.

27 вида секси целувки

Видове целувки, който трябва да опитате

27 вида секси целувки
ng>Шоколадова целувка
Най-добре се получава с десерт Марс, тъй като в него има и карамел! Просто отхапете малко от десерта, а останалото е като при френската целувка. Една целувка нежна като кадифе, която обаче може да се превърне в голяма цапаница. Изключително приятна и невероятно забавна! Идеална за първа среща, точно след първата целувка или пък просто за разнообразие. Всеки трябва да я пробва, най-добрата от всички целувки!

Целувка тип Спайдърмен
Точно както във филма. Целувате обърнати с главата надолу, вашата долна устна допира горната на партньора ви, като можете да целувате по всички описани по-горе начини.

Целувка тип Шпитцер
Когато сте готови за целувката (или дори по време на френска целувка или някакъв друг тип целувка) леко гризнете и/или близнете мястото под или над устната на вашия партньор. Гледайте да не го олигавите прекалено много. Просто използвайте достатъчно слюнка, за да овлажните устните на партньора си. Тези целувки са много забавни и романтични. Освен това по този начин ще се възбуди интереса на вашия партньор и целувката ще му хареса още повече.

Целувка в скута
Докато вашия партньор лежи с глава положена в скута ви, наведете се и го целунете. Вашата долна устна ще бъде върху неговата горна и обратно. В това положение можете да направите дори френска целувка. Това е една закачлива целувка, коя              то може да доведе до нещо повече.

Целувка с балсам за устни
Ако с вашия партньор не ползвате често облекчаващ балсам за устни, тогава намажете ги с такъв балсам и почувствайте лекото пощипване върху устните си.

Целувка тип Муцунка
Докато целувате своя партньор по шията, в един момент притиснете устни към кожата и духнете малко въздух, предизвиквайки звук наподобяващ ... пърдене! Това винаги е неочаквано и наистина доста интересно.

Целувка тип Бартер
Взимате два бонбона – единият с вкус на канела, а другият - на мента. Единият от вас хапва канеления, а другия ментовия. По време на френска целувка разменяте бонбоните от време на време. Много забавно.
 
Целувка с обеца на езика
Ако вашият партньор има обеца на езика си, поиграйте си с нея по време на френската целувка. Това ще го накара да усети леко чувство на хладина, а също така и чувство на възбуда/задоволство, тъй като много хора с обеца на езика обожават това. Ако пък и двамата имате обеца на езика – направете си БОЙ с тях! Самият бой се състои в това да държите езика на партньора да не докосва вашата обеца, докато вие си играете с неговата. (ЗАБЕЛЕЖКА: Внимавайте да не оплетете обеците си, защото това може да е с катастрофални последствия!)

Целувка тип Дихание
В момент на възбуда – създайте атмосфера на очакване – с леко отворени устни докоснете тези на вашия партньор ... вдишайте неговия дъх ... бавно движете главите си с цел получаване на различни усещания ... устните нежно се докосват и отделят ... този тип целувка е доста закачлива и разгаря страстите изключително много.

Целувка тип Дъвчене
Кажете на партньора си да пъхне своя език дълбоко в устата ви ... вие МНОГО ЛЕКО „дъвчете“ задната част на езика му ... не го смучете. Това ще породи допълнителни усещания, които може да бъдат доста вълнуващи!

Целувка тип Докосване
Обикновено се практикува след като сте правили френска целувка или пък сте се целували по-продължително време. Състои се в това просто да докосвате езици – предимно върха на езика. Може и да го движите, но това не е задължително. Тази целувка се прави като езика е извън устата.

Подводна целувка
Вашият партньор задържа дъха си под вода и когато ви даде сигнал, вие му давате въздух.

Целувка в движение
Уверете се, че зад партньора ви се намира легло, кушетка или стол и по време на френска целувка леко го блъснете върху стола или върху каквото има зад него. Подходяща е за сериозни двойки или за начинаещи.

Ароматна целувка
Хапнете една дъвка с дълготраен аромат (Хуба Буба, Тридент) непосредствено преди да започнете да се целувате със своя партньор. По време на френската целувка си подавайте дъвката един на друг и вижте колко дълго ще продължи преди да се загуби аромата й!

Целувка тип Брадичка
С помощта на палеца, показалеца и средния пръст хванете брадичката на партньора си и наклонете главата му в желаната посока. Продължавайте да я държите, докато целувате.

Целувка тип Засмукване
Тази целувка може да бъде изключително съблазнителна. Вместо френска целувка с разтворена уста, докато устните на вашия партньор са разделени засмучете горната или долната му устна за секунда или две. След това преминете към друг тип целувка или пък направете същото с другата устна.
 
Целувка тип Ухапване
Този тип целувка трябва да се практикува особено внимателно, но ако бъде изпълнявана правилно ефектът върху партньора може да е невероятен. Докато правите целувка тип засмукване, леко захапете езика на партньора, но бъдете МНОГО внимателни, за да не го нараните. Тази целувка трябва да се прави само с човек, когото сте целували няколко пъти преди това, в противен случай рискувате да шокирате партньора си.

Целувка изненада
Този тип целувка се прави, когато партньора ви лежи на диван или на земята, независимо дали спи или просто лежи със затворени очи. Тихичко се приближете до него и го целунете много леко и нежно по устните. Усилвайте постепенно целувката, докато партньора ви отвори очи или се събуди.

Целувка вакум
Този тип целувка спада към закачливите. Докато се целувате с леко отворена уста, засмучете силно, така че да изсмучете въздуха от своя партньор.

Ободрителна целувка
Пийнете една глътка от любимото си питие, без значение дали е алкохолно или е нещо сладко, и когато устните ви се допрат, излейте питието в устата на партньора си. Глътката обаче трябва да бъде много малка.

Целувка тип Пеперуда
Доближете око много близо до бузата на партньора и започнете да пърхате с миглите си по кожата му. Можете да направите същото и на устните му.

Целувка тип Разтапяне
Предавайте един на друг в устата си кубче лед по време на френска целувка.

Лудостта на светещите пръчки
Предавайте един на друг в устата си малките светещи пръчки (също като при целувка тип разтапяне).
 
Засмукване на Езика
Когато имате шанса да проникнете наистина дълбоко в устата на своя партньор, засмучете езика му колкото можете по-навътре. Но не смучете твърде силно, нали не желаете да го нараните. Иначе преживяването си струва!

Целувка тип Въздишка
Ако вие първи започнете да целувате партньора, леко оближете устните му с върха на езика си. След това леко духнете или дъхнете върху устните му, по този начин предизвиквайки щипещо усещане, което със сигурност ще усили ефекта от целувката.

Гърмяща целувка
Използвайте пукащи бонбони, много е забавно. Чували сте за фойерверки, това се казва експлозия!

Закачка с език
По време на френска целувка, ако или когато се отделите, но преди устните ви пак да се срещнат, можете да раздвижите бързо език нагоре надолу срещу партньора ви, който прави същото. Много закачливо и забавно е да видите колко ще трае това. След подобно махане с език просто не може да не се впуснете в страстни целувки.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...