.

Пет признака на щастливата връзка

Пет признака на щастливата връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога човек се замисля дали връзката му всъщност е щастлива и пълноценна. В тези моменти няма нищо страшно, защото си правите равносметка. Ако лошите моменти са повече от хубавите, значи нещо не е наред. Но ако всичко е безоблачно, нормално ли е? Сега ще ви разкажем повече за признаците на една щастлива и пълноценна връзка.

 

Имате си „вътрешен“ речник. Това не са имената, с които се наричате пред хората, например „мило“, „коте“, „зайче“ и др. Тук става дума за нещо, което си знаете само вие, имате си вътрешен хумор и само вие разбирате някои закачки. Това е сякаш един специален език, на който си комуникирате. Така изразявате любовта си и умилението един към друг.

 

Не заключвате вратата на тоалетната. Това е проблем на повечето жени, защото на мъжете не им пука особено. Момичетата се притесняват от ходенето до тоалетна, когато гаджето е наблизо и не го пускат в банята при никакви условия. Това се случва винаги в началото на една връзка. С времето се отпускате и не ви е притеснено да се провикнете и да поискате хартия, защото е свършила. Това означава, че сте минали на едно друго ниво, в което не ви е срам, че няма да се покажете в най-прелестната ви страна.

 

Споделяте всичко. Тук се има предвид, освен, че нямате тайни, да споделяте и вещи, пари: всичко. Някои хора са големи егоисти и им е трудно да пренебрегнат себе си или да разделят нещо, което притежават. Ако успеете да преодолеете това с половинката си, значи всичко е наред. Хубаво е да можете да делите всичко и да се разбирате. Споделянето има и друга страна: говорене, искреност. Бъдете честни, ако можете да кажете всичко на партньора без притеснения и без недомлъвки, значи имате чудесна връзка.

 

Успявате да се сработите. При много двойки това е голям проблем. Единият иска да гледа мач, другият партньор настоява за романтична вечер или филм. Ако успявате да се редувате или стигате до консенсус без никакви проблеми, значи сте наистина щастливи. Понякога не подозирате колко ценно е това. При много двойки тези неразбирателства са повод за скандали.

 

Външен вид. При някои хора той е много важен, най-често при жените. Много момичета се срамуват и се притесняват да се покажат без грим и без прическа пред гаджето. Но все някога това се случва. В такъв момент се отпускате и вече не се притеснявате, че той няма да ви хареса, ако сте без грим, с рошава коса и с домашни удобни дрехи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...