.

Какво да правите, за да не ви напусне гаджето?

Какво да правите, за да не ви напусне гаджето?
Снимка: Dreamstime

Представителките на нежния пол, които искат да се радват на вечен и безоблачен брак, никога не бива да оставят вратата на тоалетната отворена, докато я използват. Също така е хубаво да изпращат палави SMS-и на половинките си, за да задържат интереса върху себе си, пише в. „Courier Mail“.

 

 

За жените не е трудно да си намерят половинка, по-трудното е да успеят да я задържат повече от няколко години. За да доставите удоволствие на човека, когото обичате, може да правите няколко простички, но изпитани неща – бъдете винаги усмихнати, изпращайте му закачливи SMS-и, правете му изненади и разнообразявайте сексуалния си живот.

 

Тези неща успяват да поддържат романтиката и да сближават партньорите. Никой не обича постоянно намръщени хора, които мислят само за себе си и правят скучен секс. Затова не бъдете от тях, ако не искате да се стигне до раздяла с любимия ви.

 

Голяма част от жените спират да се поддържат, когато си намерят сериозен партньор. Те са на мнение, че ще бъдат обичани такива, каквито са. Това е факт, но не е извинение да не си правят кола маска, да не ходят редовно на фризьор и т.н В никакъв случай не допускайте половинката си прекалено близо до вас. Не, че не бива да му споделяте и да е част от живота ви, тук се има предвид, че не бива да се обезкосмявате в негово присъствие, да използвате тоалетната на отворена врата и прочие. Колкото и да сте си близки, по-добре извършвайте някои неща насаме.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...