.

Не си толкова готин в Tinder, колкото си мислиш [инструкции за ползване]

Не си толкова готин в Tinder, колкото си мислиш [инструкции за ползване]
Снимка: unistudentlife.co.uk

От няколко месеца у нас приложението Tinder стана доста известно и се ползва както от необвързани младежи, търсещи нещо неангажиращо или сериозна връзка, така и от такива, които са обвързани, но искат да се разнообразят.

 

Идеята на апликацията е двама души, които имат взаимен интерес, да се запознаят. Хубавото е, че няма как да ти досажда някой, когото не харесваш, защото за да се осъществи контакт между двама души, трябва и двамата да са се харесали. Ако интересът е само от едната страна, няма как да се отвори възможност за чат. Приложението гарантира и анонимност, защото в профила ти има няколко твои снимки, първото ти име и възрастта, на която си. Понякога дава и общите ви приятели и интереси във Facebook, което дава възможност да бъдеш намерен в социалната мрежа, но не са много хората, които биха положили тези усилия.

 

 

Интересен е фактът, че хората в Tinder често изглеждат по-зле, отколкото на живо. Излизаш из града и срещаш атрактивни и млади хора, които се забавляват, усмихват и излъчват позитивизъм. Влизаш в приложението и виждаш профилите на хора, които позират или гледат страшно, уж за да респектират околните, група от няколко пияни младежи, скрити лица със слънчеви очила, снимки с кучета или с бебета. Естественото излъчване определено липсва.

 

Когато влезеш в Tinder, огромна роля играе първото впечатление, което оставят хората у теб. Често, ако не харесаш профилната снимка, която виждаш, не си правиш труда да разгледаш останалите и да видиш общите интереси, които имаш с този човек. Затова профилната снимка е изключително важна. Готиното на тази апликация е, че всичко е като на игра. Влизаш, разглеждаш профилите на хора по предварително зададени критерии – възраст, пол и на колко км. максимум да бъдат от теб, и излизаш. Когато ти харесаш някого и той теб, имате възможност да започнете да си комуникирате.

 

Забелязва се, че на повечето снимки в Tinder лицата на потребителите не се виждат добре. Да, снимките определено са готини – младеж, играещ футбол, мачка, препичаща се на плажа, готино момиче, което се намира в популярен бар и т.н., но там се вижда просто човек и готина обстановка, нищо повече. Ами лицето? Как някой да ти каже, че си секси и че му харесваш, като не може да види лицето ти? Също така е добре да забравиш за снимките, на които имаш слънчеви очила. Освен, ако не е една, а на останалите лицето ти се вижда ясно. Наясно си, че големите слънчеви очила прикриват почти всичко!

 

Груповите снимки също не са добра идея. Понякога дори е невъзможно да разбереш чий е профилът. Няма нужда да показваш на другите, че имаш приятели. Това е ясно! Покажи им как изглеждаш.

 

 

Качеството на снимките също е от значение. Дори да е снимка, на която лицето ти се вижда, тя не дава достатъчна яснота, ако е изрязана от групова снимка и качеството ѝ се е влошило. Затова обърни внимание и на това. Избягвай selfie снимките, защото те станаха супер комерсиални и често отблъскват хората. По-добре помоли някой приятел да ти направи няколко фотоса на хубава слънчева светлина и приятна обстановка.

 

Освен снимки, в Tinder може да качиш и кратко описание за себе си. Представи се в най-добрата си светлина, но не лъжи. Напиши какви са ти интересите, къде обичаш да ходиш, каква музика слушаш и т.н. Ако искаш дай линк към профила си във Facebook, за да може заинтересованите да видят повече твои снимки и информация за теб. Разбира се, не е нужно да го правиш, ако не изпитваш желание и предпочиташ да си по-анонимен. Избягвай баналните цитати и откъсите от песни. Може да са изключително смислени, но определено в последно време са доста изтъркани. Сподели нещо интересно за себе си, което не се среща у всекиго – акцент, нестандартна професия, любопитно хоби и т.н. Бъди креативен, бъди себе си!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
sladura89
преди 5 години
1
1
!
Отговори
Това приложение е бъгаво от месеци го ползвам и не дава резултат нито едно съвпадение, може нещо да е счупено!!! Или да се ползва, но само на запад не и в България!
papugai
преди 7 години
2
4
!
Отговори
До Грозния: На крива ракета и Космоса и пречи.
Грозния
преди 7 години
3
3
!
Отговори
Тия апове не работят и са пълна загуба на време.
Страница 1 от 1