.

Вижте какъв сексуален темперамент имате

Голяма част от връзките приключват, защото двамата партньори имат различни виждания относно секса. Сексуалният темперамент е природна даденост, а неговата импулсивност зависи от количеството хормони, които тялото на човек произвежда. Според сексолози

Вижте какъв сексуален темперамент имате
Голя
а част от връзките приключват, защото двамата партньори имат различни виждания относно секса. Сексуалният темперамент е природна даденост, а неговата импулсивност зависи от количеството хормони, които тялото на човек произвежда. Според сексолозите има три основни вида сексуален характер - нисък, среден и висок.

Хората, които имат нисък сексуален темперамент, най-лесно понасят липсата на секс. Дамите, които не си падат особено по сексуалните удоволствия, ще изтормозят доста своя любим, докато успее да ги разпали и възбуди за креватни подвизи.

Тези, на които им стига да правят секс 1-2 пъти в седмицата, се причисляват към средния темперамент. При тях е възможна честа смяна на интимните партньори през първата половина от техния живот, но след това се опитомяват и нямат нужда от такова сексуално разнообразие. Те не се притесняват, когато дълго време не са правили секс и колкото повече остаряват, толкова по-често мислят, че сексът не е най-важното нещо в живота на човек. Тези хора правят всичко възможно да изградят живота си само с един партньор. Дамите, които са с такъв сексуален характер, обичат любовната игра и бързо се приспособяват към своя любим. Често хора, които имат висок сексуален темперамент преминават към среден. Това става с напредването на възрастта.

Сексуалните маниаци са хората, които имат висок сексуален темперамент. Те имат желание да правят секс поне веднъж дневно. За тях е без значение къде ще го правят, кога се го правят и с кого ще го правят, важното е да има секс. Такъв тип хора съзряват по-рано от своите връстници и съответно започват да трупат сексуален опит по-рано. Те често изневеряват на половинката си, защото не са много хората, които могат да им смогнат на сексуалния глад. Ако вашият партньор е от този тип, по-добре да правите често секс с него, дори и набързо, за да се избегнат евентуални изневери.

Статистиката сочи, че близо 80% от хората имат среден сексуален темперамент. Едва 1% от населението на Земята страда от полова студенина.

За да може в една двойка да цари хармония и да има стабилен сексуален живот, двамата трябва да имат темпераменти, които да си подхождат. Добре се погаждат тези от средно или ниско или средно и високо ниво.

Мъжете, които са сексуални маниаци, са средни или ниски на ръст и имат пропорционално тяло, повечето от тях имат доста суров външен вид. Дамите от този тип имат пищни гърди и бедра.
Хората, които имат нисък сексуален характер, са предимно високи и слаби личности с тесни бедра и малки гърди.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...