.

Момчета, какво гадже никога не бива да си хващате

Още подобни новини
Момчета, какво гадже никога не бива да си хващате
Снимка: Dreamstime

Първата любов почти винаги ни сполетява в ученическите години. Първите любовни трепети се помнят цял живот и от двата пола. Тогава имаме време да си мечтаем, да се закачаме, а връзките са невинни и интересни. Но когато нямаме много опит, всичко може да се обърка, защото не винаги избираме подходящия човек за себе си. Сега ще ти дадем няколко съвета, като ти посочим какво момиче не бива да си хващаш за гадже.

 

Лиглата. Тя е изключително глезена и лигава, оплаква се постоянно, има високи изисквания, а повече мрънка, отколкото прави нещо. Това момиче няма да се промени, защото не иска. На нея ѝ харесва да бъде такава и да получава внимание по този начин. Тя е несериозна и се глези прекалено много. В един момент ще ти досади и просто ще я оставиш.

 

 

Богаташката дъщеря. Това момиче е от богато семейство и не е свикнала на лишения. Тя не знае какво е да ходи пеша или да пътува с обществения транспорт, защото винаги я возят в хубави коли. Разполага с много пари и не се замисля как харчи. Не се замесвай с такова момиче, ако не разполагаш с големи финансови възможности, защото няма как да си говорите на един език. Дори тя да прави компромиси, когато стане дума за излизане и разходи, в един момент ще ѝ омръзне да се съобразява.

 

Лекото момиче. Искаш сериозна приятелка? Не се захващай с леко момиче. Тя е свикнала да си проси внимание, като провокира мъжете на тема секс. За нея това е начинът на общуване и няма да се замисли много преди да ти изневери. Опитай се да се отдалечиш от такива хора, тя не може да бъде сериозно гадже.

 

Налудничавата. Има хора, които изглеждат странно и се държат по такъв начин. Някои момичета са много добри в това да преследват мъжете и да се обсебват от тях до такава степен, че стават налудничави. Такава жена може да ти вгорчи живота, защото ще започне да те търси, да те преследва, да звъни на приятелите ти и да плете интриги срещу теб.

 

Нацупената. Има момичета, които никога не са доволни от нищо. Винаги ще намерят проблем, дори там където го няма и повод за мрънкане. Каквото и да направиш, тя няма да го оцени, а само ще се цупи. В един момент това поведение ще ти омръзне и връзката ви ще се разпадне.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...