.

Валентина Маринова по стъпките на Дк.К. Роулинг

Валентина Маринова е само на 22 години, но ето, че вече е по стъпките на авторката на романа "Хари Потър". Валя вече е написала първата си книга. Тя се казва "Мария и децата на Ламски" и ще бъде публикувана онлайн в продължение на

Валентина Маринова по стъпките на Дк.К. Роулинг
Вале
тина Маринова е само на 22 години, но ето, че вече е по стъпките на авторката на романа "Хари Потър". Валя вече е написала първата си книга. Тя се казва "Мария и децата на Ламски" и ще бъде публикувана онлайн в продължение на 3 месеца. В нея се разказва за 5 деца, чиито вълшебни приключения преминават през различни измерения и светове. 16-годишната Мари е детегледачка на четирите деца на семейство Ламски и заедно със 17-годишния принц Маркус минават през няколко измерения и епохи. Сферата, която отваря врати към други светове и часовникът, който променя времето, са една малка част от предметите, които са помощници в приключенията на героите.

Авторката на книгата отдавна е имала желанието да напише интересна история за децата и ето, че моментът да сбъдне своята мечта е настъпил. Човек, за да напише книга, трябва да развихри фантазията си. Първите три глави на книгата "Мария и децата на Ламски" са написани на бял лист хартия, а не на компютър, както се очаква, като се има предвид форматът й.

Въпреки че историята е доста вълшебна, тя не е предназначена за най-малките, а за децата между 10 и 15-годишна възраст.

Първата глава ще бъде публикувана в интернет утре, а цялата книга ще излезе на части в сайта www.lamski.azcheta.com. Всеки понеделник ще има по една нова глава, която да радва читателите на вълшебната история. Януари месец историята на петте деца ще бъде издадена като електронна книга.

"Мария и децата на Ламски" е проект на сайта за книги и четене "Аз чета", където авторката е редактор.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...