PDA

View Full Version : Временна раздяла:виждаме се рядко или изобщо не се

dark0s
04-17-2009, 18:13
До изясняване на ситуацията,
в началото на месеца, приятелката ми ме помоли да и дам време да си събере мислите и да реши какво правим завбъдеще.
Аз/въпреки че за 2 години не сме се разделяли за повече от ден - два/ се съгласих с надеждата,че това е единственната алтернатива.
Само и казах че ще я чакам до 30ти април/по ирония на съдбата точно тогава стават 2 години от както сме заедна/.
До тук всичко е нормално цивилизовано разбиране така да се каже/колкото и да ми е тегаво гледам да се държа съсредоточавам се в работа и гледам да не мисля така вече около 2 седмици.
За това колко я обичам няма смисъл да обяснявам , всеки е изпитвал подобно нещо когато всичко в теб иска само този човек и нищо друго няма смисъл.
Проблема е че тя ми се обажда по телефона /примерно за да ми каже че е стигнала наработа или че се е прибрала да не се тревожа/
и накрая на разговора винаги казва/тя първа/ "Много те обичам,слънчице"или някакво умалително от сорта.
Каза ми че и липсвам.

Както се казва ситуацията за мен е тегава подготвям се за негативен край евентуално да ми е по-лесно...
Но как в по добре да постъпя защото тя ме покани със семеиството и на Великден на вечеря и като цяло да избягвам контакта/много е трудно/ или когато ме търси да отговарям и от време навреме и аз да и звъня.
Евентуално ако някой се трогне от историята ми с радост ще споделя и още неща /дано да ми олекне/ че сега тамън бях се окопитил и днес пак се депресирах

mimsssssss
04-17-2009, 18:22
поговори с нея.кажи че неможеш да изтраеш до 30 и искаш да ти каже взела ли е решение досега.обясни и какво чустваш без значение дали тя го знае(всяка жена се разчуства).просто бъди искрен и и кажи че ако продължите сега неискаш никога повече да има такива раздели и да си помисли сериозно дали е наясно какви чуства има към теб.

dark0s
04-17-2009, 18:34
ако го направя сега ще ме отреже 99%
миналата седмица поговорихме /в скайпа/ аз дискретно се опитах да разбера как върви и тя ми каза :"Мислиш ли че и на мен не ми е тежко, тежко ми е но го правя заради нас, моля те да не говорим затова "

Днес имах малко свободно време /работя доста/ набутах се по задръстванията минах през един магазин взех и някаква плюшка и отидох до тях да и я дам /без да и казвам исках да я изненадам/ Преди това сутринта се бяхме чули по телефона и тя ми каза че и е лощо че и е дошло боли я корема и ще си лежи вкъщи и така. Отивам аз званя на вратата и тя ми отваря изненадана,аз също изненадан, тя облечена с прически гримове :? казвам и защо си облечена ще излизаш ли нали ти беше лошо? тя се притесни и смотоляса нещо "ами незнам още ако ми се обадят ..." казах и "ок" стана ми адски гадно така исках да я изненадам а изненадания се оказах аз .Гледах по бързо да си тръгна целуна ме гушна ме каза ми че ме обича и тръгнах докато се прибирах ми се обади "Мило аз излизам като се прибера ще ти се обадя да не се тревожиш" и аз с целия си акъл си го изкарах на колата и щях на 2-3 пъти да се пребия, както и да е вече се поиспокоих ,но незнам какво да правя още 13 дни

sh3_1s_7h3_0n3
04-17-2009, 18:37
Е то вие сте си на практика заедно бе. ;) Какъв ти е проблема толкова. Това, че ти била казала? :-o
"Слънчице, обичам те'; "Липсваш ми."; "Ще дойдеш ли на вечеря с нашите?"...

тия неща как ти звучат? Като окончателен край ли?!

Я не се панирай толкова. ;)

dark0s
04-17-2009, 18:40
тогава обяснете ми като на момче което не разбира женските работи какво е това: "имам нужда извесно време да бъда сама заради нас за да съм наясно със себе си"

sh3_1s_7h3_0n3
04-17-2009, 19:00
че й тежи и й е като 'бреме' да ти се обажда сякаш по задължение, да излизате сякаш, защото така трябва, да се държи мило само за да не те нарани, понеже така трябва. Всичко това отежнява и по някое време просто ти писва да се ограничаваш в това или онова или да правиш друго ей така насила, без да ти идва отвътре. Ей това борбата със себе си е много гадно нещо.
Защото ако не ти се обади, или не се чуете 3 пъти през деня, тя ще се чувства виновна, ти ще я нападнеш къде била с кого била, какво правила и т.н, нейната съвест ще я загризе, че се отнесла така с теб... ииии така по-клоните към раздяла, отколкото ако си дадете 'малко почивка'.

В такива моменти нали знаеш... по-добре я пусни на свобода, ако връзката ви е истинска и тя е твоето моммиче, ще се върне при теб,а ко ли не... няма да ти казвам, защото не си от този втори тип.

Чакай само да й мине и не я притискай, защото ще изгориш. ;)

dark0s
04-17-2009, 19:08
незнам как но точно същото нещо си мислех и аз а и тя ми намеква като че ли но ме е страх от тази временна раздяла , ами ако и хареса да е без мен :(

justbebsi
04-17-2009, 19:39
Остави момичето на свобода ! Недей ти пръв да й пишеш или да й се обаждаш.Остави я малко да се помъчи и тя.
А относно това , че може да й хареса без тебе , според мен това няма да стане . Щом ти е казала "Че те обича и че й липсваш ", значи не мисли да те зарязва.Просто има нужда о време .

dark0s
04-17-2009, 19:50
но да бягам ли от контакта с нея или просто да не го търся аз но да отговарям ако тя ме търси ?

mimsssssss
04-17-2009, 19:58
споредм мен една връзка не трябва да е натоварваща и да искаш малко време за себе си да си дадете почивка и подобни... :? говори с нея и си изяснете по скоро какви проблеми имате и от какво е породено това нейно "искам за малко да се разделим" състояние.една връзка е когато двама човека са заедно,а не да си дават почивки все едно са отегчени един от друг.

Take_That
04-17-2009, 20:00
но да бягам ли от контакта с нея или просто да не го търся аз но да отговарям ако тя ме търси ?

2-то според мен :)

justbebsi
04-17-2009, 20:18

2-то според мен :)
и аз съм на това мнение :)

kypo
04-17-2009, 20:25
ох бе пич, аз ако съм на твое място бих я пробвал. бих и писал един смс "край" и си изключвам телефона за няколко дни, да видим какво ще направи. ако дойде на крака до вас да ти се моли, значи те обича, ако го приеме без много да мисли и не те потърси - то е ясно...
ама за да направиш това трябва да ти стиска да рискуваш всичко. който не рискува не пие шампанско са казали хората.
ама се съмнявам че ще послушаш съвета ми, като чета че и купуваш мечета и се опитваш да я изненадваш и да и се мазниш. те момичетата не обичат такова поведение, и аз съм страдал от това че бях прекалено добър когато трябваше да съм непукист и егоист. и затова изгорях, точно като теб и ходих по гъза на една и накрая го издухах...
успех

unknown1
04-17-2009, 20:57
И аз донякъде съм на мнението на kypo.Всмисъл щом иска да е сама,остави ги тея мечета и изненади и спри да я търсиш.Дистанцирай се и виж реакцията й.А и мисля ,че и преди доста време пак беше писал тема,за пак такава временна раздяла или нещо такова не си спомням много добре.И въпреки че не искам да съм черноглед,но тя ти казва ,че не й е добре и ще си стой у тях,а я сварваш гримирана и нагласена и не успява да ти даде много логично обяснение...дано не съм прав,но мисля че се досещаш накъде бия.Успех все пак и дано нещата да се наредят;)

KimBerLy1912
04-17-2009, 21:44
Бе човека е написал,че не я търси той а тя него...
И че се чуди защо така,щом уж имала нужда от време..
Мене тва ми звучи парадоксално...Отговор не виждам,явно самата тя не знае какво иска..
ПП:И аз бях нещо подобно с моя приятел за около месец,но сега слава богу сме заедно...не знаех искам ли го или не,нараних го ужасно много,но преодоляхме всички проблеми...И при мен тва осъзнаване дали искам да съм с него или не дойде доста по-бързо...

Darkkiss
04-18-2009, 04:14
Ъ.

dark0s
04-18-2009, 04:35
Ами ще ви държа в течение какво става, срока е до 30ти ,
kypo , не мога с лека ръка да и напиша смс край и да се скрия, най-лесно е да тегла чертата и какво ще си помисли тя много ме обича няма що след 2 седмици се отказа от мен
За това че може би прекалявам с нея понякога сте прави ,ама няма как притеснявам се ме е грижа ,взимам я с колата карам я от време навреме някое подаръче цветенце,нещо като реванш, защото в началото на връзката ни бях мизерник с 2 леа в джоба и не съм имал много възможности да я изненадвам и сега реванширам къде успешно къде не
Онзи ден я попитах "Добре защо го правиш,ако не ме обичаш просто ми кажи и ще се справим поотделно някак си " а тя ми каза" Обичам те по силно от преди и всеки ден те обичам повече от предходния"
Странна работа хора ,пари,коли,боклуци са нищо ако не си щастлив,това научих аз

valdesbg
04-18-2009, 05:18
Човече - определено се готви за негативен край. Аз имах една подобна връзка - 2 години и половина. точно толкова изтрая, и приключи по описания от теб сценарий. Само дето не беше Великден а Нова Година.

И така. После ще окажем едно рамо :)

dark0s
04-18-2009, 10:57
днес ми се обади и ме покани утре след работа да я взема и да идем някъде на ресторант с техните :?

напълно объркан сум нещата клонят към двете крайности или раздяла или коренна промяна на всичко ,вече живях половин година в средното положение и си съсипах нервите вече приемам само отговори да и не никакви , може би, незнам , сигурно....

kypo
04-18-2009, 19:16
Човече - определено се готви за негативен край. Аз имах една подобна връзка - 2 години и половина. точно толкова изтрая, и приключи по описания от теб сценарий. Само дето не беше Великден а Нова Година.

хехе мен пък така точно един ден преди рождения ми ден, мамицата и :lol: ама простих и деба, а толкова ми се искаше да я мразя 8-)

dark0s
04-19-2009, 07:03
засега се придържам към "плана си"
вчера не съм я търсил и получих един смс и 2 телефонни обаждания :oops:

може би има лъч надежда

valdesbg
04-19-2009, 08:19
засега се придържам към "плана си"
вчера не съм я търсил и получих един смс и 2 телефонни обаждания :oops:

може би има лъч надежда

Ае и аз такаси мислех. Сериозно акоси говоримима надежда но е изключително малко. И все пак ако ти помага и те крепи - надявай се. а горе виждам че си решил нещо много хубаво- да или не. Правилно!

Бтв каквото и да се случи - пиши ми ЛС. Мога да ти помогна.

dark0s
04-20-2009, 17:35
историята продължава, вечра бях поканен на вечеря у тях беше със семеиството и /те ме познават познават и наще и ми се кефят /
Тя се държа страшно мило с мен постоянно ме гледаше в очите и казваше че ме обичам целуваше ме радваше ми се държеше ме за ръка през цялото време,след това останахме само 2мата /другите си тръгнаха/ тя каза че и е лошо и си легна,бях супер щастлив премето летеше ,но стиснах зъби и след кратка вътрешна борба и казах" хайде мило и аз ще тръгвам че се чувствам уморен да си легна" всичко в мен я чакаше да каже думичката "Остани" ,но с чакането си останах ,понеже беше мокро и гадно времето тя ме помоли като се прибера да и се обадя да не се тревожи , обадих и се по телефона сигурно 5 пъти ми каза че ме обича,обожава и така за се държах добре казах и че и аз много я обичам ,но все пак се опитвах тона ми да издава извесна дистанция и мисля че се получаваше.

Ами това е засега незнам надобре ли е назле ли е ,времето ще покаже

machoka
04-20-2009, 17:36
че й тежи и й е като 'бреме' да ти се обажда сякаш по задължение, да излизате сякаш, защото така трябва, да се държи мило само за да не те нарани, понеже така трябва. Всичко това отежнява и по някое време просто ти писва да се ограничаваш в това или онова или да правиш друго ей така насила, без да ти идва отвътре. Ей това борбата със себе си е много гадно нещо.
Защото ако не ти се обади, или не се чуете 3 пъти през деня, тя ще се чувства виновна, ти ще я нападнеш къде била с кого била, какво правила и т.н, нейната съвест ще я загризе, че се отнесла така с теб... ииии така по-клоните към раздяла, отколкото ако си дадете 'малко почивка'.

В такива моменти нали знаеш... по-добре я пусни на свобода, ако връзката ви е истинска и тя е твоето моммиче, ще се върне при теб,а ко ли не... няма да ти казвам, защото не си от този втори тип.

Чакай само да й мине и не я притискай, защото ще изгориш. ;)

Значи тук не мога да се съглася с колежката и ще се обърна към автора защо точно така мисля:

ти трябва да си активната страна във вашата връзка. Никога не бива да оставяш нещата на самотек, или 'дай да си дадем малко почивка'... какво означава това.. така рискуваш тя да 'свикне както с теб, така и без теб'... не ти казвам да и досаждаш или да ставаш маниакален, но трябва постоянно да и напомняш какви чувства имаш към нея, колко е важна тя за теб, как искаш да прекарваш времето си с нея и всичко най-най... че тя е твоето момиче.
Помни, че жените сякаш имат по-слаби ангели от нас и с лека ръка биха се отказали от нещо красиво заради даден проблем - ние сме тези, които както казват приказките "трябва да минаваме през постоянно изпитания и борби" за да си печелим отново и отново нашите си момичета всеки ден.

dark0s
04-20-2009, 17:52
Винаги съм се опитвал да правя именно това,къде успежно къде не :-D
Никога не съм жалил сили и средства за нея.
Колкото и парадоксално да звучи преди има няма 2-3 месеца тя дори както си лежахме заговори за брак и ми попита дали бих искал :shock:
а сега нещата са на 180 градуса

machoka
04-20-2009, 17:58
Знам за какво говориш, нерядко при жените всичко е на 180градуса за много кратък период от време.
Много ми се иска да вярвам, че всичко е временно и рано или късно се 'опомнят', защото в днешно време е много трудно да намериш човек, който наистина би дал всичко от себе си за човека до него и поставя неговите цели, амбиции и мечти над своите. А ти звучиш такъв за твоето момиче, за това ти стискам палци и просто не се отказвай, бори се за момичето си. Вярвам в щастливата развръзка за добрите хора и тези, които го заслужават наистина.

vihrenco
04-21-2009, 13:11
за съжаление в сериозните връзки винаги идва един момент ,когато единия от двамата не е достатъчно сигурен (за чувствата си ,за бъдещето и т.н.) ,изплашва се ,обърква се и обърква половинката си .... в твоя случай гаджето ти е несигурна ,но същевременно не се отделя ,за да обмисли ами ту така ту иначе...което те изнервя очевидно....едно мога да ти кажа....по-добре ти я съксай отколкото да те скъса тя ...усети момента на истината и действай (знам ,че е трудно,минал съм по тоя път ) ....успех и пиши как вървят нещата да помагаме

dark0s
04-21-2009, 16:42
Благодаря на всички за съветите и за виртуалното съдействие,
днес се чухме беше радостна да ме чуе и като се прибрах в нас видяж че ми е написала на скайпа" Обичам те повече от всичко"

Кара ме да си мисля че може би наистина е имала нужда от това време и сега нещата се подобряват, не смея да я питам защото съм обещал да не я притискам , а времето на нарушените обещания от моя страна отдавна изтече...но това е друга тема :)

Както се казва продължавам да карам на "габарити" в тунела ,пък да видим дали ще изляза от него

Още веднъж благодаря на всички за мненията и подкрепата

vihrenco
04-22-2009, 16:57
Благодаря на всички за съветите и за виртуалното съдействие,
днес се чухме беше радостна да ме чуе и като се прибрах в нас видяж че ми е написала на скайпа" Обичам те повече от всичко"

Кара ме да си мисля че може би наистина е имала нужда от това време и сега нещата се подобряват, не смея да я питам защото съм обещал да не я притискам , а времето на нарушените обещания от моя страна отдавна изтече...но това е друга тема :)

Както се казва продължавам да карам на "габарити" в тунела ,пък да видим дали ще изляза от него

Още веднъж благодаря на всички за мненията и подкрепата

еми честито значи се е "опомнила"

FreeSpirit
04-22-2009, 18:37
Според мен е раздвоена м/у теб и нещо др - проблем, страх...
Щом ти се обажда, значи не иска да бъдете раздели напълно, което е признак че не може да се откъсне от теб.
От друга страна може да го прави по навик(понякога дългите връзки водят до заучаване на действия, които започваме да правим по навик)
Аз съм малко песимистична към този род почивки, макар че понякога помагат(използва съм ги, но за уикенда например, т.е. два дена)

sextazy_baby
04-22-2009, 19:05
Не се шашкай,ще се върне

azz_azz
04-22-2009, 21:56
С риск доста хора да ме оплюят ся ще ти кажа нещо в което се убедих в последните 2 седмици.Никога ама никога не се раздавай до дупка за 1 момиче или го прави умерено защото иначе ти се качва на главата.С приятелката ми съм вече от 1 година и 8 месеца и преди седмица поради доста причини отидох и и заявих че искам да сложим край на връзката си а тя до преди време беше разправяла че не бих я оставил за нищо на света и такива неща.Но в момента в който го направих последва рев,следваше молене да се върна при нея и обещания че тя ще се промени.Върнах се и промяна имаше след 1-вия ден промяна има и сега.Мисълта ми е че когато се раздаваш за едно момиче то някак си мисли че няма вариянт в който да те изгуби.Това прави и твоята приятелка ти и даваш всичко а тя ти иска време, а във времето което ти е поискала ти изкарва нервите и се чудиш с теб ли е или не.Според мен най добре отиди и и кажи най нормално че ти е трудно да живееш по тоя начин че е минало достатачно време в което да реши какво иска и какво не.Покажи и че така както я обич1аш безкрайно така можеш да продължиш и сам.Според мен трябва да има ефект.

П.С. 1.Следя темата ти откакто я пусна и нз защо до сега не писах
2. Не ми дреме за запетайки и правописни грешки запазете си коментарите относно правописа ми!

dark0s
04-23-2009, 04:47
Благодаря отново за мненията ,взимам всяко едно мнение предвид в изграждането на плана ми за следващи действия :) .
Но едно ме притеснява, тъй като 30ти наближава и се очертава тогава да се видим да излезем /правим 2 години/ дали аз да заговоря за това какво е решила тя или да изчакам тя да започне темата ,за да не изглежда че едва ли не съм броял секундите докато дойде 30ти и нямам търпение /което си е така де/.

п.п. това да и заявая че искам да се разделим, съм го правил /неволно/ преди около година и реакцията и беше същата като на твоята приятелка , разплака се започна да ме моли , почувствах се ужасно тогава и не мога да и го причиня пак :( , а и ако каже "добре" няма да си простя никога че не съм се борил допоследно за нея .

SuperBadSuperFresh
04-23-2009, 20:11
Честно казано,става ми тъжно за теб,като чета колко страдаш без нея и как искаш най-накрая да вземе проклетото решение.Аз съм такъв тип човек,че дори и да имам нужда от така наречената "почивка",никога няма да кажа на човека до себе си нещо подобно.Най-малкото защото ще искам да му спестя хилядите мисли които ще му се завъртят в главата (както е в твоя случай)
Но...разни хора,разни идеали и ние нямаме право да я съдим за решението и.Колкото и да ти е трудно,бъди хладен.Помагай с цялото си сърце,когато те помоли,но сам не я търси.Момичето е объркано,повярвай че и на нея не и леко,даже напротив.Въпреки че иска да е сама,винаги те търси,но дали за твое спокойствие или за нейно,не мога да кажа.Така де,според мен иска да знае че въпреки решението и да си "почине" иска да има контакт с теб,да знае че я чакаш.Съжалявам за малко разпилените мисли но нямам богат житейски опит,още по-малко литературен (за по добър изказ,де)
Спокойно,не остана много,мисля че всичко ще свърши със "заживели щастливо" :P

azz_azz
04-23-2009, 21:15
Благодаря отново за мненията ,взимам всяко едно мнение предвид в изграждането на плана ми за следващи действия :) .
Но едно ме притеснява, тъй като 30ти наближава и се очертава тогава да се видим да излезем /правим 2 години/ дали аз да заговоря за това какво е решила тя или да изчакам тя да започне темата ,за да не изглежда че едва ли не съм броял секундите докато дойде 30ти и нямам търпение /което си е така де/.

п.п. това да и заявая че искам да се разделим, съм го правил /неволно/ преди около година и реакцията и беше същата като на твоята приятелка , разплака се започна да ме моли , почувствах се ужасно тогава и не мога да и го причиня пак :( , а и ако каже "добре" няма да си простя никога че не съм се борил допоследно за нея .

Ами виж братле и ти си прав като си мислиш така даже си много прав тъй като и на мене ми се въртеше това в главата.Както и да е ти си знаеш какво да правиш по тоя въпрос а и факта че си я чакал до сега обезмисля това което ти казах.А на другия ти въпрос относно това дали да я попиташ според мен е най добре като излезете да се държиш нормално и да почакаш тя да започне темата а ако не просто я попитай какво ще става с ВАС.И най важното изненадай я с нещо все пак правите 2 години.Айде успех дано да си останете заедно...ако има още нещо питай тука поне тва му е хубавото 1000 човека изкават мнение и ти просто подбираш най доброто :)

dark0s
04-25-2009, 07:52
Вчера ми се обади каза ми че и липсвам и ме помоли довечера да спя у тях.

каквото и да стане определено това че спрях аз да я търся и да се държа сякаш нищо не става помага

dark0s
05-01-2009, 13:53
нещата се развиха доста странно , на 30ти излязахме говорихме си тя ми подари картичка в която пишеше че ще ме обича вечно ,че би искала да сподели живота си с моя,аз естествено се зарадвах,но за кратко, след това ми каза че е взела решение да е с мен и то е окончателно ,НО преди да пристъпим на по сериозен етап тя поиска да не се виждаме изобще извесно време/месец,два/ по неини думи. Едновременно се радвах че е решила да е с мен и от хубавите неща които пишеше в картичката и ми беше тежко как няма да се виждаме 2 месеца, стиснах зъби и и казах че никога не съм и отказвал нишо, няма да го направя и сега и ще стане както тя иска,но и намекнах че ходи по тънак лед и може скоро да се счупи. Тя се натъжи погледна ми и каза "Защо казваш това не ме ли обичаш" аз и отвърнах "Обичам те" и тя каза"Тогава ще ме разбереш че го правя заради нас за да може след това всичко да е идеално" След това се наканих да си ходя тя ме спря и ме помоли да спя при нея , на сутринта /днес/ като бях на работа и пратих смс"Искам да ми обещаеш че времето което ти давам няма да е повече от 2 месеца и да ми каже честно наистина ли след това всичко ще е наред,тя ми върна смс "няма да съжеляваш, всичко ще е наред , спомни си какво ти обещах вчера"

нещата са много объркани готов съм да чакам ,но ме е страх да не се очуждим с времето :(

krem4et0
05-01-2009, 14:41
Абе и аз съм жена, ама твоята мацка не я разбирам. Имам 2-3 мисли в главата, но ще си ги спестя, защото са и доста налудничеви.
Първо това вашето не е било никаква почивка. Преди години исках такава почивка с приятеля си. Беше 1 седмица и трябваше да се видим 2 дни след Коледа. Причината беше силните чувства от моя страна и никвите от негова. Ние и малко време бяхме заедно до този момент(около 3-4 месеца). Почивката си беше наистина почивка:нито 1 смс, нито 1 обаждане, нито едно засичане по улиците на иначе малкия ни град. Все едно ни няма. Е, той не издържа и ми се обади на Коледа да ми честити, аз бях свободна, но му казах, че ще се видим на другия ден, както бях решила.
Каква е тая почивка със смс-и, обаждания, ходене на гости, спане у тях. Че аз така си "ходя" с гаджето(без спането де)......явно много си почиваме 1 от друг. Освен това това обичам те на всеки 2 секунди ми се струва твърде съмнително. Един вид държи да убеди теб, а може би и себе си, че е така. Съмнително ми е и още по-сериозно ме навява мисълта за много сериозен гаф от нейна страна. Един вид презастрахова се....
След като при все, че толкова те обича ти иска още време.....не е добре, повярвай ми. по думите ти аз и моята половинка направо не се траем в сравнение с вас(най-малкото си повтаряме "обичам те по 1-2 пъти седмично, а не по 1-2 пъти на час) и аз не мога да дишам без него. Ама не да го чуя или да му пиша смс. Не мога да живея и мисля нормално, когато не съм край него. Ако не се видим 1- дни вече полудявам. Вие по вашите думи би трябвало да сте заедно непрекъснато.

На колко години е момичето? Ако е до 18 си обяснявам поведението й като инфантилност и желание да те мотае. Ако е по-голяма си е жив страх от обвързване. Един вид нещата са станали много сериозни, уплашила се е...
И все пак си мисля, че причината е друга и то доста неприятна...

dark0s
05-01-2009, 15:06
на 19 е скоро ще прави 20, сподели ми каква е по - сериозната причина според теб

krem4et0
05-01-2009, 15:24
Флирт/изневяра
Бременност и спонтанен аборт
Болест...

dark0s
05-01-2009, 16:11
дано да не си права ,ще държа темата в течение

SwEeT_pAiN_F
05-01-2009, 17:02
Даркос здравей, изчетох цялата ти тема...толкова шибано ми стана за теб, че не е истина! Надявам се първо да се оправят нещата. И нека мина по темата, значи според мен това нещо хич не е нормално!
Аз съм момиче,вярно нямам много опит във връзките /1ва връзка месец втора връзка 7 месеца треа 1 месец и сегашната е година и седмица/ но това не е нормално. От мой опит, със сегашната ми връзка и аз имах такъв период /бяхме заедно вече почти 4 месеца/ исках да не се виждаме за малко-1 седмица, защото бях много объркана /бях хлътнала по едно друго момче/ както и да е той го прие добре и каза "няма проблеми,щом искаш,ще те изчакам и след седмица като се видим и двамата ще си кажем дали оттук нататък ще можем пак да сме заедно" аз след тези думи почислих малко....осъзнах как за едното мое тъпо залитане мога да изгубя човекът кого съм обичала и продължавам да обичам.След това се разревах и му казах че неискам да се разделяме...тогава и той се разрева и нямаше такова нещо... не сме се разделяли за повече от 2-3 дни маааксимум. А сега ни предстои дълга раздяла от 3-4 месеца...
Според мен както кремчето ти писа,може би става дума са нещо такова. Дано не сме прави,но сам виждаш аз съм жена...и горе-долу по същият начин съм постъпила... ама... аз съм със слаби ангели и бързо си дадох сметка.
Надявам се,искрено с енадявам да се оправят нещата между вас!!!

Naman07
05-01-2009, 17:28
Дракос, друже, това обещание, което ти е дала надявам се се досещаш, че не е бетонирано...Никой не може да бъде сигурен какво ще е след тези месеци. Най-вероятно иска да експериментира колко време може да издържите разделени едва ли не, за да оцени това, което има (дано да е това).
Но главната ми идея беше да не се връзваш на това "Всичко ще е перфектно...", а и тази "болнавата" работа и изненадата от твоя страна също намирисва. Не казвам нищо конкретно, но като представител на изключително ревнивите хора, нямаше да я оставя на мира :lol: смисъл, поне да разбера, най-малкото, къде и с кой излиза. Да не ти пълним главата с бръмбари сега, както казах никой не може да бъде сигурен какво ще стане :D , така че ни дръж в течение и със здраве.

kypo
05-01-2009, 19:15
батка, не е на хубаво. нея просто я е страх. а два месеца са си много време. сигурно иска да се убеди, че ти си човека за нея. щом не е 100% сигурна, помисли сам за себе си - искаш ли да страдаш за напред, ако реши че не си ти човека?!?
само едно ще кажа, ако почнеш да мислиш с главата си в любовта, а не със сърцето си значи нещо ще се прецака. от личен опит ти казвам... аз така прецаках последната си връзка, но и тя имаше съмнения точно като твоята приятелка. прецаках я защото не я държах изкъсо - искаше време да помисли, дадох и го, но за това време тя е видяла че може и без мен... а се кълнеше как ме обожава. няма да повярваш сега колко сме се отчуждили, даже не си говорим и всичко за съжаление стана просто ей така, не съм сгрешил нищо, нито тя. просто започна да мисли с главата си, а не със сърцето!

затова, по-добре бъди готов за всичко. дръж се и успех

dark0s
05-01-2009, 19:41
Благодаря на всички за интереса и коментарите

Днес и казах,че няма да я търся аз повече по телефона ако иска да говорим да ме търси тя,тя се съгласи.

Преди малко ми се обади каза ми че не може да заспи без да се чуем ,каза че много ме обича , че аз съм и всичко ,пожелахме си лека нощ и така.Заговори ме също къде искам да идем на море лятото аз и казах че нямам оферта още избройх няколко курорта които съм набелязал за това лято и я питах с приятели ли иска да идем или само 2мата и тя каза няма значение и да сме с други за мен си важен само ти .

замислям се може би аз мисля "стандартно" ако може така да се каже а тя пречупва ситуацията през някаква си нейна призма през която нещата не са такива каквито ги виждам аз.

Naman07
05-01-2009, 22:59
Благодаря на всички за интереса и коментарите

Днес и казах,че няма да я търся аз повече по телефона ако иска да говорим да ме търси тя,тя се съгласи.

Преди малко ми се обади каза ми че не може да заспи без да се чуем ,каза че много ме обича , че аз съм и всичко ,пожелахме си лека нощ и така.Заговори ме също къде искам да идем на море лятото аз и казах че нямам оферта още избройх няколко курорта които съм набелязал за това лято и я питах с приятели ли иска да идем или само 2мата и тя каза няма значение и да сме с други за мен си важен само ти .

замислям се може би аз мисля "стандартно" ако може така да се каже а тя пречупва ситуацията през някаква си нейна призма през която нещата не са такива каквито ги виждам аз.

Като че ли гузно звучи...или само на мен ми се струва така.

krem4et0
05-02-2009, 06:53
\:D/
И аз си мисля, че е гузна за нещо. А може би е малко объркана. Всичко може да е. Дано не съм права, но все повече се замислям за посочените варианти и най-вече за вмешателство в чувствата й. И при мен е имало подобно нещо преди време и знам как се навиваш, че обичаш половинката си, а всъщност ти е гузно и конфузно, когато сте заедно. И аз като мацката по-горе реших да не гоня дивото, а да държа питомното и направих за себе си най-правилния избор. Но терзанията си остават, а гузната съвест, че си се поддал на емоция, а си обещал любов и вярност на друг са УЖАСНИ!
Да си правя планове за лятото с човек, който 2 месеца не желае да се виждаме(без това да се налага по някаква обективна причина)...не, мерси. 2 месеца са малко, ако сте заедно, но разделени са ужасно много време. била съм разделена от любимия човек толкова време, знам какво е. Непоносимо е. Започват да ти влизат едни мисли в главата:дали няма за ме забрави, обича ли ме още, иска ли да сме заедно, ще бъде ли различен като се видим пак...Направо се вкарваш в един филм...ужас си е.
Спомням си преди време, че пак беше пускал подобна тема или се лъжа. Знам, че писах в твоя тема, но не помня насоката. Струва ми се, че положението беше идентично. Само 1 ще ти кажа, ако на везните поставиш това, което ти дава връзката, хубавите мигове, моментите, в които си казваш че това е пълното щастие, а от другата страна са терзанията, плача, страховете, и ако втората страна надделее-връзката не си струва и трябва да се прекрати.

Намерих темата и я прочетох. Въпреки редакцията ти се сетих какво си писал в общи линии. Тя не знае какво иска. Съжалявам, но е така. А след като не знае какво иска, твърде вероятно е да не иска теб. Може би има нужда да е сама, може би има нужда да се вижда и общува и с други хора, може би има нужда да не й дишаш във врата. Остави я. Напълно сериозна съм. Дай й свобода, но не фиктивна:няма да спя у вас, ще ми се обаждаш, ще ми пишеш смс, а просто не вдигай, не отвръщай на обажданията й, кажи й, че искаш за малко да си представите, че никога не сте се срещали. Изберете си ден и място, на което да се видите, ако още искате да сте заедно. Ако е там-твоя е. Ако ли не-значи съмнението и страха са се загнездили трайно и сценарият ще се повтаря. нека времето да не е много 3-4-5 дни, не повече. Просто си представяте, че някой от вас е в Родопите и няма покритие...Не е хубаво подобни тестове, защото са рисковани, но в случая това е единственото решение. Или поне единственият начин да помислите трезво за нещата. тя да прецени какво иска, а ти да прецениш има ли смисъл от всичко това. Млад си. Прочетох, че си на 21. Тепърва ще срещаш момичета, тепърва ще се влюбваш и разлюбваш. Ще разбереш, че в истински добрата връзка има скандали, проблеми, трудности, но те ви сближават, имате желание да ги преодолеете ръка за ръка, а не водят до временни раздели.

Съжалявам за романа. Имам много да пиша, защото наистина ти се ядосвам много. Знам какво ти е. И аз съм била в сходни ситуации и от двете страни, но за Бога така не се живее нормално!!!!

Take_That
05-02-2009, 11:00
\:D/
И аз си мисля, че е гузна за нещо. А може би е малко объркана. Всичко може да е. Дано не съм права, но все повече се замислям за посочените варианти и най-вече за вмешателство в чувствата й. И при мен е имало подобно нещо преди време и знам как се навиваш, че обичаш половинката си, а всъщност ти е гузно и конфузно, когато сте заедно. И аз като мацката по-горе реших да не гоня дивото, а да държа питомното и направих за себе си най-правилния избор. Но терзанията си остават, а гузната съвест, че си се поддал на емоция, а си обещал любов и вярност на друг са УЖАСНИ!
Да си правя планове за лятото с човек, който 2 месеца не желае да се виждаме(без това да се налага по някаква обективна причина)...не, мерси. 2 месеца са малко, ако сте заедно, но разделени са ужасно много време. била съм разделена от любимия човек толкова време, знам какво е. Непоносимо е. Започват да ти влизат едни мисли в главата:дали няма за ме забрави, обича ли ме още, иска ли да сме заедно, ще бъде ли различен като се видим пак...Направо се вкарваш в един филм...ужас си е.
Спомням си преди време, че пак беше пускал подобна тема или се лъжа. Знам, че писах в твоя тема, но не помня насоката. Струва ми се, че положението беше идентично. Само 1 ще ти кажа, ако на везните поставиш това, което ти дава връзката, хубавите мигове, моментите, в които си казваш че това е пълното щастие, а от другата страна са терзанията, плача, страховете, и ако втората страна надделее-връзката не си струва и трябва да се прекрати.

Намерих темата и я прочетох. Въпреки редакцията ти се сетих какво си писал в общи линии. Тя не знае какво иска. Съжалявам, но е така. А след като не знае какво иска, твърде вероятно е да не иска теб. Може би има нужда да е сама, може би има нужда да се вижда и общува и с други хора, може би има нужда да не й дишаш във врата. Остави я. Напълно сериозна съм. Дай й свобода, но не фиктивна:няма да спя у вас, ще ми се обаждаш, ще ми пишеш смс, а просто не вдигай, не отвръщай на обажданията й, кажи й, че искаш за малко да си представите, че никога не сте се срещали. Изберете си ден и място, на което да се видите, ако още искате да сте заедно. Ако е там-твоя е. Ако ли не-значи съмнението и страха са се загнездили трайно и сценарият ще се повтаря. нека времето да не е много 3-4-5 дни, не повече. Просто си представяте, че някой от вас е в Родопите и няма покритие...Не е хубаво подобни тестове, защото са рисковани, но в случая това е единственото решение. Или поне единственият начин да помислите трезво за нещата. тя да прецени какво иска, а ти да прецениш има ли смисъл от всичко това. Млад си. Прочетох, че си на 21. Тепърва ще срещаш момичета, тепърва ще се влюбваш и разлюбваш. Ще разбереш, че в истински добрата връзка има скандали, проблеми, трудности, но те ви сближават, имате желание да ги преодолеете ръка за ръка, а не водят до временни раздели.

Съжалявам за романа. Имам много да пиша, защото наистина ти се ядосвам много. Знам какво ти е. И аз съм била в сходни ситуации и от двете страни, но за Бога така не се живее нормално!!!!

Продължавам да следя темата и съм на 100% съгласна с krem4et0 :)
Към автора - мисля че не е било правилно да и казваш няма да те търся по телефона, ако искаш ти го направи, така един вид се чувства задължена да ти се обади (по мое мнение де). Както каза krem4et0 не и вдигай, не и пиши смс-и, защото когато и казваш няма да те търся, но отговаряш на обажданията, тя разбира, че все още имаш чувства към нея .... виж колко и пука за теб :) Успех

dark0s
05-02-2009, 11:54
незнам какво да пиша/правя пише ми в скайпа сърди се когато не и отговарям звъни ми по - телефона

а за другата тема,да тази е продължение на онази,общо взето нещата от тогава куцат ноември месец миналата година на моменти се подобряваха ,влошаваха но това е нормално ,но определено се беше променило нещо и все още незнам какво точно е то

krem4et0
05-02-2009, 13:25
Чувствата не се казват, а показват. По нищо не личи, че тя наистина те обича. Сори, пич, но ако те обичаше нямаше да се държи така. Ти даде ли й първо обяснение, че не желаеш да вдигаш и да се чувате 2-3 дни? И какъв е тоя Скайп за Бога? Ама вие, деца знаете ли какво значи почивка?

Ако си решил на това, за което писах, просто й го обясни, определи й среща на Гергьовден(ама не на маса) и изчакай до тогава. Нека все пак е наясно какво точно става.
Желая ти успех, въпреки че половин година в тоя сценарий не е на добре.

Take_That
05-02-2009, 13:29
но определено се беше променило нещо и все още незнам какво точно е то

Щом не знаеш какво чакаш? Попитай, най-накрая поговорете като големи и разумни хора и се изяснете, кажи и всичко, което ти тежи, изложи твоята гледна точка по въпроса и как виждаш ти нещата в цялата тази ситуация - какви са тия почивки за бога?! Я вземете се разберете и каквото стане ....

krem4et0
05-02-2009, 13:54
То, че трябва да решат е ясно, ама на нея все й трябва време. Едва ли ще реши нещо конкретно, ако ще и да я пита откровено и ребром....

SwEeT_pAiN_F
05-02-2009, 14:35
Момичето винаги ще иска време...това е нормално,защото незнае какво иска! Аз до колкото разбрах май ми е горе-долу наборка 19-20години. Еми... тя ще си продължава така докато на теб не ти писне или тя най-накрая не се реши да каже какво иска, дали да скъсате окончателно или да сте заедно. Странно е държанието й, и аз вече клоня че тя явно е направила някакъв гаф от който сега се срамува и се опитва да г опреодолее.
Май наистина ще е най-хубаво да си дадете изцяло почивка, никакви търсения,никакви скайпове,никакви смс-и!! Просто все едно никога не сте се познавали! И както каза кремчето вижте се някъде...като неойде значи просто не е Твоето Момиче, ако дойде значи е Тя!
Късмет и ще следя темата!

Take_That
05-02-2009, 15:34
То, че трябва да решат е ясно, ама на нея все й трябва време. Едва ли ще реши нещо конкретно, ако ще и да я пита откровено и ребром....

Абее чудя се може ли да има такива неориентирани хора ..... :? :?

dark0s
05-03-2009, 04:46
Странностите продължават.... :D
Вчера вечерта ми се обади към 20 часа "Мило искам да те видя ще дойдеш ли да ме вземеш от работа и после да си спинкаш при мен , искам да си с мен тази вечер и утре ситринта да се гушкаме аз съм свободна"Аз естествено , наивно щастлив казах ок няма проблем.
Така около 22 и нещо минавам през работата и взимам я и от там тя ме почва със спатиите .... мило много съм уморена искам да се изкъпя и да си лягам, няма да мога да ти обърна внимание ,аз веднага усещам накъде бие и побеснях/по принцип съм търпелив човек ,но тука вече просто не издържах/,но не свършва до тук,"мило с една колежка от университета се разбрахме утре сутринта да ходиме да питаме за някви изпити " :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Смених от там и тона си всичко викам "Как така се разбираш с някой лед като си се разбрала с мен преди това ,какво по дяволите правиш защо сама ме покани и сега правиш това кеф ли ти прави да ме тормозиш аз кво сам некво безплатно такси ли ?" и тя " се притесни"Ама мило не аз ... от преди се бях разбрала с нея просто забравих.....аз...щях да си взема такси не е проблем просто исках да те видя..."

с добро просто не става колкото и да ми идва отвътре и да ми се иска да съм добър и да я разбирам завсичко тя започна да ми играе хорце наглавата ,ще се обръща листото май колкото и да ми е неприятно ,никой никога не се е държал така с мен ,заслужавам поне добро отношение след всичко което съм направил и правя.

Darkkiss
05-03-2009, 05:04
ех колко сте лесни да ви въртят на малкото си пръстче

krem4et0
05-03-2009, 05:53
ех колко сте лесни да ви въртят на малкото си пръстче

Абсолютно!

А ти защо пускаш тема и искаш съвети, а не ги слушаш? Ние тук ти говорим за генерална преоценка на поведението и чувствата ти, а ти при първото свиркане от нейна страна се отзоваваш. Абе момче, малко достойнство и твърда позиция нямаш ли? Тази те разиграва както й се харесва. От какъв зор ти беше да се съгласиш? Нали 2 месеца нямаше да се виждате? не мога да ви разбера хора. На моменти трябва да превъзмогнеш чувствата си и да отстояваш позиция. Знам, че е трудно, ама то само в мотаене, увъртания, лъжи и двусмислици не се живее.

dark0s
05-03-2009, 07:10
Прави сте , днес заминавам да си почина малко от всичко

Take_That
05-03-2009, 09:15
На това момиче явно му прави кефа да си те върти - качила ти се е на главата, аааа я затегни положението!

FreeSpirit
05-03-2009, 09:16
Е нали срока мина, как така още не сте се изяснили ???

malone
05-03-2009, 13:21
Е нали срока мина, как така още не сте се изяснили ???Хм мацката все му определя срок без да е взела решение.И окончателно няма и да вземе решение защото и е изгодно ти да си до нея и да тичаш всеки път когато има нужда от теб.Според мен всички тези срокове които ти определя са защото е чакала евентуално някое друго момче да види как ще се развият нешата или евентуално още го чака.И тъй като от някакви мои наблюдения съм останал с впечатление,че момичетата са на принципипа колкото повече толкова по-добре това е напълнио вероятно.Дано да не съм прав,но каквото и да е не си струва да си късаш нервите.

Take_That
05-03-2009, 14:35
Е нали срока мина, как така още не сте се изяснили ???И тъй като от някакви мои наблюдения съм останал с впечатление,че момичетата са на принципипа колкото повече толкова по-добре това е напълнио вероятно.

ейй не говори така, не всички момичета са такива :)
Айде да не превръщаме темата в спам :) Съгласна съм с мнението на malone :)
П.П - пък и авторе ти сам каза, че вече сериозно се замисляш дали да не обърнеш другата страна на монетата - мисля, че е крайно време да го направиш :)

kypo
05-03-2009, 20:02
абе тегли и една майна и да хваща пътя.
честно ти казвам, беше ми много трудно преди 3-4 месеца да и кажа на бившата ми "майната ти, повече не ме търси. когато съм готов ще ти се обадя за да сме само познати, ако вс още искаш" от тогава не съм я чувал, не съм я виждал, не съм питал за нея приятелите ми (те я познават също и чат-пат я виждат). много ми беше гадно 2 месеца, след това ми стана що годе добре, сега вече ми е все тая почти. ако поиска да се върне при мен много ще се замисля искам ли! а между другото в последно време цели две момичета проявяват интерес към мен, даже едната ми харесва малко, а с другата даже пих кафе ама не става за мен. тъй че прецени си, има още милиарди момичета, може тази с която "си" да не е твоето момиче? а пък може и след месеци без да се виждате и чувате да се съберете отново ако любовта ви е наистина толкова силна
айде успех !

malone
05-03-2009, 20:17
ейй не говори така, не всички момичета са такива :)Трябваше да обясня`че е частен случай.Иначе както казах и преди дано нещата се оправят.

dark0s
05-04-2009, 11:00
Позволявам и да "ми се качва на главата" защото знам че нещо става ,тя попринцип не е такава просто има нещо искам да и дам възможност тя да оправи нещата за да видя че найстина го иска

krem4et0
05-04-2009, 17:10
Подозираш ли нещо?

Take_That
05-04-2009, 17:43
Подозираш ли нещо?

Щях да попитам същото :)

dark0s
05-10-2009, 09:28
понякога имам подозрения, понякога се изпаряват :?
тази седмица стана нещо което ме зарадва след като ме помили за месец , два време да е сама тази седмица ми каза че има изненада за мен и намекна че от другата седмица нещата ще се променят в положителна насока и така чакам другата седмица за да видя какво ми е приготвила съдбата и приятелката ми

п.п. уморих се от всички съмнения и предположения просто искам една нормална връзка и ще се боря докато мога за нея

Take_That
05-10-2009, 20:18
понякога имам подозрения, понякога се изпаряват :?
тази седмица стана нещо което ме зарадва след като ме помили за месец , два време да е сама тази седмица ми каза че има изненада за мен и намекна че от другата седмица нещата ще се променят в положителна насока и така чакам другата седмица за да видя какво ми е приготвила съдбата и приятелката ми

п.п. уморих се от всички съмнения и предположения просто искам една нормална връзка и ще се боря докато мога за нея

Понякога се питам как не си се уморил от цялата тази връзка и цялата тази борба да я запазиш :)

dark0s
05-16-2009, 05:03
Тези дни ,тя ми даде картичка в която пише,че иска да сподели живота си с мен и че много ме обича.Трябваше вече всичко да е наред ,но усещам някаква дистанция,която не е имало никога преди ,тя доста се притеснява пита ме постоянно дали още я обичам дали ще съм с нея,от което съдя че може би от мен идва тази дистанция.

може би твърде много ми дойде и на мен .....знам ли искам нещата просто да са както преди

LizZz
05-16-2009, 05:31
Не ти ли се иска да разбереш какво се е случило, че толкова мотае?
Аз щях да разбера първо това за да преценя как да действам и какво да правя, а предполагам и на нея ще и олекне.

sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2009, 10:32
След толкова чакане, борене и надежди... идва ред на умората, дистанцията и апатията... (:
Ако не искаш да стигнеш дотам... се взимай в ръце на време. (:

sexy89
05-16-2009, 10:41
Не можах да прочета всичките коментари, може и преди мен някой да е бил на същото мнение и ако се повтарям, извини ме. Значи според мен ако наистина искате да си вземете малко почивка от връзката ви, не трябва да се виждате или да се чувате, ако се чувате поне да не си казвате нещо от сорта на "обичам те" или "липсваш ми", щото иначе няма смисъл от цялата почивка, колкото и да ви се иска да си го кажете, ако си говорите такива мили неща, за какво всъщност сте разделени? Само да се мъчите. Според мен всичко е наред между вас, просто за 2 години не сте се разделяли и сега имате нужда от време за себе си, поотделно. За да осмислите чувствата си, да видите колко ще си липсвате и дали всичко между вас е както трябва. Да промените грешките, ако има такива. Сигурна съм, че като се съберете ще ви е страшно хубаво и ще оцените тези дни, в които сте били разделени. Ще видиш колко по-сладко ще бъде когато я прегърнеш и целунеш като се видите. Дано да съм права и всичко между вас да е наред. И аз с моята 2-годишна връзка имахме нужда всеки да остане сам с себе си за 2-3-4 дни и да ти кажа имаше успех и то много добър. Айде успех и после да кажеш какво е станало :)

malone
05-16-2009, 12:06
Тези дни ,тя ми даде картичка в която пише,че иска да сподели живота си с мен и че много ме обича.Трябваше вече всичко да е наред ,но усещам някаква дистанция,която не е имало никога преди ,тя доста се притеснява пита ме постоянно дали още я обичам дали ще съм с нея,от което съдя че може би от мен идва тази дистанция.

може би твърде много ми дойде и на мен .....знам ли искам нещата просто да са както предиНе идва от теб,а тя сама си я поставя тази дистанция,защото се е съмнявала в нещо или в някой,а и може би в известна степен изпитва вина,че те мотае.Всичко това ме навежда на мисълта,че вероятно е имало друг опитай се деликатно да засегнеш темата и ще видиш по реякцията и какво ще стане.

Take_That
05-16-2009, 12:39

може би твърде много ми дойде и на мен .....знам ли искам нещата просто да са както предиНе идва от теб,а тя сама си я поставя тази дистанция,защото се е съмнявала в нещо или в някой,а и може би в известна степен изпитва вина,че те мотае.Всичко това ме навежда на мисълта,че вероятно е имало друг опитай се деликатно да засегнеш темата и ще видиш по реякцията и какво ще стане.

Съгласна съм с malone :)

NeZaPoznat
05-16-2009, 12:43
Изчетох всичко до тук и според мен ти си нещо като резервен вариант т.е. ходи с теб докато не си намри нещо по-така. Дано да не съм прав защото виждам че я обичаш. :?

dark0s
05-16-2009, 13:40
ще пробвам деликатно да засегна темата , но съм 100% сигурен че ако евентуално е имало нещо няма да ми каже защото знае че тогава ще я оставя ,колкото и да я обичам и да държа на нея

Take_That
05-16-2009, 15:46
ще пробвам деликатно да засегна темата , но съм 100% сигурен че ако евентуално е имало нещо няма да ми каже защото знае че тогава ще я оставя ,колкото и да я обичам и да държа на нея

Не мисля, че трябва да се сърди, тя сама ще си е виновна за всичко. За тва положение хората са казали - каквото си надробиш това ще сърбаш
П.П - Според мен висчко това с картичката и т.н е просто начин да си изкупи вината, заради нещо, което е направила, но все още го крие от теб :)

sh3_1s_7h3_0n3
05-16-2009, 18:20
Да. Това малко прилича на подаряване на букет от рози изведнъж, без повод...след доста месеци/год ходене (: Значи има нещо гнило в Дания. ^^ (:

dark0s
05-16-2009, 18:55
Посяхте семената на съмнението :D

Просто чувствам разочерование че момичето което обичам и давам всичко за нея , може да рискува връзката ни и всичко заради.....всъщтност аз даже незнам заради какво .....

след като в началото не мислех за друго освен как да си я върна , дойде времето на равносметките , незнам доста объркан съм,но знам че я обичам и искам да съм с нея

unknown1
05-16-2009, 19:04
Посяхте семената на съмнението :D

Просто чувствам разочерование че момичето което обичам и давам всичко за нея , може да рискува връзката ни и всичко заради.....всъщтност аз даже незнам заради какво .....

след като в началото не мислех за друго освен как да си я върна , дойде времето на равносметките , незнам доста объркан съм,но знам че я обичам и искам да съм с нея
Ами напълно нормално е да имат всички съмнения,при това й поведение.А щом не очакваш да си признае,ако наистина е имало нещо,не можеш ли да проведеш сам разследване? :D Всмисъл ако й знаеш пароли за някъде да видиш какво си пише,с кого, и т н.Знам че звучи подло,но според мен тя не ти оставя друг избор.Мисля че в нета има програмки дето разбиват скайп пароли,потърси и действай.:)

sexy89
05-16-2009, 19:16
Аз се извинявам за предишния ми отговор. Не бях прочела всичко, но сега изчетах всичките мнения и твои отговори. Навеждам се към мисълта, че момичето е доста объркано. Ама според вас хора ако беше гузна за нещо мислите ли че щеше да поиска почивка или просто:
1. Да ти каже всичко и да види дали ще й простиш или просто за да не й тежи на съвестта
2. Да се държи толкова мило с теб, че да не те наведе към разни подозрения, мисли, да се съмняваш във верността й. Изобщо да не разбереш, че има нещо, което се е случило, изневяра или каквото и да е. Ако беше бременност или болест - защо да не ти каже. Тва са 2 години откакто сте заедно. Мисля, че сте зрели хора и такива неща няма как да се скрият. Няма и причина за това.

Замислих се много. Кофти ми е за теб, знам как се измъчваш. Но от друга страна не разбирам и нея. Уж те обича. Дава ти разни поводи, за да си щастлив, с разни обаждания, смс-и, картички и т.н.т..Дава ти известна надежда и моментно щастие и после....
Абе да не би да те изпитва по някакъв начин? Да види колко държиш на нея и евентуално дали би издържал всичко това, дали си готов да бъдеш с нея цитирам "В добро и в лошо, в богатство и бедност" ?
Може би иска да направите тази крачка и сега изпитва чувствата ти.

Ама човеко, покани я на кафе или отидете някаде само 2мата. И вече си поговорете сериозно по този въпрос. Доколкото разбрах имате уговорка за определен период, който е изтекъл. Покани я, излезте и се разберете вече, питай я кво я мъчи и вече да ти каже всичко, което мисли, което чувства и да се разберете мамка му. Аз не бих издържала толкова време като теб. Дано да осъзнае какви глупости върши и да се върне при теб, докато не ти писне и на тебе и да зарежеш всичко. Дано и твоите чувства не изстинат от цялата тази работа. Желая ти успех, дано всичко да се оправи, че така не се живее. :(

zay4e
05-16-2009, 19:20
ами със приятеля си и аз в момента не се разбирам мн,понякога и аз съм си мислила за "временна раздяла",но мн го обичам.Незнам за другите момичета,но аз лично целях с това от дистанцията която ще се получи,приятелят ми да ме обикне повече като почна да му липсвам повечко хаха... а причината да го каже твоята приятелка не я знам :? бъди оптимист :)

nikemilov
05-16-2009, 19:54
Изчетох цялата тема. Първо моите впечатления:

1. В деня, в който е казала че я боли корема и ти си отишъл, а тя излизала - съмнения за изневяра, може би като цяло иска разнообразие, други момчета
2. Трябва да отстояваш позицията си - когато ти е казала 2 месеца почивка, а на следващия ден те вика, ти скачаш
3. Играе си с теб, съдя по това как постъпва с теб
4. Трябва да си смениш номера, да заминеш на почивка за 7 дни примерно, да видиш как ще полудее без да те чуе
5. Започни да търсиш други - колкото и трудно да е, колкото и да я обичаш - трябва да се опиташ да се държиш
6. Това вашето не е почивка - не се чувайте, не й казвай че я обичаш, омръзва

И още мноого, мноого работи. Но като човек, гледащ отстрани ситуацията мисля че всичко се е превърнало във игра. Използва те, а ти, повлиян от любовта си към нея - се оставяш. Променила се е, дори да не го забелязваш. Сигурен съм че без нея ще ти е по-добре, просто те съжелявам колко нерви хвърляш по нея. Ти си мъж, по дяволите, бъди такъв. Не се оставяй, свикни без нея. И без това рано или късно ще се разделите, така го чувствам аз. Успех и ни дръж в течение на нещата. :)

dark0s
05-24-2009, 11:17
ето го и краят на историята, разделихме се

благодаря на всички за помоща и съветите и никога не правете като мен

Faces
05-24-2009, 11:24
Много много шибано братле твоята тема я четях и следях с най голям интерес.Прочетох и знам какво си правил и изтърпял за нея но и аз също мислех че ще те зареже.Но сега помни ми думите имам наистина много голям опит с жените тя ще иска да се върне при теб но моя съвет е да я резнеш яко тогава.В отмъщението няма смисъл така казват всички но такива като бившата ти това заслужават ти си скъса гъза буквално за нея и кви неща си изтърпял и накрая кво...бахти ташака напрао се ядосах човек както нито те знам нито нищо.Сигурно ти е адски шибано сега но ще се изправиш поне може да си горд със себе си че се бори за нея и даде всичко което можа дори да не си е струвало евала братле.

dark0s
05-24-2009, 13:05
живота продължава със или без нея

Faces
05-24-2009, 13:25
живота продължава със или без нея
=D> \:D/

zay4e
05-24-2009, 18:47
Много много шибано братле твоята тема я четях и следях с най голям интерес.Прочетох и знам какво си правил и изтърпял за нея но и аз също мислех че ще те зареже.Но сега помни ми думите имам наистина много голям опит с жените тя ще иска да се върне при теб но моя съвет е да я резнеш яко тогава.В отмъщението няма смисъл така казват всички но такива като бившата ти това заслужават ти си скъса гъза буквално за нея и кви неща си изтърпял и накрая кво...бахти ташака напрао се ядосах човек както нито те знам нито нищо.Сигурно ти е адски шибано сега но ще се изправиш поне може да си горд със себе си че се бори за нея и даде всичко което можа дори да не си е струвало евала братле.

правилно го каза

LizZz
05-24-2009, 21:05
Евала!

lifelesscorpse
05-24-2009, 21:34
и аз следях темата ти с огромен интерес.прочетох я цялата,няколко пъти даже.само ще ти кажа,че си направил правилния избор.възхищавам ти се!само съжалявам,че за неподходящия човек си хвърлил толкова много усилия и нерви и...повече няма да говоря.не е и нужно.успех за напред и знай,че си направил правилния избор и живота не спира без нея.наистина Евала на хора като теб! :) :) :)

ELiTyYy
05-24-2009, 22:33
иии? ...какво стана на края ? призна ли си нещо?

LizZz
05-25-2009, 05:20
Да, още ми е интересно каква е причината.

MetalZone
05-25-2009, 05:44
Прочетох цялата тема... та да се надяваме, че си осъзнал какви са жените... те са страшни манипулатори... и за в бъдеще бъди по-предпазлив.

Aicken
05-25-2009, 06:38
Да, още ми е интересно каква е причината.

още на 2 страница както ги описваше ми стана ясно че е заради изневяра или интерес към друг, жалко че си толкова наивен и добър човек и те ебават така...

иначе темата е много хубава и поучителна с кеф прочетох всичките мнения..

dark0s
05-25-2009, 15:54
незнам хора незнам точната причина просто се разплака и ми каза че нещата не са както преди,че не иска да ме гледа как се измъчвам заради нея и затова го прави, после ми каза да имам вяра че всичко ще се оправи и че ако аз я обичам истински ,тя ме ме обича и когато дойде времето всичко ще се нареди.

Колкото и да ми се искаше да вярвам в това ,здравият разум ми казваше че за нея това е просто по - лесен начин да не се обвинява сама за случилото се, въпреки че част от мен силно вярваше в тези думи.

след това по скайпа ми написа "имай вяра всичко ще бъде наред чувствам го ,обичам те както никой не може да те обича ,а знам че и ти ме обичаш и всичко ще се оправи някой ден и вече няма да има аз и ти а ще има само ние"
грубо перефразирано е това

Днес отидох на работа,умишлено сам си създавах работа само и само да върша нещо за да не мисля ,тя ми се обади следобеда каза ми че е наблизко и ще мине през офиса за да ме види,съгласих се /вероятно ще бъда опрекван тук,но просто е по - силно от мен/. Видяхме се гушна ме целуна ме няколко пъти , непрекъснато повтаряше колко ме обича ,каза да не я пускам от сгушването ,обаче аз трябваше да нося едни документи и така казах и че в момента имам работа ,през цялото време повтаряше колко ме обича.

п.п. вчера за пръв път ми каза , ей така без причина " ти имаш най-хубавите очи на света и днес в тях видях колко ме обичаш и колко знача за теб и именно това че не мога да ти отвърна в момента със същото ме кара да страдам много ,искам да ти дам това което заслужаваш не искам да гледам как страдаш за мен"

п.п.2 радвам се че темата създава интерес

nikemilov
05-25-2009, 18:56
Приятел, пак се повтарям, но от моите наблюдения виждам 2 жени в приятелката ти - тази, която е объркана и наистина те обича и иска всичко да е наред; и тази, която виновно се върти около теб с цел да те омагьoса и да продължи да се възползва от теб и от услугите ти. (звучи грозно, но изглежда така) Искренно се надявам да бъдеш твърд до последно и да сложиш някакъв край на този кръговрат. Мисля, че трябва да се разделите наистина без да се виждате за известен период от време (да кажем месец-два). Абсолютно нулев контакт - никакви виждания, телефонни разговори и др. Според мен точно това ти е нужно на теб. Опитай се - говори с нея. Гледам те, мъчиш се... аз не бих издържал. Евала!

Faces
05-25-2009, 19:13
Братле евала за любовта ти към нея но мисля че те прави малко сляп и наивен.Разделени сте но тя все пак си се врътка около теб и си те държи като резерва накрая ще си намери някой друг и това ще е а ти нищо няма да можеш да и кажеш защото сте разделени.За нея си направил супер много наистина е явно не го е оценила и продължава да си врътка байряка приеми че всичко е свършило и я остави колкото и много да я обичаш и да те боли дори и от самата мисъл да го направиш.Останеш ли с нея ще страдаш още много а кой знае накрая колко много ще те нарани.

kypo
05-25-2009, 19:25
много станахме тука като тебе... колегата над мен faces, ти, аз дето страдаме по бившите си :lol:
не е смешно, ама живота продължава. гадно е ама преди изгрева е най-тъмно. аз така се утешавам, след всичко трябва, няма начин просто да не ме чака нещо хубаво! може да е друга, може да е разкаяла се бившата (ама тогава още проблеми), ака че предпочитам нова любов някой ден да ме сполети...

знам какво ти е, всичко ще ти напомня за нея първите месеци, на мен вече половин година и отгоре ми напомня всичко - моите дрехи които носеше, леглото, стола пред компютъра колата ми (която за малко да продам само защото празната седалка до мен всеки божи ден ми напомняше че нещо адски много липсва, но просто нещо ме спря - имах такива спомени с тая кола че ми стана мъчно да я разкарам току-така) места, хора... абе много е гадно. даже днес случайно и видях колата в студентски град спряла и пак нещо в мен прескочи след толкова много време, но не е както преди. надявам се че отминава. и на теб ще ти отмине!
но колегата по-горе те е посъветвал и според мен правилно - просто дай вид че не ти пука за нея, не я искаш повече (дори вътрешно да умираш за нея, за една усмивка от нея, една целувка...), не и дигай, не и звъни, блокирай я в скайп - тотален игнор. може след няколко месеца да се осъзнае като събере мислите в главата си и да се върне. обаче не дръж на това, много е гадно, направо е убийствено чакането. аз чаках месец, два, три... и се отказах. ако се обади дори и след година ще си помился наистина дали все още я обичам както преди. както са казали хората времето ще покаже, ако е писано да сте заедно - ще сте! дори и след време...
та и аз така като тебе се скъсвам да бачкам за да не мисля за нея, има ефект! даже забелязвам че има и други хубави момичета, но съм много далеч още от фазата в която бих погледнал друга за съжаление...
успех, пич!

Faces
05-25-2009, 19:39
Слушай kypo правилно ти казва колегата просто братле играеш ли и по свирката...ще играеш мнооого време и резултата няма да е положителен за теб просто ще се съсипеш не оценява любовта ти пич то се е видяло.Ето бившата ми прай намеци да се върне и що само щото запазих гордост и си вдигнах главата макар че вътрешно да ми беше съвсем друго но няма нужда тя да знае това.Знаеш ли даже мисля да не и простя не знам моята работа е друга но дори и да и простя ще я изпотя яката.С едни голи обещания дето май ти ги е казвала и преди не става човек вярно любовта е сляпа но не е нужно и ти да си ;)

kypo
05-25-2009, 19:48
не знам, обаче всички жени като че ли имат само един и същи репертоар! това с очите и аз съм го чувал, как е виждала и други очи, но като моите никога не е виждала, които никога нямало да забрави.. да бе ама ги забрави май :lol: а за край винаги ползват "винаги ще те обичам", а повода за скъсване е "нещо се пречупи, не е както преди, няма ги пеперудите в стомаха както преди, искам да остана малко сама, искам да мисля и бла бла щуротии"
колко ме дразни това лицемерие, никога никоя не ми е казала като разбран човек "така и така, не ми харесва това в теб" или едно просто " не си моя човек, съжалявам. по добре да не се виждаме повече!". винаги увъртат, лъжат, мажат и оставят хората да се чудят?!? и номера "много те харесвам като човек, много бих искала да си останем поне приятели, защото държа на теб" - е как че сме приятели бе мамка му, до вчера ми е ла*ала пи*ката буквално, а утре ще сме на "здравей, как си приятелю". сори ама приятелите и приятелките ми не ми лапат пи*ката (сори ак ое грубо, но това е истината 8-) :lol: )

Faces
05-25-2009, 19:55
Хахаха истината си е истина такива истории колко съм чувал и на колко съм присъствал и никога никога авера който е такова положение не ме е слушал и вкрайна сметка е грешал.Момичето почне ли да ти се кача така на главата и то преспокойно значи вече и е ясно че си и в ръцете и ще те врътка както иска истината е че не си и интересен няма тръпка с тебе победила е спечелилата е с тебе е като със старо яке хубаво уютно топло приятно...но иска да се види и с друго явно.Дано си схванал метафората ми.От доста време не съм спал повече от 4 часа така че се извинявам ако не се изразявам ясно :D

kypo
05-25-2009, 20:03
туй е ясна работа, ама кой да слуша навреме...
в началото като си тайнствен си супер интересен, търсят те, искат да излизат с теб (така и мойта бивша - 1 месец и отне само да ме навие да излезем на среща). месеци поддържах интереса и, беше ненаситна във всяко едно отношение, даже ми окупирваше цялото време и пак не и стигах... обаче след 8-9 месеца като вече мислех че няма смисъл да играя играта и да се правя на интересен и тайнствен, мислех че тя е моя човек и хоп вече нещо се прееба :lol: и след някой друг месец - ае хващай пътя, искам да съм сама щото нещо се пречупи :razz: щех да и пречупя един шамар зад врата, даже я питах "ще ме запомниш ли с нещо добро?". имаше късмет че каза, че ще ме запомни с доброто ми отношение към нея и стихотворенията, иначе щях да и шибна един шамар да ме помни :lol: даже и го казах, само се засмя. жалко че знаеше че блъфирам, щото никога не съм посягал на никого, камо ли на нея.. е тва пак ме връща в началото - ако бях все още загадъчен и интересен нямаше да знае че нямаше да я ударя 8-) омагьосан кръг хаха
съжалявам ако не е по темата

Faces
05-25-2009, 20:11
Абе и по темата си е хем си е и полезно за по начинаещите във връзките.Никога ама никога не се откривайте на едно момиче на 100% и никога не и показвайте докрай колко много значи за вас.Което не значи че трябва да сте пренебрежителни и дръпнати но не позволявайте да разбират че сте и паднали в ръчичките.

ani88
05-25-2009, 23:25
Просто вдигни телефона кажи и че искаш да се видите и си поговорете и се изяснете!

dark0s
05-26-2009, 04:15
Каза ми че ако аз я подкрепям, това и дава сили да се бори вътрешно със себе си и ще превъзмогне това.

когато и казах няма да се чуваме, ще те блокирам в скайп тя се разплака и започна да ме моли да не го правя :(

а за това "да си останем приятели" тя знае от години какво мисля за точно тази фраза и знае много добре че това никога няма да стане,каза ми с теб никога няма да сме приятели ,като и кажа "обичам те" тя винаги казва "аз те обичам повече"

супер объркващо е

Faces
05-26-2009, 04:17
Колко да говори с нея колко да я чака колко да я търпи ? Всичко си има граници а бившата му отдавна ги е прескочила момчето се пробва да е разбрано и кво получи за награда някви гърбави извинения и може би фалшиви сълзи.Това което прави тя си е чиста проба лигави игрички хем боли хем сърби еми накрая такива като нея остават сами не за друго а защото нямат нищо в техните глави.

Aicken
05-26-2009, 05:32
аз си мисля че има нещо , това момиче просто крие нещо няма начин един здравомислещ човек да повярва че просто и трябва време и се държи така меко казано ИДЕОТСКИ :lol: и с ттъпото си държание бая измъчва автора щото и аз имам опит с подобен случай , че много обича автора може да е вярно обаче има нещо дето остава неясно , за да се държи така има нещо и то не е че я е страх от обвързване и .т.н просто трябва според мене да седнете да говорите и да се изясните защото въпреки че ше я блокираш и няма да я търсиш , тя няма да спре да те търси и така само ще ти разваля и настроение и всичко.А иначе това с "колко те обича" и "имаш най-хубавите очи" :lol: :lol: :lol: :lol: как са ми го казвали а после как са го забравяли за 1 миг 8-) мани тая работа

жената на автора е жена с уй да я посочиш , с мъде да я замеряш

iiirish
05-26-2009, 07:27
не съм привърженик на тези "временни раздели". смятам, че няма смисъл от тях, защото щом се е стигнало до това някой от двамата да иска да не вижда другия, значи нещата не вървят добре. с това "да се разделим временно" просто се опитваме да замажем очите на другия, че хем ни сърби, хем ни боли. смисъл няма! аз съм на принципа "раз-прас"! :D или-или :D това е!

Aicken
05-26-2009, 07:29
не съм привърженик на тези "временни раздели". смятам, че няма смисъл от тях, защото щом се е стигнало до това някой от двамата да иска да не вижда другия, значи нещата не вървят добре. с това "да се разделим временно" просто се опитваме да замажем очите на другия, че хем ни сърби, хем ни боли. смисъл няма! аз съм на принципа "раз-прас"! :D или-или :D това е!

подписа ти просто е уникален

знаеш ли че става дума за ride my dick

iiirish
05-26-2009, 07:31

знаеш ли, че форума е за да могат хората да си изразяват мнението ПО ЗАДАДЕНАТА ТЕМА, а не да пишат каквото им падне?!

Aicken
05-26-2009, 07:34

знаеш ли, че форума е за да могат хората да си изразяват мнението ПО ЗАДАДЕНАТА ТЕМА, а не да пишат каквото им падне?!

но знаеш ли че jay sean е просто един много тъп педерасЗ :-o

iiirish
05-26-2009, 07:35

по-тъп от хора, които си избиват комплексите в някой форум?! не вярвам :-D

Aicken
05-26-2009, 07:38

много е тъп просто незнам как може да използва такива подтекстове за да развратява младите тиинеиджъри , не са комплекси а загриженост за обществото :(

iiirish
05-26-2009, 07:40

много е тъп просто незнам как може да използва такива подтекстове за да развратява младите тиинеиджъри , не са комплекси а загриженост за обществото :(

аз не съм тийнейджърка, а той не ми е идол. една песен щом е хубава, значи е такава независимо кой я пее. и щом аз я харесвам, значи не искам ничие мнение

Aicken
05-26-2009, 07:42
но тфа не ми пречи се пак да съм загрижен за теб , не осъзнаваш заплахата :-o

Faces
05-26-2009, 14:08
Каза ми че ако аз я подкрепям, това и дава сили да се бори вътрешно със себе си и ще превъзмогне това.

когато и казах няма да се чуваме, ще те блокирам в скайп тя се разплака и започна да ме моли да не го правя :(

а за това "да си останем приятели" тя знае от години какво мисля за точно тази фраза и знае много добре че това никога няма да стане,каза ми с теб никога няма да сме приятели ,като и кажа "обичам те" тя винаги казва "аз те обичам повече"

супер объркващо е
Помисли логично когато тя умишлено те прекарваше през всички кръгове на ада кой те подкрепяше теб а? Май не е била тя не забравяй и за случката когато и е било "зле" и ти си отишъл и си я хванал наконтена.Нещо в тая цялата работа смърди и човек да ти кажа това е любовта на приятелката ти.Нещата между вас са свършели просто нито ти нито тя сте го осъзнали искате да сте заедно и само за това мислите.Но помисли дали като я гушнеш и целунеш ще е сладко както преди или нещо ще ти загорчи.Прошката било хубаво нещо така съм чувал но точно твойта не го заслужава тя иска ти даваш и даваш а тя да взима и взима е съжалявам ама това не е връзка това е мъчение и лошото е че мъчението е само за теб :?

bloodylips
05-26-2009, 15:34
когато един човек има нужда от време за да премисли нещата стой си в тях и ги мисли а не излиза да си прави кефа сам нз поне при мен е така ако изляза без приятеля ми няма да ми е толкова хубаво ...вие сте заедно от доста време но според даржанието което тя показва и по начина по който се опитва да те лъже според мен явно не иска да е с теб и го овърта или нещо такова незнам и аз и се вазползва от това че й имаш голямо доверие и мн те върти

dark0s
05-26-2009, 16:04

супер объркващо е
Помисли логично когато тя умишлено те прекарваше през всички кръгове на ада кой те подкрепяше теб а? Май не е била тя не забравяй и за случката когато и е било "зле" и ти си отишъл и си я хванал наконтена.Нещо в тая цялата работа смърди и човек да ти кажа това е любовта на приятелката ти.Нещата между вас са свършели просто нито ти нито тя сте го осъзнали искате да сте заедно и само за това мислите.Но помисли дали като я гушнеш и целунеш ще е сладко както преди или нещо ще ти загорчи.Прошката било хубаво нещо така съм чувал но точно твойта не го заслужава тя иска ти даваш и даваш а тя да взима и взима е съжалявам ама това не е връзка това е мъчение и лошото е че мъчението е само за теб :?

това няма как да го знаем нито ти нито аз нито който и да е , никои не може да знае какво и е на нея и защо се е стигнало до това решение.
Не че защитавам позицията и просто се опитвам да съм обективен а не да гледам това което искам.

Днес пак дойде в офиса и се видяхме подобно на вчера,покани ме с нея и приятелите и на дискотека /отказах естествено/

п.п. нещо което няма връзка с темата разбиха ми и колата вечерта :x :x винаги трябва когато ти е най-гадно сътбата да ти докаже че винаги може да ти е и по-гадно

unknown1
05-26-2009, 16:38

супер объркващо е

това няма как да го знаем нито ти нито аз нито който и да е , никои не може да знае какво и е на нея и защо се е стигнало до това решение.
Не че защитавам позицията и просто се опитвам да съм обективен а не да гледам това което искам.

Днес пак дойде в офиса и се видяхме подобно на вчера,покани ме с нея и приятелите и на дискотека /отказах естествено/

п.п. нещо което няма връзка с темата разбиха ми и колата вечерта :x :x винаги трябва когато ти е най-гадно сътбата да ти докаже че винаги може да ти е и по-гадно
Ами според мен има начин да разбереш дали мъчението е едностранно и вече го написах в преден мой пост,но ще повтроря.Знам че е подло да и се ровиш в личните неща,но замисли се..няма ли да е по-лесно.Ако се разровиш в интрнет ,мисля че може да намериш начин да и влезеш в скайп.От там разглеждаш последни сесии,хронологии с приятелки,за да видиш на тях какво им споделя или с някой трети човек,за който огромна част от пишещите по темата подозираме...

Faces
05-26-2009, 18:37

супер объркващо е

Виж ся братле виждаш ми се точен пичага но наистина голямата ти любов те заслепява.Тя дори не ти дава причина за това че те оставила да се гърчиш така.Някви недомлъвки и това ти за това ли толкова време страдаш? Страдаш за едно нищо след като ти си прецакания поне имаш право да знаеш защо е така.Като си я гушнал ти е казала да не я пускаш...а ти защо не я пита защо тя те е напуснала?Борила се с какво се бори като те обича и иска няма с какво да се бори просто не е събрала смелост и сигурност да те отреже тотално.Вярай ми колкото повече се бориш и търпиш заради нея толкова след края ще се чувстваш по тъпо по предаден и по наранен.Не си струва да даваш каквото и да е заради човек който не го оценява.Не искам да те обезкуражавам искам да помогна доколкото мога защото горе долу знам каквото ти е защото и аз съм зациклил така колкото по рано видиш ши*аната истина толкова по добре за теб въпреки че ще се чувстваш меко казано смазан...