.

Къде да докоснеш и целунеш гаджето, за да го подлудиш

Къде да докоснеш и целунеш гаджето, за да го подлудиш
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето жени си мислят, че мъжете имат само една ерогенна зона – пенисът. Истината е, че има доста места по мъжкото тяло, на които си заслужава да бъде обърнато внимание.

 

Всеки човек е индивидуален и затова различни неща му доставят удоволствие. Има ерогенни зони, които се припокриват при повечето мъже и жени, но има места, които възбуждат малцина представители на силния и слабия пол.

 

 

Да, определено пенисът е най-често посочваната ерогенна зона от страна на мъжете, но не е единствената. Повечето жени пък изпитват най-голямо удоволствие, когато партньорът им стимулира клитора.

 

Мъжете и жените може да харесват различни неща, но истината е, че половите разлики в ерогенните зони при представителите на двата пола са силно преувеличени.

 

Жените обожават да бъдат целувани по шията, но и на мъжете това им доставя удоволствие. Допирът по вътрешната част на бедрата също се харесва на представителите на силния пол. Преминаването през няколко ерогенни зони, преди достигане на най-голямата, определено действа изключително възбуждащо.

 

Виж кои са най-ерогенните зони на мъжете и жените, оценени по скалата от 1 до 10:

 

Мъже:

 

Пенис – 9

Устни – 7

Скротум – 6.5

Вътрешната част на бедрото – 5.8

Тила – 5.6

Зърната – 4.9

Перинеум – 4.85

Между пъпа и пениса – 4.8

Врата/шията – 4.5

Ушите – 4.3

 

Жени:

 

Клитор – 9

Вагина – 8.4

Устни – 7.9

Тила – 7.5

Гърдите – 7.4

Зърната – 7.3

Вътрешната част на бедрото – 6.7

Врата/шията – 6.2

Ушите – 5


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...