.

Интересни факти, свързани със секса по света

Интересни факти, свързани със секса по света

Навсякъде по света се гледа на секса по различен начин. На някой места той е тема табу, докато на други хората са разкрепостени и го практикуват навсякъде и с всеки. Определено има интересни секс факти, които си заслужава да разберете. Вижте най-интересните неща, случващи се по света:

 

В Мексико жените определено могат да се похвалят с доста сексуални партньори. Свикнали сме мъжете да са тези, които да бройкат и да имат повече завоевания. В Мексико обаче нещата седят по друг начин. Представителките на нежния пол имат средно по 14 сексуални партньори през живота си, а жените – цели 14. Освен това там са и най-издръжливите любовници. В Мексико средната продължителност на секса е 22 минути. На второ и трето място са Бразилия и Италия.

 

 

Случвало ли ти се е да се возиш в градския транспорт и да си харесаш някого? В Копенхаген, Дания има специални „любовни седалки“ в някои автобуси, които са червени на цвят и са разположени една срещу друга. Те са предназначени за необвързани мъже и жени, които искат да флиртуват или да се запознаят с нови хора.

 

През 2007 година в Нова Зеландия възниква нов термин – веган сексуалност. Това е, когато един веган отказва да прави секс с месоядни и консумиращи животински храни хора.

 

Някои хора определено са доста извратени. Повечето от тях се разкриват само пред сексуалните си партньори, но има едно място в Сан Франциско, където хората, харесващи БДСМ секса, могат да се отпуснат в компанията на други хора със странни фетиши. В Wicked Grounds – A Kinky Café & Art Gallery има само хора на каишки със завързани ръце, които се хранят от съдове на пода. Те го правят, за да доставят удоволствие на техните „господари“.

 

Докато някои жени правят секс с богати мъже, за да получат материални облаги, в много азиатски държави това е нещо нормално. Там сексът преди брак е забранен, но има договор за временен брак, който легализира сексуалните отношения. Когато двама души сключат такъв договор, мъжът трябва да даде някаква материална собственост на жената. Това реално легализира проституцията, затова религията е против временните бракове.

 

Не си мислете, че в България младежите губят най-рано девствеността си. Статистиката показва, че това се случва в Бразилия, като средната възраст е 17 години. Сексуалният живот започва рано и в Германия, Сингапур и Индия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...