.

Защо е добра идея да излизаш с нърд

Защо е добра идея да излизаш с нърд
Снимка: freedigitalphotos.net

Преди известно време нърдовете бяха смятани за абсолютни загубеняци и аутсайдери, които нямат приятели, нито личен живот. Сега вече е много по-модерно да си нърд и тези хора не са възприемани толкова трудно. Ще ти разкажем защо е добра идея да си хванеш гадже нърд.

 

Той може да води смислени разговори. За съжаление вече трудно се срещат хора, които наистина могат да комуникират добре и да говорят смислени неща. Това момче е образовано и умно, имате много какво да си кажете. Определено няма да те занимава с момчешки глупости като футбол и коли, които жените намират за скучни.

 

 

Той взима връзката на сериозно. Тези момчета са много отдадени на жената, която обичат. Няма защо да се съмняваш в него и да го ревнуваш, защото той се интересува само от теб. Един път, щом си го омагьосала с чар, красота и интелект, трудно ще погледне друга. Той приема отношенията ви на сериозно и не би те разочаровал.

 

 

Отначало той може да е срамежлив, но само докато се опознаете. Тези момчета погрешно са смятани за некомуникативни и срамежливи. Те просто умеят да подбират компанията си и не искат да общуват с хора, които не им харесват. Затова предпочитат да опознаят човека и след това да се отпуснат повече в общуването.

 

Лоялността е от първостепенно значение за него. Искаш вярно гадже, което да те обича и да бъде само с теб? Нърдовете принципно са такива. Той наистина оценява твоята вярност и това е една от причините, поради която те обожава. Но знай, че стъпиш ли накриво, той няма да ти прости никога.

 

Той ще се грижи за теб. Това момче е изключително грижовно. Той иска да се чувстваш защитена, закриляна и да бъдеш наистина щастлива. Можеш да си сигурна, че ще ти угажда за всички прищевки и ще те глези, защото те обича. А ако положението стане напечено и наистина имаш нужда от сериозна помощ – той никоа няма да те остави.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
1
2
!
Отговори
Преди известно време нърдовете бяха смятани за абсолютни загубеняци и аутсайдери,-------------------------------------------------------------------------------Смятани от кой, по какви критерии, а какво е нърд и защо са го смятали за по-лошо от гнусен *, каквото е модерно сега ?
Страница 1 от 1