- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трансформиране на любовта
Как мислите : Може ли да обичаш някого 2 години , да му го показваш постоянно , да има адската тръпка и т.н. , да се карате и да сте в тегав период , но отново през цялото време да се обичате много силно и накрая..отникъде да осъзнаете , че имате само приятелски чувства.Как става това?
В един момент, като излезеш от розовите мечти и осъзнаеш какво става. Ей така става. Няма смисъл да си с някого, като постоянно се карате. В един момент писва супер много и не си заслужава.
Ами ако е станало точно като нещата са се задържали супер яки ? Там е иронията. И после става нещо , тъпо обаче се усеща , че вече сте подобрили нещата помежду си и това отникъде ? Не разбирам как може един ден да убеждаваш някого колко много го обичаш , на другия да няма нищо.
Ми логично е - чувствата не са били истински. Особено ако са били само на думи.
не е задължително да е точно така. казвам го от опит. просто в един момент при наличие на множество трудни моменти, в които си длъжен да преглъщаш себе си едва ли не, само и само да потръгне, от чувствата не остава нищо. сякаш виждаш емоционална дупка, която се стремиш да избегнеш, а чувствата отдавна са потънали в нея.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Е добре , то ми е ясно,че при множество проблеми чувствата потъват някъде.
Проблемите са глупости в случая.Като потънат не могат да се върнат повече или ?
глупости са, най-често са глупости, но след време, ако ти писне виждаш само това. чувствата не изчезват за един ден, те с времето отслабват докато човекът не осъзнава, че са се изгубили. не се събуждаш ей така рано сутрин, след прекрасна вечер с него примерно, с решението "не го обичам вече", айде да не слагам знаменатели - аз не мога така. не ми се струва и обяснимо да има такива хора.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
То да ти писне , добре.Ами ако виждаш,че нещата могат да отидем към по-хубаво, какво ? Отказваш се пак.
Няма как да идат към по-добро.
Винаги ще има караници-щом така е тръгнало.
И тези приказки "Нещата ще се оправят" всички ги знаем. Или си пасваш с човека или не.
Не става въпрос до пасване.
Пасването го има идеално.
Става въпрос за някакви абсолютно простотии , наистина , които започнаха да изчезват.
Няма връзка , която да не е минала през тоя шибан период , обаче не малко са го превъзмогвали.
Няма как да осъзнаете, че сте имали само приятелски чувства. Който ти го е казал - излъгал те е.
Два варианта - или превъзмогвате тегавия период със сериозни разговори и променяте нещата, които не ви харесват,
или се отчуждавате много.
^ И аз това го мислех..и разговорите ги е имало много пъти.Нещата започнаха да се оправят и могат да станат и по-хубаво , то се усещаше.Не сме се отчуждили..
Но как да накараш някого да види , че те обича ако той си е втълпил , че вече било само приятелско..
http://www.youtube.com/watch?v=5WOFLpmDbIs
и в този ред на мисли, какво значи обичамp и с какво се различава чувството от приятелското?
//не се заяждам, просто питам. никога не ми е било ясно. любимият е човек, с когото сте си интересни един на друг. приятелят е същият този човек, с онази разлика, че вероятно те познава по-добре.
Какво значи втълпил си е?Той най-добре знае какво чувства.Това,че ти искаш да не е така,е друг въпрос.Съжалявам,че се е получило така,но стигне ли се до тук...връщане няма.
всичката любов между мъжа и жената е просто един вид консумация, като само Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог знае кое е най-Добро за всеки един човек, само Той може да направи живота на човека съвършен, но дано да се погрижи за всички и да не закъснява повече
По желание на авторката.