.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    НЯМА ЛИ МОДЕРИРАЩИ ТУК ПРАВОИМАЩИ СИЛИ, ГОТОВИ ДА ДЕЛНАТ ТОВА БЕЗУМИЕ ИЛИ ПОНЕ ДА ГО ВЪДВОРЯТ НА ХРОНОЛОГИЧНАТА МУ ПОЗИЦИЯ?!

И аз съм в отбора :)

Ами и аз от известно време(не е малко) имам проблем с така наречените Sebaceous Prominence(Мастни Издатини) по тестисите. Потърсих няколко снимчици в нета и ги качих тук: http://img266.imageshack.us/gal.php?...rominence1.jpg
    Та въпроса ми е как се лекуват и въобще лекуват ли се, че при мен са силно изразени, не много на брой, ама си е комлекс, когато дойде време с някоя девойка да останем насаме . Не съм ходил на лекар(мислех, че ще изчезнат, защото някои се махнаха) ама много скоро ще го направя, че от известно време не съм правил секс и май ми е време да навляза отново в ритъм.

Повече от фен
    Иди на лекар.Ако не "уцелиш" правилното лекарство със сигурност ще стане по-зле.

problem

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пфу и аз имам този проблем...Обаче тези бели пъпчици някой от тях са почти незабележими а други са по изпъкнали и по бели.Но имам и друг проблем отзад пениса е като терминатор,така да го кажа обаче има едно кафяво като грамотевица от долу нагоре става по малкко и по малко до като не стане линийка и на това кафяво място имам пъпка.Незнам какво е това но когато бях малак ритнах брат ми м/у краката и имаше такава пъпка и му правиха операция,а мене доста често ме удрят там и за това се притеснявам някой знае ли какво е това ?

Братле и аз имам същия проблем ... кажи ми какво направи по вапроса ... опасно ли е ... мисля да ходя на лекар за това ;[[[

Някой да каже тези Molluscum contagiosum как се махат имам ги по гърба на пениса,опасни ли са кажете моля ви

Не ви ли омразнаха едни и сащи вапроси как се махат 1 000 1 човека го казаха че неможе и с времето си минават а до колко с секса използвайте презарватиф щом толкова ги притесневя и аз имам но не от тия белите а от тия http://img196.imageshack.us/i/malegenderm2.jpg/ но не ми пука до сега никоя не ме е питала кви са тия пъпки явно съм случвал на момичета но да не ви пука не се умир аот тях

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.
    Предписанието на медикаменти противоречи на правилата на форума!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си