.

Знаеш ли точната му/й бройка?

Знаеш ли точната му/й бройка?
Снимка: sxc.hu

Започвайки нова връзка, всички ние се понасяме на крилете на любовта и често толкова сляпо обичаме половинката си, че не можем да мислим за нищо друго. След като обаче първоначалната еуфория отмине, в главата ни започват да се появяват най-различни обезпокоителни мисли.

 

Един от най-честите въпроси, които както мъжете, така и жените си задават, е свързан с бройката на предишните сексуални партньори на техните половинки. Макар и до голяма степен появата на подобни мисли в главата да е напълно разбираема, много пъти тя не води до нищо добро. Ето защо, преди да зададете директен въпрос на своя/своята възлюбен/а, търсейки отговора, от който смятате, че се нуждаете, замислете си, дали той си струва.

 

 

 

Бихте ли могли да понесете мисълта, че вашият любим, който ви се кълне във вечна вярност, е шепнал същите любовни слова и на друга? Бихте ли се почувствали по-добре, ако разберете, че една от бившите на партньора ви е била манекенка с дълги и стройни крака, по които няма и грам целулит, за разлика от вашите? Бихте ли продължавали да се чувствате достатъчно сексапилен и атрактивен, ако разберете, че, преди да бъде с вас, вашата любима е деляла леглото си с няколко професионални спортисти с изваяни до съвършенство тела? Едва ли.

 

Преди да проявите типичното за много хора любопитство, замислете се реално интересува ли ви с колко мъже/жени е бил/а партньора/партньорката ви досега. Не забравяйте, че всеки от нас си има своето минало, без значение дали това ни харесва или не. Далеч не е необходимо обаче да се ровите в стари и забравени неща. В повечето случаи едва ли ще спечелите от подобни действия.

 

Най-доброто, което може да направите, е да се съсредоточите върху сегашната си връзка и взаимоотношенията си с любимия/любимата. Обичайте се, уважавайте се, бъдете верни един на друг и не допускайте между вас да застават призраците на миналото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Nakadah
преди 11 години
0
12
!
Отговори
А дали ми дреме?
ChildrenOfBodom
преди 11 години
2
23
!
Отговори
Боже... Какво значение има с колко е бил или какви са те.И какво значение има дали е била манекенка , щом му е бивша значи има причина... А и не мисля , че бих скъсала с гаджето си , само защото не съм първото момиче в живота му..
Страница 1 от 1