.

Как да накарате бившето гадже отново да мисли за вас?

Как да накарате бившето гадже отново да мисли за вас?
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога разделите са тежки, понякога ни струват много нерви, усилия, емоции и се чувстваме зле. Но минава време и решаваме, че бившият ни приятел не е толкова лош, колкото сме си мислили, че безспорно има качества и най-важното – с него ни е било добре. В други случаи пък просто искаме внимание, а бившият е най-подходящата мишена. Е, искате той отново да мисли за вас, но се чудите как да го провокирате? Сега ще ви дадем няколко съвета, които със сигурност ще проработят.

 

Секси селфи. В последно време селфитата станаха голяма мода, дори се смята, че приняко хора са прераснали в болестно състояние и има пристрастени към селфитата. Съветваме ви да не се отричате от всеобщата вълна и вие да си щракнете няколко секси селфита, които да споделите в социалната мрежа. Не прекалявайте, не си придавайте прекалено разголен вид. Но определено тази стъпка може да развълнува доста бившия ви.

 

 

Ново момче. Искате да го накарате да ревнува? Е, на дали има по-добър начин от това да ви види с друг. Ако искате да го подразните, отидете в любимото му заведение или на място, което често посещава с новото ви гадже. Определено ще го подразните и ще го накарате да ревнува. Ако не искате да залъгвате някое момче, само за да ви види бившия с него, просто уговорете някой ваш близък приятел да ви помогне в начинанието. Ефектът ще е същия.

 

Женски купони. Тактиката „Аз се забавлявам много без теб“ наистина работи. Излизайте с приятелки, правете си шумни купони, събирайте се вечер на по чаша вино и домашни сладки, излизайте навън. И не пропускайте да отбележите всичко това в социалната мрежа, придружено с много снимков материал. Така той ще вижда как се забавлявате и то без него. Определено това ще го подразни и ще го тласне към вас.

 

Нова визия. Ако имате няколко излишни килограма – отървете се от тях. Ако нямате навик да спортувате – не се чудете и започвайте, за да стегнете тялото си. Влезте в перфектна форма, купете си нови дрехи и променете прическата си. Определено той ще се чуди какво се случва и ще остане очарован от новата ви визия. Може би ще съжали, че е изпуснал такова парче!

 

Играйте си! Искате тотално да го подлудите? Пробвайте се да влезете малко в роля. Един ден бъдете супер приятелски настроена към него, друг ден флиртувайте, а на третия не му обръщайте никакво внимание. Определено това са противоречиви сигнали, които ще го подлудят и ще го накарат да не може да спре да мисли за вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
watermelonkisses
преди 9 години
18
6
!
Отговори
тази статия наистина ли съществува?!:Д ужасужасужасуажуас
HellMoon
преди 9 години
19
10
!
Отговори
Щом е бивш, трябва да остане такъв.
BlackWings
преди 9 години
17
19
!
Отговори
Или просто спрете да се правите на маймуни докато още ви е останало някакво самоуважение.
Страница 1 от 1