.

САМО ЗА МОМЧЕТА! Вижте с какви момичета трябва да сте били поне 1 път

 ЗАБРАНЕНО ЗА ЖЕНИ! Всяко себеуважаващо се момче трябва да бъде с определен тип момичета, за да може после да разказва на внуците колко "котиран" е бил на младини. Всеки може да лъже приятелите си, че е бил с много и различни момиче

САМО ЗА МОМЧЕТА! Вижте с какви момичета трябва да сте били поне 1 път
 ЗАБРАНЕНО ЗА ЖЕНИ!

Всяко себеуважаващо се момче трябва да бъде с определен тип момичета, за да може после да разказва на внуците колко "котиран" е бил на младини. Всеки може да лъже приятелите си, че е бил с много и различни момичета, но едно е да лъжеш, друго е да знаеш, че е истина, нали така? Затова е хубаво да имаш план за действие, за да ти бъдат в кърпа вързани момичетата.

Непозната мацка

В днешно време запознанствата стават предимно в интернет. Но защо не се усмелиш и не заговориш някое привлекателно момиче на улицата/в парка/в магазина? Току виж от дума на дума наистина си допаднете и се получи нещо между вас. А няма по-хубави връзки от тези, които са започнали непринудено.

Купонджийката

По купоните запознанствата стават доста по-лесно, отколкото при предните предложения. Малко количество алкохол ще направи и теб и нея по-дружелюбни и комуникативни. Алкохол, музика, весела компания.. нататък ти си знаеш.






























Съученичка

Няма нищо по-хубаво от това да си имал афера с момиче от твоя клас. Кратка, разбира се, защото повечето такива връзки омръзват бързо. Гледай да омаеш най-яката мацка, за да ти е кеф на душата после като си спомняш.

























Грозното момиче

Сигурно се чудиш защо трябва да бъдеш някога с момиче, което не се слави с особена красота. Еми така, за списъка е нужно и едно момиче, което ще те кара да се изчервяваш и да обясняваш колко си бил пиян или разочарован от предишното си гадже и т.н изтъркани извинения.



























Съседка

Всеки знае филма "Съседка за секс". Какво по-хубаво от това мацката да живее до теб и да ви е удобно да се виждате, когато ви е кеф? А и няма нищо по-сладко за едно момиче от това да минеш и да и помогнеш с някои изцяло мъжки занимания - поправянето на развален електроуред, поставянето на душ или нещо от този сорт. Момичетата се кефят на такива битови жестове.














Сестра на приятел

Ако момчето не е пич, може да си развалите приятелството имай го предвид. Но ако все пак сестра му е по-готина от него си струва да рискуваш.. може пък това да е твоята идеална половинка.
























Учителка

Тук изпълнението е сложно, но успееш ли да имаш вземане - даване с учителка, която е млада и секси, разбира се, те признаваме за най-големия. Есествено връзките между учители и ученици са забранени, но какво по-сладко от забраненото? А и това е мечта за всеки мъж. В крайна сметка може пък да имаш любовна афера с някоя бивша учителка, а ти да си студент, тогава тамън ще сте на по-еднакъв акъл.



























Кифла

Кифли - бол. Няма да ти отнеме много време да намериш нагласено и натруфено момиче, което да ти хареса. Но да знаеш, че този тип момичета са много лигави и капризни - все внимават да не им се развали грима, прическата, да не им се намачкат лъскавите дрешки.. ако имаш здрави нерви, опитай си късмета, ако не - бягай, ама бързо!

Абитуриентка

Някои от нас вече знаят какво е абитуриетски бал, звездната нощ, момичетата се чувстват като принцеси, лее се алкохол в ресторанта, после в дискотеката, обграден си от най-любимите си хора и от ... сладури. Повечето момичета са готови да се забият с някое момче, защото са в приповдигнато настроение и критериите им са по-занижени. Така че стига да си внимателен и да изглеждаш добре, като нищо ще спечелиш мацката.

































Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
simiii
преди 11 години
1
0
!
Отговори
Абе това са всички типове момичета?!
Страница 1 от 1