.

Мъжете по-често се влюбват от пръв поглед

Мъжете по-често се влюбват от пръв поглед
Снимка: sxc.hu

Мъжете може и да не помнят датата на първата целувка с половинката си, но изглежда са по-лесно влюбчиви от представителките на нежния пол. Всеки втори признава, че поне веднъж през живота си се е влюбвал от пръв поглед, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от мащабно проучване.

 

 

Оказва се, че 48% от мъжете мигновено са се влюбвали в някоя жена още в мига, в който са я зърнали. Що се отнася до дамите, едва 28% от тях споделят, че са изпитвали на свой собствен гръб любовта от пръв поглед.

 

Резултатите от проучването сочат още, че всеки четвърти човек не се чувства щастлив и доволен от настоящата си връзка. Едва 66% от анкетираните са убедени, че настоящият им партньор е тяхната сродна душа, с която искат да остареят.

 

Всеки трети мъж и всяка четвърта жена признават, че поне веднъж през живота си са изневерявали на някоя от половинките си. Около 15% са тези, които са били неверни на настоящето си гадже. За мнозина обаче сексът без чувства не е истинска изневяра. А вие съгласни ли сте с това твърдение?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...