.

Няколко неща, които могат да развалят връзката ви

Няколко неща, които могат да развалят връзката ви
Снимка: Dreamstime

Всеки човек иска да има безоблачна връзка. Да, ама в днешно време сме толкова изнервени, че това няма как да стане. Двама души, които прекарват много време заедно, винаги ще намерят за какво да се скарат – с или без смислена причина. Понякога дори не осъзнаваме, че с ежедневните си действия може да отдалечим любимия си човек. Случва се така, че дребните неща нараняват партньора. В същото време ние не изпитваме никаква вина за промяната във връзката, защото не осъзнаваме, че правим неща, които нараняват човека, когото обичаме.

 

 

Голяма част от представителките на нежния пол критикуват половинката си постоянно. В повечето случаи това се е превърнало в навик, от който те не могат да се отърват. Именно поради тази причина голяма част от критиките са безпочвени. Внимавайте колко често критикувате половинката си, защото това се превръща в изключително болезнена част от вашата връзка, особено ако използване прекалено обидни думи и изрази.

 

На жените им е трудно да се примирят с нещата, които са се случили в миналото. Те могат да твърдят, че това няма значение, но в същото време използват всеки удобен момент да ви натякват това, което сте направили. Много е досадно да знаеш, че си сгрешил и в същото време най-любимият ти човек да ти натяква грешките. Затова избягвайте да припомняте на любимия си това, което е направил преди време. Той не го е забравил и съжалява, но нещата няма да се подобрят, ако постоянно му натяквате грешките.

 

Мъжете и жените доста се различават едни от други. Поради тази причина няма как да искате от половинката си да мисли и действа като вас. Първо, защото е човек, различен от вас и второ, защото е ... мъж. Уважавайте качествата, които притежава и не го променяйте. Все пак сте се влюбили в него такъв, какъвто е, няма нужда да го променяте и да го превърнете в мъж, когото не обичате. Не се ядосвайте, че не иска да правите някои неща заедно, вместо това си намерете съмишленик. Имате приятели, не е нужно да правите абсолютно всичко с половинката си.

 

В романтичните комедии има наистина мили и разнежващи сцени, но в реалния живот нещата седят по по-различен начин. Затова не се сърдете на половинката си, ако ви прави романтични жестове, но нормални, а не холивудски. Както вече казахме – сцените от романтичните филми НЕ съществуват наистина. Примирете се!

 

За да върви разговора между двама души, те трябва да се изслушват. На жените обаче това им е трудно. Това е една от основните причини представителите на силния пол да предпочитат да говорят със своите приятели, отколкото с половинката си. Затова, покажете на партньора си, че умеете да го изслушвате и се старайте почти да не го прекъсвате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...