.

Какво искат мъжете по време на секс, но се срамуват да си кажат?

Какво искат мъжете по време на секс, но се срамуват да си кажат?
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

При една двойка не бива да има недоизказани неща, но някои мъже и жени не смеят да си признаят какви точно неща харесват по време на секс. А това води до незадоволителен сексуален живот. Защо да не доставиш максимално удоволствие на половинката си и не бъдеш и ти максимално задоволен/а, вместо да се срамуваш от неща, които не са срамни?

 

Всеки човек има неща, които искат в леглото, но не всеки ги споделя на партньора си. Нека обърнем внимание на мъжете и разберем кои са техните скрити сексуални желания:

 

 

Обичат да правят интересен секс – под интересен, разбирайте нещо различно като гол покер, Монополи със събличане и т.н. Искат различна прелюдия към това, което ще се случи по-късно в леглото. Мъжете изпитват удоволствие и без да правят секс, стига им само да видят, че сте гола или поне ще бъдете такава в най-скоро време.

 

Искат да гледат какво става – мъжете обичат да виждат голото женско тяло и част от удоволствието им отива на кино, когато сте облечена. Не се притеснявайте, че ще забележи излишните ви килограми, малкия ви бюст или целулита по краката, в такъв момент мъжете мислят само за едно – секс! Партньорът ви ще ви бъде истински благодарен, ако нямате нищо против да правите секс срещу огромно огледало, така че да може да наблюдава максимално добре случващото се помежду ви.

 

Мъжете обичат лоши момичета – всеки мъж си мечтае за една страстна нощ с едно лошо момиче. Ако вие сте от примерните в леглото, време е да се промените и да сбъднете една от мечтите му. Бъдете лоша, поне за малко! :)

 

Искат да бъдат глезени – мъжете също искат понякога просто да си лежат, вие да се трудите върху тях, а те да изпитват удоволствие. Но им е неудобно да ви го кажат, защото се страхуват, че ще ги сметнете за мързеливци.

 

Снимка: Dreamstime

 

Искат да разберат какво мислите – представителите на силния пол не са врачки и не могат да четат мисли, затова те мечтаят за момента, когато ще отидете при тях и директно ще им кажете какво искате. Партньорът ви с удоволствие ще направи това, което желаете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
yoni_7
преди 11 години
2
1
!
Отговори
много странно мама казва, че мъжете на харесват лоши момичета, а тези които искат да бъдат глезени са мамини синчета
Страница 1 от 1