- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 101 пречина за да те обичам
Тук напишете причини по които обичате приятеля си (моля не гледайте от интеренет измислете си ги)
ОБИЧАМ ТЕ ЗАЩОТО...
романитичен,страстен,краси в,изслушва ме винаги,има невероятни очи,обича ме лудо,подкрепя ме винаги макар дори и да не съм права,помага ми в трудни момементи,всеотдаен,умен.... ииии много други неща![]()
мм.. Аз имам 102 причини заради които съм влюбен в нея, такаче не се вписвам към въпроса![]()
мм.. Аз имам 102 причини заради които съм влюбен в нея, такаче не се вписвам към въпроса
daaa taka eee![]()
Първоначално написано от galu6a
Е то така , така ама айде пишете да има за темата![]()
това го измислих сама
ОБИЧАМ ТЕ ,защото бог е решил да сме заедно и ние няма да му се противопоставяме
obicham te, za6toto si edinstvenoto ISTINSKO ne6to v jivota mi!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Обичам те, защото само ти придаваш смисъл на мечтите и въображението ми![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Да речем , Обичам те ,защото ми казаш всичко в очите
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Oбичам те, защото ме влудяваш
I know I should stop believing ... !
.. и нещо палаво
Обичам те ,защото всяка една от 64-те пози от Кама Сутра ме кара да получавам оргазъм...!!!
аз сащо имам 103 причини![]()
БлЯя..БлЯ...
obicham: neinite race,prasti,ochite i pogleda i nosleto,usnite,ezicheto,bradichkata,haraktera,chuv stvoto za humor,inteligentnostta i.... abe cqlata si q obicham ama dali e vzimno![]()
оби4ам те защото си едно от малките неща в живота ми които ме правят щастлива![]()
I can't stop myself from loving you <3
obi4am,kak nevinno me poglejda,obi4am na4ina,po koito me gleda,negovite hybavi o4i,ystnite,koito vseki moment o4akvat da go celyna...![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
такам не ме бива много в измислянето но да видим какво ще се получи
:P
Обичам те защото ти си слънцето което огрява моят ден, ти ли луната която огрява пътеките нощно време, ти си вятъра пронизващ моята кожа, ти си всичко което обичам, обичам те защото си себе си
П.П.Не се получи много добре не съм много в кондикция за да пиша :P
П.П2. До автора оправи заглавието на темата ако може
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Обичам те... защото ти си любовта и само с теб усещам прилив на страста,обичам те,защото ти си истината в мен и доказваш колко ме обичаш всеки ден
сега го измислих![]()
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Влюбен съм в нея защото е независима от нищо и от никого! И е силно характерен човек.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Обичам те,защото винаги ме разбираш и ми помагаш,защото не ме изостави тогава ,когато всички ме изоставиха,защото си толкова мил,добър с мен,грижовен,хубав,защото само ти ме крепиш да продължа напред,защото внесе смисъл в живота ми и не спираш да ме правиш щастлива! Обичам те![]()
Руса кукличка
Аз... не знам 101 причини нито 103... аз знам само 4 ... и те са ми предостатъчни...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Обичам тр защото не си представям света без теб,защото само погледа ти стопля душата ми,защото ти си Всичко за мен и защото ме караш да се смея,защото ме подкрепяш и се грижиш за мен и тва е само малка чат от причините пзаради които те обичам![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!