.

Опознай лятната си любов, като разбереш зодията му/й

Опознай лятната си любов, като разбереш зодията му/й
Снимка: sxc.hu

Лятото е вече почти тук, въпреки че ако погледнем през прозореца, то вече е дошло. Навън е топло, всеки е зазимил зимните дрехи и във въздуха ухае на ... флирт. Понякога лятната авантюра прераства в сериозна връзка. В началото обаче няма как да знаете какъв е човекът до вас. Вие сте се запознали преди няколко дни, не познавате приятелите му/й, а за него/нея знаете само името му/й, на колко години е и къде живее. Опитай се да разбереш коя зодия е, за да прецениш какъв/каква е в любовта:

 

Овен

Представителите на рогатата зодия навсякъде четат, че са домошари и никога не биха предали половинката си. Всъщност истината е друга – те се страхуват от сериозните връзки и прекратяват такава с настъпване на лятото. Така че не залагайте големи надежди, че нещата с твоята лятна авантюра, която е зодия овен, ще бъдат продължителни.

 

Телец

Телците обичат да съчетават почивката с опознаването на нова хора и култури. Затова повечето представители на тази зодия почиват извън България. Трябва да знаете за тези хора, че обичат да готвят, трудно вземат важни решения, но за сметка на това са големи романтици. Когато се влюбят истински, те дават мило и драго за партньора си.

 

Близнаци

Близнаците обичат да флиртуват и го правят доста добре. За съжаление, обаче и лъжите им се отдават. Те не обичат сериозни взаимоотношения и трудно се обвързват. Когато обаче срещне любовта на живота си, претърпява коренна промяна.

 

 

Рак

Представителите на зодия Рак са емоционални личности, които трудно се привързват и доверяват на някого. Те винаги се съмняват, че ще бъдат наранени. Не обичат да рискуват, когато става въпрос за любовта. Те трябва да са сигурни, че човекът отсреща си пада по тях, за да направят някаква крачка. Когато любовта е споделена, те с лекота показват чувствата си.

 

Лъв

Лъвчетата са страстни личности и обичат да доминират в любовта. Тези хора винаги виждат най-добрите черти на своя партньор, докато не бъдат наранени. Те са кариеристи, но ще бъдат винаги ваши, ако им помагате със служебните ангажименти.

 

Дева

Представителите на тази зодия са срамежливи личности, които трудно изразяват своите чувства. На тях им е нужно известно време, за да осъзнаят какво точно чувстват и да го кажат на глас. Когато обаче успее да го направи и намери своя партньор, той е верен до гроб и дава всичко от себе си, за да поддържа връзката. Девите не обичат да признават, че са сгрешили и това често води до сериозни скандали.

 

Везни

Везните обичат всичко и всеки. Романтиката не им е никак чужда. Лошото при тях е, че са наистина влюбчиви и рядко имат продължителни връзки. Обичат да провокират партньора си и имат нужда постоянно да чуват колко ценни и обичани са от своя/та любим/а.

 

Скорпион

Скорпионите обича да прави планове, което да преследва. Когато се влюби, прави всичко възможно, за да спечели изгората си. За представителите на тази зодия любовта е на първо място. Скорпионите са верни към своя партньор, уважава и подкрепя половинката си и има шесто чувство, когато стане дума за изневяра.

 

Стрелец

Стрелците стават неконтролируеми, когато са на крилете на любовта. Тези хора обичат разнообразния начин на живот, така че с тях просто няма как да скучаете. Рядко ревнуват и то само ако наистина им дадете повод за това.

 

Козирог

Козирозите подтискат своите чувства. За да покажат любовта си към някого, те трябва да са сигурни, че тя няма да попречи на професионалните им задължения. Тези хора са домошари, но губят интерес към партньора си, когато нещата станат сериозни.

 

Водолей

Водолеят рядко попада в плен на любовта. Обича свободата и не би позволил на никого да му поставя някакви ограничения. Срамува се и има нужда от чуждото одобрение.

 

Риби

Представителите на зодия Риби са непоправими романтици. Те обичат да правят подаръци на своя партньор, с удоволствие биха ви изненадали с вечеря на свещи и при всеки удобен случай ще ви обяснят колко ви обичат и колко са щастливи, че са ви срещнали.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
boys_96
преди 11 години
0
0
!
Отговори
за мен не е вярно а съм рак!
cherry.Lips.xD
преди 11 години
0
1
!
Отговори
Хахах .. позна всичко. ;D
sapphire5
преди 11 години
0
4
!
Отговори
Има доста вярни неща. (=
Страница 1 от 1