.

Да проверяваш ли тайно телефона му?

Да проверяваш ли тайно телефона му?
Снимка: sxc.hu

Някои биха казали, че да си в неведение за случващото се понякога е истинско блаженство. Не са редки случаите, в които една жена проявява любопитство към телефона на своя възлюбен, вижда нещо подозрително и започва да се побърква от ревност и да вдига ужасни скандали. Има ли наистина нужда от подобно нещо?

 

 

Взаимоотношенията между двама души трябва да се основават на взаимно доверие. Това е „лепилото” във всяка любовна връзка. Ако си позволите да посегнете на личното пространство на своя партньор, без неговото знание и одобрение, това показва, че вече имате проблем – вие не му вярвате.

 

Поставете се в обратната ситуация – как бихте реагирали, ако той си позволи да разгледа телефона ви, без да сте му разрешили? Как бихте се почувствали, ако установите, че човекът, когото обичате, ви няма достатъчно доверие? Тези въпроси са по-скоро риторични.

 

Ако наистина имате повод да се съмнявате във верността на своята половинка, тайното разглеждане на телефона му определено не е начина, по който трябва да се справите с проблема. Просто седнете на спокойствие и го попитайте. Кажете му всички свои притеснения и подозрения и настоявайте за честен и откровен отговор. Щом сте заедно, значи много добре познавате кога той се опитва да ви лъже.

 

Спестете си всички главоболия и скандали и не посягайте към телефона на любимия си човек, без неговото знание. Същото важи и за профила му във Фейсбук, скайпа и имейла. Ако го подозирате в изневяра, не е това начина да го разобличите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Markuss
преди 11 години
0
17
!
Отговори
За да се стигне до там явно има защо. Може да не се изразява точно в бърникане на телефона, дори просто съмнение не може, да се роди само. Човек изхожда от презумпцията, че е перфектен и винаги праведен, за това е и сляп за своите, по негово мнение, невинни прегрешения, погледи, свалки и изобщо действия. Малко са хората, които имат представа, какви биха могли да са последствията от действията им. Или инак казано, малко са хората, които мислят с главите си, а не намират опора за егото си в/у клишета...
Страница 1 от 1