никой друг не ми даде такава ..
Обичам те , защото ме обичаше истински и въпреки всичко правеше всичко за мен ..
Обичам те , въпреки , че не беше първата ми любов ..
Обичам те , ти беше първата истинска любов ..
Обичам те , защото остана до мене и след това ..Обичам те и винаги ще те ОБИЧАМ !!! :-#
:smt007 :smt007
NaNa_SladuRana
01-10-2009, 14:29
Просто имам нужда да обичам и някой друг освен себе си :)
две причини:
Аз тА обичам :D
Just_say_no
01-11-2009, 06:45
Обичам го защото е най - очарователния човек, който познавам. :grin:
cHooOpiHka___
01-11-2009, 10:22
ОБИЧАМ ГО ЗАЩОТО ТО СИ Е МОЕТО МОМЧЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
kajete ne6to po palavo be
обичам я защото като я напъна изотзадзе отива да прай мусака 8-)
AndiRodek
01-11-2009, 15:16
Обичам те, защото
мога да ти кажа всичко и ти ще го приемеш.
Обичам те, защото
твоята неумираща вяра в мен крепи нашата любов.
Обичам те, защото
ти и аз заедно можем да направим чудеса.
Обичам те, защото
мислите ми за тебе ме изпълват с прекрасни чувства.
Обичам те, защото
твоята любов ми подсказва, че най-хубавото предстои.
Обичам те, защото
знам, че ти няма да ме предадеш.
Обичам те, защото
ти ме забавляваш.
Обичам те, защото
ти ме завладяваш.
Обичам те, защото
всеки път когато те погледна сърцето ми бие лудо.
Обичам те, защото
ти си човека, който държи ключа за сърцето ми.
Обичам те, защото
почти винаги казваш това което искам да чуя.
Обичам те, защото
ти ми показваш какво е истинска любов.
Обичам те, защото
ти си моята сбъдната мечта.
Обичам те, защото
най-хубавите ми мигове са тези прекарани с теб.
Обичам те, защото,
обичам когато ме гушкаш силно.
Обичам те, защото
ти си лъча светлина в мрака.
Обичам те, защото,
обичам как ме гледаш.
Обичам те, защото
когато погледна в очите ти виждам безброй звезди.
Обичам те, защото
ме караш да се чувствам обичан.(Р)
и най-ЯКОТО
Обичам те, защото
си достатъчно (умна) за да се влюбиш в мен.
Обичам те, защото
когато те видя сърцето ми трепти.
Обичам те, защото
когато си до мен
Любовта пламти.
Обичам те, защото
си нежна.
Обичам те, защото
ти си просто неустоима.
Обичам те, защото
будиш въображението ми и ме караш да мечтая.
Обичам те, защото
ти изпълваш живота ми с радост.
Обичам те, защото
когато те видя адреналинът ми се покачва.
Обичам те, защото
за мене ти просто си идеална. (Р)
Обичам те, защото
когато се събудя първата ми мисъл си ти.
Обичам те, защото
за мене ти си
8-мото чудо на света.
V1k1tYyY
01-11-2009, 16:05
защото има такива убийствени сини очи.не,не може да е само затова.обичам го,защото знам,че въпреки отвратителната си страна,която показва пред всички,някъде навътре в него има прекрасен чувствителен човек,и нямам търпение да се запозная с този човек.обичам го заради начина,по който ме кара да го намразвам постоянно.и заради нежността с която ме прегръщаше и целуваше.и заради това,че ме кара да се чувствам малка беззащитна и..добра.заради това,че в моментите в които бяхме само двамата,макар и толкова малко,бях най-щастливото момиче.обичам го и макар че знам,че той не ме обича.общо взето обичам всичко в него,макар че далеч не е човек,който го заслужава.
purple__love
01-12-2009, 17:02
obicham te, za6toto si edinstvenoto ISTINSKO ne6to v jivota mi!!!Малко попрекаляваш :lol:
moje bi prekalqvam,ako me poznava6 i znae6 vsi4ko za men...no v protiven slu4ai...ako govorim za istinski ne6ta i ne6ta,koito ne sa ti se slu4vali it e karat da si istinski 6tastliv,a...da toi e edinstvenoto istisnko ne6to!
pussycat_dolls15
01-12-2009, 17:03
Обичам те защото си много готин! :P :P :P 8-) 8-)
xrusinka
08-23-2010, 11:24
ОБИЧАМ ТЕ ЗАРАДИ ВСИЧКО, КОЕТО СИ ТИ!
1. Обичам те, защото ме промени.
2. Обичам те, защото си винаги до мен.
3. Обичам те, защото ми помагаш във всяко едно начинание.
4. Обичам те, защото ме разбираш дори и да не съм права.
5. Обичам те, защото ми даде любовта си.
6. Обичам те, защото ми прощаваш всичко.
7. Обичам те, защото ме правиш щастлива.
8. Обичам те, защото си всичко, което ме кара да се усмихвам.
9. Обичам те, защото винаги мога да разчитам на теб.
10. Обичам те, защото си различен.
11. Обичам те, защото си всичко за мен.
12. Обичам те, защото с теб разбрах какво е да си обичан и да обичаш.
13. Обичам те, защото си най – красивото създание на този свят.
14. Обичам те, защото си най – хубавото нещо в моя живот.
15. Обичам те, защото си просто великолепен.
16. Обичам те, защото си най – миличкото човече на света.
17. Обичам те, защото си и мой най – добър приятел.
18. Обичам те, защото никога не си ме наранявал.
19. Обичам те, защото и ти ме обичаш.
20. Обичам те, защото си ти! Обичам те ужасно много!
21. Обичам, прекрасните ти очи с които ме гледаш.
22. Обичам, ръцете ти с които ме прегръщаш.
23. Обичам, устните ти с които ме целуваш.
24. Обичам, сърцето ти с което ме обичаш.
25. Обичам, всичко в теб!
bratignat
08-23-2010, 11:34
101 пречина за да те обичам
и само една, за да се научите да пишете......
Qnkishhh
08-23-2010, 11:36
Обичам те, защото ме караш да искам да съм по-добра. :)
Обичам те, защото си най-сладкото съчетание между доброта, чувство за хумор, блондинство и щуротия. :-) :-)
monotonous
08-23-2010, 11:52
Обичам те, защото ти си ти.
Обичам те, защото вярваш в мен.
Обичам те, защото светът е за двама.
Обичам те, защото ти си моята защитна стена.
Обичам те, защото си красив - и отвън, и отвътре.
Обичам те, защото ти и аз можем да се изправим заедно пред всичко.
Обичам те, защото понякога не си съгласен с мен и не те е страх да го заявиш.
Обичам те, защото ме гледаш в очите, когато ми казваш, че ме обичаш.
Обичам те, защото ми е приятно да споделям с теб.
Обичам те, защото не те е страх от бъдещето.
Обичам те, защото ме караш да се смея.
Обичам те, защото ме успокояваш.
Обичам те, защото вярваш в мен.
Обичам те, защото светът е за двама.
Обичам те, защото ти си моята защитна стена.
Обичам те, защото си красив - и отвън, и отвътре.
Обичам те, защото ти и аз можем да се изправим заедно пред всичко.
Обичам те, защото понякога не си съгласен с мен и не те е страх да го заявиш.
Обичам те, защото ме гледаш в очите, когато ми казваш, че ме обичаш.
Обичам те, защото ми е приятно да споделям с теб.
Обичам те, защото не те е страх от бъдещето.
Обичам те, защото ме караш да се смея.
Обичам те, защото ме успокояваш.
Красиво.. :)
SisinkaS
08-23-2010, 12:26
Обичам те, защото си истински
Обичам те, защото винаги си до мен във всеки един момент
Обичам те, защото си единствения, който придава смисъла на всичко около мен
Обичам те, защото превърна мечтата ми за обич, доверие и разбирателство в реалност
Обичам те, защото ми отваряш очите за много неща
Обичам те заради плановете ни, който силно се надявам да се осъществят
Обичам те, защото знаеш как да ме развеселиш
Обичам те, защото понякога спориш с мен
Обичам те, защото имаш цел в живота
Обичам те, защото винаги си тук и ме пазиш и от най-малкото
Обичам те, защото не си като всички други
Обичам те, защото мога да ти вярвам
Обичам те, защото ме накарая да осъзная, че мога да бъда по-добър човек
Обичам те, защото с теб се промених към по-добро
Обичам те, защото си ми и приятел
Обичам те, защото нямаш маска за пред хората и приятелите си
Обичам те, защото не се влияеш от другите около теб
Обичам те, защото и всеки ден да правим по 10 пъти секс пак ще си единствения, с който искам да бъда отново и отново :grin:
Обичам те, защото си ти
Обичам те, защото те има
Обичам те, защото явно някой от горе е решил да ни събере
Обичам Те !!!
mimka1912
08-23-2010, 13:04
Обичам те, защото ми даваш всичко, от което имам нужда. (любов, вяра, подкрепа, закрала)
Обичам те, защото ме караш да се чувствам обичана.
Обичам те, защото когато чуя гласа сърцето ми подскача.
Обичам те, защото не мога и час без да мисля за теб.
Обичам те, защото си истински.
Обичам те, защото никой друг не ме е карал да се чувствам най-щастливия човек.
Обичам те, защото когато погледна в очите ти знам, че винаги имам едно рамо до себе си.
Обичам те, защото си моето слънце, което с лъчите си огрява целия ми живот.
Обичам те, защото няма по-красиво нещо от погледа ти пълен с любов.
Обичам те, защото аз съм твоята луничка.
Обичам те, защото ти си всичко, което имам.
Обичам те, защото дори когато правя глупости ми прощаваш.
Обичам те, защото целувките ти са най-прекрасното нещо на този свят.
Обичам те, защото ръцете ти винаги са си на мястото.
Обичам те, защото угаждаш на всичките ми капризи.
Обичам те, защото винаги си до мен когато имам нужда.
Обичам те, защото си моето мило и не мога да живея без теб, без ласките ти, без допира ти!!
П.П. Готина тема, но моля научи се да пишеш малко по-грамотно(не че аз съм нот най-грамотните, но все пак.
francyzoi4ety
08-23-2010, 14:54
Обичам го,защото е различен !
DqVoLsKoJeLaNiE
08-23-2010, 17:38
ОбичаХ го защото:
1. Беше истински.
2. Беше умен.
3. Беше романтичен.
4. Беше чувствителен.
5. Знаеше какво иска.
6. Знаеше какво да НЕ иска от мен.. :D
7. Знаеше колко да досажда
8. Знаеше колко да ревнува
9. Знаеше как да ми говори
10. Знаеше как да докосва
11. Знаеше кога да престане да се прави на студен
12. Знаеше кога НЕ съм в настроение
13. Знаеше кога съм в настроение
14. Знаеше какво мразя
15. Знаеше какво обичам
16. Познаваше приятелите ми и ги приемаше като част от мен без да иска да ни раздели
17. Познаваше нашите и се разбираше с тях
18. Познаваше малкия ми братовчед и си играеше с него
19. Познаваше майка ми и си даваха инструкции :lol:
20. Познаваше мен, както никой друг
21. Искаше малко
22. Искаше да съм себе си
23. Искаше да си седна на задника и да уча
24. Искаше да не върша глупости
25. Искаше да повярвам, че всички мъже, включително и той са задници
26. Искаше малко ревност
27. Искаше мъничко нежност..
28. ...и мъничко любов.
29. Не искаше да се променям заради него
30. Не искаше постоянна свобода
31. Не искаше да ме разочарова
32. Не искаше да ме наранява
33. Не искаше да ме отдалечава от най-добрия ми приятел МОМЧЕ
34. Не беше ревнив
35. Не беше най-красив
36. Не беше себичен
37. Не беше прекалено обсебващ
38. Не беше идиот
39. Не беше обратен :D
40. Не му пукаше какво ще му струва, ако някой ми кажеше "копче" без аз да съм поискала, го пречукваше
41. Пукаше му за: мен, мен и единствено за мен
42. Когато имах нужда от него заебаваше всичко
43. Когато исках внимание-го получавах
44. Когато исках подкрепа- я получавах
45. Когато исках любов- я получавах
45. Зарязваше всичко заради мен
46. Млатеше всичко и всеки заради мен
47. Беше ми гадже и най-добър приятел по едно време
48. Можеше да ме накара да го мразя
49. Можеше да ме накара да го обичам
50. Можеше да ме накара да го ревнувам
51. Можеше да ме направи непукист
52. Можеше да го контролирам
53. Можеше да ме контролира, но не го направи
54. Можеше да го разигравам
55. Можеше да ме разиграва, но не го направи
56. Можеше да ме обича и ме обичаше
57. Можеше да му се има доверие
58. Можеше да ме прецака, но не го направи
59. Не знаеше какво иска
60. Помогнах му да намери какво иска
61. Помогна ми да осъзная, че това нещо съм аз
61. Помогнах му да осъзнае, че и аз не знам кво искам :D
61. Помогна ми да осъзная, че искам него
62. Не си тръгваше често
63. Не оставаше винаги
64. Забравяше по нешо
65. Не се сърдеше, ако аз забравя нещо
66. Смяташе, че съм шматка и това е сладко
67. Смяташе, че като се завивам през глава, е сладко
68. Смяташе, че като съм още дете, което не знае какво иска, е сладко
69. Смяташе, че майка ми не е психарка, а просто притеснена
70. Смяташе, че имам право на избор
71. Не смяташе, че съм негова собственост
72. Не смяташе, че съм "пълничка"
73. Не смяташе, че не си заслужавам
74. Не смяташе, че съм слон, при положение, че ям в 4 през нощта
75. Обичаше ме, когато бях "мъничко" пияна
76. Обичаше ме, когато се изложих пред родителите му
77. Обичаше ме, когато му казах, че е задник
78. Мразеше, когато правя глупости
79. Мразеше, когато като имам проблеми не се обръщах към него
80. Намрази се с доста народ... :D
81. Когато реших да спра с даскалото, ми вля мозък
82. Когато реших да се карам с майка ми, ми вля мозък
83. Когато реших да пия, ми вля мозък
84. Когато реших да пуша, ми вля мозък
85. Когато той реши да прави глупости, ми позволяваше да му вливам мозък
86. Когато изчезвах от хоризонта, откачаше
87. Когато станеше нещо лошо с мен, откачаше
88. Когато имахме годишнина, откачи
89. Когато беше Свети Валентин, не забрави
90. Когато беше Нова Година, не отиде с приятели на дискотека, а остана с мен
91. Когато влязох в болница, щеше да избие половината персонал, но влезе
92. Когато баба ми почина, ми скри алкохола и тъжните филми
93. Снабдяваше ме с шоколад, когато ми беше гадно
94. Имаше с кого да водя ръкопашен бой за последното парче пица
95. Имаше чия дълга до коленете тениска да нося
96. Имаше с кой да гледам ужаси
97. Имаше с чия майка да ходя наляво-надясно (освен с моята)
98. Имаше едно диване, за което да се притеснявам
99. Имаше едно истинско момче
100. Имаше някой, който си заслужаваше ядовете
101. Имаше някой, който ме ОБИЧА...
...пиша в минало време, защото сега този "някой" стана ЗАДНИК и "Дързост и красота" свършии... :D
mimka1912
08-23-2010, 19:09
ОбичаХ го защото:
1. Беше истински.
2. Беше умен.
3. Беше романтичен.
4. Беше чувствителен.
5. Знаеше какво иска.
14. Знаеше какво мразя
15. Знаеше какво обичам
16. Познаваше приятелите ми и ги приемаше като част от мен без да иска да ни раздели
21. Искаше малко
26. Искаше малко ревност
28. ...и мъничко любов.
34. Не беше ревнив
35. Не беше най-красив
36. Не беше себичен
38. Не беше идиот
40. Не му пукаше какво ще му струва, ако някой ми кажеше "копче" без аз да съм поискала, го пречукваше
59. Не знаеше какво иска
62. Не си тръгваше често
63. Не оставаше винаги
64. Забравяше по нешо
...пиша в минало време, защото сега този "някой" стана ЗАДНИК и "Дързост и красота" свършии... :D
Абе миличка та той е бил идеален защо го изпусна?!
amnessia
08-23-2010, 19:19
Обичам го защото е незаменим!
irr3plac3able
08-23-2010, 19:23
Обичам го защото е просто великолепенн!!! :smt007
DqVoLsKoJeLaNiE
08-23-2010, 23:01
ОбичаХ го защото:
1. Беше истински.
2. Беше умен.
3. Беше романтичен.
4. Беше чувствителен.
5. Знаеше какво иска.
14. Знаеше какво мразя
15. Знаеше какво обичам
21. Искаше малко
26. Искаше малко ревност
28. ...и мъничко любов.
34. Не беше ревнив
35. Не беше най-красив
36. Не беше себичен
38. Не беше идиот
59. Не знаеше какво иска
62. Не си тръгваше често
63. Не оставаше винаги
64. Забравяше по нешо
Абе миличка та той е бил идеален защо го изпусна?!
Повярвай ми, сега се радвам, че съм го изпуснала.. 8-) Събра се с много ...кофти компания и се промени за едни 10 дена...
Lexynnka
08-23-2010, 23:53
1. обичам го, защото той ме обича
2. обичам го, защото съществува, и защото е точно такъв, какъвто е
3. обичам го, защото е почти същия като мен и в същото време е толкова различен
4. обичам го, защото не може да изразява чувствата си и да ми показва колко ме обича, но...
5.обичам го, защото въпреки всичко знам, че ме обича
6. обичам го, защото се промени заради мен
7. обичам го, защото промени мен
8. обичам го, защото ме накара да порасна и да се замисля
9. обичам го, защото той е идеалният за мен
10. обичам го, защото знае и не знае какво иска
11. обичам го, защото макар и късно, осъзнава и признава грешките си
12. обичам го, защото въпреки че не винаги успява, се опитва да не ме наранява
13. обичам го, защото с него се чувствам добре
14. обичам го, защото само с него се чувствам в безопасност.
15. обичам го, защото не се нуждая от никой друг, когато имам него
16. обичам го, защото когато съм с него, не усещам времето
17. обичам го, защото е способен да ме накара да се усмихна дори когато ми е тъжно
18. обичам го, защото е способен да ме накара да забравя всички и всичко около мен
19. обичам го, защото когато съм с него, проблемите ми се виждат незначителни и второстепенни
20. обичам го, защото ме разбира
21. обичам го, защото ме подкрепя
22. обичам го, защото знае, че не е перфектен, но поне си го признава
23. обичам го, защото не се опитва да бъде такъв, какъвто не е
24. обичам го, защото все си мисли, че не ме заслужава
25. обичам го, защото ме ревнува по толкова смешен и мил начин
26. обичам го, защото мисля, че може да ме опази дори от самата себе си
27. обичам го, защото няма да позволи нищо да ми се случи
28. обичам го, защото ме спира да правя глупости, и ...
29. обичам го, защото едновременно с това не ми забранява нищо
30. обичам го, защото ме иска само за себе си
31. обичам го, защото не би ме отстъпил на никого, дори на Господ
32. обичам го, защото вярва в мен
33. обичам го, защото не ме мисли за луда
34. обичам го, защото мисли, че съм хубава.
35. обичам го, защото имам чувството, че преди да го срещна дори не съм съществувала
36. обичам го, защото с него са свързани най-красивите и ценните ми спомени
37. обичам го, защото ме приема такава, каквато съм
38. обичам го, защото не се опитва да ме променя
39. обичам го, защото обича да спори с мен
40. обичам го, защото ме държи за ръката и ме стиска, за да не забравя, че съм с него
41. обичам го, защото му пука за мен
42. обичам го, защото дори когато е далеч, се притеснява дали съм добре
43. обичам го, защото в очите му потъвах всеки път, когато го погледнех
44. обичам го, защото дори да реша да падна в пропастта, той няма да ми позволи да го направя сама
45. обичам го, защото сърцето ми си избра само него
46. обичам го заради това, което е любовта ни
47. обичам го, защото ми позволи да изживея една приказка, която още не е приключила
48. обичам го, защото пред всеки от приятелите си е говорил едно и също за мен, и никога не е казал нищо лошо
49. обичам го, защото ми харесва да съм "Ангелче", както и да имам такова
50. обичам го, защото се извинява толкова мило...
51. обичам го, защото сълзите му са 100% искрени и идват от сърцето му
52. обичам го, защото макар и да ме кара да страдам, знам, че не го иска.
53. обичам го, защото при всяка прегръдка усещам общия пулс на сърцата ни, а при всяка целувка забравям къде се намирам.
54. обичам го, защото вярва в любовта ни
55. обичам го, защото не ме забравя
56. обичам го, защото помни поне част от връзката ни
57. обичам го, защото си мисли, че съм перфектна
58. обичам го, защото той реши, че аз за него съм по-важна дори от родителите му
59. обичам го, защото само той знае как да ме направи истински щастлива
60. обичам го, защото пред него винаги мога да бъда себе си
61. обичам го, защото уважава мен, правото ми на избор и решенията ми
62. обичам го, защото може да ме утеши/успокои дори с един поглед.
63. обичам го, защото лигнята му е заразна
64. обичам го, защото ми казва, че ме обича
65. обичам го, защото енергията, излъчваща се от него, ме вкарва в екстаз всеки път, когато я усетя
66. обичам го, защото знам, че пред него мога да плача
67. обичам го, защото когато каже, че ме разбира, наистина е така
68. обичам го, защото знам, че дори като плача, той няма да седи до мен и да ме гледа тъпо.
69. обичам го, защото не му пука колко го болят краката и как няма транспорт от квартала му до даскалото ми, а просто слиза и идва при мен
70. обичам го, защото още е с мен и ме обича и търпи
71. обичам го, защото е готов да се бори дори с родителите ми за мен
72. обичам го, защото за 7 месеца ме е излъгал само веднъж.
73. обичам го, защото дори когато вижда, че някоя е по-красива от мен, той пак ми казва, че аз съм по-хубава.
74. обичам го, защото имаше възможности, но ми изневери само веднъж
75. обичам го, защото знам, че още не си е простил въпросната изневяра
76. обичам го, защото се опитваше да се прави на горд мъж и да скрива чувствата си
77. обичам го, защото други хора, които не са ме виждали, с уверен глас ми твърдят: "Той те обича!"
78. обичам го, защото оценяваше всичко, което правих за него
79. обичам го, защото понякога се опитваше да ми помогне с домашните
80. обичам го, защото е така сладък докато спи...
81. обичам го, защото не ме отебаваше пред приятелите си, за да се прави на оборотен
82. обичам го, защото не му беше приятно да го гледам как цикли.
83. обичам го, защото дори и през скайпа, е прекарал с мен повече нощи, отколкото всеки друг.
84. обичам го, защото хронологията ни в скайпа за 5 месеца е 1024 страници
85. обичам го, защото дори и да не съм права, той ще ме защити
86. обичам го, защото ако някой ме обиди, той ще му извърти вратлето на 1000 градуса
87. обичам го, защото макар че е далече, съвсем леко аз го чувствам до мен
88. обичам го, защото може да обясни защо правя дадено нещо дори когато аз не мога
89. обичам го, защото ме познава толкова добре....
90. обичам го за рождения ни ден, който организира
91. обичам го, защото по много сладък начин несъзнателно се опитва да ме накара да ревнувам
92. обичам го, защото не ми се връзва на глупостите
93. обичам го, защото не ми се сърди.
94. обичам го, защото мислейки за него се разсейвам от реалността
95. обичам го и заради писмото, което ми написа.....
96. обичам го за това, че понякога ме кара да се чувствам като малко дете
97. обичам го, защото дори когато няма връзка с мен, пак намира начин да ми каже, че ме обича
98. обичам го, защото не е съгласен да съм далеч от него дори само за седмица
99. обичам го, защото след нощна ме чакаше 45 мин. под балкона, защото се успах, и после още 20 да се оправя
100. обичам го, защото понякога ме кара да се чувствам като принцеса
101. обичам го, защото въпреки всички трудности ние още сме заедно
102. обичам го, защото чувствата му към мен са неподправени и искрени, истински...
103. обичам го, защото още от самото начало обръща живота ми с краката нагоре
104. обичам го, защото внесе цвят в скучното ми ежедневие
105. обичам го, защото се научи как да бере цветя заради мен
106. обичам го, защото когато всички други се махнаха, той остана
107. обичам го, защото всяка песен свързвам с него
108. обичам го, защото се сещам за него, каквото и да погледна
109. обичам го, защото никога не ме е контролирал
110. обичам го, защото свикна с мен и характера ми
111. обичам го, защото ми остави най-ценното, което има, преди да замине
112. обичам го, защото дори иска аз да съм майка на децата му.....
113. обичам го, защото е чувствителен, а не безчувствен пън
114. обичам го, защото не ме смята за негова лична принадлежност
115. обичам го, защото ме мисли за уникална и специална, а аз не съм
116. обичам го, защото винаги знае как да ме шокира
117. обичам го, защото във всеки един момент може да ме накара да се усмихна или да заплача
118. обичам го, защото нямаше нищо против да нося дрехите му
119. обичам го, защото перфектно знаеше как точно да свали тези дрехи и какво да прави натам
120. обичам го, защото когато кажех НЕ, за него това значеше МРЪН, но все пак НЕ.
121. обичам го, защото не очакваше от мен прекалено много
122. обичам го, защото е търпелив
123. обичам го, защото не можеше да ми устои
124. обичам го, защото ми харесваше да го гледам как бавно полудява
125. обичам го, защото беше готов той да тътри чадъра, само и само аз да не го въртя в ръцете си :lol:
126. обичам го, защото е силен и в същото време невероятно уязвим
127. обичам го, защото за него аз съм важна.
128. обичам го, защото няма да ме изостави, каквото и да стане и колкото и да се променя.
129. обичам го, защото мога да му кажа всичко и той да го приеме
130. обичам го, защото с него преживях много нови, непознати и прекрасни чувства
131. обичам го, защото се събуждам с мисълта за него и ако все пак успея да заспя, заспивам със същата мисъл
132. обичам го, защото успя да мине през сърцето и душата ми, без да ги счупи
133. обичам го, защото не го е страх да се изправи пред мен и да ми каже какъв е
134. обичам го, защото единственото, от което го е страх, е да не ме загуби
135. обичам го, защото в присъствието му всичко придобива смисъл
136. и най-вече, обичам го, защото е мой! :smt007
неее, изобщо не стана дълго 8-)
b3rrynkuu
08-24-2010, 04:56
Обичам го .. защ0то ме кара да се усмихвам, дори да ме наранява ! . . Обичам го .. защ0то просто сълзите, които капят за нег0 са хубави ! . . Обичам го .. защ0то всички други съществуват, за да искам него ! . .
Обичам го .. защ0то . . съществува ! :-) :smt049
Обичам те, защото само ти придаваш смисъл на мечтите и въображението ми ;)
и при мен БЕШЕ така.. защото вече го няма :) приказката свърши.. но просто той ми даваше сили да продължа напред и да се боря, защото времето, в което бяхме близки наистина всичко беше се сринало върху мен и само той придаваше смисъл на деня ми..
waitto4ever87
08-24-2010, 09:19
Обичам я ,защото е красива . Обичам я , защото е умна и мила . Обичам я , защото е ТЯ ! Обичам я , защото винаги е себе си , защото винаги помага , защото дори когато греши е права! И ако трябва да изброявам 101 причина защо я обичам , и 110 бих написал . Обичам я ,това е всичко , просто я ОБИЧАМ!!! :mrgreen:
JustUnforgivable
08-24-2010, 11:20
Обичах те, защото ме накара да вярвам..
Обичах те, защото виждах в очите ти любовта ти, искреността и надеждата ..
Обичах те, защото в най-трудните моменти ме караше да се усмихна..
Обичах те, защото .. защото .. защото просто беше себе си..
Обичах те, защото ме ценеше..
Обичах те, защото .. просто защото така казваше сърцето и все още е така.. :-k
:cry::cry::cry:
kombarka
08-24-2010, 11:27
Искрено се надявам, че си написал/а "пречина" от бързане. Наистина.
Обичам те, защото.. ме накара да открия онова чувство.. Да обичам дори недостатъците ти. Никога не съм предполагала, че мога да изпитам подобно "нещо".
ShtrudeL
08-24-2010, 11:29
"Искам теб, просто така. Искам да обичам всеки ден, всяка част от тялото ти, по начина, който мога. Искам да не търсиш причина, защо те обичам. Няма причина да те обичам, няма обяснение да те обичам. Обичам те, защото те обичам. Ако това не стига, какво повече мога да направя. Не мога в красиви думи да го облека. Вече нямам подходящи думи. Няма смисъл нито едно изречение. Няма смисъл дори и в погледа ми, защото пред мен си само ти. Опитвам се да подредя мислите и пак се появяваш ти. ТИ - живота ми Любов. Живот и страст и цялата нова Вселена. ТИ и АЗ - времето и климата вътре в нас."
miminka__94
08-24-2010, 16:57
Обичам те,защото показвам най-добрите си страни когато съм с теб . . . Обичам те,защото мога да съм себе си и да знам,че ти ме харесваш такава . . . Обичам те, но всичко свърши ...
givemereasontolive
08-24-2010, 18:45
Обичам те,защото отваряш врати,които бях затворила.
Обичам те,защото когато погледна очите ти виждам същността ти.
Обичам те,защото винаги ми казваш истината,дори и да боли.
Обичам те,защото ти си мисълта,с която ставам и лягам.
Обичам те,обичам онези очи,които ме изгарят всеки ден.
Обичам те,защото си слънцето в мрачния ден.
Обичам те,просто защото имам нужда да те обичам.
Обичам те,защото когато не си до мен чувствам,че падам.
Обичам те,защото винаги ми даваш сили да продължа напред.
Обичам те,защото когато си говорим караш гласа ми да трепери.
Обичам те,защото си красив-и отвън и отвътре.
Обичам те,защото без теб мечтите ми са просто сиви и безсмислени.
Обичам те,защото даваш смисъл на свяко малко нещо.
Обичам те,защото си говорим за смислените неща в живота.
Обичам те,защото ме докосваш толкова нежно,че чак нямам време да изтръпна.
Обичам те,защото винаги ми даваш това,от което се вуждая.
Обичам те,защото си и мой приятел.
Обичам те,защото се отнасяш с мен като с цвете.
Обичам те,защото в момента труден си до мен.
Обичам те,защото ти си ''единствената риба в морето''
Обичам те,защото ме караш да се смея от сърце винаги.
Обичам те,защото показваш недостатъците ми по най-красивия начин.
Обичам те,защото намигването ти ме кара да се усмихна и деня ми става прекрасен.
Обичам те,защото ти си най-лудото момченце,което познавам.
Обичам те,защото си различен и го знам!
Обичам те,защото знаеш всичко за мен,независимо от интригите на околните.
Обичам те,защото когато се сетиш за мен се усмихваш.
Обичам те,защото разсеяността ти ме кара да се смея.
Обичам те,защото когато ме прегърнеш ми иде да полетя.
Обичам те,защото когато ми протегнеш ръка я хващам с всичка сила.
Обичам те,защото знам,че винаги мога да разчитам на теб.
Обичам те,защото когато не си до мен нямам сили да продължа напред.
Обичам те,защото правиш от мен един прекрасен човек.
Обичам те,защото с теб се чувства идеална.
Обичам те,просто не питай ''Защо?''
просто...ОБИЧАМ ТЕ,защото си ВСИЧКО,което някога съм искала...
Обичам те,просто защото си себе си!
Обичам те,обаче и тази дума звучи слабо!
:smt007
Обичам го защото в трудните моменти е до мен..Обичам го защото ми показва истинското значение на думата Обичам...Обичам го защото когато не е до мен започвам да броя дните,часовете,минутите и секундите от както го няма...Обичам го защото когато ме прегърне имам чувството, че дъха ми и времето спират и сме само двамата, а всъщност сме около всичките ни приятели които ни гледат и се усмихват...Обичам го защото когато сутрин отворя очите си той е в първата ми мисъл той е в съзнанието ми...Обичам го защото ме Обича...Абееее не разбрахте ли, че го обичам мамка му кво се обяснявам 2 часа :D :D :D
Wasilewaa
08-28-2010, 20:56
обичам го защото е едно от малките неща в живота ми които ме правят щастлива :P :-)
Обичам го защото имам чувството че само той ме разбира истински !!!!
Еми тва се сещам предполагам всички са слушали песента на Metallika-Nothing else matters, та там има едно много хубаво изречение:
Trust I seek and I find in you -Кратко, точно... и много красиво!
Иначе сега съм без приятел, но това е едно от най-важните неща, които искам в едно момче :-)
Обичам те, защото си неповторим .. Единствен ! :smt007 :smt007 :smt007
marusia96
08-30-2010, 20:56
Обичам те, защото си различен
XTREMEFREERIDE
08-31-2010, 08:25
Обичам те, защото ме караш да бъда най-много себе си, когато съм с теб.
desitoyoy
08-31-2010, 19:37
Обичам усмивката му! Обичам как ме гледа, когато се смея на някоя пълна простотия. Обичам начина, по който докосва лицето ми, когато бърше сълзите ми. Обичам начина, по който отстоява позицията-силен и секси. Обичам начина, по който гали косата ми докато гледаме филм. Обичам начина, по който си гризе сламката докато пие сок. Обичам съненото му лице и рошавата му коса, когато отида рано до тях и той тъкмо се събужда. Обичам начина, по който ме гледа. Но най-много обичам да слушам сърцето му как бие докато главата ми е на гърдите му! Това са съвсем малка част от нещата, които обичам в него.