.

Идеалната половинка съществува и те чака някъде там ...

Идеалната половинка съществува и те чака някъде там ...
Снимка: Dreamstime

Съществува ли според вас идеалната половинка? Дали човек има само една половинка или те са поне няколко? Възможно ли е човекът, който ни допълва до 100%, да живее в другия край на света и благодарение на случайни събития да го срещнем /например, докато сме на летището и посрещаме роднините си, живеещи в чужбина/?

 

 

Повечето хора си мечтаят за партньор, който няма кусури. Да, но перфектни хора на този свят НЕ съществуват! Това е факт, но не е причина да снижавате критериите си, само и само да не сте сами. Все пак е по-добре да си нямате интимен партньор, отколкото да бъдете с човек, когото не обичате. Така само си губите времето и рискувате да се разминете с истинската си половинка.

 

Хората, които са се съгласили да снижат критериите си, за да си намерят гадже в кратък период от време, най-често съветват същото и околните. Те смятат, че принцовете на бели коне и принцесите с пантофките не съществуват и човек трябва да гледа реално на нещата. Но това е въпрос на гледна точка. Такива хора никога няма да бъдат 100% щастливи, защото те ще са се задоволили с присъствието на човек, на когото не са отдадени максимално.

 

Факт е, че всеки търси идеален интимен партньор – някои не се отказват, докато не го намерят, но други се примиряват и с по-некачествена половинка.

 

Това, което всеки човек иска, е да съжителства с перфектен човек. Ако искате да се съберете с някого, вие трябва да представлявате в неговите очи това, което искате той да бъде във вашите – божеството, което той/тя търси цял живот.

 

Снимка: Dreamstime

 

Разбира се, че това не означава, че трябва да си сложите маска и да се правите на такъв/такава, какъвто/каквато не сте. Дръжте се естествено, бъдете себе си, просто се опитайте да наблегнете на своите позитивни черти, а не на негативните си. Всеки си има своите кусури, просто трябва да се научи как да ги прикрие максимално и да не дразни околните с тях.

 

Все още не сте срещнали половинката си? Не се отказвайте! Тя е някъде там и също ви търси :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...