PDA

View Full Version : Татуировка..

MaLty
05-07-2010, 08:12
Значиии,решила съм да си правя татуировка (ако татуиста не иска родителско съгласие) :lol:
Обаче не съм наясно каква ..
искам да е на кръста 100%,ии може би някакъв надпис ..
Дайте ми някакви идеи,търсих в гугъл,ама нищо не ми хареса :?
ии ако вие имате,споделете каква е,къде е :)

П.С:Не знам дали темата е за тук,ако не е - преместете я (:

sHaDy_sOuL
05-07-2010, 08:15
И аз искам татус, обаче още го обмислям, 'щото нали знаеш, че к'вото си направя ще ми седи цял живот :) Иначе мисля да е на гърба - предполагам скорпион (това ми е зодията).

MaLty
05-07-2010, 08:20
да,хубаво е ..
и аз още се колебая,пък и съм малка,и ме е страх да не се деформира :?
ти на колко си ?

SmileyFace
05-07-2010, 08:26
хм..аз лично щях да си правя наскоро /и попринцип ако нямаш 18г. трябва родителско съгласие/ обаче проблемът ми не беше нашите,ами парите :? и така и така все още спестявам пари,щото тая която аз съм си харесала е големичка,ама е много хубавка :D :D
а иначе в гугъл има доста сайтове за татуировки,просто поразгледай и все нещо трябва да ти хване окото 8-) :P

MaLty
05-07-2010, 08:28
бее той човека е печен,и не работи в студио (май),та сигурно не иска ..
но все пак ще го питам,да не се радвам напразно 8-)
парите ги имам,пък и аз не искам некоя голяма :)
Търсих ама нищо не ми харесва .. то и аз не знам кфо искам :lol:

Ewok
05-07-2010, 08:36
коя зодия си?

Infinity
05-07-2010, 08:44
Според мене е супер странно за си правиш татус просто е така.
Обмисли го , още повече , че си малка и може след време да се деформира. :?

Forest_girl
05-07-2010, 08:49
По-добре изчакай, щом не си сигурна. Ако сега си избереш нещо набързо, след време може да ти писне, така че си направи нещо важно за теб.

UrbanLegend
05-07-2010, 08:59
Ам сори,че пиша в тази тема,но има ли татуси за по 5-6 месеца,защата имах с къна,но стоя точно 15 дена?

Аз бих си татуирала някакъв символ-китайски или някакъв египетски,чийто значиние има нещо общо с мен

MaLty
05-07-2010, 08:59
коя зодия си?телец..

Infinity,мечтата ми от 3 години е да имам татус :lol:
иначе,още го обмислям ..

Forest_girl,ама сега имам пари,а аз пари не мога да събирам,даже не знам как ше ги пазя 1 месец,докато се реша да си направя :lol:

YouAteMyHeart
05-07-2010, 09:03
И аз се бях засилил да си правя ,но ми казаха,че не трябва да го излагам на слънце 1-2 месеца и реших да оставя за зимата.Ако след 5-6 месеца все още искам да го направя,поне ще знам,че не е импулсивно.

Според мен татуса трябва да значи нещо за теб,защото така шанса да ти писне е мн по-малък.Много се дразня на хората,които си рисуват нещо просто,"за да са различни".Ако имаш 16 год. проблем няма да ти правят. :)

PinkFloydSound
05-07-2010, 09:06
Ей такива пишлемета като вас най ги мразя!!! Татуировката е нещо ЛИЧНО, което носи определен смисъл за теб. Нещо, което сам трябва да си измислиш, не да питаш по форумите за идеи.
Ама какво ли приказвам и аз, бий си главата в стената после. 8-)
http://images.teamsugar.com/files/upl0/1/13255/11_2008/the-infamous-shamcock.preview.jpg
Направи си такава на челото!

MaLty
05-07-2010, 09:08
Нямам 16,ама човека не иска родителско съгласие ;)

PinkFloydSound,аз съм си измисла къф надпис искам,ама не знам дали ще стои добре,за тфа искам мнения и предложения :?
не е нужно да се заяждаш :)

justunique
05-07-2010, 09:14
...

tonie__
05-07-2010, 09:16
човек аз ако склоня наще моментално отивам :D моя съм си го замислила от 2-3 години,но аз и не искам нещо голямо-искам отзад на врата баркод,иначе на китката искам да си напиша нещо лично за мен,но нз на какъв език-чудя се на арабски или старобългарски..
ако някой знае къде мога да си преведа дума или граза на тези езици,обаче да е вярно,моля да ми каже :)

YouAteMyHeart
05-07-2010, 09:18
Тея,които не искат родителско съгласие(на лица под 16г.) са доста съмнителни.Нито можеш да знаеш дали работи с качествени бои,нито дали е професионалист.Искай да видиш снимки на предишни татуси,които е правил той,за да не си биеш главата после!

пп(лично мнение):Щом нямаш даже 16г,за къде бързаш?!Имаш време да си шариш по тялото.Сега се развиваш!След като направиш татуса може да се деформира и да не личи нищо от него.Прочети малко за това и за премахването на рисунките по тялото.

YouAteMyHeart
05-07-2010, 09:20
човек аз ако склоня наще моментално отивам :D моя съм си го замислила от 2-3 години,но аз и не искам нещо голямо-искам отзад на врата баркод,иначе на китката искам да си напиша нещо лично за мен,но нз на какъв език-чудя се на арабски или старобългарски..
ако някой знае къде мога да си преведа дума или граза на тези езици,обаче да е вярно,моля да ми каже :)

http://translate.google.com| <-за арабски :)

justunique
05-07-2010, 09:29
...

tonie__
05-07-2010, 09:36
Гугъл май не ги превежда точно,а не искам да е грешно.иначе аз след известно време ставам на 17,мисля,че няма да е прибързано или грешно,пък и надписа ще е нещо много лично,свързано със живота ми досега.дано скоро да се нашаря :D

katericArofl
05-07-2010, 11:50
Ей такива пишлемета като вас най ги мразя!!! Татуировката е нещо ЛИЧНО, което носи определен смисъл за теб. Нещо, което сам трябва да си измислиш, не да питаш по форумите за идеи.
http://images.teamsugar.com/files/upl0/1/13255/11_2008/the-infamous-shamcock.preview.jpg

Престанете да се заяждате с глупавите клишета, че татусите били едва ли не нещо сакрално.. стига да си й харесва на момичето и др няма значение.

stelit0
05-07-2010, 12:05
иронията е че нашите ми дават да си направя татус имам парите но ацкия проблем е че УМИРАМ от страх.И двамата имат татуировки а мама иска и 2-ра. :-D Бахти яките родители дето имам.И пиърсинг ми дават ама и от тва мн ме е страх

MaLty
05-07-2010, 12:16
Тея,които не искат родителско съгласие(на лица под 16г.) са доста съмнителни.Нито можеш да знаеш дали работи с качествени бои,нито дали е професионалист.Искай да видиш снимки на предишни татуси,които е правил той,за да не си биеш главата после!

пп(лично мнение):Щом нямаш даже 16г,за къде бързаш?!Имаш време да си шариш по тялото.Сега се развиваш!След като направиш татуса може да се деформира и да не личи нищо от него.Прочети малко за това и за премахването на рисунките по тялото.
има цял албум със снимки,даже на една приятелка е правил :)
Иии доста съм чела,знам за разтягането и т.н и т.н,но съм го решила.. :)

Иначе,аз много искам на корема,но наистина след 2 години ше прилича на нищо :? За тфа реших на кръста :-P

stelkastel
05-07-2010, 15:14
Аз много искам татуировка, но майка ми ми е казала - ''ти си с много нежна кожа, кой знае какво ще стане!''. Така че ако имаш такъв проблем по-добре не си прави. Аз съм решила след бала да си правя, но с кана. Много съм се зарибила да започва отстрани на корема /там, където повечето хора имат паласки :D / и да стига чак до бедрото. Мисля да е някакъв надпис, но се чудя точно какво.

Между другото преди време едно момче сподели своето мнение с мен, че мисли татуировките на кръста за ку*венски и, че всички си правили там. Аз нищо не казвам, ти сама си решаваш, MaLty, но помисли си все пак добре. :)

POLLINA
05-07-2010, 17:08
офф като почнете ей така..
татуировка трябва да е нещо , което по някакъв начин означава нещо за теб... след 1 година ще съжаляваш...
прекалено си малка

mimsssssss
05-07-2010, 17:33
Ами мога да ти предложа доста места, на някой вече съм се дупчела: гръб, плешка, рамо, глезен, китка, предмишница, стъпало острани...
За разтягането и чувствителната кожа моля ти се не слушай нечии наплашени майки, просто като четох някой коментари :-D
Отиди в студиото и си говори с човека. Баз държа че има татуси над 5 години, виж ги че не са се разпънали. Кожата не се разпъва ако качиш 5 кила, говоря от личен опит, а ако качиш сигурно над 20. Иначе е гадно да ти излезнат стрии тва вече е гадно.
Питаш за каква татуривока. АМи бих те посъветвала да отвориш стари албуми, лексикони, да разпиташ твои приятели какъв човек си ала бала. Така би направила връзката. Примерно преди си била гадна, а сега си порастнала, променила си се, всичко си има значение... Разбираш.
Първия татус си го направих на 16. Не съжалявам за него. Не си е загубил смисъла и предполагам че никога няма. Мисля че щом на 16 правят секс и трябва да са отговорни за последиците (евентуално забременяване) значи могат да са отговорни за тялото си.
Ами не знам какво те интересува конкретно, ако искаш питай, ако мога да съм полезна ще ти кажа.

sHaDy_sOuL
05-07-2010, 17:36
Бе ти хубаво си събрала парите, ама не си прави сега - лятото е неподходящ сезон, защото трябва да я пазиш от слънцето.
Аз съм на 17, правя 18 през ноември и мисля зимата да си направя, преди бала. Аз още обмислям, искам да съм сигурна, в това което ще си направя. И .. малко ме е страх от болката.

MaLty
05-07-2010, 19:42
офф като почнете ей така..
татуировка трябва да е нещо , което по някакъв начин означава нещо за теб... след 1 година ще съжаляваш...
прекалено си малка
тя значи нещо за мен ;)
просто не бях сигурна дали да си правя изобщо и дали ще стои добре,за тфа исках идеи ..

mimsssssss,Мерси много :-) Ти сега на колко си ?
sHaDy_sOuL,парите са ми на готово,не съм ги събирала 8-)
ше се пазя от слънцето :)

POLLINA
05-07-2010, 20:03
не смяташ ли , че е тъпо да направиш акова нещо без знанието на родителите си , като ти все още си на 14 или 15 не знам ...
след време няма ли да те е срам да им кажеш..

dead_princess
05-07-2010, 20:03
Ти татуса за гъзарийка ли го правиш? Важното е да се покажем, нали?

MaLty
05-07-2010, 20:17
Полина,аз ше им кажа още тфа лято 8-) и що да ме е срам?
dead_princess,не го правя за "гъзарийка",а щото искам от многооо време .. :)

POLLINA
05-07-2010, 20:22
един съвет от мен
кажа и им още сега :)

Colouring
05-07-2010, 20:37
Не знам.Според мен трябва да изчакаш,защото не се знае дали после няма да си блъскаш главата и да казваш-защо го направих.Изчакай още,едва ли ще ти стане нещо.
И баща ми си бил направил като млад и сега си се чуди на акъла тогава. 8-)
Иначе,ако е яка,нямам против..ама малка си.Не че и аз не съм на твоите години,просто е рано.

guinessgirl
05-07-2010, 21:50
подкрепям.

MakeMeLaugh
05-07-2010, 21:56
Татуировка на кръста - изтъркано и евтино, особено пък с тия надписи.
Курвенщрасе....

Измислих - напиши си на кръста: "Вход свободен", че даже може и стрелка да сложиш надолу :lol:

И аз мисля, че си малка за такова нещо, + че след време може да ти попречи да те вземат на работа някъде, където е по-престижно и т.н., става дума за някое друго място, ако си харесаш.

WaterLilly
05-07-2010, 22:10
Аз пък не знаех, че е изтъркано (не съм баш наясно с тия работи), и все пак точно там бих си направила, ако реша, понеже никога не си показвам кръста и само аз ще си я знам. :D

Много си малка. Писнало ти е всички да ти го казват, но е факт. Изчакай поне година, за да знаеш какво точно искаш и да си сигурна. И в никакъв случай не ходи да ти я прави някакъв човек, който даже няма студио - печен, не печен, не знаеш дали са му чисти инструментите и дали няма да оплеска нещо. Може при приятелите ти нищо лошо да не е станало, но това не е гаранция.

petersl55
05-07-2010, 23:04
http://2.bp.blogspot.com/_veDbg4Zs4Sg/S1RKWUgipgI/AAAAAAAADVo/AZrxPZvtsiY/s320/Star-lower-back-tattoo-6.jpg

tonie__
05-07-2010, 23:31
^ абе моля ви се татуси на кръста.винаги ги свързвам с много дебели мазни момичеща с дънки с ниска талия и пааласкииии ИУУУУУ

Nakadah
05-07-2010, 23:39
Татуса е най-гадното нещо което можеш да си причиниш...
Найстина трябва да се мразиш че да си направиш тату...

petersl55
05-07-2010, 23:46
Както и да е ... към авторката на темата само мога да и дам едно рамо в тая инициатива..ТАТОС НА КРЪСТА привлича внимание и пали бурни фантазии у мъжете :-D

Spike
05-08-2010, 01:16
^при мен тату на кръста не буди никакви фантазии.. хаха

п.т.:иначе и аз не те съветвам да я правиш сега.. та ти си лапе. 1-2 години най-много да се радваш и после цял живот ще се чудиш за к'во си я направила.. и както някой по-горе беше споменал - ''не се знае дали са му чисти инструментите''.. доста бели може да си докараш, но както искаш ха 8-)

KeshaWoodx33
05-08-2010, 06:59
ИЗЧАКАЙ.
Мислиш ли като минe още някоя година може и да съжеляваш адски много...
И аз искам тату ,но явно аз съм единствената ,която иска нещо малко (звезда на китката).И кажи на ваште...

britzy
05-08-2010, 07:19
Ам сори,че пиша в тази тема,но има ли татуси за по 5-6 месеца,защата имах с къна,но стоя точно 15 дена?

Аз бих си татуирала някакъв символ-китайски или някакъв египетски,чийто значиние има нещо общо с мен

+ и аз така.Мноооого искам едно като око на китката или пък ох не знам.
а пък авторката да избере няква татус ,която по някъв начин свързва със себе си или нещо такова

MaLty
05-08-2010, 07:56
Курвенщрасе....

Измислих - напиши си на кръста: "Вход свободен", че даже може и стрелка да сложиш надолу :lol:

И аз мисля, че си малка за такова нещо, + че след време може да ти попречи да те вземат на работа някъде, където е по-престижно и т.н., става дума за някое друго място, ако си харесаш.
аа ти не гледай тия в нета дето са,мойта ше е различна! 8-)
petersl55,мерси,ама не го правя заради тфа 8-) Вниманието си го имам и сега (малко реклама тайм) :lol:
Spike,а както аз споменах,е правил на не малко хора + една моя приятелка ;)
KeshaWoodx33,не мисля,че ще съжалявам,щом съм го решила :)

mimsssssss
05-08-2010, 09:26
MaLty, на 19 съм и малко отгоре :-D
Аз когато исках да си правя, казах на майка ми и тя каза добре. Обаче не живеехме заедно и след като ме видя и видя татуса много го хареса.
За слънцето, примерно сега имам пресни татуси на една седмица, но ги излагам на слънце, макар още да се белят. По принцип няма проблем с тея работи, смао да не легнеш да плажа да се печеш цял ден.
А това, което казват за инструментите длаи са чисти ???омг, ясно че не са били в тату студио. Човека бърка от от едно където е вряла машинката и я вади, тя там се е дезинфекцирала. Слага си ръкавици, и иглата и пълнителя ги отваря пред тебе, те са си запечатани в едно както иглите за инжекции. Друго кво може да се заразиш ???
Ако имаш въпроси, по - добре не питай по форуми, щото става една, всеки вика абе кви са тия работи и ала бала... Питай твои познати, които имат и са наясно с тея неща и можеш да им имаш доверие.
Аз ако чаках някой да ми даде позволение от форума, до сега щях да съм си "бяла"

petersl55
05-08-2010, 11:37
petersl55,мерси,ама не го правя заради тфа 8-) Вниманието си го имам и сега (малко реклама тайм) :lol:
Еми в такъв случай въобще не си прави нищо!То си личи че си МНОООГООО объркана и заблудена(както ти казаха всички други де..не ми се сърди..)..Аз не знам за момиче коeто да си прави татос на !!!!!!КРЪСТА!!!!!!(както казаха по-горе това вече ДОНЯКЪДЕ е изтъркано и ДО ГОЛЯМА степен символизира само 1 нещо...) с цел и причина да не е привлича внимание или нещо такова..Освен това голям процент от хората(ако ли не.. 99%) като видят момиче с татос на кръста ще си помислят точно като мен..

Но в крайна сметка ако не ти пука за хорското мнение....прави каквото искаш.. :)

MaLty
05-08-2010, 11:42
Еми в такъв случай въобще не си прави нищо!То си личи че си МНОООГООО объркана и заблудена(както ти казаха всички други де..не ми се сърди..)..Аз не знам за момиче коeто да си прави татос на !!!!!!КРЪСТА!!!!!!(както казаха по-горе това вече ДОНЯКЪДЕ е изтъркано и ДО ГОЛЯМА степен символизира само 1 нещо...) с цел и причина да не е привлича внимание или нещо такова..Освен това голям процент от хората(ако ли не.. 99%) като видят момиче с татос на кръста ще си помислят точно като мен..

Но в крайна сметка ако не ти пука за хорското мнение....прави каквото искаш.. :)бе не се сърдя,споко ..
мен не ме интересува кой кфо мисли,аз си го правя за МЕН,не за някой друг,и щото ИСКАМ и ми ХАРЕСВА,не от гъзария ..

mimsssssss,може би единствените нормални постове са твойте,мерси :)
Аз съм сигурна,че на мама ще и хареса след като я види,ама сега не та не .. :?
Така беше и с обиците на ухото ми ,не може,не може накрая се пробих - "Али виж колко ти е хубаво" :?

mimsssssss
05-08-2010, 11:53
и мене майка не ми даваше да си дупча езика, не знам по ква причина, някви си нейни работи, но навсякъде другаде дава... и като си пробих устната толкова се кефеше и наистина сега ако я махна и съм много странна, стана част от мен

така е и с татусите, стават част от теб, забравяш за тях, няма начин да ти омрзънат :)

petersl55
05-08-2010, 11:57
АХАХА Сега се сетих за едно нещо ... когато почнах да ходя на козметик да ми скубят веждите...Майка ми направо беше в шок и ВЪОБЩЕ не и харесваше..Но напоследък си промени мнението :razz: родителите винаги са така...

MaLty
05-08-2010, 11:58
така е :)

MaLty
05-08-2010, 11:59
АХАХА Сега се сетих за едно нещо ... когато почнах да ходя на козметик да ми скубят веждите...Майка ми направо беше в шок и ВЪОБЩЕ не и харесваше..Но напоследък си промени мнението :razz: родителите винаги са така...
да,знам 8-)
и мойта като започнах да си скубя веждите "Момиче,имаш толкова хубави вежди,бла бла,изобщо не ти тряя скубане"
и ся кат ме види "Алл виж колко хубаво си ги напрайла " :lol:

PinkFloydSound
05-08-2010, 12:09
Господи, в тая тема само дегенерати ли пишат? :shock: Някакъв педераст с оскубани вежди дава абсолютно НЕАДЕКВАТНИ мнения, някаква нашарена и надупчена шаврантия си вре "компетентното" мнение, а няк`во недорасло пишлеме твърди как не се интересувала от чуждото мнение и как била решена да си направи татуировка, а ДОРИ не знае каква.
...

petersl55
05-08-2010, 12:15
И някакъв статист..който гледа отстрани..жалък..обсъжда другите..точно като бабите и дядовците пред входа.. :-D

mimsssssss
05-08-2010, 12:41
Господи, в тая тема само дегенерати ли пишат? :shock: Някакъв гей с оскубани вежди дава абсолютно НЕАДЕКВАТНИ мнения, някаква нашарена и надупчена шаврантия си вре "компетентното" мнение, а няк`во недорасло пишлеме твърди как не се интересувала от чуждото мнение и как била решена да си направи татуировка, а ДОРИ не знае каква.
...

нашарена и надупчена - да, ама шаврантия :?
или ходи на уроци по бел, или чети тълковен речник, или не си отваряй устата да правиш вятър...
И всяка тема си е със ясно заглавие и въпроси в първото мнение написано от автора, няма нужда от флууд, някой ако иска да каже нещо, моля на личен да пише :) ай със здраве

MaLty
05-08-2010, 12:48
Господи, в тая тема само дегенерати ли пишат? :shock: Някакъв гей с оскубани вежди дава абсолютно НЕАДЕКВАТНИ мнения, някаква нашарена и надупчена шаврантия си вре "компетентното" мнение, а няк`во недорасло пишлеме твърди как не се интересувала от чуждото мнение и как била решена да си направи татуировка, а ДОРИ не знае каква.
...
ти нещо друго освен да се заяждаш можеш ли ?
Да ви еба в галошите.. (без извинение!)
Казах 35830498694 пъти,че съм решила кфа,ама не знам дали ще стои добре,и за тфа исках и други идеи! Ама нали бързаш да се заяждаш,а не четеш .... :?

mimsssssss
05-08-2010, 16:15
Татуси и места :)
над рамото http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2009/09/rihanna-tattoo-shoulder.jpg
китка http://www.tialoto.bg/images/slideshows/000015758.jpg
ребра http://farm4.static.flickr.com/3508/3839299104_1d49c7efbf.jpg
ключица http://inkarttattoos.com/wp-content/uploads/2010/01/music-notes-chest-tattoo-girl.jpg

Тва са местата на които искам да си направя :)

YouAteMyHeart
05-08-2010, 16:50
Ребрата и ключицата са най-добрите места,поне според мен.Много ми харесва как изглежда,а и стават и за момиче и за момче. :)

Kallyn4eto
05-08-2010, 17:51
oф хора спрете се
момичето си има глава на раменете
пък и вече е решила и надали някакви мнения във някакъв форум ще я разубедят
помоли за предложения не да и обяснявате че е зле, че е малка и т.н.
аз лично много харесвам татуировките с някакъв надпис, който си означава нещо лично за теб...
много са ми симпатични тези с китайските символи или на някакъв друг език
и аз може би бих си направила, но само от тези временните :D

хайде успех и да кажеш ако се спреш на нещо
:)

HexGirl
05-08-2010, 18:05
...
Каза ти ?
PinkFloydSound беше пуснала същата тема преди време , че иска да си прави тату но не знае какво 8-) а сега се прави на много еродирана :)
Рядко се изказвам така крайно НО ти си мега куха лейка :)
Сега ако искате ме разпънете на кръст не ми пука :)

britzy
05-08-2010, 18:08
...
Каза ти ?
PinkFloydSound беше пуснала същата тема преди време , че иска да си прави тату но не знае какво 8-) а сега се прави на много еродирана :)
хахаха,разказа й играта :D :-)

PinkFloydSound
05-08-2010, 18:46
...
Каза ти ?
Намери темата и ми покажи къде съм питала за съвети КАКВА татуировка искам. :) Чакам.
Попитах каква би била цената. Сега как ще ме накараш да ровя из старите теми, не е истина...
П.П. ЕрОдирана, хахахаха! Момиче, чудно ми е как ще минеш на матурите. 8-) Освен ако не ти се падне мъж за квестор и да му врътнеш някоя свирка. :lol:

PinkFloydSound
05-08-2010, 18:48
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=290882&highlight=%F2%E0%F2%F3%E8%F0%EE%E2%EA%E0
Та какво рече, хексче?

YouAteMyHeart
05-08-2010, 19:11
@PinkFloydSound нищо лично,но ти ли казваш,че някои е "нашарена и надупчена шаврантия"?!В темата пусната от теб слагаш снимки на татуси,толкова грозни,че да ти се доповръща и пишеш,че си се влюбила..

http://crazy-tattoo-designs.com/old_school_tattoo_designs.jpg
Аааа, влюбих се!!!
Аз пък си искам баш някаква old school/vintage татуировка.
Хора, колко сто хиляди лева би ми излязло ето това?
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs236.snc1/8323_1048444107297_1711550399_94817_2049131_n.jpg

"нашарена и надупчена шаврантия" можеш да наричаш момичето от снимката,която си сложил/а! :)

HexGirl
05-08-2010, 19:12
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=290882&highlight=%F2%E0%F2%F3%E8%F0%EE%E2%EA%E0
Та какво рече, хексче?
ще кажа , че съдиш хората за неща които ти си питала :)
което е доста тъпо
за матурите ми не си прави сметки оки ?
А на мен пък ми е чудно защо толкова те е страх да бъдеш човек и живееш като пасивен наблюдател :)
Разбирай ме както искаш но за мен ти си страхливка .
Всички тези нападки към потребителки и изтъкването колко различна си от всички :)
Говоря ти грубо защото щом се отнасяш така с хората значи само от такова разбираш :)

PinkFloydSound
05-08-2010, 19:13
Има разлика в стила и смисъла, сеш се? Това на снимката е нещо ВЕЛИКО, неприкосновено. Символизира нещо, което вие никога няма да разберете.
Не като тъпите йероглифи и т.н. :)
И точно там е цаката, че за теб са грозни, а на мен това не ми пука! Защото аз няма да си правя тату за хубост, внимание и т.н., ще я направя, за да носи даден смисъл за мен.
Хекс, ПИТАМ ЗА ЦЕНА, НЕ ЗА ТОВА, КАКВА ТАТУИРОВКА ДА СИ НАПРАВЯ! Съжалявам наистина, че трябва да ти говоря така, ама КЬОРАВА ЛИ СИ?!
Не съдя момичето за това, че иска да си направи татуировка – няма нищо лошо в това. Просто тя не знае какво иска! Докато аз съм писала тази тема преди половин година и още клоня към едно от същите неща, които съм постнала в темата си.

mimsssssss
05-08-2010, 19:33
Кво взехте да се съдите кой къв бил? Ай не офлудвайте темата на момичето... Всеки е различен човек, всеки има свои идеали, на един едно му се струва хубаво, на друг друго... айде мир

MaLty
05-09-2010, 08:10
Стига се карахте,няма да си правя ..
татуиста ми отказа ;)

ЗНам,че умирате от кеф :lol:

mimsssssss
05-09-2010, 10:20
татуиста ми отказа ;)

Как така ти отказа? Заради годините ли?

POLLINA
05-09-2010, 10:41
еми съвсем нормално е да откаже на 14 годишно хлапе

MaLty
05-09-2010, 11:10
татуиста ми отказа ;)

да..
е в смисъл,не че ми е отказал,каза че лесно може да ми вземе парите,ама после ще съжалявам ..
А пък и той сега е в Гърция,и каза,че ако още съм навита след като се върне може,ама аз се разубедих .. 8-)

mimsssssss
05-09-2010, 11:47
:-D еми като си се разубедила, няма кво повече да кажа :)

dead_princess
05-09-2010, 12:05
Ъъ "искам татуировка", след два дни "вече се разубедих" :lol:

PinkFloydSound
05-09-2010, 12:13
татуиста ми отказа ;)

да..
е в смисъл,не че ми е отказал,каза че лесно може да ми вземе парите,ама после ще съжалявам ..
А пък и той сега е в Гърция,и каза,че ако още съм навита след като се върне може,ама аз се разубедих .. 8-)
We`re talking now!

sti4i
05-09-2010, 13:03
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: хубаво правете си татуси но си направете нещо ново и оригинално и преценете дали сще устискате на болката и изберете най-подходящото място за нея не се хварляйти като първия идиот на най-евтиното и задължително искайте да сменят иглата пред вас защото може да хванете СПИН или някоя др болест и последно отидете при вазможно най-добрия в вашия град дано съм ви помогнал поне малко

sti4i
05-09-2010, 13:10
...
ти нещо друго освен да се заяждаш можеш ли ?
Да ви е** в галошите.. (без извинение!)
Казах 35830498694 пъти,че съм решила кфа,ама не знам дали ще стои добре,и за тфа исках и други идеи! Ама нали бързаш да се заяждаш,а не четеш .... :? ми тогава си направи временна такмо ще разбереш дали ще ти тича ако не се хар др и така докато си харесаш ее да ще отлетат малко повече пари но ще си струва