.

Все още ли сте влюбени в гаджето си? [част първа]

Все още ли сте влюбени в гаджето си? [част първа]
Снимка: Dreamstime

Колко време трае любовта? Замисляли ли сте се на къде отива връзката ви, имате ли бъдеще с този партньор и най-важното все още влюбени ли сте? Все пак, най-важното за една връзка е да има любов. Тя е двигателя на една връзка. Ако нея я няма, тогава трябва сериозно да си помислите какво да направите и как да внесете промяна в живота си. Сега ще ви посочим няколко признака, по които да разберете дали вече не сте влюбени.

 

Партньорът ви дразни. Гаджето ви може да гледа телевизия, да цъка нещо на компютъра, да прави вечер или просто да разговаря по телефона. Няма значение какво прави, но вас ви дразни всичко в него/нея. Идва ви да го/я разкъсате, макар и да нямате идея защо точно. Просто усещате, че всичко в този човек ви дразни и не можете да го понасяте.

 

Не се вълнувате. В началото на всяка връзка, човек изпитва огромно щастие, опиянение и вълнение, когато вижда гаджето си или го чува по телефона. Това е нормално и определено доказва, че има чувства. След време „пеперудите в стомаха” отминават, но остава любовта, вълнението и желанието да се виждате с любимия. Ако вече не изпитвате никакво вълнение и ви е все едно, тогава вероятно чувствата са си отишли.

 

 

Фокусирате се повече върху себе си. В една връзка, когато има любов и разбирателство, човек поставя себе си на по-задно място. Винаги партньорът е по-важен, по всякакъв начин искате да го зарадвате и да го усмихнете. Ако вече това не е така, основно мислите за себе си и сякаш партньорът ви не ви е най-важното, вероятно е така, защото не го обичате.

 

Порочни мисли. Може би всички ви определят като прекрасна двойка, пример за хора, които много си подхождат, много се обичат и си отиват. Това, че отстрани изглеждате перфектни заедно, не означава, че отвътре също е така. Ако вие се заглеждате по други, опитвате се да се харесате не на гаджето си, а на други хора, запознавате се с представители на противоположния пол и започвате да флиртувате с тях, то вероятно любовта към партньора ви вече си е отишла.

 

Вярвате, че заслужавате повече. Ако виждате партньора си и откривате толкова много минуси в него/нея, забелязвате, неща, които не ви харесват, вероятно смятате, че заслужавате нещо по-добро. Ако сте влюбени, няма да мислите по този начин, а ще харесвате всичко в гаджето си, ще го боготворите и ще го приемате за невероятен/на. Ако достигнете до извода, че искате нещо по-добро, вероятно любовта е отлетяла.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...