.

Грозните хора имат по-големи шансове при onlinе запознанствата

Грозните хора имат по-големи шансове при onlinе запознанствата
Снимка: Dreamstime

Сайтовете за запознанства могат да бъдат полезни за хората, които си търсят половинка. Особено за тези, които са лишени от атрактивен външен вид.

 

Наскоро направено проучване показва, че грозните хора имат по-големи шансове да открият идеалния си партньор в интернет, пише в. „Daily mail“. Причината е, че грозниците разделят общественото мнение в по-голяма степен, отколкото класическите красавци.

 

 

Хората, които търсят половинката си online, често се притесняват от красивите мъже и жени и развиват комплекс за малоценност от тях.

 

Интересен е фактът, че най-голям успех в сайтовете за запознанства имат хората, които, вместо да крият своите недостатъците, ги изтъкват. По този начин грозниците получават повече покани за запознанства в сравнение с красивите мъже и жени. Представителите на силния пол се насочват към по-малко атрактивните дами, защото смятат, че при тях конкуренцията е по-малка и имат по-голям шанс да изпъкнат. Оказва се, че е точно обратното.

 

Затова не се притеснявайте, когато се запознавате с нови хора, било то на живо или online. Бъдете себе си и не си създавайте излишни комплекси заради външния вид. Нещата, които не харесвате в себе си, ще бъдат любими на някой друг. Затова се чувствайте добре в кожата си. Когато човек излъчва увереност, той привлича околните и му е по-лесно да си намери половинка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 7 години
0
8
!
Отговори
Значи да не си губя времето да търся, някой грозен има по-големи шансове от мен.
Страница 1 от 1