.

Най-големите грешки на мъжете за Св. Валентин

Най-големите грешки на мъжете за Св. Валентин
Снимка: sxc.hu

Празникът на влюбените наближава и вероятно повечето обвързани дами изпитват трепетни вълнения в очакването му. Понякога обаче Св. Валентин се оказва пълно разочарование за тях, тъй като техният партньор изобщо не си е помръднал пръста да превърне този ден в специален.

 

Момчета, ако не искате да разочаровате половинката си, вижте с какво трябва да внимавате:

 

1. Ден като ден – какво да му празнувам?

 

Ако приятелката ви изрично не ви е казала, че не възнамерява да празнува Денят на влюбените, то вероятно тя очаква най-малкото да се видите в този ден, дори и да не направите нищо по-специално. Затова, ако планирате да прекарате вечерта на по бира с приятели, избийте си този план от главата!

 

                 Снимка: sxc.hu

 

2. Отскоро сме заедно, няма смисъл да се престаравам.

 

Отново – ако нямате договорка да не празнувате, то значи приятелката ви очаква да отбележите Св. Валентин. Без значение дали сте заедно от един месец или от една година, ще се наложи да се подготвите за празника.

 

                       Снимка: sxc.hu

 

3. Ще се видим на по кафе и толкова.

 

Хубаво е на 14 февруари да посветите вечерта си на своята възлюбена. Срещите на по кафе не са подходящи в този ден, освен ако не искате да я разочаровате. Изведете я на вечеря - не е нужно да е в скъп ресторант, но така показвате, че събитието за вас (както и самата тя) е нещо по-специално.

 

Другият вариант е да я поканите у вас и сами да се погрижите за вечерята. С това определено ще успеете да я впечатлите. Излишно е да споменаваме, че свещите на масата също могат да бъдат само във ваш плюс.

 

 

                   Снимка: sxc.hu

 

4. Ще ѝ дам пари да си купи нещо.

 

Ако си мислите, че ще дадете пари на приятелката си, за да си купи нещо за празника, и така ще я зарадвате – много грешите. По-добре не ѝ подарявайте нищо, отколкото да направите подобна глупост.

 

Замислете се какво харесва вашата любима – подаръците, направени с мисъл за човека, за когото са предназначени, винаги са най-добрият избор. Съобразете се с вкуса на приятелката си и преди да вземете нещо си задайте въпроса: „Дали това наистина би ѝ харесало?”. Не подарявайте подарък единствено с идеята, че просто трябва да подарите нещо.

 

                        Снимка: sxc.hu

 

Това, което най-много би впечатлило една жена, са собственоръчно направените подаръци, тези, за които си личи, че сте вложили усилия и старание. Цената няма никакво значение в случая.

 

Идея: Купете една кутия от любимите ѝ бонбони, обвити в станиол, и залепете на дъното на всеки един от тях малко листче с една от причините, поради които я обичате. На вътрешната страна на капака на кутията пък напишете: „Обичам те, защото...”. Гаранция – дори да е на диета, ще изяде поне няколко бонбона. :)

 

 

                          Снимка: sxc.hu

 

 

5. Цветя подарявам само на майка си.


Жените обичат цветята (може би със съвсем малки изключения). Може да спестите пари от подарък, но се погрижете да зарадвате възлюбената си с цвете. Не е задължително да купувате огромен букет, но една червена роза или пък любимото ѝ цвете, ако знаете кое е то, са идеални за случая.

 

                        Снимка: sxc.hu


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
psychopath
преди 11 години
0
1
!
Отговори
Закривайте се :Д
Страница 1 от 1