.

Няколко начина да я накарате да се усмихне

Сигурно си мислите, че е трудно да направите едно момиче щастливо, но това не е вярно. Вижте 30 начина, които ще ви помогнат да видите усмивката върху лицето на вашата любима:1. Изведете я на неочаква

Ралица Солакова
Няколко начина да я накарате да се усмихне

Сигурно си мислите, че е трудно да направите едно момиче щастливо, но това не е вярно. Вижте 30 начина, които ще ви помогнат да видите усмивката върху лицето на вашата любима:

1. Изведете я на неочаквана среща. Направете резервацията, вземете я от дома й, оставете й достатъчно време, за да се нагласи и да се чувства добре в кожата си.
2. Уважавайте нея, нейните ценности, идеи, нейното семейство и приятели.
3. Сигурно обичате да излизате с приятелите си, но може някой път да останете с нея у дома, за да гледате филми и да се гушкате.
4. Правете й изненадващи подаръци, не е нужно да са скъпи, напротив. Тя ще се зарадва на всяко едно мъничко красиво нещо, което е подарено с любов.
5. Изпратете й любовен SMS нощно време, за да може сутринта, когато се събуди, да сте сигурен, че се е усмихнала и причината сте вие.
6. Отидете на място, където има много красиви жени, и останете напълно верен. Тя ще оцени факта, че животинското у вас е било потиснато.
7. Подарявайте й цветя, без да има причина. Един букет е много по-ценен, когато е подарен без повод.
8. Кажете й, че е красива. Това е много по-силно, отколкото, ако и кажете, че е сладка.
9. Сложете нейна или ваша снимка на дисплея на GSM-а си. Тя ще се зарадва на факта, че всеки път, когато погледнете колко е часа или се обадите на някого, я виждате.
10. Постарайте се да разбере, че ви е страх, че един ден може да се разделите.
11. Винаги бъдете с нея, когато тя има нужда от вас. В такива моменти тя иска да е с вас, а не с приятелките си или семейството си.
12. Когато водите маловажен спор, не настоявайте да й докажете, че сте прав. Отстъпете, дори тя да е в грешка.
13. Правете първата крачка, не чакайте тя да е инициаторът.
14. Не се дръжте с нея, когато сте с други хора, по същия начин, когато останете насаме.
15. Когато сте навън, покажете на всички, че тя е вашето момиче - целувайте я, прегръщайте я, дръжте я за ръката. Нека разбере, че вие сте щастлив, че тя е вашата половинка.
16. Предложете й да й направите масаж, не чакайте тя да ви помоли да го сторите.
17. От време на време й пращайте мили SMS-и, в които и пишете, че ви липсва и нямате търпение да я видите.
18. Дори да не е отслабнала, попитайте я дали не е смъкнала 1-2 килограма. Тя няма да се обиди, напротив, ще реши, че изглежда добре, щом сте си помислили това.
19. Когато сте навън и на нея й е студено, веднага й дайте дрехата си, за да се стопли. Този жест определено е много романтичен.
20. Запознайте я с хората, които уважавате и цените. Направете така, че и двете страни да разберат, че са ценни хора за вас и тази среща е много важна.
21. Дори да няма музика, ако сте на някое романтично място или просто сте на романтична вълна, поканете я на танц и се забавлявайте.
22. Нека вашата любима бъде ваш приоритет, а не просто опция.
23. Направете така, че да се почувства като единствената жена на планетата.
24. Когато сте някъде на среща, не забравяйте кавалерските си обноски. Отворете вратата на ресторанта, вземете палтото й, дръпнете й стола, за да седне. И забравете да разговаряте по GSM-а, това прави много грозно впечатление.
25. Тихо се промъкнете зад нея, гушнете я, целунете я по врата й тихо и прошепнете, че я обичате.
26. Кажете й, че никога няма да й оставите и изпълнете обещанието си.
27. Когато тя е готова да се откаже от нещо, подкрепете я и се борете заедно с нея, когато е слаба психически, бъдете до нея и й дръжте здраво.
28. Научете са обичате недостатъците й и подкрепяйте нейните мечти.
29. Не позволявайте на другите да влияят на мнението ви, докажете й, че сам решавате какво да правите.
30. Не й отговаряйте с кратки думи. Когато жените чуят такива отговори, те решават, че просто не ги слушате и мислите за нещо по-важно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
DENKAZ
преди 11 години
3
1
!
Отговори
Половината не бяха много уместни и защо всички си мислите, че само жените имат чувства и само на тях трябва да им се угажда?
PinkPan7her
преди 12 години
3
2
!
Отговори
26... :Х :Х
ICanSeeTheFireBurnin
преди 12 години
4
3
!
Отговори
Някои от нещата са хубава идея, но други, прочитайки ги, си казах: "What the ***?" Твърде нереално, лигаво и сладникаво... Дори дразнещо.
Страница 1 от 1