View Full Version : Отзад
RollingInTheDeep
08-21-2011, 20:35
Абе искам да попитам зашо повечето момичета не са съгласни да го правят анално? Много боли?
Не знам,ама на мене ми е много яко кат им го набия! 8)
mechetyy
08-21-2011, 20:51
ем става не боли зависи от момчето
Защото вие не може да си го поискате както трябва.
Защото вие не може да си го поискате както трябва.
А ти сигурно можеш?
xXxPrivateLovexXx
08-21-2011, 21:52
харесва ми :)
С повечето момичета,с които съм говорила, точно там е бил проблемът. Най - често прекалено настояване от страна на момчето. Това тотално отказва. Първо може да покажете на приятелката си информация за аналния секс и да я успокойте,че ще бъдете внимателни и т.н .. още куп неща иначе - няма как да се получи.
Отностно въпроса ти - в моята връзка аз изявих желание да пробваме,защото е дългогодишна - беше като вид разнообразие.
Не ми харесва,.. пробвах 1 път .. и не искам повече :(
darinnkaa
08-22-2011, 01:40
Мнооогооо боли ,обаче размера определено има значение!!!
fUcKsMiLe
08-22-2011, 02:56
Не бих дала отзад. Поне не сега. След време бих помислила, но едва ли ще правя анален секс редовно. Самата идея не ми допада.
Giosterica
08-22-2011, 05:28
Харесва ми. Доста пъти съм проявявала сама желание за анален секс. Досега никога не ме е боляло.
SisiStrange
08-22-2011, 06:08
И аз така.
За сега нямам намерение да си давам дупето! Може и да го направя,но няма да е скоро, пък и не разбирам какво удоволствие може да достави това?! :?
За сега нямам намерение да си давам дупето! Може и да го направя,но няма да е скоро, пък и не разбирам какво удоволствие може да достави това?! :?
Ами като си дадеш дупето на някой ,който наистина знае какво прави ,ще разбереш какво удоволствие може да има:)))
kiki1991
08-22-2011, 08:53
С повечето момичета,с които съм говорила, точно там е бил проблемът. Най - често прекалено настояване от страна на момчето. Това тотално отказва. Първо може да покажете на приятелката си информация за аналния секс и да я успокойте,че ще бъдете внимателни и т.н .. още куп неща иначе - няма как да се получи.
Отностно въпроса ти - в моята връзка аз изявих желание да пробваме,защото е дългогодишна - беше като вид разнообразие.
Маци и аз бях така с моя приятел когато още се запознахме преди 2 години,той много искаше отзад,а аз не бях пробвала и се дърпах много.Но един ден след поредния ми отказ си говорихме доста за това и той ми каза че на предната си приятелка с която е бил 3г,и е изневерил заради това и то само веднъж(карал я е мн пъти и тя се му е отказвала).Аз като го чух това ми стана мн тъпо,как мъж може да изневери на приятелката си зарад тая глупост,и тогава доста ми падна в очите.Но след време осъзнах(след 1 седмица някаде) че по - добре аз да му дам от колкото да търси други.И да ви кажа първия път още ми хареса,може би защото ползвахме овлажнител и добре обработи ,,мястото ,,и до ден днешен си го правим и все ми е хубаво.Така че който не е пробвал да пробва и да види че не е толкоз страшно,понякога отказването на такова нещо кара хората да си го намерят от друг,просто да си начешат крастата както се вика.Аз никога не бих направила така,но много мъже съм сигорна че биха изневерили за такива неща
Eclipsercho
08-22-2011, 09:36
kiki1991, каква си светица.
И какви сме прасета, ние, мъжете.
:razz:
naQkataRaota
08-22-2011, 10:01
...Но след време осъзнах(след 1 седмица някаде) че по - добре аз да му дам от колкото да търси други ...понякога отказването на такова нещо кара хората да си го намерят от друг,просто да си начешат крастата както се вика.Аз никога не бих направила така,но много мъже съм сигорна че биха изневерили за такива неща
Горкичкият :D Трябвало да изневери (съвсем против волята си), заради отказа на момиче да й п*рят дупето. И сега дай да му пуснеш, че да не преживява тези страдания отново :razz:
Да ти кажа не много, ами никой мъж няма да направи такива неща, така правят п*тьовците
CeLuVcHo0o
08-22-2011, 10:10
А вие момчетата защо не харесвате да ви го... анално а?
Eclipsercho
08-22-2011, 10:14
А вие момчетата защо не харесвате да ви го... анално а?
Щот при нас е пидирастку. Окей, лапи?
dream1707
08-22-2011, 10:33
М що пък... кой е казал, че момче трябва да ви го ... анално ;ддд ... Плюс тва там имате ерогенна зона :D Яко ще ви е, а ?
Аз задника си не давам ;xx :D Който и да го иска... няма да си го дам :D
Eclipsercho
08-22-2011, 10:40
М що пък... кой е казал, че момче трябва да ви го ... анално ;ддд ... Плюс тва там имате ерогенна зона :D Яко ще ви е, а ?
Аз задника си не давам ;xx :D Който и да го иска... няма да си го дам :D
Относно първото - не мисля, че ще ми е яко. Има полу-педерастчета, които карат момичета да ги чукат с колани, само и само да не признаят, че обичат смока повече от пещеричката. Не смятам, че ще ми е яко да съм един от тях, мерси.
И за второто не съм съгласен.. Казвате не, дрън дрън, но ако сте с човек, когото НАИСТИНА обичате и знае как да поиска, ще му дадете. Дори да е само веднъж - ще е факт. Няма смисъл от преструвки и фалшиви самочувствия.
dream1707
08-22-2011, 10:44
Казах го малко несериозно това първото ... И за мен е странно ;дд
Иначе относно второто, имах предвид сега... За след време... не знам, когато съм в по-сериозна връзка, да, може би... Иначе за сега хич не съм заинтересувана от това... Не знам, струва ми се даже гадно о.О ...
Не виждам нищо против аналния секс..Чувството е уникално и ако момчето наистина знае какво прави,няма да ви боли изобщо.Редовно си му давам дупето,даже само си го поисквам :P
bubblef93
08-22-2011, 14:38
Не ми харесва ......
И аз така.
++++
Пък и това за "изпускането" е доста плашещо и ако ми се случи бих умряла от срам, така че не ми се рискува 8-)
Eclipsercho
08-22-2011, 16:09
И аз така.
++++
Пък и това за "изпускането" е доста плашещо и ако ми се случи бих умряла от срам, така че не ми се рискува 8-)
Изпускането става само ако приятеля ти е нескопосан, необразован и некадърен глупак. Ако не пада в тази категория го изключи като възможност.
SisiStrange
08-22-2011, 16:11
И аз така.
++++
Изпускането става само ако приятеля ти е нескопосан, необразован и некадърен глупак. Ако не пада в тази категория го изключи като възможност.
Или, ако си минала без клизма.
kalpazanka
08-22-2011, 16:26
Тц. Клизмата не е задължителна. Ректумът не е пълен нон стоп. Номерът е да имаш редовна дефекация, а не в седмицата веднъж.
Eclipsercho
08-22-2011, 16:28
Тц. Клизмата не е задължителна. Ректумът не е пълен нон стоп. Номерът е да имаш редовна дефекация, а не в седмицата веднъж.
Това щях да кажа, но преди това си лъсках бронята, подготвяйки се за орди от противници на реални факти, които не се припокриват с техните представи. :)
SisiStrange
08-22-2011, 16:43
Може и да сте прави, не знам. Аз не правя анален.
Един приятел гей твърдеше, че абсолютно винаги си прави и оттам съдя.
Moderatorius
08-22-2011, 17:43
Ако някой някога ме накара - ще се съглася само ако и той ми разреши да му мушна нещо грамадно там. Не виждам разлика.
kiki1991, изключително ме впечатли историята ти :D Тва е ужасно... да му разрешиш, защото разбираш ли, той изневериил. Пфу, как въобще можеш да живееш с такъв човек. Той скоро и в окото ще иска да го сложи, и ти кво, ще дадеш ли?
MojoJojo88
08-22-2011, 18:26
Ако някой някога ме накара - ще се съглася само ако и той ми разреши да му мушна нещо грамадно там. Не виждам разлика.
Ти секс правиш ли?
kiki1991
08-23-2011, 09:17
kiki1991, изключително ме впечатли историята ти :D Тва е ужасно... да му разрешиш, защото разбираш ли, той изневериил. Пфу, как въобще можеш да живееш с такъв човек. Той скоро и в окото ще иска да го сложи, и ти кво, ще дадеш ли?
Явно не ме разбра,аз тогава не мислех за дали ще ми изневери и т.н.,пък и той ми каза че тогава когат го е напраил е искал само да пробва,и затова го е напраил 1 път.Аз му дадох щот искам мъжа до мен да не му липсва нищо,защото на един човек като му липсва нещо ще си го намери от друга рано или късно.Аз знаех тогава че няма да имаме проблеми ако не му дам,но просто така реших,и не съжалявам защото ми хареса.Има много мъже който изневеряват просто ей така за разнообразие,за кеф,и още 100 неща,така че от мъж човак може да очаква всичко.А само да питам понеже чета доста неща..що ва е страх толкоз от аналния секс?
SheDevil
08-23-2011, 14:11
Oтносно аналния секс...обичам да го правя. За мен това е по-възбуждащата част от креватната гимнастика... хе хе хе :)
В началото беше убийствена болка ама вече е голям кеф. Предполагам се свиква... Напрау къртии
SlowDownBaby
08-23-2011, 21:54
И аз така.
Пробвала съм около 10 пъти,и всеки път беше .. ужасно...
И аз не искам повече :?
lidenkata
08-24-2011, 12:23
мен пък си ми харесва :-P
Same here...
Shturrrche88
08-24-2011, 16:55
Аналния секс е страхотен ;)
Marieta1996
08-25-2011, 17:40
Не знам не съм се чукала отзад.
FuCKkK13
08-25-2011, 17:58
абе хора не ви ли е страх да не направите някой гаф... приятелка на една от моите приятелки спи с доста по-възрастен от нея, но това е друг въпрос и я.. отзад, но един път направо си е отишла по голяма нужда на чаршафа.. аз ако съм ще умра от срам и ако не си тръгна та на.. от такива неща не ви ли е страх :shock: ... аз не мисля, че бих дала, но и аз съм на мнение, че ако обичаш някого много ще му дадеш.. а колкйото до една история в по предните страници.. някой ще ми каже така и ще си го пратя направо да си ходи при тия дето си дават дупетата :?