- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Анкета за Мистър Форум - Група Б
Моля, отбележете едно от посочените десет (10) имена на участника, който искате да спечели. Долу може да добиете по-детайлна представа за тях
Трябва да избирате между
Samo Botev Plovdiv
dimitar.,
klimatornik
Supermassive____
AnarchyBoy
mlakniwe
Баща Ти
Sh@d0w
machoka
kosder
Тримата участници, получили най-много гласове тук, ще се състезават във втори кръг, който е и финален, заедно с другите трима от група А. Там ще бъде излъчен победителят.
Нека най-добрият победи!
Повече информация - в тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...%83%D0%BC-2013
Гласуване в Група А (гласуването тук не ви възпира да гласувате там и обратното) http://www.teenproblem.net/forum/sho...F%D0%B0-%D0%90 - линк за гласуване в Група А
![]()
Последно редактирано от dimitar., : 07-16-2013 на 18:40
Всички форумни мъжаги заслужаващи титлата или предозираха, или са по затворите. Останалите са педераси и е време да излязат от килерите, че малолетните путки да не се прехласват.
Баща Ми има потенциал, лъха на метадонова програма от километри. <3
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
а сега е време и да погласувате за мен малко
едит: оо, мерси ♥
Димитре, защо тяхната е публична (на група А), а нашата не е..?!
Можем да ползваме по-повечко акаунти, май май..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Агитирам: Скъпи футболни антифенове , дайте ми още един глас , за да съхраня надежда за класиране напред. Благодаря ви предварително!
БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА, НО
помнете БРАТЯ
КЕБАБЧЕТА, КЕБАБЧЕТА ЗА ВСИЧКИ, ПОДКРЕПИЛИ БАЩА СИ!
А всички , подкрепили мен , ще получат билет за финала на Купата на България , който ще е Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив.
Гласувах за AnarchyBoy
Причина: як аватар![]()
![]()
Мен в анкетата за мис кофа ли ще ме сложите![]()
А за тези , които не преминат , няма ли утешителна награда , като титлата "Граф на Форума" , "Барон на Форума" , "Херцог на Форума" , всеки според репутацията си?!
Абе че няма да мина в следващия кръг , няма да мина , поне да агитирам , спамя и спечеля малко слава и внимание.
Мене СТРАШНО много ме кефят Баща ти и mlakniwe
Може ли да се гласува за двама ?Не знам кой да избера