PDA

View Full Version : Проблем ли е ако той/тя отиде на купон без вас?

Duff
05-17-2009, 20:43
Държите ли да прекарате weekend-a с поливнката си или без нея/него, а с приятели?

Винаги ли ходите по купони, дискотеки заедно и проблем ли е за вас, ако гаджето Ви отиде на купон/дискотека без вас?

Аз този weekend го изкарах сама в къщи, докато гаджето ми беше по партита на негови приятели. Той ме покани, но тъй като аз не съм на 21, а съм само на 16 не мога да си позволя пред наще да се прибuрам в 5-6 сутринта както той прави. Но ми беше много кофти, почуствах се много зле. Защото ако бях аз, нямаше да отида без него. Трябваше да излезнем днес, но ми сервира новината, че се бил прибрал в 6 сутринта пиян и го цепила главата, та за утре да сме го били оставили. И к'во? За през цялата седмица аз го видях само 2 пъти, защото той или е по партита без мен или е пиян и изтрeзнява в тях. :(
Специално на мен ми е гадно, когато той излиза без мен, но се утешавам с факта, че той е по голям и има правото да излиза.. Но някак си пак не го оправдавам.

TheBeliever
05-17-2009, 20:54
За мен не е проблем. И двамата сме на 19, нямаме проблеми да стоим по цели нощи на купони, но не държа да съм нявсякъде с него. Той има свои приятели, аз мои.
Даже в момента той е навън с компания. Не му държа сметка с кой е или кога се прибира, нито той на мен. Най-пресният случай е от миналата седмица. Бях на купон с приятели, пийнах повечко и отидох да спя у един приятел. Не ми каза нищо и не ми направи никакви проблеми.
Не виждам смисъл да съм непрестанно залепена за него. Както и не би ми било приятно да ми се бърка в личното пространство и да се влачи навсякъде с мен. Всеки има право на определена свобода и докато не прекрачваме границите и двамата сме ОК с това.

babyjoinmeindeath
05-17-2009, 20:55
Ами нека да си ходи момчето и да се забавлява, стига да е в границите на нормалното разбира се. Аз например предпочитам като ходя на дискотеки да сам само с приятели вместо с някое гадже щот така сам по свободна и разпускам иначе трябва да се съобразявам с него... дали на него му се играе или не .. абе такива глупости.

myNameIsImmortal
05-17-2009, 20:56
С капчица да се залепиш за него няма да го задушаваш по начина по който го правиш сега.. Всеки поняга има нужда да е сприятели, да се напие, да разпусне всичко.. да телги една две псувни че пиенето е свършило.. ;)
Не се тревожи толкова :)

Briseis
05-17-2009, 20:59
виж какво нямаш правото да го ограничаваш. на 21 е, не може по цял ден да си стои у дома, да се лишава от приятели и забавления само защото ти си келеш и ти е гадно така. щом си приела да имаш връзка с него ще се съобразяваш. ако не ти харесва винаги можете да се разделили.

колкото до мен - аз не ограничавам и съответно не обичам с мен така да постъпват.

donkihot
05-17-2009, 21:02
разбира се,че не е задължително...но когато нещата излезнат извън контрол...се налага малко да го стегнеш,за да не стане моя случай...купонясваше,купоня сваше...нямаше време за мен и накрая кво след една година "нямам чувствата,които имаш ти" ем как ще имаш като не отделяше цент на нашата връзка? всичко трябва да е в граници,а и тва че се прибирал пиян...мен би ме притеснило,защото на пияна глава не мислиш много..просто му кажи какво чувстваш,че после мн ще те е яд!

ThePowerOfLove
05-17-2009, 22:17
Няма да е проблем щом му имам доверие :)

got2Bthe1
05-17-2009, 22:58
С капчица да се залепиш за него няма да го задушаваш по начина по който го правиш сега.. Всеки поняга има нужда да е сприятели, да се напие, да разпусне всичко.. да телги една две псувни че пиенето е свършило.. ;)
Не се тревожи толкова :)
+

Освен това ... имате голяма разлика във възрастта той ходи кадето иска а ти трябва да питаш ваще ... това е най-големия проблем при ходенето с батковци....

chaotic
05-17-2009, 23:17
Не трябва да ти е тъпо , кво искаш да не излиза с приятелите си ли ? 24 часа с теб само ? Много глупаво мислене от твоя страна.

smileforyou12
05-17-2009, 23:21
всеки има нужда да разпусне някаде с приятели неможе постоянно да е с теб има нужда от свобода

r3s53c7
05-17-2009, 23:50
Не е проблем, ако е в границите на нормалното, защото има момичета и момчета които като се напият и незнаят какво правят, което на мен не ми харесва, защото най-близкия ти човек, колкото и да те обича, ако се напи и няко го подтикне ще стане много лошо затова още се двоумя за отговор на тази тема...да, значи винаги трябва да имаш време на сродната душа, но и за приятелите, но това за купон просто немога да го приема приятелката ми да утде, защото ако се напие и просто не ми се мисли. И това го правя от добри и обичливи чуства към нея, защото бих запазил всичко между нас, а пиян човек немисли за това...затова и спрях алкохола откакто съм с нея...ииии така де по темата се двоумя, но крайният отговор е "време за приятелите "да", но на купон "с мен" или "аз с нея". И това всичкото е от добри чуства. Дано някой е на моето мнение ;) :-o

moon_flower
05-18-2009, 04:09
Ми ние доста време прекарваме заедно.Принципно обичам да си прекарвам уикенд-а с него,но ако си ийма среща с приятели няма да му я проваля естествено.Но той често ме взима и на тия срещи де.. :D
Та..мисълта ми е,че няма нищо лошо в това да си се вижда с приятелите без теб и да ходи по купони сам.В крайна сметка и той е човек,има нужда да се среща с хора и колкото и да те обича не може да седи с теб 24/7

valdesbg
05-18-2009, 05:24
Никакъв проблем не е. Колкото и да се обичаме(което е факт де) не бих се сърдил за това че са поканили само нея или само мен. Повече от нормално е да искат да я видят без мен за да си поклюкарстват по женски. А и няма нищо лошо да не сме заедно на някой, купон, събиране и така нататък.

miss_asi
05-18-2009, 05:31
Еми аз ще си призная,не ми и приятно,1во защото никога не можеш да знаеш какво стаа,в смисъл,че аз като отида на купон със моите приятели няма как да не пия и да не свърша някоя простотия,за която много често съжалявам.Иначе съчувствам ти,че сте се видели само 2 пъти,но замисли се можеше да е много по-зле. :wink: Но пък,замисли се,ако се лепнеш за него,ще е много по-лошо за връзката ви,казвам ти го от личен опит. :wink:

lipsvashh_mi
05-18-2009, 06:04
хах,не виждам какъв е проблема-той излиза,аз излизам и така..не е длъжен да стой затворен в тях заради мен,както и когато мен ме поканят аз не стоя у нас,само защото той не може да дойде по някаква причина,или пък не е поканен.Все пак това,че сме заедно не означава,че трябва да сме постоянно 24/7 заедно ,навсякъде...такава връзка накрая писва.Тъй,че му дай малко свобода на твоя.Пък и сама каза,че е на 21,а ти нямаш 18 и си все още зависима от ваще...ще намерите компромисен вариант,който да устройва и 2ма ви и няма да се ядосваш за глупости :)

3oPuTy
05-18-2009, 06:32
Ако е проблем значи му нямам доверие.Ако му нямам доверие значи нещо не е наред.Ако нещо не е наред - няма да съм с него :-|
Извод:Не няма проблем ако отиде някъде без мен :) Друг е въпроса,че до сега не ми се е случвало някое от гаджетата ми да отиде някъде без мен :? За сметка на това пък аз често си ходя ;)

purple__love
05-18-2009, 07:33
toi e na 21, a az skoro pravq 18...no po princip ne se razdelqme i hodim navsqkude zaedno i ni e mnogo hubavo.ne obicham da hodq nqkude bez nego i toi nqkude bez men... :)

deFakto
05-18-2009, 07:38
За мен не е проблем. И двамата сме на 19, нямаме проблеми да стоим по цели нощи на купони, но не държа да съм нявсякъде с него. Той има свои приятели, аз мои.
Даже в момента той е навън с компания. Не му държа сметка с кой е или кога се прибира, нито той на мен. Най-пресният случай е от миналата седмица. Бях на купон с приятели, пийнах повечко и отидох да спя у един приятел. Не ми каза нищо и не ми направи никакви проблеми.
Не виждам смисъл да съм непрестанно залепена за него. Както и не би ми било приятно да ми се бърка в личното пространство и да се влачи навсякъде с мен. Всеки има право на определена свобода и докато не прекрачваме границите и двамата сме ОК с това.Немога да повярвам че момиче мисли по-този начин :shock: супер :smt023 Аз до магазина отивах и имах по 4 неприети повиквания,а за купоните лъжех 8-) Найстина похвално мислиш

Bellatrix
05-18-2009, 07:50
Да отиде някъде с приятели... няма проблем. Да ходи по купони, стига да не се напива, защото като е пиян може да свърши простотия, за която и той ще съжелява... няма проблем.

Да се прибира в 6 сутринта след купон... еми има проблем. Кво толкова е правил? Аз поне щях да се осъмня с кой е бил до толкова късно. Не, че бих му сложила вечерен час де (лол), но все пак има някакво допустимо време за прибиране, когато си обвързан.

Слава Богу, че моя не си пада по дискотеки :grin:

TheBeliever
05-18-2009, 08:06
но все пак има някакво допустимо време за прибиране, когато си обвързан.

И къде го пише това? Какво е това "допустимо време"? Да не би да сте женени или да живеете заедно? Въпреки че и тогава подобен род ограничения не са ми понятни. Дай да не се прибира късно, да не пие, да не си и помисли да отиде някъде без да ми звънне и да ми каже къде и с кого :? И къде остава доверието?

dimanushka
05-18-2009, 08:12
emi ne trqbva da te pritesnqva tova spored mene :)

Bellatrix
05-18-2009, 08:22

И къде го пише това? Какво е това "допустимо време"? Да не би да сте женени или да живеете заедно? Въпреки че и тогава подобен род ограничения не са ми понятни. Дай да не се прибира късно, да не пие, да не си и помисли да отиде някъде без да ми звънне и да ми каже къде и с кого :? И къде остава доверието?
Гвориш глупости. Допустимо време е 1-2-3 часа, нощно време си е, нормално е да беснее... не ми пречи, не бих го спряла. Не го карам да ми звъни и да ми обяснява къде е, то си е негова работа.
И доверието си го има. Не го задушавам, давам му да си прави, каквото си иска, стига да не изневерява или някакви други такива простотии.
Кое му е ограничаващото на това?

Но да си идва рано сутрин? Какво е правил според теб? Седял си е на по биричка с приятели от 8:30-9.00 до 6? Има свобода и свободия. Нямам нищо против да се разкарава моя с приятели, да купонясва, да си вършат мъжките работи и тн, но не и да ме прави на идиот.

TheBeliever
05-18-2009, 09:55
Гвориш глупости. Допустимо време е 1-2-3 часа, нощно време си е, нормално е да беснее... не ми пречи, не бих го спряла. Не го карам да ми звъни и да ми обяснява къде е, то си е негова работа.
И доверието си го има. Не го задушавам, давам му да си прави, каквото си иска, стига да не изневерява или някакви други такива простотии.

Но да си идва рано сутрин? Какво е правил според теб? Седял си е на по биричка с приятели от 8:30-9.00 до 6? Има свобода и свободия. Нямам нищо против да се разкарава моя с приятели, да купонясва, да си вършат мъжките работи и тн, но не и да ме прави на идиот.

Защо пък да те прави на идиот? След като му имаш доверие (както личи от по-горе написаните от теб неща) не виждам къде е проблема да приемеш, че е възможно да се прибере сутринта след купон, без непременно там да са се случвали някакви нередности. Според мен идеята, че щом не е се прибрал "навреме" значи те мами или върши глупости е просто неприемлива за човек, който твърди, че има доверие в партниора.

3oPuTy
05-18-2009, 10:10

По скоро ти говориш глупости :?
Кое му е странното да излезе към 8:30-9:00 и да се прибере в 6:00 сутринта?! :?
Те хората като отидат на заведение стоят долу-горе до това време,а какво остава ако си на домашно с компания?! :-o
А и как така 1-2-3ч.?!Те някои хора в един вечерта излизат,а ти очакваш тогава да се прибере :?
Сори,но мисля,че или си 14-15 годишна тийнка или имаш наистина ограничено мислене :? Пък и какво е това "допустимо време"?!"Допустимо време" човек има до 16-17 годишна възраст (най-много) и то му се налага от родителите ... От там нататък никой не може да му каже кога да се прибира ... :?

vampirekiss
05-18-2009, 10:17
Не може денонощно да си му до крачола все пак.Остави го човека да си живее животеца и да пиянства колкото си иска.Все пак не е длъжен заради теб да си прибира рано рано и да си стои в къщи,защото тебе не са те пуснали там и там.

Aicken
05-18-2009, 11:25
никъв проблем 8)

FancyGirl
05-18-2009, 11:29
Пф аз никога не му правя проблем...
както и той на мен само от време на време ми казва "Внимавай само с кого и къде" и тфа е ... има свободата си както и аз :І

Hilary_
05-18-2009, 11:29
На мен би м истанало гадно и бих поговорила с него...свободата нека си я има но не за сметка на моето време с него!!! :?
P.S. Тва Duff да не си го взела от моето Hilary a... :D :D

mechtaq_za_teb
05-18-2009, 13:18
На мен това не ми е проблем. Тоест не можем да бъдем залепени и всеки трябва да има време да се забавлява с приятелите си. Така че от тази гледна точка не изглежда толкова лошо, нали ? :)

FiRe_LaDy
05-18-2009, 13:27
Приятеля ми си излиза когато и където иска без дори да ми дава обяснение.Аз съм по същия начин.Ако решим,че искаме да се видим - звъним си и ако сме свободни и двамата .. излизаме.Някой път цел ден не се търсим и всеки излиза къдто иска и с когото иска,но това не е проблем.Все пак всеки иска да има собствено пространство,което другия да не нарушава.С предишния ми приятел навсякъде бяхме заедно.Не се разделяхме почти изобщо.И си омръзвахме постоянно и все се карахме.Остави момчето да си излиза и без теб ... на 21 е все пак ... не може да се забие в тях,защото ти си на 16 и не те пускат след 10 навън ...

ImmortalForever
05-18-2009, 13:47
Ауу каква трагедия!Не мога!Край!Късаме!Как си е позволил да ме изостави-Мен непълнолетната и да се забавлява на свой гърб!?Непростимо!
Шегата на страна!Ако искаш връзка - бъди либерална.Радвай се и на малкото моменти в който го виждаш....Дефакто не сте си абсолютно никви да ти дава пълна информация къде ходи и какво прави...

sextazy_baby
05-18-2009, 13:55
Никога не сме имали проблеми с това.Той има пълната свобода да бъде където и с когото иска,както и аз

vesito13
05-18-2009, 13:58
Никога не бих му направила проблем кога се е прибрал или нещо такова . Има право да излизя без мен , има право да се забавлява и да се прибира , когато сам прецени .
А приятелят ти е момче/мъж на 21 години да не би да очакваш да си стои вкъщи по цяла нощ само защото теб мама не те пуска . Него няма кой да го спря , това го правят много хора , те с дни не се прибират . Не задушашвай приятеля си , не може все да е с теб :?

.. DeViL mAy CrY ..
05-18-2009, 19:27
На мен досега не ми е правело впечатление.Отначало само мислех с коя се забиват или какво пварят.Сега вече не е така.При положениев че ти си на 16 а той на 21 нещо не се получава той да се прибира в 10 например с теб.Ти имаш твой си приятелки и приятели и можеш да излезнеш с тях,той си има свой си.Приеми го това няма да е последния път в който става така

forgott3nname
05-18-2009, 19:37
Абе момиче.. че той изобщо внимание обръща ли ти ? Аз нямам нищо против гаджето ми да ходи по купони и др. понякога без мене , но все пак става малко съмнително и тъпо от негова страна ако това стане системно.. така че трябва да му кажеш да понамали купончетата малко , а ако не го направи и не ти обърне наистина внимание и не те накара да се чувстваш обичана , ориентирай се към друг човек .

Bellatrix
05-18-2009, 20:15

По скоро ти говориш глупости :?
Кое му е странното да излезе към 8:30-9:00 и да се прибере в 6:00 сутринта?! :?
Те хората като отидат на заведение стоят долу-горе до това време,а какво остава ако си на домашно с компания?! :-o
А и как така 1-2-3ч.?!Те някои хора в един вечерта излизат,а ти очакваш тогава да се прибере :?
Сори,но мисля,че или си 14-15 годишна тийнка или имаш наистина ограничено мислене :? Пък и какво е това "допустимо време"?!"Допустимо време" човек има до 16-17 годишна възраст (най-много) и то му се налага от родителите ... От там нататък никой не може да му каже кога да се прибира ... :?

Това си е моето виждане. Не съм ограничена. Ревнива съм в нормални граници, пускам си гаджето да прави каквото си иска. Може да се каже, че приятелите му ме харесват много, както и моите харесват него. Но просто по моите разбирания, един човек, ако те обича няма да лее алкохол до 6 сутринта с разни в някоя дискотека.
В днешно време хората ходят по дискотеки главно за пиене и забивки, поне в София е така. И ако той се напива като свиня и се прибира вкъщи сутрин, какво да си мисля? Доверие в него имам, в пияния него - не толкова.
Има неща, които човек не прави, когато е обвързан и то сериозно.
Иначе после един тон "неограничено мислещи" момичета плачат как гаджето им им е изневерило на някой купон.

НО както казах, аз такива проблеми в живота нямам. Той никога не си е падал по дискотеки или шумни купони. Домошар е и предпочита с приятели, мене и моите приятели да пийнем и хапнем в Борисовата градина. Алкохол не близва почти.

mIsSsVanity
05-18-2009, 21:15
Тук вече проличава разликата във възраста... (колкото и всички отчаяно да се опитват да втълпят, че възрастта и размера нямали значение). Пускай го, но той все пак трябва да си има мярка и да имаш представа с кои точно приятели е на купона... :-o

Jaffs
05-18-2009, 21:27
Не виждам абсолютно нищо лошо в това той да излиза. По-голям е и не може да седи постоянно с теб. Има си приятели, има си компания, има си нужди. Какво лошо има в това, че е бил на парти или че е пил? Това не означава, че е спал с 10 различни момичета, че ги е свалял или е бъркал под полите им. Просто се е забавлявал.
Поговори с него за това как се чувстваш ти и се изяснете. Мъжете не харесват тоя род изясняващи разговори, но няма как ние сме съдистки и обичаме да ги мъчим :-D